Σελίδα 5 από 8 ΠρώτοΠρώτο 12345678 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 61 έως 75 από 112

Θέμα: Εξηγήστε μου κάτι...

Αρχικά δημιουργήθηκε από Defiant
    Ναι και ρωταω

ποσες φορες πρεπει να διαβασεις τις ιδιες αυτονοητες μαλακιες?

υπαρχει καποιος που θα πει οχι μην φορατε προστατευτικο εξοπλισμο?

Ρε παιδιά,τόση ώρα δεν καταλάβατε ακόμα πως το thread δεν απευθύνεται σε μας τους ενήλικες που έχουν πειστεί για την χρησιμότητα του κράνους αλλά στους πιτσιρικάδες του forum που από πολλά threads καλωσορίσματος έχω καταλάβει πως είναι αρκετοί
    Fortis Fortuna Adiuvat

Αρχικά δημιουργήθηκε από project.breeze
    Ρε παιδιά,τόση ώρα δεν καταλάβατε ακόμα πως το thread δεν απευθύνεται σε μας τους ενήλικες που έχουν πειστεί για την χρησιμότητα του κράνους αλλά στους πιτσιρικάδες του forum που από πολλά threads καλωσορίσματος έχω καταλάβει πως είναι αρκετοί
    +1137.. και πόσα άλλα παιδιά που δεν συμμετέχουν σε forums...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της gcrook
    Ναι και ρωταω

ποσες φορες πρεπει να διαβασεις τις ιδιες αυτονοητες μαλακιες?

υπαρχει καποιος που θα πει οχι μην φορατε προστατευτικο εξοπλισμο?
    Κοιτα το αυτονοητο δεν ισχυει για ολους...
    Εσυ πιστευεις οτι η Χοντα για παραδειγμα ειναι μια εταιρεια ολο παθος.
    Αυτοι που λενε να πανε να γαμηθουν τα Χοντα το θεωρουν αυτονοητο επισης.

Συμφωνειτε μεν...αλλα το αυτονοητο το εκλαμβανετε διαφορετικα:rotflmao: :rotflmao:
    -Have you any famous last words?
    -..Not Yet!
    -"Not yet"!? Is that famous?

Αρχικά δημιουργήθηκε από gcrook

Συμφωνειτε μεν...αλλα το αυτονοητο το εκλαμβανετε διαφορετικα:rotflmao: :rotflmao:

Δεν θα μπορούσα να το θέσω καλύτερα :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    Fortis Fortuna Adiuvat

Παλαιό μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
    ωραια πιστευε οτι θες και αν δε ξερεις ρωτα και μη γινεσαι ΠΑΛΙ εριστικος !!!!!

το να ειναι κανεις αδαης δεν ειναι κακο..................................
    .............................. δεν ειναι δυσκολο να το βρεις το κραξιμο που τρωει, παιζει και στο ιντερνετ.εκτος και αν μπερδευτηκες επειδη ειναι συμπολιτης σου.
    Ερειστικός είσαι μονίμως σε οποιαδήποτε συζήτηση και να συμμετάσχεις, με όποιον είναι αντίθετος με τη γνώμη που εκφράζεις και το αποδεικνύεις περίτρανα άλλη μια φορά. Έτσι πληροφοριακά στο λέω για να κάνεις μια αναδρομή και να δεις ιδίοις όμμασι του λόγου το αληθές, αρχίζοντας από το συγκεκριμένο θέμα όταν ο project.breeze εξέφρασε με κομψό τρόπο την αγανάκτησή του για τις μπούρδες που έλεγες.
    Η μπούρδα που λες για τη φυσιολογία είναι ατυχής και κάνει μπαμ πως την έπλασες εσύ ο ίδιος (την οποία την πήρες προφανώς με σκονάκι)! Η φυσιολογία ξεκίνησε σαν κλάδος της βιολογίας που μελετά τις λειτουργίες του οργανισμού. Είναι ο λόγος δηλαδή για τις λειτουργίες του οργανισμού όταν αυτός βρίσκεται σε φυσιολογική κατάσταση. Όταν παρεκλίνει από αυτή έρχεται η παθολογία για να καλύψει τις λειτουργίες του οργανισμού όταν υπάρχει οποιουδήποτε είδους παθογένεια. Η λέξη φυσιοθεραπεία χρησιμοποιεί μέσα τα οποία με φυσιολογικό, μη παρεμβατικό, τρόπο, επιδρούν με σκοπό να αποκαταστήσουν διάφορα προβλήματα.
    Τα νεύρα σου και ο τρόπος που μιλάς αποδεικνύουν ποιος είναι ο αδαής. Δεν είναι κακό να είσαι μπουρδολόγος. Ο καθένας με το πρόβλημά του.

