Σελίδα 5 από 13 ΠρώτοΠρώτο 12345678910 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 61 έως 75 από 194

Θέμα: Eπειδή τα πράγματα είναι σοβαρά.......

Multistrada Μέλος Το avatar του/της Stelth
    Μπράβο Βαγγέλη για την Υπεροχή πρωτοβουλία σου

Εγω δεν ξέρω αν θα μπορέσω να έρθω δύο λόγους πρώτος είναι η εργασία (εκτός αν είναι Σ/Κ) και ο δεύτερος δεν μου έχει έρθει ακόμα εκείνη η άγια φόρμα.
    Πάντως πιστεύω ότι είναι καλύτερο να μιλήστε πρώτα στα παιδιά και μετά στους γονείς.
    Τα παιδιά θα ενθουσιαστούν – εντυπωσιαστούν που ένα τσούρμο "μηχανόβιοι" μιλάνε πρώτα σε αυτούς και βάζουν σε δεύτερη μοίρα τους γονείς τους.
    Φανταστείτε λίγο τη στιγμή που φτάνεται στο νησί ………………

Οι πιτσιρικάδες θα τρελαθούν.

Μόνο και μόνο που θα σας δουν θα θέλουν να σας μοιάσουν, και όταν μάθουν για πιο σκοπό είσαστε εκει και ότι θα τους μιλήσετε πριν πείτε οτιδήποτε στη μαμά και το μπαμπά …………… ε!! αυτό ήταν ΣΑΣ ΕΚΑΝΑΝ ΘΕΟΥΣ και θα ακολουθήσουν κατά γράμμα τις συμβουλές σας
    Ducatisti υπάρχουν πολλοί
    Ducatistiani ένας!!

Αφροτζιξ Το avatar του/της afrotwin
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Maira
    ΟΚ δεκτόν! Αλλά για να αγοράσεις πρέπει να πληρώσεις!!! Για να πληρώσεις πρέπει να έχεις λεφτά!!!!

Άσχετο όμως με το θέμα!!!

Θα συμφωνήσω με την Vanda και θα πω πως άλλο να έχουμε και παραδείγματα πλήρους εξάρτησης για μεγάλες διαδρομές και τέοια, κι άλλο να τους λέμε ότι για να πάνε στο περίπτερο θα πρέπει να φωρτοθούν μέ παντελόνια, μπότες κλπ. Εδώ μιλάμε να μιλήσουμε στους γονείς για το κράνος και θέλετε να τους πείσετε και για το ισοθερμικό?????

Ας μη γελιόμαστε!!!! Άλλο να πας και να δείξεις το σωστό και άλλο να πας μασκαρεμένος μόνο και μόνο για να πείσεις ότι κάνεις το σωστό!!!! Ναι να έχουμε προσπέκτους και πληροφορίες για την ασφάλεια, αλλά αν εγώ αποφασίσω να κατέβω με το πλοίο και με τρένα γιατί να κουβαλάω και τη στολή μαζί?????

Ας μάθουν πρώτα να τηρούν 5 βασικούς κανόνες και μετά ας διαβάσουν και για το τι κάνει ο κροκόδειλος!!!!
    ioana ksexase tin stegni logiki sou
    8a pame na dimiourgisoume protipa sto iposinidito tous oxi na tous poume ti na forane
    ala ine proipo8esi ta protipa na ine apsoga

na tous an8ipovaloume pame oxi na tous entaksoume se kana kinoniko programa
    stamata na anaferese se afto sinexia

ke ipame 8a sou vroume emis ena panteloni an ginete den ine afto to 8ema mas tora
    Αφροτζιξ.kata tin nona druna

Αρχικά δημιουργήθηκε από Stelth
    Μπράβο Βαγγέλη για την Υπεροχή πρωτοβουλία σου

Εγω δεν ξέρω αν θα μπορέσω να έρθω δύο λόγους πρώτος είναι η εργασία (εκτός αν είναι Σ/Κ) και ο δεύτερος δεν μου έχει έρθει ακόμα εκείνη η άγια φόρμα.
    Πάντως πιστεύω ότι είναι καλύτερο να μιλήστε πρώτα στα παιδιά και μετά στους γονείς.
    Τα παιδιά θα ενθουσιαστούν – εντυπωσιαστούν που ένα τσούρμο "μηχανόβιοι" μιλάνε πρώτα σε αυτούς και βάζουν σε δεύτερη μοίρα τους γονείς τους.
    Φανταστείτε λίγο τη στιγμή που φτάνεται στο νησί ………………

Οι πιτσιρικάδες θα τρελαθούν.

Μόνο και μόνο που θα σας δουν θα θέλουν να σας μοιάσουν, και όταν μάθουν για πιο σκοπό είσαστε εκει και ότι θα τους μιλήσετε πριν πείτε οτιδήποτε στη μαμά και το μπαμπά …………… ε!! αυτό ήταν ΣΑΣ ΕΚΑΝΑΝ ΘΕΟΥΣ και θα ακολουθήσουν κατά γράμμα τις συμβουλές σας
    andrea den ise ka8olou makria apo tin kentriki idea

Παλαιό μέλος Το avatar του/της PortisHead

Re: Eπειδή τα πράγματα είναι σοβαρά.......

