Σελίδα 5 από 6 ΠρώτοΠρώτο 123456 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 61 έως 75 από 82

Θέμα: Κάποτε έχτιζα ένα όνειρο τη μέρα....

Retired Rider Το avatar του/της 675
    Αρχικά δημιουργήθηκε από sotpag

ΑΛΛΑ εχουν δρομου εχουν χωρους σταθμευσης εχουν συγκοινωνια γενικα εχουν

οποτε γιατι τα παραπονα
    και εδω θα ειχαν απ ολα ,

αν η πολιτεια τους ειχε "επιτρεψει" να ξεκολλησουν απο τις πολεις, να μεινουν και λιγο παραπερα,
    αν δεν επικρατουσε το κοινωνικο προτυπο που λεει στον καθενα να εχει το προσωπικο ή τα προσωπικα του αυτοκινητα,
    αν δεν ηταν στη μοδα να πηγαινουμε για καφε επιδεικνυοντας το καινουριο μας αυτοκινητο
    (δεν λεω μηχανη μιας και δε νομιζω αυτες να δημιουργουν το προβλημα, χωρις βεβαια αυτο να ειναι οποιοδηποτε ειδος ρατσισμου)
    ++++

ολα ειναι θεμα κοινωνικων προτυπων που προβαλλοντε ητε μεσα απο την οικογενεια ητε μεσα απο φιλους ητε απο τα ΜΜΕ , ητε ητε ητε...

..πάλι αναβάτης.. Το avatar του/της sotpag
    Αρχικά δημιουργήθηκε από losttris
    ,
    (δεν λεω μηχανη μιας και δε νομιζω αυτες να δημιουργουν το προβλημα, χωρις βεβαια αυτο να ειναι οποιοδηποτε ειδος ρατσισμου)

κανε μια βολτα απο το Μπουρναζι και τα αντιστοιχα σε καθε πολη στεκια

και τα λεμε μετα
    13 Φ. ΑΝΤΙΑΝΑΚΥΚΛΩΤΙΚΕΣ ΤΑΞΙΑΡΧΙΕΣ

κανε μια βολτα απο το Μπουρναζι και τα αντιστοιχα σε καθε πολη στεκια

και τα λεμε μετα
    κοιτα επειδη μενω μπουρναζι και ξερω οτι γινεται της πουτ@νας,
    επιμενω οτι δεν δημιουργουν προβλημα εκει που ειναι γιατι στην ουσια στο συγκεκριμενο μερος που τις παρκαρουν δεν επιτρεπεται καν η σταθμευση αυτοκινητων,
    επισης δεν δυσκολευεται καθολου η κυκλοφορια των πεζων..

..πάλι αναβάτης.. Το avatar του/της sotpag
    Αρχικά δημιουργήθηκε από losttris
    κοιτα επειδη μενω μπουρναζι και ξερω οτι γινεται της πουτ@νας,
    επιμενω οτι δεν δημιουργουν προβλημα εκει που ειναι γιατι στην ουσια στο συγκεκριμενο μερος που τις παρκαρουν δεν επιτρεπεται καν η σταθμευση αυτοκινητων,
    επισης δεν δυσκολευεται καθολου η κυκλοφορια των πεζων..

δεν ειναι το προβλημα μονο το κυκλοφοριακο

και μη μου πεις πως δεν παρκαρουν μηχανες στα πεζοδρομια

τεσπα καποτε θα γινουμε Ευρωπη (αν και δεν το θελω γιατι εδω μεγαλωσα και εγω)
    13 Φ. ΑΝΤΙΑΝΑΚΥΚΛΩΤΙΚΕΣ ΤΑΞΙΑΡΧΙΕΣ

και μη μου πεις πως δεν παρκαρουν μηχανες στα πεζοδρομια

σιγουρα ειναι και αυτο προβλημα αλλα πολυ μικρο σε σχεση με τη ζουγκλα του κυκλοφοριακου...

