ΜΗΝ ΑΠΟΜΟΝΩΝΕΙΣ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΘΕΣ...Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm
astrakitcar...
Δηλαδή αυτό είναι δικαιολογια για να βγάζει μετά αυτός τα απωθημένα του , επάνω σε πολίτες κάνοντας κατάχρηση της εξουσίας που του έχει δοθεί για να τηρεί και οχι να επιβάλει τον νόμο;
Με αυτή την λογική και εγώ που δεν παίρνω αυτά που θέλω , τους πελάτες μου πρέπει να τους βρίζω και να καταστρέφω τους υπολογιστές τους, επειδή κάτι δεν το έκαναν όπως τους είπα;
Είμαστε σοβαροί τώρα;
Η θέση του αστυνομικού είναι υπέυθυνη και όποιος την επιλέγει σαν επάγγελμα πρέπει να έχει και το γνώθις αυτόν όσον αφορά το τι τον περιμενει. Αν τώρα δεν βγαίνει οικονομικά , αυτό είναι κάτι που όντως μπορεί να το καλυψει με άλλο επάγγελμα...
Αν απο εκεί και πέρα δεν τον σέβονται κάποιοι στον εργασιακό του χώρο, είναι ο ίδιος υπεύθυνος για την θέση που είναι. Δηλαδή αν έχω εγώ ενα αφεντικό που με βρίζει ή δεν με σέβεται νομίζεις οτι θα τον ανεχτώ ή θα του κάτσω καμία μέσα στο μάτι να βλέπει τον κόσμο μαύρο;
Πόσο μάλλον όταν έχεις αστυνομική ιδιότητα και με τρόπο μπορείς , όταν είσαι εν υπηρεσία να τον διώξεις νομίμως για τα χρέπια που θα έχει για μηχανάκια delivery (100% θα γίνεται αυτό).
Μην λέμε και οτι θέλουμε... άλλο το πόσο εμείς υπολογίζουμε τον εαυτό μας σε επίπεδο σεβασμού απο εμάς τους ίδιους και απο τους γύρω μας, και άλλο η αίσθηση καθήκοντος και η γνώση των ορίων σε τήρηση των νόμων.
Όσον αφορά τις ελλείψεις... όντως υπάρχουν και σε εξοπλισμό και σε εκπαίδευση... αυτό όμως τους δίνει το δικαίωμα να με σταματήσουν , και επειδή δεν έχουν να πληρώσουν το νοίκι και έχουν πρόβλημα , να με χτυπήσουν ή κακομεταχειριστούν σε ενα έλεγχο για ΚΟΚ ή οτι άλλο;
Gandalf
διαβασε τι γραφω παρακατω...
οχι μεγαλε δεν σεβομαι την ιδιοτητα του.....οπως δεν την σεβεται και το κρατος..
πιστεψε με σκεφτομαι αρκετα πριν γραψω κατι!
σεβομαι οσους με σεβονται ως ανθρωπο...αλλο το επαγγελμα αλλο ο ανθρωπος...
δεν μπορει ενας ευσεινηδειτος ανθρωπος να ειναι ζωο στην δουλεια του..
ο gentleman ειναι gentleman παντου και παντα...
οι υπολοιποι ειναι γιδια!
αν θες να εισαι γιδι στην δουλεια σου γινε....εγω ειμαι επαγγελματιας οσο μπορω,οπως και συνεπης και τακτικος!
σεβομαι πιο πολυ τον Βελγο,Γερμανο,Ολλανδο αστυνομικο απο τους περισσοτερους Ελληνες..
οπως εγραψα δυστυχως υπαρχουν εξαιρεσεις δημοσιοι-ιδιωτικοι υπαλληλοι και ανθρωποι στην ελλαδα του 2007..
πχ ρωτησα καποτε που ειχα ατυχημα τον μπατσο...καλα πως γραφεις με το δεξι χερι αλλα εχεις το 38 αρι στην θηκη στο αριστερο ποδι????
εκει που υπηρετησα το 9 αρακι μου και το MP 5 ηταν παντα ετοιμοπολεμα...το ιδιο και το χερι μου...και ομως εκανα την 20 μηνη θητεια μου...αυτος παιζει την ζωη του καθε μερα στην ρουλετα και ομως δεν σεβεται την δουλεια του!