Αρχικά δημιουργήθηκε από vangelis 64

......Σήμερα,γεμάτος θυμό,το έκανα.Θυμό γιατί έμαθα την αντίδραση κάποιου σκατοκέφαλου πατέρα όταν ο 15χρονος γιος του τού είπε"με γράψανε".
    Πήγε λοιπόν ο μπουρτζόβλαχος στον διοικητή τής αστυνομίας και τού λέει..."Τον βλέπεις τον χάρτη;Διάλεξε που θές να πάς.Δείξε μου με το χέρι σου ένα σημείο κι έφυγες".Τέλος πάντων.......

Καλα κιαυτος ο φλώρος ο αστυνομικός δεν τον μπουζούριασε μέσα τον σκατόγυφτο για εξύβριση , απειλή και αναρμοστη συμπεριφορά κατα του αστυνομικού οργάνου ?
    Τίποτα δεν μπορει να του κάνει...
    Ο θεος με φύλαξε που δεν εγινα ποτε αστυνομικός......

Να γράφει το κοντερ...... Το avatar του/της Maira
    Αρχικά δημιουργήθηκε από afrotwin
    ioana ksexase tin stegni logiki sou
    8a pame na dimiourgisoume protipa sto iposinidito tous oxi na tous poume ti na forane
    ala ine proipo8esi ta protipa na ine apsoga

na tous an8ipovaloume pame oxi na tous entaksoume se kana kinoniko programa
    stamata na anaferese se afto sinexia

ke ipame 8a sou vroume emis ena panteloni an ginete den ine afto to 8ema mas tora

Τα άτομα στα οποία θα μιλήσουμε δεν είναι ρομπότ! Δεν θα τους πετάξουμε 5 εικόνες και από τότε θα μας κάνουν θεούς!!! Το θέμα είναι να καταλάβουν γιατί πρέπει να γίνεται αυτό, τι σημαίνει οδηγάω από μια ηλικία και πάνω, τι θα πει βάζω κράνος στο κεφάλι μου! Δε θα τους περάσουμε εικόνες με υπνοτισμό!!!!

Θα προσπαθήσουμε να τους δώσουμε το γιατί πρέπει να γίνονται όλα αυτά!!! Κι ας γίνπυμε γραφικοί!!!
    ....Έχω επιλεκτική ακοή. Συγνώμη δεν επιλέχτηκες.......

Re: Re: Eπειδή τα πράγματα είναι σοβαρά.......

Αρχικά δημιουργήθηκε από PortisHead
    Καλα κιαυτος ο φλώρος ο αστυνομικός δεν τον μπουζούριασε μέσα τον σκατόγυφτο για εξύβριση , απειλή και αναρμοστη συμπεριφορά κατα του αστυνομικού οργάνου ?
    Τίποτα δεν μπορει να του κάνει...
    Ο θεος με φύλαξε που δεν εγινα ποτε αστυνομικός......
    den mas apasxolous i prosopikes epikrisis sou tora

DOT SAE E1778JY32 μέλος Το avatar του/της lampros_fazer
    Αρχικά δημιουργήθηκε από trigger
    Μερικές φορές αυτό το "χαστούκι" είναι αναγκαίο...
    Οι διαφημίσεις στο εξωτερικό, για τις οποίες έχουμε μιλήσει πολλές φορές, δεν περιορίζονται στο "βάλε ζώνη, φόρα κράνος"
    Συμφωνούμε,παραπάνω εννοούσα όχι τραβηγμένα πράγματα (όπως κυριολεκτικά κομμένα χέρια,πόδια κάτω από ρόδες φορτηγού και τέτοια..)
    [size=4pt]έχω μεγάλο ταλέντο στα χείλη[/size]

[FONT=courier new]tennis365.gr [/FONT]

Βαγγέλη πες ημερομηνία και ίσος κάτι να κάνω από φόρμα.

Και θα φέρω κι εγώ φωτογραφίες αλλά από το δικό μου πόδι και όχι του alximixtis
    Ducatistiani ένας!!

Εγώ έχω και μια εξωτερική οστεοσύνδεση που μπορεί να συνοδεύσει τις φωτο
    ΑΞΙΖΕΙ ΦΙΛΕ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙΣ ΓΙΑ ΕΝΑ ΟΝΕΙΡΟ ΚΙ ΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΦΩΤΙΑ ΤΟΥ ΝΑ ΣΕ ΚΑΨΕΙ...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της alximistis
    Παιδιά... μπορούμε να κάνουμε δύο πράγματα;
    Πρώτον να περιορίσουμε τις ιδέες τις απόψεις κ.λπ και να τα κρατήσουμε γι από κοντά;
    Έχουμε μία ευκαιρία να κάνουμε κάτι πολύ καλό. Το είπα και πριν. Ας κινηθούμε γρήγορα και συγκεκριμένα. Τα υπόλοιπα... από κοντά.
    Δεύτερον ας σταματήσουμε γενικότερα το πολύ μπλα-μπλα. Ας περιμένουμε συγκεκριμένες ιδέες-προτάσεις.