θα μου πεις τωρα τα ατομα με ειδικες αναγκες τι φταινε να εχουν και 2ο προβλημα στο κεφαλι τους?
    δεν τους φτανει η ατυχια τους...

θα σου πω οτι σε μερικα σημεια ουτε υγιης ουτε αναπηρος κυκλοφορεις...
    αντε καλη μας νυχτα και καλο μας ξημερωμα!

καλο ειναι να γραφονται καπου ολα αυτα και να ξαναγραφονται...ποιος ξερει υπαρχουν ακομη θαυματα...:ZZZ:

Παλαιό μέλος Το avatar του/της devil's animal

παιδια ελπιζω τελικα να βρεθει μια λυση.
    μονο αυτο.

ΑΜΑΝΙΚΟ ΒΕΛΟΣ Το avatar του/της TROOPER
    γραφω-σβηνω, γραφω-σβηνω τοση ωρα....

τελικα αποφασισα να μη γραψω....

καλημερα θλιψη.....(ξανα)
    ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...

Καραμελος Το avatar του/της kalesin
    Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
    γραφω-σβηνω, γραφω-σβηνω τοση ωρα....

τελικα αποφασισα να μη γραψω....

καλημερα θλιψη.....(ξανα)

+1 αλλα κ -1

+1: εχω γραψει κατεβατα υποστηριξης
    εχω γραψει τηλεγραφηματα με καταρες
    τα εχω σβησει ολα κ παλι απο την αρχη
    εχω αλλαξει αποψη κ ψυχολογια δεκαδες φορες

-1: εγω απο την αλλη αποφασισα να γραψω

Δεν συμμετειχα απο την αρχη στην προσπαθεια γιατι η συμμετοχη μου θα ηταν μονο λογια κ απο ουσια μηδεν [λογω αποστασης]. Ας καταθεσω λοιπον κ εγω μερικες δικες μου σκεψεις

Αν δεν κανω λαθος η κινηση αυτη ειναι να γινει Παρασκευη. Δεν μπορει να γινει μονοημερη; Το προτεινε κ καποιος αλλος πιο πριν. Σιγουρα θα ηταν καλα να υπαρχει κ αλη μια μερα για συμπληρωματικα πραγματα αλλα πορευομαστε με οσα εχουμε κ αξιοποιουμε οσα μας διατιθονται

Καποιοι δω μεσα εχουν προσβαση κ λογο σε Μεσα Μαζικης Εξημερωσης. Εχω δει με τα ματακια μου ενα συνφορουμιτη να καλυπτει ρεπορταζ μεγαλου καναλιου. Ισως θα μπορουσε να γινει ενα αντιστοιχο ρεπορταζ. Αν οργανωθει σωστα, μπορει να αποτελεσει ενα καλο οπλο απεναντι στην αδιαφορια.

Σιγουρα οπως εχει ειπωθει κ απο πιο αρμοδιους απο μενα, δεν μπορει να κατεβει κανεις σαν moto.gr. Φανταζοαι οτι δεν υπαρχει προβλημα η παρεα που θα κατεβει ειτε για να μιλησει ειτε σαν υποστηριξη, να ειναι ''μια παρεα μοτοσυκλετιστων που συναντιεται κ σε βολτες αλλα κ ιντερνετικα σε διαφορα φορουμ''. Αυτο φανταζομαι δεν δημιουργει προβλημα στο φορουμ κ στα ''αφεντικα'' του
    ΘΑ ηθελα να δω εκτος απο λογοτυπα του μοτο σε μπλουζακια, κ λογοτυπα απο αλλα forum αλλα κ λογοτυπα απο λεσχες. Να φανει σαν μια συνολικη κινηση απο μοτοσυκλετιστες διαφορων χωρων.

Βαγγελη συμμεριζομαι την τσαντιλα κ την απογοητευση σου. ΟΜΩΣ...

