Γιατι να λιώσουν τα λάστιχα με 2,500 χλμ ρε Σωτήρη;![]()
Για το θέμα της διαδρομής δεκτές όλες οι απόψεις γι' αυτό και έβαλα το draft απο τώρα για να έχουμε χρόνο να το συζητήσουμε.
Για Διέππη - Καλαί δε γνωρίζω αν είναι boring, φυσικά μπορούμε πάντα να τα παρακάμψουμε και να πάμε απο autoroute
Για υπόγειο ξέρω κι εγω οτι ειναι ακριβός, θα δω τιμές και θα ποστάρω. Το φέρυ σίγουρα ειναι φθηνότερο (μήπως εννοείς Folkstone?) αλλά παιρνει περισσότερη ώρα κατι που πρέπει να λάβουμε υπόψη. Τα κοιτάμε όλα και αποφασίζουμε. Για Ν. Αγγλια θέλω κι εγω να κάνουμε διαδρομές (έχω σκεφτεί ήδη μερικα "καλά")
Το θέμα είναι οτι το ΤΤ πέφτει weekend οπότε πρέπει αναγκαστικά να μοιράσουμε το χρόνο μετάβασης και επιστροφής εξίσου με δεδομένο οτι θα χρειαστουμε 2 εβδομάδες (10 εργάσιμες) άδεια. Με δεδομένο επίσης οτι αν πάρουμε πλοιο απο Βενετία για Πάτρα θέλουμε μία μέρα ακόμα (για να είμαστε Κυριακή στην Πάτρα πρέπει να είμαστε Παρασκευή μεσημέρι στη Βενετία)
Τεσπα, τα συζητάμε όλα και βλέπουμε
spy, άφρικα άνετα έρχεται μαζί μας (με μια έξτρα τρόμπα βενζίνης) αλλά για ΧΤ δύσκολο - όχι τόσο λόγω επιδόσεων όσο λόγω μηδενικής άνεσης στον αναβάτη (15 μερες σε τέτοια σέλα δεν ειναι κι ότι καλύτερο)
Τα χλμ συνολικά τα υπολογίζω 5 με 5,5 χιλιάδες να βγουν. Για κόστος υπολόγιζε 100 ευρω την ημέρα το άτομο (all included)
![]()