Παλαιό μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από catmaster
    Να σε ρωτήσω κάτι ;;

Θεωρείς ότι με τον βούρδουλα η με το στανιό θα μάθει ενα παιδί να φοράει κράνος για την ασφάλειά του;;

Ειλικρινά προσπαθώ να το δω σαν εναλλακτική πρόταση αλλά δεν μπορώ ... sorry..

Θεωρούμε ως de facto ότι οι άλλες χώρες που έχουν μοτοπαιδεία το κατάφεραν με βούρδουλα;;

Έχω ζήσει έξω κάποια χρόνια και είδα κόσμο με ΠΑΙΔΕΙΑ να γνωρίζει και να κρίνει... μόνο εμείς εξαιρούμαστε ...

Τελικά είμαστε σπάνια ράτσα ανθρώπων...

Ξέρεις ποια είναι η απόδειξη; Ο τρόπος που οδηγούν οι ξένοι στην Ελλάδα και ο τρόπος που οδηγούν οι Έλληνες όταν βρίσκονται σε χώρες που υπάρχουν νόμοι και τηρούνται χωρίς παζάρια και εκπτώσεις.

in standby mode Το avatar του/της liakaros
    Εμενα παντως ολη αυτη η διαμαχη με το Κ στην φυσιολογια η φυσικολογια(οποιο θελετε κρατηστε...)

γιατι μου θυμιζει το ανεκδοτο με το ΖΑΜΠΟ και το ΜΠΕΙΚΟ

Εγω θα το πάω αλλού το θέμα , διοτι τις κοκορομαχίες περί απόδειξης ή έλλειψις, γνώσεως , τις βρίσκω πλέων βαρετές .

Και ρωτώ .. Απο που και οσπού , άτομα τα οποία δεν δηλώνουν εκπαιδευτικοί , κάθονται και μαστορεύουν θέματα και υλικό , προς επιμόρφωση ανηλίκων ??

Η καλή θέληση δεν φτάνει , για να γίνουμε διδάσκαλοι του σωστού .

Ο καθένας στο είδος του , και Λουμίδης στους καφέδες .

Αναλλοίωτος Το avatar του/της Akatanomastos

Re: Εξηγήστε μου κάτι...

Αρχικά δημιουργήθηκε από project.breeze
    ;Γιατί δεν περνάει από το μυαλό τους η εξής σκέψη:"Ρε συ αφού φοράει τόσα προστατευτικά ο
    giati stin ellada mathainoume sto efkolo kai sto arpakolatzidiko
    -It's 106 miles to Chicago. We've got a full tank of gas, half a pack of cigarettes, it's dark, and we're wearing sunglasses.
    - Hit it.
    -------------------------------------------------------------------------------
    όλα αυτά, είναι απλά μέρος του πανυγηριού που λέγεται ζωή..
    ------------------------------------------------------------------------------
    νέα προσθήκη

Definition of a bad boy

Παλαιό μέλος Το avatar του/της gcrook
    Αρχικά δημιουργήθηκε από kiriakost

Και ρωτώ .. Απο που και οσπού , άτομα τα οποία δεν δηλώνουν εκπαιδευτικοί , κάθονται και μαστορεύουν θέματα και υλικό , προς επιμόρφωση ανηλίκων ??

Εδω σε εχασα λιγο, για ποιο πραγμα ακριβως μιλας;
    Πες τα με απλα λογια γιατι ειναι μια ωρα δυσκολη....:hypnotize :hypnotize
    -Have you any famous last words?
    -..Not Yet!
    -"Not yet"!? Is that famous?

Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
    ακη...απο τις λιγες φορες που συμφωνω με τον defiant.το εξηγησα και παραπανω οταν σπαμαρα ανελεητα.

Αν δεν ησουν κολλημενος @@ρας θα συμφωνουσες περισσοτερες

Αρχικά δημιουργήθηκε από gcrook

My precious γουσταρεις μαλακιτσες?

Αυτοι που λενε να πανε να γαμηθουν τα Honda ειναι κατι @@ρες του στυλ αχ εχει 5 αλογα λιγοτερα και θα με πιπωνουν δεν λεει
    Για το παθος εχω εξηγησει τι εννοω μην το μαλακιζεις (ξερω δεν μπορεις)

Οταν μιλαμε για αγορα μηχανης ειναι θεμα επιλογης οταν μιλαμε για προστατευτικο εξοπλισμο το θεμα ειναι μονοδρομος απλα πολλοι δεν αντιλαμβανονται τον κινδυνο

Ειναι θεμα καθαρα παιδειας, οσο για τα απειρα θρεντ του τυπου αχ βαχ κλαψ γιατι δεν φορατε εξοπλισμο κλπ μαλλον το αντιθετο πετυχαινουν οταν ο κοσμος βγαινει εξω και βλεπει τα ακριβως αντιθετα οποτε και συνειδητοποιει την υποκρισια

Και μην μου πεις οτι ολοι αυτοι που σκιζουν τα ιματια τους για την χρηση κρανους φορανε συνεχως γιατι θα γελασει ο καθε πικραμενος. Τουτεστιν να ειμαστε λιγο μετρημενοι οταν προκειται για τετοια θεματα για να μην απαξιωνομαστε μονοι μας

