Τι λένε ρε αυτοί...
210 κιλά ΑΔΕΙΟ;![]()
Αντί να πάμε μπροστά πάμε πίσω...![]()
Τι λένε ρε αυτοί...
210 κιλά ΑΔΕΙΟ;![]()
Ειναι ωραία η θάλασσα γιατί κινείται πάντα...
Εμπρός πίσω που λέει και ο Πόποτας!Αρχικά δημιουργήθηκε από Stergios69
Τι λένε ρε αυτοί...
210 κιλά ΑΔΕΙΟ;![]()
![]()
εμφανισιακα εμενα μ'αρεσει.:wacko:
στα τεχνικα δεν περιμενα και τιποτα καλυτερο..
οποτε αναμενομενο και προβλεψιμο σχετικα το ολο project.
α,και οσοι λετε για τις πωλησεις (οτι και καλα θα παει απατο) περιμενετε να δειτε ηλικιες 35+ που δεν εχουν ιδεα απο μοτοσυκλετες, και θελουν απλα ενα "εργαλειο" για την πολη και τα κοντινα ταξιδια ...να δειτε πως θα το τσιμπησουν!![]()
πολλοι τον προτεινουν ακομα αυτον τον ματρακα....:a53: :a53: .
(all around μηχανακι...and kiss my @ss)![]()
θα διαφωνησω...απο μοτοσυκλετες δεν εχουν ιδεα κατι πιτσιρικαδες που παιρνουν ss κ το μοστραρουν στο καφε της γειτονιας τους...Αρχικά δημιουργήθηκε από devil's animal
εμφανισιακα εμενα μ'αρεσει.:wacko:
περιμενετε να δειτε ηλικιες 35+ που δεν εχουν ιδεα απο μοτοσυκλετες, και θελουν απλα ενα "εργαλειο" για την πολη και τα κοντινα ταξιδια ...να δειτε πως θα το τσιμπησουν!![]()
ο 35αρης που θελει μια μοτο να πηγαινει μια χαλαρη βολτα για καφε με την γυναικα του, η ενα ΣΚ εκδρομουλα..ΞΕΡΕΙ τι θελει...ειναι συνηδητοποιημένος...
κ φυσικα θα το τσιμπησουν..γιατι εμφανισιακα ειναι υποκειμενικο βεβαια..αλλα σαν μοτο εχει αποδειχθει τερας αξιοπιστιας μην τρελαθουμε..δεν εχει κανει κιχ..κ δεν το λεω επειδη εχω χοντα..![]()
Λοιπόν εσύ μλκ γελάς αλλά εμένα άρχισε να μ'αρέσει επικίνδυνα λέμε..Αρχικά δημιουργήθηκε από lampros_fazer
Ριζικές αλλαγιές η Honda λέμε..![]()
![]()
Αυτή τη φορά έκανε κ το μεγάλο άλμα,σουλούπωσε κ την εξάτμιση..:rotflmao:
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
Λοιπόν εσύ μλκ γελάς αλλά εμένα άρχισε να μ'αρέσει επικίνδυνα λέμε..![]()
δεν σας τα'λεγα????![]()
:rotflmao::rotflmao:
![]()
Όταν πω ότι μ'αρέσει και το καινούργιο CBR please μπανάρετέ με !Αρχικά δημιουργήθηκε από devil's animal
δεν σας τα'λεγα????![]()
:rotflmao::rotflmao:
![]()
:rotflmao:
![]()
Και για όλα αυτά φταίνε όσοι φωνάζουνε για την "παγκοσμιοποίηση".
Οι Ιάπωνες τρώνε πόρτα απο την EU που ορίζει ποσοστό εισαγώμενων απο japan, και εκείνοι απλά βάζουνε του Ιταλούς και τους Γάλλους να φτιάχνουνε Japan μηχανάκια.
Ετσι βλέπουμε αυτά τα τερατουργήματα εικοσαετίας σχεδιασμένα και μονταρισμένα απο τους γείτονες με οτι απομεινάρια υπάρχουν απο τις παραγωγές προηγουμενων χρόνων.
Και όλα αυτά για να προστατεύσουμε την Ευρωπαική παραγωγή.
Ετσι μένουν ανοιχτά τα "ιστορικά εργοστάσια" των εταίρων.
Ησουν κατοχος πολλων τετοιων που δεν κανουν κιχ;Αρχικά δημιουργήθηκε από ronin1
δεν εχει κανει κιχ..κ δεν το λεω επειδη εχω χοντα..![]()
Γιατι σε συνεργειο Χοντα ξερω αρκετα που οχι μονο κιχ εκαναν αλλα και αχ βαχ!![]()
-Have you any famous last words?
-..Not Yet!
-"Not yet"!? Is that famous?
Μια χαρά είναι το μηχανάκι!
Τι περιμένατε δηλαδή; Καινοτομίες μπόλικες και πιο όμορφη γραμμή απο τα προηγούμενα ΤΑ.
Εντάξει το φανάρι είναι κάπωςκαι το μικρότερο ρεζερβουάρ+τροχός δεν είναι οτι καλύτερο για μακρινά ταξίδια και χώμα αλλα μην τα θέλουμε κι' ολα δικά μας.
![]()
Ορκισμένος σιδερόκωλος!
Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
Όταν πω ότι μ'αρέσει και το καινούργιο CBR please μπανάρετέ με !
![]()
![]()
Ειναι η ιδεα μου η εισαι λιιιιγο βαμμενος?
Ποσα Trans εχεις δει δλδ που βογκανε γενικως?Αρχικά δημιουργήθηκε από gcrook
Ησουν κατοχος πολλων τετοιων που δεν κανουν κιχ;
Γιατι σε συνεργειο Χοντα ξερω αρκετα που οχι μονο κιχ εκαναν αλλα και αχ βαχ!![]()
ελα ελεος
Να σου πω ρε συ Ντεφιant.Αρχικά δημιουργήθηκε από Defiant
Ποσα Trans εχεις δει δλδ που βογκανε γενικως?
ελα ελεος
Σου εσβησα το κατεβατο και απλα σου γραφω οτι επειδη εγω δεν ειμαι σε νησι που κυκλοφορουν μηχανακια, σχεδον οσα ειναι και τα παρκαρισμενα στην γειτονια μου, επετρεψε μου να εχω δει με τα ματακια μου και δυο πραγματα παραπανω.
Ξερουμε και δυο ανθρωπους και δοξα σοι ο θεος μας επιβεβαιωνουν οσο υπαγορευει η κοινη λογικη.
Τωρα αν θες αποδειξεις κατσε να παρω ια ψηφιακη μηχανη να ξαμολυθω σε κανα-δυο συνεργεια.
Εχει περασει αρκετος καιρος απο τοτε που ειδα Βαραντερο και Τρανσαλπ να τους κατεβαζουν μοτερ,αλλα αν κρινω απο το στοκ του Σαρακακη ακομα εκει μπορει να ειναι να περιμενουν τιποτα ελατηρια πιστονιου.![]()
![]()
-Have you any famous last words?
-..Not Yet!
-"Not yet"!? Is that famous?
Ά έχω υπογραφή που το λέει ξεκάθαρα !:oΑρχικά δημιουργήθηκε από Defiant
![]()
Ειναι η ιδεα μου η εισαι λιιιιγο βαμμενος?
Με τη Givi και την Kappa δεν τα πάω καλά ! Κανόνισε τι θα κάνεις με τη σχάρα σου !![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από gcrook
Ησουν κατοχος πολλων τετοιων που δεν κανουν κιχ;
oκ...
παιδιά μην το παρει κανείς σας...ειναι μάπα το μηχανακι...