Ε ΚΑΙ; ΤΙ ΕΓΙΝΕ;

αν τα πραγματα αλλαζαν τοσο ευκολα, το προσδοκιμο θα ηταν η σταθεροτητα κ οχι η εξελιξη.

Ας χτυπηθει αυτη η αδιαφορια με τον μονο τροπο που μπορουμε. Με το ξεγυμνωμα. Η αδιαφορια μονο με το ενδιαφερον κ το ξεμπροστιασμα μπορει να χτυπηθει

Μερικες σκεψεις γραφω. Υπαρχουν κ καποια αλλα στο μυαλο μου για την υλοποιηση αυτων των σκεψεων, ομως ας τις κανω πρωτα ολοκληρωμενες ιδεες κ τα ξαναλεμε

Παλαιό μέλος Το avatar του/της LIBYKOS
    Βαγγέλη.....

Δεν έχεις άλλο δρόμο από το να είσαι το παράδειγμα προς μίμηση. Δεν ξέρω πόσες ζωές θα πρέπει να χαθούν ακόμη για να ευαισθητοποιηθούν κάποιοι ( και περισσότερο οι συγγενείς τους - αυτό και αν είναι τραγικό - ), όμως το μεγαλύτερο κέρδος θα είναι να σε πιάσει ένα πιτσιρίκι στο δρόμο και να σε ρωτήσει, να ενδιαφερθεί για θέματα ασφάλειας.

Θα έρθουν εκεί αρκετοί φίλοι αύριο αλλά δυστυχώς λόγω υποχρεώσεων δεν μπορώ να είμαι. Προτείνω το εξής και πιστεύω ότι πολλοί θα είναι της ίδιας άποψης :
    εάν ξαναζεσταθεί το πράγμα για ενημέρωση περί οδικής ασφάλειας, δεν έχω καμία αντίρρηση να έρθω με δικά μου έξοδα. Αλλωστε το να κάνεις μια καλή βόλτα, να δεις καλούς φίλους και να ενημερώσεις για τόσο σοβαρά θέματα, είναι η καλύτερη αμοιβή.
    LIBYKOS

Βρε παιδιά αν είναι να γίνει κάτι καλύτερα να το κάνουμε τελείως μόνοι μας.
    Αν αξίζει ή όχι είναι πολύ δύσκολο να ειπωθεί έτσι απλά. Ετσι νομίζω. Το οργανώσατε, δουλέψατε, θα αφήσετε υποχρεώσεις, δουλειές, την βολή σας στην τελική και είναι ικανό να σας σταματήσει κάτι τέτοιο?
    Σε ότι αφορά το οικονομικό είμαι μέσα 1000% και αν μη τι άλλο χαίρομαι που θα μπορέσω να συνεισφέρω έστω και έτσι.
    Και μια ζωή να σωθεί από αυτό αξίζει! Και καμια να μην σωθεί τουλάχιστον θα νιωθουμε ότι κόντρα σε όλα δεν καθίσαμε στον καναπέ με την πρώτη δυσκολία αλλά το παλέψαμε.
    Μην τα παρατάτε...
    Υ.Γ. Vangelis έχεις p.m.

ΤΙ ΛΕΤΕ ΜΩΡΕ!!!!!!
    Ουτε φαί ζήτησε κάποιος, ούτε ξενοδοχείο.
    Μια βόλτα στον Πόρο και επιστροφή το βράδυ είναι κάτι που το κάνουμε για ξεσκούριασμα.
    Προ τί λοιπόν τα έξοδα και οι παρελάσεις???

Βαγγέλη αν μπορείς να κάνεις την μάζωξη να ξέρεις οτι ομιλητές τσαμπατζήδες θα βρεις.
    Ξέχνα τα έξοδα και φρόντισε να μαζευτούν αυτοί οι κουφιοκεφαλάκηδες, να τους τα πούμε μπας και σώσουμε κάποιο παιδί.

