Σελίδα 5 από 8 ΠρώτοΠρώτο 12345678 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 61 έως 75 από 116

Θέμα: Ζητω Η ΑΕΚ

Όσα Χωράει Ένα Αχ! Το avatar του/της ppaylos

Αλλαγη στους Φιλαθλους?

Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm
    απο "δωματιάκι".... για όσους ΑΕΚτσήδες γνωρίζουν , οι υπολογισμοί φτάνουν κοντά στους 40-45000 θεατές... και αυτό είναι η απαισιόδοξη πρόβλεψη...

Στον προηγούμενο αγώνα πάντως είχαν πέσει έξω κατά 5000 θεατές λιγότερους...

Για να δούμε πόσοι θα είμαστε εκεί μέσα τελικά...
    [COLOR=red]Εεεεε .....Θα σαι συ, ο Γιωργος ο ντεμινιο Χμμμμμ λες να ρθει και κανεις ακομη Παντως αν βρεθει και τεταρτος δεν πατε κηφησια στο ποδοσφαιρακι να το χαρητε κι ολας? χαχαχαχαχαχαχαχ[/COLOR

Πάντως αυτό που θέλω εγώ να δώ είναι μπάλα...και ppaulos , φίλε μου... τσαμπουκάδες μόνο στον Πειραιά που σας πέρνει , αλλιώς σας βλέπω να σας καίνε τα μηχανάκια 40-40 σαν τις άλλες φορές , και ευτχώς που δεν υπάρχει και αλσάκι στο ΟΑΚΑ , γιατί αλλιώς θα είχατε τα ίδια δράματα που υπέφερε και ο φοβερός παρουσιαστής σας στο Magic , σε ενα Derby και τώρα κάνει την "κοτούλα" όποτε το αναφέρουν...
    [COLOR=red]Αν θες να δεις μπαλα απολαυσε Ριβαλντο Χαρμα οφθαλμων[/COLOR

Αιντε γιατί οι τσαμπουκάδες , τελειώνουν σαν "χωνευτήρια" απο την όπισθεν.....
    ]Μιλας για τις κροτιδες που ριχνατε στο γηπεδο και διεκοπη ο αγωνας και χασαμε το πρωταθλημα ? Οι που πεφτατε σαν τα κοτοπουλα κατω για να μεινετε με 7 παικτες και να διακοπη ο αγωνας?Ακομα γελαει ολη η Ελλαδα με τα φωτα που σβηναν στα φιλαδελφεια για να διακοπη ο αγωνας Χαχαχαχαχα Μηπως για την φωτο με το νινι που ποσταρει συνεχεια ο Γιωργος?Αυτη που φωναζει ο Μανωλας ειμαι κουτσος στα ποδια αλλα δες μπρατσα που εχω? Εκτος αν λες τωρα με τον ντεμη θα τα κοψετε ολα αυτα και θα προσπαθησετε να δειχνετε την αξια σας στο γηπεδο

Ακόμα θυμούνται οι γαύροι , το ξύλο που έτρωγαν στην Φιλαδέλφια...
    Ναι οι πατεραδες που πηγαιναν με τα παιδια τους στο γηπεδο δεν θα ξεχασουν ευκολα τους χεστες πισω απο το αλσος να πετανε πετρες

Μια φορά έκαναν και καλά ντου στην 21 , αλλά εκεί δεν ήταν κανένας απο αυτούς που είναι τώρα και ήταν και παλιότερα... λόγω τροχανά....
    Gandalf
    Τι !!!!καθε διοικηση αλλαζει και φιλαθλους μαζι? Υπεροχα καινουργιοι Ρωμαιοι !!!!!!!

Καθήστε στο Καραισκάκη που είναι η έδρα σας και σας παίρνει... και τσαμπουκάδες αλλού ..... Πραγματι Ανδρο απροσπελαστο Χιχιχιχιχιχι Η σημαια παντα ψηλα

Gandalf [/B][/QUOTE]

Ουφ...Πιαστηκε το χερι μου να γραφω Αμα πατε γηπεδο να φωναζετε πολυ, ετσι ωστε να βραχνιασετε και να εχετε μια καλη δικαιολογια στο να μην δινετε αναφορες για τα αιτια της συντριβης
    Το Πρωι Με Ξυπνας Με Κλοτσιες,
    Πως Γυρνουσα Με Αλλες Μου Λες,
    Αλλα Και Γω Θα Σου Πω..........
    Βρε Ουστ Απο Δω !!!!!

κοιμώμενος άγρυπνα Το avatar του/της Gandalf dr685sm
    ppaulos...

Εγώ δεν μιλάω πολύ... απλά ελπίζω να είσαι online και πάλι την Δευτέρα αν τυχόν φύγετε με κανά σετ goals για προίκα....

Gandalf
    Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.

πρωην μελος Το avatar του/της idi

ρε paylos οσα περισσότερα γραφεις, τοσο καταλαβαίνω οτι δεν εχεις πατήσει ποτε το ποδι σου στο γηπεδο...

ποιο καστρο ρε φιλε το Καραισκακη????? παντα μεσα ειμαι και ποτε μα ποτε δεν εγινε τιποτα. εκκλησία ειναι!!!2-3 φορες μαχαιρωματα ειχαμε και αυτα σε γαυρους!!!!(δε γουσταρω τετοια παντως...)

1-2-3 τη Φιλαδέλφεια βλεπετε απο φωτογραφία.... μεσα απο τα σκατα περνατε παντα για να μας γλυτωσετε. οποις εχει παει στη Φιλαδελφεια ξερει....

