Σελίδα 5 από 6 ΠρώτοΠρώτο 123456 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 61 έως 75 από 86

Θέμα: Πάνε χρόνια, αλλά...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της DimChios
    Να, βλέπεις τι γινεται τωρα?
    (Προφήτης ειμαι ο πουστης?)

Είπα παραπάνω ότι στις μαλακιες εγω δε μπορω να μην απαντησω...και τσούπ...άλλη μια εν όψη!

Αρχικά δημιουργήθηκε από Defiant
    Δεν ξερω τι θα εκανα, πιθανον να τον εδερνα επιτοπου
    Όταν εισαι 11, αυτος 14 και η αδερφη σου μεσα στα αίματα αναίσθητη σιγά μη τον δείρεις επι τόπου!

σιγουρα ομως δεν θα ανακοινωνα 20 χρονια μετα σε 1 φορουμ οτι θα τον μαμησω επειδη το ξαναθυμηθηκα
    ουτε θα ενημερωνα κανεναν αν το εννοουσα
    Δικαίωμά σου!
    Αλλωστε ποιός εισαι εσυ που θα μου επιβάλεις-υπαγορεύσεις τί θα γράψω και τί όχι! (Εσυ το είπες και παραπάνω αλλά που... )

θεαθηναι μετα μαγκιας
    Η μαλακία που με έκανε να σου απαντησω!

Αρχικά δημιουργήθηκε από trigger
    Φαντάσματα... άλλωτε σε κηνυγάνε και άλλωτε σε αφήνουν ήρεμο...

τα ξεχνάς προς το παρόν και πορεύεσαι...

ανοίγεις ένα παλιό,ξεχασμένο άλμπουμ και ξεπετιούνται από μέσα σα δαίμονες

και τότε... δε σε χωράει το σπίτι σου, δε σε χωράει η γη...

οπλίζεσαι με δύναμη αρκετή ωστέ να χαθούν τα πάντα που θυμίζουν τους υπαίτιους...

περνάει η ώρα... ο καιρός... μεγαλώνεις...

και όμως! Το ίδιο άλμπουμ... οι ίδιοι δαίμονες!

Πάντα θα έρχονται να ταράξουν την ηρεμία της ζωής σου!

Πάντα θα θολώνεις... πάντα θα σε πνίγει το δίκαιο...

Ένα δικαστήριο; Ένας πρόεδρος; Ένας θύτης; 3-4 χρόνια φυλάκισης;

Τίποτα...

Εγώ μεγάλωσα χωρίς πατέρα από τα 10 μου χρόνια...

κάποιος κοιμήθηκε στο τιμόνι ενός φορτηγού και πέρασε στο αντίθετο ρεύμα...

τώρα όμως χαίρεται την οικογένειά του...

Εμείς...;

Εγώ...;

Εγώ...

Φαντάσματα του παρελθόντως...

Πάντα θα έρχονται και πάντα θα αφήνουν ένα σημάδι στην καρδιά!

Φίλε DimChios, ξέρω πως είναι...
    μακάρι να μην το νοιώσει κανείς!

Λυπάμαι που εμαθα την ιστορία σου κατω απο αυτες τις συνθηκες!
    Από την άλλη, καποιοι ισως (@@δια αλλα λεμε τωρα) καταλάβουν καποια πράγματα!

Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206

Το ρεζουμέ νέτα σκέτα.. πάτε πάσο και δώστε χέρια ρε, κοντονησιώτες είστε γαμώτο σας.

Δε μου λέει τίποτα αυτό αδερφέ!

Αλλωστε γιατι πρέπει όλοι να ταιριάζουμε με όλους?

Το θεμα είναι με ποιό τρόπο να εκφέρουμε τη διαφωνία μας κι αυτο ειναι εμένα το βασικό μου πρόβλημα!

Οι φιλοι μου που με ξερουν, εχουν δει οτι ειτε λεω τα πραγματα με το ονομα τους ειτε δεν μιλαω καθολου

τεσπα επειδη εχω μετανιωσει για ολο αυτο

και γιατι θα επρεπε να ειχα διαλεξει τον 2ο τροπο

τελος εδω

και συγνωμη αν τον αδικησα

Επρεπε να γραφτουν όλα τα προηγουμε να για να καταλήξεις σε αυτο που κι εσυ ο ιδιος καταλαβες οτι επρεπε να εχεις κανει απο την αρχη!

Την επομενη να το εχεις υπ όψην σου!

Αρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
    Επρεπε να γραφτουν όλα τα προηγουμε να για να καταλήξεις σε αυτο που κι εσυ ο ιδιος καταλαβες οτι επρεπε να εχεις κανει απο την αρχη!

Την επομενη να το εχεις υπ όψην σου!

Ρε συ ειπα πασο, δεν ειπα εχεις δικιο

Υγ Δεν επεβαλα τπτ οποτε μην κανεις το ιδιο

να φοβασαι αυτους που τα λενε πισω απο την πλατη σου, οχι μπροστα σου

ωραία πράγματα....