άιντε που σ'επιασε το μοιρολατρικό σου μαρθα βούρτση:rotflmao: :rotflmao:

Παλαιό μέλος Το avatar του/της gcrook
    Αρχικά δημιουργήθηκε από tai
    ΤΙ ΛΕΤΕ ΜΩΡΕ!!!!!!

Βαγγέλη αν μπορείς να κάνεις την μάζωξη να ξέρεις οτι ομιλητές τσαμπατζήδες θα βρεις.
    Ξέχνα τα έξοδα και φρόντισε να μαζευτούν αυτοί οι κουφιοκεφαλάκηδες, να τους τα πούμε μπας και σώσουμε κάποιο παιδί.

άιντε που σ'επιασε το μοιρολατρικό σου μαρθα βούρτση:rotflmao: :rotflmao:
    Νομιζω οτι στην παρουσα φαση το χειροτερο θα ηταν να τους εξαναγκασεις να ασχοληθουν με αυτο που θα επρεπε απο μονοι τους.
    Φοβαμαι οτι αν φτασουμε σε σημειο να τους πιεσουμε και τελικα να πραγματοποιηθει μια τετοια κινηση θα βρεθουμε προ δυσαρεστων εκπληξεων.
    -Have you any famous last words?
    -..Not Yet!
    -"Not yet"!? Is that famous?

Αρχικά δημιουργήθηκε από gcrook
    Νομιζω οτι στην παρουσα φαση το χειροτερο θα ηταν να τους εξαναγκασεις να ασχοληθουν με αυτο που θα επρεπε απο μονοι τους.
    εγω λεω να παμε κατω σε 2 ομαδες

μια με ρόπαλα και μια με κράνη στα χέρια...

θα τους περικυκλώσουμε και θα αρχίσουμε τις κατακεφαλιές....

όποιος εχει κότσια ας μη το φορεσει!

θα με κόλλησε ο άφρο

Παλαιό μέλος Το avatar του/της gcrook
    Αρχικά δημιουργήθηκε από KaTaNaS
    εγω λεω να παμε κατω σε 2 ομαδες

μια με ρόπαλα και μια με κράνη στα χέρια...

θα τους περικυκλώσουμε και θα αρχίσουμε τις κατακεφαλιές....

όποιος εχει κότσια ας μη το φορεσει!

θα με κόλλησε ο άφρο
    Σιγουρα αστειευεσαι Σταυρο...
    Αλλα οπως και να'χει δεν ξερω αν ειστε προετοιμασμενοι για την χειροτερη δυνατη υποδοχη.
    Εγω δεν ειμαι.

Αν ξερεις απο επαρχια Σταυρο (γιατι για επαρχια μιλαμε και δεν το λεω υποτιμητικα γιατι και εγω απο επαρχια καταγομαι και εχω ριζες και δεσμους εκει) ,τοτε σαφως ξερεις οτι το μηχανακι οι ανθρωποι το βλεπουν σαν εργαλειο δουλειας και τα λοιπα που εμας μας φαινονται αδιανοητα (κρανη μπουφαν κτλ) τους φανταζουν αστεια;
    Εχεις σκασει ποτε με δερματινα για καφε στην πλατεια χωριου Αυγουστο μηνα;
    Και να σε ξερουν κιολας,και να λενε στους γονεις σου "τι επαθε το παιδι" και τετοια;
    Γιατι φοβαμαι οτι για κατι τετοιο βαδιζουμε.
    -Have you any famous last words?
    -..Not Yet!
    -"Not yet"!? Is that famous?

Σελίδα 5 από 6 ΠρώτοΠρώτο 123456 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Σαρτη Χαλκιδικης Ενα ονειρο.
    από natlan74 στο forum Πληροφορίες
    Απαντήσεις: 16
    Τελευταίο μήνυμα: 10/11/2009, 22:12
  2. Απαντήσεις: 201
    Τελευταίο μήνυμα: 11/04/2009, 18:31
  3. Ποσες "στραβες" τη μερα !?!?