Αρχικά δημιουργήθηκε από Maira
    Τα άτομα στα οποία θα μιλήσουμε δεν είναι ρομπότ! Δεν θα τους πετάξουμε 5 εικόνες και από τότε θα μας κάνουν θεούς!!! Το θέμα είναι να καταλάβουν γιατί πρέπει να γίνεται αυτό, τι σημαίνει οδηγάω από μια ηλικία και πάνω, τι θα πει βάζω κράνος στο κεφάλι μου! Δε θα τους περάσουμε εικόνες με υπνοτισμό!!!!

Θα προσπαθήσουμε να τους δώσουμε το γιατί πρέπει να γίνονται όλα αυτά!!! Κι ας γίνπυμε γραφικοί!!!
    pistepse me den mporis na fantastis poso simantikes ke orees ke ousiastikes ikones mazi me minimata 8a tous perasoume
    an kseris ti ine silogiki doulia ela stin omada ergasias
    ala osoi er8ete apo tora 8a ksexasete ton eafto sas ke 8a iste dialaktikoi
    den 8eloume na sas 8avmasoume gia tis apopsis sas 8eloume atoma me oreksi na voi8isoun pragmatika ke afto pou leme afanis iroes

ke fisika eki den pame san moto.gr
    an exoume tetio dikeoma prpi na mas to dosoun oi paterades tou forum (asxeto ala xrisimo)

ioana oxi ala edo otan sigketro8oume

Βαγγέλη όρισε ημερομηνία γρήγορα, το αργότερα μέχρι μεθαύριο να έχει ανακοινωθεί το πότε

Γιατι έτσι μιλάμε στον αέρα
    Ducatistiani ένας!!

Αρχικά δημιουργήθηκε από alximistis
    Παιδιά... μπορούμε να κάνουμε δύο πράγματα;
    Πρώτον να περιορίσουμε τις ιδέες τις απόψεις κ.λπ και να τα κρατήσουμε γι από κοντά;
    Έχουμε μία ευκαιρία να κάνουμε κάτι πολύ καλό. Το είπα και πριν. Ας κινηθούμε γρήγορα και συγκεκριμένα. Τα υπόλοιπα... από κοντά.
    Δεύτερον ας σταματήσουμε γενικότερα το πολύ μπλα-μπλα. Ας περιμένουμε συγκεκριμένες ιδέες-προτάσεις.
    etsiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

πολύ βασικό, να μην το ξεχνάμε
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Να γράφει το κοντερ...... Το avatar του/της Maira
    pistepse me den mporis na fantastis poso simantikes ke orees ke ousiastikes ikones mazi me minimata 8a tous perasoume
    an kseris ti ine silogiki doulia ela stin omada ergasias
    ala osoi er8ete apo tora 8a ksexasete ton eafto sas ke 8a iste dialaktikoi
    den 8eloume na sas 8avmasoume gia tis apopsis sas 8eloume atoma me oreksi na voi8isoun pragmatika ke afto pou leme afanis iroes

an exoume tetio dikeoma prpi na mas to dosoun oi paterades tou forum (asxeto ala xrisimo)

ioana oxi ala edo otan sigketro8oume

Έγινε κιόλας ομάδα εργασίας???? Δεν θέλετε..... ποιοί???? Νομίζω ότι ο Βαγγέλης μίλησε γενικά και απευθύνθικε σε όλους και όχι σε κάποια ομάδα! Τώρα αν υπήρχε ομάδα και απλά θέλατε και 5 κούκλες ΟΚ!!! Τέλος πάντων!!! Αν υπάρχει ομάδα και αρχηγός που κάνει κουμάντο και δημοκρατία με την πολύ στενή της έννοια, πείτε τις απόψεις σας στη ζώνη και όταν αποφασίσετε ποιούς άλλους θέλετε να βοηθήσουν μας το ανακοινώνετε!!!

....Έχω επιλεκτική ακοή. Συγνώμη δεν επιλέχτηκες.......

Σελίδα 5 από 13 ΠρώτοΠρώτο 12345678910 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Πόσο ρευστά είναι τα πράγματα στους δρόμους
    από jp79 στο forum Στραβά κι ανάποδα
    Απαντήσεις: 16
    Τελευταίο μήνυμα: 01/06/2010, 13:30
  2. τα πραγματα οπως θα ειναι το 2100
    από ftsmf στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο μήνυμα: 19/05/2010, 17:29
  3. Πώς ειναι τα πράγματα στις δουλειές σημερα;
    από villy στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