θελει πολυ κουβεντα και βαριεμαι
ασε που δεν γινετε απο το πι τσι
οποτε καλα μαθηματα για αλλους
καλα κρασια για μας
θελει πολυ κουβεντα και βαριεμαι
ασε που δεν γινετε απο το πι τσι
οποτε καλα μαθηματα για αλλους
καλα κρασια για μας
13 Φ. ΑΝΤΙΑΝΑΚΥΚΛΩΤΙΚΕΣ ΤΑΞΙΑΡΧΙΕΣ
Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
Άλλο να το κάνεις κι άλλο να ξέρεις τι ακριβώς κάνεις...
Αυτό νομίζω δεν είναι χαζό...
ξερεις ποσοι μετα το σχολειο λενε πως σε ολη τη στροφη μπαινουν με "αναποδα"
και το παραξενο ειναι πως δεν εχουν πεσει ακομα![]()
13 Φ. ΑΝΤΙΑΝΑΚΥΚΛΩΤΙΚΕΣ ΤΑΞΙΑΡΧΙΕΣ
Ουσιαστικά συμμετέχει με την Ευρωπαϊκή Χάρτα Οδικής Ασφάλειας. LINKΑρχικά δημιουργήθηκε από zireous
Έχω διαβάσει και ακούσει αρκετά και για τα μαθήματα του 0-300 και για τα άλλα, και παρόλο που είμαι στόκος και δεν έχω προλάβει να πάω ακόμα, θα έλεγα ειδικά για αυτά του 0-300 μόνο τούτο:
Θα έπρεπε να έχουν δρομολογηθεί εδώ και χρόνια τρόποι ώστε να αντικατασταθούν οι απλές εξετάσεις για δίπλωμα με τα παραπάνω μαθήματα.
Καλό θα ήταν και να συνεργαστεί επιτέλους το υπουργείο με τους σωστούς ανθρώπους μπας σωθεί κάνας νεώτερος.
Η άγνοια δεν είναι καλό πράμα στην οδήγηση.![]()
Υπαρχουν δυο κατηγοριες μοτοσ/των...αυτοι που "τοχουν" και αυτοι που"δεν".Για τους πρωτους τα μαθηματα σωστης οδηγησης ειναι σκαλοπατι προς την οδηγικη απολαυση.Για αυτους που "δεν" τα μαθηματα...καποια στιγμη θα τους σωσουν απ τις "κακοτοπιες".
![]()
"If you paid me a million dollars I couldn't have gone any faster" - Colin Edwards....
Το προβλημα ειναι ομως, οτι ολοι αυτοι που νομιζουν οτι "το'χουν" ,στην πραγματικοτητα "δεν".Αρχικά δημιουργήθηκε από monarxis
Υπαρχουν δυο κατηγοριες μοτοσ/των...αυτοι που "τοχουν" και αυτοι που"δεν".Για τους πρωτους τα μαθηματα σωστης οδηγησης ειναι σκαλοπατι προς την οδηγικη απολαυση.Για αυτους που "δεν" τα μαθηματα...καποια στιγμη θα τους σωσουν απ τις "κακοτοπιες".
![]()
Και αυτοι που νομιζουν λοιπον οτι το΄χουν, πιστευουν οτι δεν τους χρειαζονται μαθηματα.
Αρα μας μενουν αυτοι που ξερουν οτι δεν "το'χουν"....που στην πραξη το΄χουν πολυ περισσοτερο απο αυτους που νομιζουν οτι το'χουν...
Καταλαβατε λοιπον καλες μου κυριες;![]()
-Have you any famous last words?
-..Not Yet!
-"Not yet"!? Is that famous?
Αρχικά δημιουργήθηκε από gcrook
Το προβλημα ειναι ομως, οτι ολοι αυτοι που νομιζουν οτι "το'χουν" ,στην πραγματικοτητα "δεν".
Και αυτοι που νομιζουν λοιπον οτι το΄χουν, πιστευουν οτι δεν τους χρειαζονται μαθηματα.
Αρα μας μενουν αυτοι που ξερουν οτι δεν "το'χουν"....που στην πραξη το΄χουν πολυ περισσοτερο απο αυτους που νομιζουν οτι το'χουν...
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από gcrook
Το προβλημα ειναι ομως, οτι ολοι αυτοι που νομιζουν οτι "το'χουν" ,στην πραγματικοτητα "δεν".
...και αυτοι που "τοχουν" και αυτοι που "δεν" και αυτοι που νομιζουν οτι "τοχουν" και αυτοι που ξερουν οτι δεν "τοχουν"...
ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΜΑΘΗΜΑΤΑ!!!!
υ.γ κρουκη εισαι μεγαλος λογοπαικτης![]()
"If you paid me a million dollars I couldn't have gone any faster" - Colin Edwards....
Ετσι να μου μιλατε και σεις ρε τομαρια.Αρχικά δημιουργήθηκε από monarxis
...και αυτοι που "τοχουν" και αυτοι που "δεν" και αυτοι που νομιζουν οτι "τοχουν" και αυτοι που ξερουν οτι δεν "τοχουν"...
ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΜΑΘΗΜΑΤΑ!!!!
υ.γ κρουκη εισαι μεγαλος λογοπαικτης![]()
![]()
Αν ερθεις την Δευτερα Δελεαρ,η πρωτη κερασμενη.
να μου το θυμησεις μονο.....γκουχγυφτοςγκουχ![]()
![]()
-Have you any famous last words?
-..Not Yet!
-"Not yet"!? Is that famous?
Εγώ που τό'χα αλλά με τόσο λογοπαίγνιο τό'χασα να υποθέσω ότι θα πάρω τ'@@ μου ε ;Αρχικά δημιουργήθηκε από gcrook
Αν ερθεις την Δευτερα Δελεαρ,η πρωτη κερασμενη.![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από sotpag
ξερεις ποσοι μετα το σχολειο λενε πως σε ολη τη στροφη μπαινουν με "αναποδα"
και το παραξενο ειναι πως δεν εχουν πεσει ακομα![]()
αυτο το ελεγα πριν το σχολειοκαι ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΝΑΓΙΑ
που δεν εφαγα τα μουτρα μου![]()
οι μονες δυο κατηγορίες μοτ/των που υπαρχουν ειναι:Αρχικά δημιουργήθηκε από monarxis
![]()
α)αυτοι που εχουν πεσει
β)αυτοι που δεν εχουν πεσει ακομα
στα λοιπα ολοι το ιδιο ειμαστε,κανεις δεν ''το'χει'' ποτε!!!
απλα βελτιωνομαστε μερα με την μερα
![]()
![]()
ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΟΥ!....ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΟΥ!
+645Αρχικά δημιουργήθηκε από div400
οι μονες δυο κατηγορίες μοτ/των που υπαρχουν ειναι:
α)αυτοι που εχουν πεσει
β)αυτοι που δεν εχουν πεσει ακομα
στα λοιπα ολοι το ιδιο ειμαστε,κανεις δεν ''το'χει'' ποτε!!!
απλα βελτιωνομαστε μερα με την μερα
![]()
![]()
αυτοί που έχουν πέσει έχουν γνωριστεί με τον κίνδυνο και τις συνέπειες μιας πτώσης...
αυτοί που ΔΕΝ,
τον αγνοούν ή και θέλουν να τον αγνοούν...
Αρχικά δημιουργήθηκε από Tropeas
+645
αυτοί που έχουν πέσει έχουν γνωριστεί με τον κίνδυνο και τις συνέπειες μιας πτώσης...
αυτοί που ΔΕΝ,
τον αγνοούν ή και θέλουν να τον αγνοούν...
δεν νομιζω οτι υπαρχουν μοτ/στες που δεν εχουν πεσει![]()
αλλοι με βαριες συνεπειες , αλλοι με μικρες εως καθολου
το σιγουρο ειναι οτι ΟΛΟΙ ΕΧΟΥΝ ΝΙΩΣΗ ΤΗΝ ΠΙΚΡΗ ΓΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΤΟΥ Η ΤΟΥ ΧΩΜΑΤΟΣ.
![]()
υπάρχουν...
και γνωρίζω πολλούς...
και μιλάνε και εκ του ασφαλούς....![]()
Ολοι πεφτουν...και οσοι δεν επεσαν μαθηματικα καποια στιγμη θα πεσουν!
Δεν επεται ομως οτι ο σωστος οδηγος πρεπει να εχει πεσει ...απειρες φορες,ο "σωστος"οδηγος παιρνει τα μετρα του(εξοπλισμος),δεν προκαλει την τυχη του (..και των αλλων),δεν ξεχναει τις "πτωσεις"του...και φυσικα και αυτος εξελισσεται οδηγικα με την παροδο του χρονου...
Δηλαδη οι "ινδιανοι"που τρωνε σαβουρες στη νιοστη ειναι καλοι οδηγοι?
![]()