Και την δικιά σας επέτειο ξέχασε το γαϊδούρι ???Αρχικά δημιουργήθηκε από HateNord
...Πρέπει να είσαι τέρας ...![]()
Και την δικιά σας επέτειο ξέχασε το γαϊδούρι ???Αρχικά δημιουργήθηκε από HateNord
...Πρέπει να είσαι τέρας ...![]()
Όμορφα παιδιά, η περιπέτεια πέθανε...
Εκεινο το γλυκο αγορι που ανελαβε την κατηγορια μαλλον πρεπει να εχει τρεχαματα σημερα ε;![]()
-Have you any famous last words?
-..Not Yet!
-"Not yet"!? Is that famous?
Αφού του'βαλες ιδέες και ψάχνει στροφαλομπιέλες για καβάντζα ...![]()
Όμορφα παιδιά, η περιπέτεια πέθανε...
άμα θα του αλλάξω το τίτλο θα σας φτιάξω όλους μαζί...Αρχικά δημιουργήθηκε από OldMan
Υ.Γ.Mod δεν υπάρχει εδώ μέσα ???![]()
![]()
Τέλειωσε με το θέμα και θα το σουλουπώσω μετά...
![]()
αντε και καλη επιτυχια γιωργοΑρχικά δημιουργήθηκε από gcrook
Υποτιθεται οτι ολα εχουν δρομολογηθει και απο αυριο ξεκιναει το λυσιμο-δεσιμο-τραμπα και ο θεος βοηθος.
Αγοραστηκε μοτερ απο V-strom Κ6 με 6000 χλμ (Θεε μου σωσε μας) το οποιο θα μπει απο τις κεφαλες και κατω ομως ειναι, με μοναδικες αλλαγες το βαλον και το πηνιο απο το δικο μου.
Ο ψεκασμος θα παρει το μπουλο και θα μπει το συστημα τροφοδοσιας του δικου μου παλι.
Τα καπακια θα ειναι τα δικα μου με τους δικους μου εκκεντροφορους μιας και δεν βλεπω πολυ ρεαλιστικο το project "cam swap" σε αυτη την φαση....
Προστυχες φωτο με σφαγμενα μοτερια απο αυριο λογικα.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΟΥ!....ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΟΥ!
Να διευκρινισω οτι βαλόν σαν εξαρτημα δεν υπαρχει.
Υπαρχει ομως βολάν :smilea: :smilea:
Υ.Γ Συμπληρωνουμε και τιτλους βλεπω sweet boy! :smilea::smilea:
-..Not Yet!
Πριν απο λιγο ημουν στο συνεργειο, (απο δω και μπρος, αυτο το μερος θα το αποκαλω Ναο) ,οπου και πηγα ρακος και εφυγα αναγεννημενος.
Τα πιο ωραια νεα που εχω ακουσει τους τελευταιους μηνες.![]()
![]()
Λεπτομερειες και φωτο το βραδυ.
Υ.Γ Το μοτερ του Strom ηταν σχεδον αδουλευτο![]()
-..Not Yet!
ΓΙΑΤΙ ΓΛΥΚΟ ΑΓΟΡΙ ΕΙΧΕΣ ΚΑΜΙΑ ΑΜΦΙΒΟΛΙΑ ;;Αρχικά δημιουργήθηκε από gcrook
.... Το μοτερ του Strom ηταν σχεδον αδουλευτο![]()
![]()
(ευτυχώς... μου έφυγε ένα βάρος...)![]()
![]()
![]()
Κατσε να δεις φωτο του θαλαμου καυσης να μου πεις και συ που ξερεις και 2-3-4κτλ πραγματα παραπανω.Αρχικά δημιουργήθηκε από catmaster
ΓΙΑΤΙ ΓΛΥΚΟ ΑΓΟΡΙ ΕΙΧΕΣ ΚΑΜΙΑ ΑΜΦΙΒΟΛΙΑ ;;![]()
(ευτυχώς... μου έφυγε ένα βάρος...)![]()
![]()
![]()
![]()
-..Not Yet!
δόξα σι.... επιτέλους...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από gcrook
Κατσε να δεις φωτο του θαλαμου καυσης να μου πεις και συ που ξερεις και 2-3-4κτλ πραγματα παραπανω.![]()
ναι οντως πεντακαθαρο ηταν.....και ο βασιλης ακουστικε αισιοδοξος...
![]()
αντε βρε γλυκοαγορινα συντομα παλι στον δρομο να βγεις.....
![]()
![]()
ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΟΥ!....ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΟΥ!
Που το ξερεις ρε Μητσε;Αρχικά δημιουργήθηκε από div400
ναι οντως πεντακαθαρο ηταν.....και ο βασιλης ακουστικε αισιοδοξος...
![]()
σκαλωμα εφαγα.....:hypnotize
-..Not Yet!
Ανακεφαλαιωνουμε.
Περασα απο το συνεργειο του Βασιλη αφου μου ειπε με υφος επιτακτικο στο τηλεφωνο "Περνα μια να τα πουμε"χωρις να διευκρινισει.
Μπορω να πω οτι διαδρομη 10 λεπτων την εκανα σε λιγοτερο απο 5...![]()
Φτανοντας με καθυσυχασε λεγοντας μου οτι ολα πανε καλα και μου μιλησε λιγο για τα λινκς που του εστειλα σχετικα με την τραμπα εκκεντροφορων.
Αυτα που μου ειπε ηταν πολυτιμα γιατι λιγα πραγματα καταλαβα:rotflmao:
Συνοψιζοντας, ας πουμε οτι κατεληξε στο οτι η συγκεκριμενη τραμπα ειναι λιγο πολυ μια σαχλαμπουχλα, διοτι αφ'ενος τα στοιχεια των εκκ ειναι ελλιπη,και αφ'ετερου τα πραγματα δεν ειναι τοσο απλα οσον αφορα τον χρονισμο των εκκεντροφορων, οποτε ειναι μια δουλεια μπακαλιστικη με αμφιβολα αποτελεσματα, που μπορει μεν να την κανουν οι τυποι στο Αμερικα να δουλεψει, αλλα αυτος δεν αναλαμβανει τιποτα στο περιπου και με αμφιβολα ωφελη.
Στο παραπανω κειμενο ας σιγονταρει καποιος (οχι ο Ακης παλι κανας αλλος) και ας διευκρινισει διοτι εγω ειμαι οκνηρος και ευδαιμονιστης.
![]()
Τα πηνια και το βολαν του δικου μου ειχαν ηδη φορεθει στο μοτερ του Στρομ το οποιο οπως προανεφερα ηταν σαν καινουργιο.
Επισης θα κρατησουμε τα δικα του καπακια (και κεφαλες γιατι θα βαραει ο Ακης) με τους δικους μου ομως εκκεντροφορους που ειναι πιο αγριοι, αλλαζοντας απλως το "λαστιχακι" (intake boot θα το λεω εγω και στα @@ μου) της εισαγωγης.
Ακολουθουν φωτο απο το νεο μοτερ οπου φαινεται η κατασταση των βαλβιδων, του θαλαμου καυσης, και του εμβολου.
(και ο θεος βοηθος αν απεικονιζεται κατι διαφορετικο απο αυτα που ανεφερα)
![]()
-..Not Yet!