Θα έχει ενδιαφέρον ρε Μήτσο αν αποφασίσεις μετά απο 20 χρόνια να πας στη Χίο να τον βρείς (διαφωνώ με όλο αυτή τη "βεντετίστική" λογική καθέτως/οριζοντίως/πλαγίως...) πόσοι από όσους έγραψαν οτι ειναι μαζί σου, θα έρθουν...

71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Εγώ πάντως για να πω την αλήθεια δεν πιστεύω να του έκανε κακό ο Δημητρός όταν θα τον συναντούσε μπροστά του, δεν είναι τέτοιος άνθρωπος.

Τα θυμήθηκε και ξέσπασε, αυτό πιστεύω.

Είναι μλκας σαν κι εμένα κι αυτός, τσι ψ..ής μας το χαβά έχουμε γενικότερα

Πρωτον να ξεκινησω λεγοντας οτι δεν κανω αντιπαραθεση και δεν στην λεω...απλα εκφραζω καποια ρητορικα ερωτηματα,τα οποια και δεν περιμενω να απαντηθουν (γιατι πολυ απλα δεν θεωρω απαντηση, τους χαρακτιρισμους που ισως να μου προσαψεις )...οπως και επισης αγνοω καταστασεις του στυλ το ‘’δικο μου’’ θρεντ και τετοια κουλα...δεν υπαρχει τιποτα δικο σου και τιποτα δικο μου σε αυτο και σε καθε αλλο φορουμ...παμε τωρα...ενω εισαι ανθρωπος που βριζεις και κατηγορεις ανθρωπους που αυτοπροβαλονται(ΙΣΩΣ με ηλιθιο τροπο) οπως ο ΟΡΕΣΤΙΣ ...κανεις ακριβως το ιδιο...αυτοπροβαλεσαι και μαλιστα με πολυ ηλιθιο τροπο????το τι επαθε η αδερφη σου δεν το ξερω και σιγουρα δεν με ενδιαφερει να το μαθω...το τι καταλοιπα εχει αφησει σε εσενα το καθε συμβαν επισης δεν με ενδιαφερει και επισης εν θελω να το μαθω...απλα δεν γινεται ενας ανθρωπος ο οποιος μπαινει σε ενα χωρο συζητησης και κραζει ανθρωπους για την μη ορθη συμπεριφορα τους και τους θεωρει αγκαθια στην κοινωνια ξαφνικα να μιλαει για το πως θα τιμωρησει εναν αλλο ανθρωπο ο οποιος εκανε ενα σφαλμα 20 χρονια πριν και μαλιστα ενω ηταν μοοοολις 14 χρονων...απο οπου και να προερχονται οι ορμες σου ειναι ξεκαθαρο οτι εισαι Η υποκριτης διπροσωπος Η διχασμενη προσωπικοτητα...ισως πρεπει να αναθεωρησεις και να καταλαβεις οτι ΙΣΩΣ να αποτελεις και εσυ μελος των δυσλειτουργικων ατομων της κοινωνιας αυτης (των ατομων που κραζεις δηλαδη)...ισως αν βρεις εναν ανθρωπο(γιατι απο τα λεγομενα σου ειναι ξεκαθαρο πως δεν εχεις ) που τον νοιαζεσαι και να ΣΕ νοιαζεται να αναθεωρησεις ...δε στα λεω ουτε φιλικα αλλα ουτε και εχθρικα...δε με νοιαζει ουτε να τα διαβασεις ουτε να απαντησεις ουτε να τα σκεφτεις ουτε τιποτα...απλα εκφραζομαι ελευθερα και χωρις σκοπο και νοημα οπως και εσυ...

Υ.Γ. η οργη δηστυχως που εκραζετε σαν οχλος ειναι δειγμα το ποσο ακομα απεχουμε απο το να αποχαρακτηριστουμε οσα βαρβαροι...

Υ.Γ.2 με τοσα ατυχηματα καθημερινα αν ακολουθουσαμε ολοι την τακτικη που αναφερει ο αντιπαθης σε εμενα συνανθρωπος μας θα επρεπε να εχουμε αφανησει ο ενας των αλλων απο καιρου τωρα

Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
    ωραία πράγματα....

Θα έχει ενδιαφέρον ρε Μήτσο αν αποφασίσεις μετά απο 20 χρόνια να πας στη Χίο να τον βρείς (διαφωνώ με όλο αυτή τη "βεντετίστική" λογική καθέτως/οριζοντίως/πλαγίως...) πόσοι από όσους έγραψαν οτι ειναι μαζί σου, θα έρθουν...

