Αρχικά δημιουργήθηκε από FZR600R
Θα χαρω να σας δω τον Απριλη.
Στας Σερρας;
ρε αρχοντα-με το συμπαθειο κιολας- αν συνεχισεις το ''θυμαρι'' δεν θα μπεις σε πιστα ...σε μπουγατσοπωλειο Σερραϊκο θα κανεις ντου για τις υπογλυκαιμιες
Θα χαρω να σας δω τον Απριλη.
Στας Σερρας;
ρε αρχοντα-με το συμπαθειο κιολας- αν συνεχισεις το ''θυμαρι'' δεν θα μπεις σε πιστα ...σε μπουγατσοπωλειο Σερραϊκο θα κανεις ντου για τις υπογλυκαιμιες
Eχω κοψει τα junk food εδω και καιρο. Δεν θα εχω προβλημα. Ενας χυμος κανει.
καλα κανεις...σωστος....εχω ακουσει οτι το Junk food νεκρωνει τα εγκεφαλικα κυτταρα...συνεχισε ετσιΑρχικά δημιουργήθηκε από FZR600R
Eχω κοψει τα junk food εδω και καιρο. Δεν θα εχω προβλημα. Ενας χυμος κανει.![]()
Ο οργανισμος μου ειναι κοσμικης κρασης. Αναπλαθει τα κυτταρα με νεα.
Ο Θεος μου λεει πιες οσο θες αλλα οχι αλκοολ. Alcohol is not made in God.
Αν αναπλαθει και τα φθαρμενα ελαστικα θα σε χρειαστουμε τον Απριλιο.Αρχικά δημιουργήθηκε από FZR600R
-Have you any famous last words?
-..Not Yet!
-"Not yet"!? Is that famous?
τα εγκεφαλικα κυτταρα δεν αναπλαθονται ουτε αναγεννουνται....εχεις μια καβα απο μικρος και με αυτη πορευεσαι μεχρι τα γεραματα...
αλλα αμα εσυ εισαι κοσμικης κρασης, παω πασο....
δυσκολα να ερθω σε βολτα γιατι το μπαντιτ θελει μπαταρια και λαστιχα και θα σας ντροπιασω με τα παντηλικια μου καθως σπινιαρει μονο του χωρις λαστιχο πισωΑρχικά δημιουργήθηκε από FZR600R
Εχει κανα καλο δρομο με στροφουλες?
Εγω δε βρηκα κανενα.
Αμα παιξει κανα meeting ελατε Gregory και T.R.E
Xampos θα παρεις το bandit ομως, ετσι?![]()
ελεγα για κανα καφε και μετα να πατε βολτα εσεις καθως θα ειμαι με τον παπιο μου![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από gcrook
Αν αναπλαθει και τα φθαρμενα ελαστικα θα σε χρειαστουμε τον Απριλιο.
εσυ τι θες τωρα ρε; ειπαμε ειναι κοσμικης κρασης!!!
οτι θελει αναπλαθει....
τις προαλες εκανε αναπλαση σε ενα παρκο, και τον καναν μελος του εξωραϊστικου - μορφωτικου συλλογου...
Δεν το ηξερα αυτο. Μαλλον ειναι αργα πια.τα εγκεφαλικα κυτταρα δεν αναπλαθονται ουτε αναγεννουνται
Θα με χρειαστειτε ετσι και αλλιως ως συμπαντικο μοναρχη. Και ας τα ελαστικα να κανουν burn out.Αν αναπλαθει και τα φθαρμενα ελαστικα θα σε χρειαστουμε τον Απριλιο.
Καναπιτσας?Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
τις προαλες εκανε αναπλαση σε ενα παρκο, και τον καναν μελος του εξωραϊστικου - μορφωτικου συλλογου...![]()
πιτσας 4 τυριαΑρχικά δημιουργήθηκε από zephyr1
Καναπιτσας?![]()
ΣλουρπΑρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
πιτσας 4 τυρια![]()
καινουργια χωρα δημιουργησαν αυτοι οι αμερικανοι παλι...Αρχικά δημιουργήθηκε από FZR600R
Alcohol is not made in God.![]()