ΑΜΑΝΙΚΟ ΒΕΛΟΣ Το avatar του/της TROOPER
    Αρχικά δημιουργήθηκε από VanDiemen
    Ερειστικός είσαι μονίμως σε οποιαδήποτε συζήτηση και να συμμετάσχεις, με όποιον είναι αντίθετος με τη γνώμη που εκφράζεις και το αποδεικνύεις περίτρανα άλλη μια φορά. Έτσι πληροφοριακά στο λέω για να κάνεις μια αναδρομή και να δεις ιδίοις όμμασι του λόγου το αληθές, αρχίζοντας από το συγκεκριμένο θέμα όταν ο project.breeze εξέφρασε με κομψό τρόπο την αγανάκτησή του για τις μπούρδες που έλεγες. ας σου απαντησει ο ιδιος ο μπριζ σε αυτο το κοματι...οχι τπτ αλλο αλλα επειδη μιλησαμε.τωρα για το ποιος ειναι ο εριστικος....ΑΛΛΟΙ ρωτανε μεσω πμ αν ασχολουμαστε οπου βρισκομαστε με εκεινους και γιατι ενα ολοκληρο φορουμ τους εχει βρισει.και επειδη το πιασες μη το συνεχισεις γιατι εκτιθεσε.
    Η μπούρδα που λες για τη φυσιολογία είναι ατυχής και κάνει μπαμ πως την έπλασες εσύ ο ίδιος (την οποία την πήρες προφανώς με σκονάκι)! Η φυσιολογία ξεκίνησε σαν κλάδος της βιολογίας που μελετά τις λειτουργίες του οργανισμού. Είναι ο λόγος δηλαδή για τις λειτουργίες του οργανισμού όταν αυτός βρίσκεται σε φυσιολογική κατάσταση. Όταν παρεκλίνει από αυτή έρχεται η παθολογία για να καλύψει τις λειτουργίες του οργανισμού όταν υπάρχει οποιουδήποτε είδους παθογένεια. δωστου αλλη μια ευκαιρια!!!λοιπον η φυσιολογια ειναι η επιστημη που μελεταει τις μηχανικες, φυσικες και βιοχημικες λειτουργιες των οργανισμων.το κομματι των βιοχημικων λειτουργιων εντασεται στο τμημα της βιολογιας αλλα οι μηχανικες και φυσικες λειτουργιες εχουν αρχισει να ψαχνονται πολυ πριν ξεκινησει η βιολογια.αυτο που ψαχνανε ηταν ο <<λογος>> της φυσης στους οργανισμους και η καλυτερη αποτυπωση του <<λογου>> αυτου ηταν ο ανθρωπος του βιτρουβιου απο τον λεοναρντο ντα βιντσι.οταν διαταρασεται ο <<λογος>> της φυσης εισβαλει μια παθογενεια στον οργανισμο που αποκτα και αυτη ενα λογο και η επιστημη που μελεταει τον <<λογο>> που εχει μια παθογενεια (γεννηση μιας παθησης) λεγεται παθολογια.μπορω να διαφωνω αιωνια για πραγματα de facto τα οποια γνωριζω χωρις καν να κουραστω.Η λέξη φυσιοθεραπεία χρησιμοποιεί μέσα τα οποία με φυσιολογικό, μη παρεμβατικό, τρόπο, επιδρούν με σκοπό να αποκαταστήσουν διάφορα προβλήματα. η φυσκοθεραπεια χρησιμοποιει κατα βαση φυσικα μεσα (ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΜΑΘΗΜΑ) προκειμενου να παρεμβει (ΑΡΑ ΠΑΕΙ ΠΕΡΙΠΑΤΟ ΤΟ <<μη παρεμβατικο τροπο>> ΠΟΥ ΛΕΣ) στην οποιαδηποτε παθογενεια
    Τα νεύρα σου και ο τρόπος που μιλάς αποδεικνύουν ποιος είναι ο αδαής. η γνωση μου μαλλον σε εκθετει στη προκειμενη περιπτωση.... Δεν είναι κακό να είσαι μπουρδολόγος. Ο καθένας με το πρόβλημά του. εδω θα συμφωνησω μαζι σου και θα σου αποκαλυψω οτι το προβλημα μου ειναι οτι δεν ειμαι ψυχραιμος οταν μιλαω με μπουρδολογους.εβγαλες εναν κλαδο ολοκληρο off σε προηγουμενο ποστακι σου....ΕΛΕΟΟΟΟΟΟΟΟΟΣ!!!!!!!!!!!
    υ.γ.επειδη θα φυγω για ενα γαμο σε λιγο και ουτε σημερα αλλα ουτε αυριο θα εχω ιντερνετ αν θες συνεχιζουμε την κουβεντα μας απο τριτη.
    ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...

Αρχικά δημιουργήθηκε από kiriakost
    Εγω θα το πάω αλλού το θέμα , διοτι τις κοκορομαχίες περί απόδειξης ή έλλειψις, γνώσεως , τις βρίσκω πλέων βαρετές .

Η καλή θέληση δεν φτάνει , για να γίνουμε διδάσκαλοι του σωστού .

Ο καθένας στο είδος του , και Λουμίδης στους καφέδες .
    κατι εχω παθει....συμφωνω και με τον κυργιακο....

Αν δεν ησουν κολλημενος @@ρας θα συμφωνουσες περισσοτερες
    α μπραβο...τωρα επανηλθαμε...ειπα και εγω...!

πως βγαζουμε το συμπερασμα οτι ειμαι εγω ο κολλημενος και οχι εσυ που εχεις εισπραξει καργα χλευασμο, δουλεμα και μπινελικι εδω μεσα???κριμα ρε και τις τελευταιες 3 μερες ησουνα ενταξει...

Σελίδα 5 από 8 ΠρώτοΠρώτο 12345678 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Κάτι μου θυμίζει....
    από dirtbird στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 32
    Τελευταίο μήνυμα: 30/12/2006, 02:14
  2. κατι μου θυμίζει....
    από adam_tsouk στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 7
    Τελευταίο μήνυμα: 02/12/2005, 13:43
  3. Απαντήσεις: 207
    Τελευταίο μήνυμα: 02/10/2005, 21:48
  4. Απαντήσεις: 17
    Τελευταίο μήνυμα: 12/09/2005, 05:06
  5. Απαντήσεις: 7
    Τελευταίο μήνυμα: 05/12/2003, 15:55