Και εν κατακλειδι αυτα αν και καταλαβαινω τον θυμο καποιου οταν προκειται για συγγενικο του ατομο,δεν τον καταλαβαινω 20 χρονια μετα ομως

+++++πολλα

Αρχικά δημιουργήθηκε από nikos force
    Πρωτον να ξεκινησω λεγοντας οτι δεν κανω αντιπαραθεση και δεν στην λεω...απλα εκφραζω καποια ρητορικα ερωτηματα,τα οποια και δεν περιμενω να απαντηθουν (γιατι πολυ απλα δεν θεωρω απαντηση, τους χαρακτιρισμους που ισως να μου προσαψεις )...οπως και επισης αγνοω καταστασεις του στυλ το ‘’δικο μου’’ θρεντ και τετοια κουλα...δεν υπαρχει τιποτα δικο σου και τιποτα δικο μου σε αυτο και σε καθε αλλο φορουμ...παμε τωρα...ενω εισαι ανθρωπος που βριζεις και κατηγορεις ανθρωπους που αυτοπροβαλονται(ΙΣΩΣ με ηλιθιο τροπο) οπως ο ΟΡΕΣΤΙΣ ...κανεις ακριβως το ιδιο...αυτοπροβαλεσαι και μαλιστα με πολυ ηλιθιο τροπο????το τι επαθε η αδερφη σου δεν το ξερω και σιγουρα δεν με ενδιαφερει να το μαθω...το τι καταλοιπα εχει αφησει σε εσενα το καθε συμβαν επισης δεν με ενδιαφερει και επισης εν θελω να το μαθω...απλα δεν γινεται ενας ανθρωπος ο οποιος μπαινει σε ενα χωρο συζητησης και κραζει ανθρωπους για την μη ορθη συμπεριφορα τους και τους θεωρει αγκαθια στην κοινωνια ξαφνικα να μιλαει για το πως θα τιμωρησει εναν αλλο ανθρωπο ο οποιος εκανε ενα σφαλμα 20 χρονια πριν και μαλιστα ενω ηταν μοοοολις 14 χρονων...απο οπου και να προερχονται οι ορμες σου ειναι ξεκαθαρο οτι εισαι Η υποκριτης διπροσωπος Η διχασμενη προσωπικοτητα...ισως πρεπει να αναθεωρησεις και να καταλαβεις οτι ΙΣΩΣ να αποτελεις και εσυ μελος των δυσλειτουργικων ατομων της κοινωνιας αυτης (των ατομων που κραζεις δηλαδη)...ισως αν βρεις εναν ανθρωπο(γιατι απο τα λεγομενα σου ειναι ξεκαθαρο πως δεν εχεις ) που τον νοιαζεσαι και να ΣΕ νοιαζεται να αναθεωρησεις ...δε στα λεω ουτε φιλικα αλλα ουτε και εχθρικα...δε με νοιαζει ουτε να τα διαβασεις ουτε να απαντησεις ουτε να τα σκεφτεις ουτε τιποτα...απλα εκφραζομαι ελευθερα και χωρις σκοπο και νοημα οπως και εσυ...

Υ.Γ. η οργη δηστυχως που εκραζετε σαν οχλος ειναι δειγμα το ποσο ακομα απεχουμε απο το να αποχαρακτηριστουμε οσα βαρβαροι...

Υ.Γ.2 με τοσα ατυχηματα καθημερινα αν ακολουθουσαμε ολοι την τακτικη που αναφερει ο αντιπαθης σε εμενα συνανθρωπος μας θα επρεπε να εχουμε αφανησει ο ενας των αλλων απο καιρου τωρα

ΟΡΕΣΤΙΣ?

ωραία πράγματα....

Δε συμερίστηκα την πρότασή τους να με ακολουθησουν και επ ουδενί δεν το ζήτησα!

Ετσι κι αλλιώς δε θα γίνει κατι τέτοιο!

Αρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
    Δε συμερίστηκα την πρότασή τους να με ακολουθησουν και επ ουδενί δεν το ζήτησα!
    Δεν εννοούσα αυτό
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Αρχικά δημιουργήθηκε από nikos force

Εννοείται πως δε θα ασχοληθω να απαντήσω στο ποστ σου μιας και μιλας προκατειλημμένα βαση αλλου θρέντ!
    Χωρια που....anyway!

Με τον αντιπαθη σε σενα συμφορουμίτη θα βρεθείτε καποια μερα στο βουνό σε κοινη βόλτα και ειναι μλκια να κρινεις προκατειλημμενα μιας και προσωπικα σε θρεντακια που εχουν να κανουν με το βουνό και τις εκει δραστηριοτητες, εγω εχω συμφωνησει μαζι σου κρινοντας αυτα και μονο!

Δεν εννοούσα αυτό

Χμ, μαλλον καταλαβαινω τι λες!

Παντως, και σε αυτη τη περιπτωση, πάλι δε συμφωνω!

Σελίδα 5 από 6 ΠρώτοΠρώτο 123456 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Ο Γιατρός για άλλα 2 χρόνια στη Yamaha
    από lampros_fazer στο forum Αγωνιστικά νέα
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 07/06/2008, 17:26
  2. Απαντήσεις: 8
    Τελευταίο μήνυμα: 10/03/2007, 03:43
  3. χρόνια πολλά αλλά.............
    από νυχτερινος στο forum Αναζητήσεις, σκέψεις & προβληματισμοί
    Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο μήνυμα: 01/01/2007, 01:19