ρε φιλε ποτε μας δείρατε ???? μεσα-εξω παντα εβλεπα τα παιχνιδια στη κερκιδα εναντίον του γαυρου, ποτε δε ειδα αυτα τα πραματα...μεχρι στο μπασκετ κατεβηκαμε ΧΩΡΙΣ ΜΑΤ μια χουφτα comando, μονοι μας και μας περιμενατε 1000 ατομα και μας κλασατε... ΓΙΑΤΙ ΣΑΣ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΣΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΑΣ!

τα φωτα τα κλεισαμε οταν το σκορ ηταν 1-1
    οταν ξαναεγινε ο αγωνας χασαμε 2-1... πολυ μεγαλη κλοπη!!!!
    ειστε αδικημένη ομαδα....και ....ατυχη στην Ευρωπη!!!!
    στο περιβόητο "6-1" ειχατε καταστρέψει πρωτα την ομαδα μας στο πρωτο παιχνιδι... με 2 αποβολες ΑΠΟ ΕΝΤΟΛΗ ΚΟΚΚΑΛΗ γιατι βρηζαμε τη μανουλα του (παντα θα το κανουμε) και εικονικό 0-2 λογο διακοπης...οταν θα παιξετε καθαρα(ποτε???) θα νηκησετε???
    Δημητροπουλοι , Ποντικηδες κτλ σου λενε τιποτα? η δωροδοκία του τερματοφυλακα μας θεοφιλου παπαδοπουλου (αυτος ηταν νομζω...)απο την κωλοομαδα σας δεν εγινε ποτε?
    η κλοπη του βατραχου στα μεσα της περιοδου ωστε NA ΧΑΡΗΣΕΙ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΣΤΟΝ "ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΑΙΩΝΙΟ ΕΧΘΡΟ" ΣΑΣ (πακετο με ολο το προπονητικό επιτελείο, Αλεξανδρη και αλλων παικτων... η προσπάθεια κλοπης του Σαβεβσκι .... τι να πω για τη κωλοομαδα σας... για τις στημενες "τιμωρίες" ΠΑΝΤΑ 1 βδομαδα πριν το μεταξυ μας παιχνιδι ωστε να παιζουμε σε κρητη, ροδο ή κεκλεισμένων θυρων, για τις κοκκινες και τα πεναλτυ στα μεταξυ μας παιχνιδια, για τα χρεη του Κωσκοτα που σας χάρισαν οπως και το Καραϊσκάκη για για για για)

για τις νικες μας εναντίον σας που ειναι ΗΡΩΙΚΕΣ γιατι μαζι με το κολοχανείο σας νικαμε μαζι και το ΚΡΑΤΟΣ γιατι ειστε ΔΕΚΟ ποτε δεν ηπηρξε αμφισβήτηση παντα με σκυμενο το κεφαλι φεύγετε, γιατι ειναι ΚΑΘΑΡΕΣ... ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ασχετα οτι ξεχνατε...

ΦΤΙΑΞΕ ΜΑΣ ΚΙ'ΑΛΛΟ ΓΑΥΡΕ... 65,000 ΚΟΣΜΟΣ ΤΗ ΚΥΡΙΑΚΗ ΘΑ ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ... ΕΛΑ ΕΛΑ ΦΤΙΑΞΕ ΜΕ.... ΜΙΑ ΖΩΗ ΑΕΚ ΡΕ!!!! ΣΑΣ ΕΧΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΜΠΟΥΤΣΟ ΜΙΑ ΖΩΗ ΤΣΑΤΣΟΙ ΚΑΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΘΑ ΕΙΣΤΕ ΣΚΥΜΕΝΟΙ ΣΤΑ ΤΕΣΣΕΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΓΑΜΑΜΕ...

φιλικα παντα....

πρωην μελος Το avatar του/της idi
    στους παντοτινους φιλους μας

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	kwsths.jpg 
Προβολές:	55 
Μέγεθος:	25,9 KB 
ID:	5910

Re: Re: Διασπαρτοι

Αρχικά δημιουργήθηκε από idi
    ρε φιλε Παυλο πες οτι κανεις πλακα....
    σοβαρα το πιστευεις?? πας καλα?? τι μας περασες τιποτα Χαλκιδονα ή Νικαια????

ξεκολα !
    Oxi για Καλιθεα σας περασα Χμμμμμ?!?! Παλι Λαθος εκανα Ειναι και τα σοκολατακια με το λικερ που τρωω και με πειραζουν 4 και σημερα
    Βρε Ουστ Απο Δω !!!!!

κοιμώμενος άγρυπνα Το avatar του/της Gandalf dr685sm
    Καταρχάς μπράβο στον Ολυμπιακό για την νίκη του ....εφήρμοσε και αυτός το τσούκου-τσούκου ball και πήρε την νίκη...μπράβο ...μαγκιά του...

Για την Κυριακή τώρα... και για τα εισητήρια με δεδομένο οτι τα στοιχεία δόθηκαν σήμερα το απόγευμα... απο το sportaction λοιπόν...

O κόσμος της Ένωσης την Kυριακή αναμένεται να αποτελέσει τον 12ο παίκτη της ομάδας, καθώς στην χειρότερη περίπτωση το παρών στο Oλυμπιακό Στάδιο αναμένεται να δώσουν 55.000 "κιτρινόμαυροι". H Tετάρτη ήταν η δεύτερη ημέρα διάθεσης εισιτηρίων, η οποία κύλησε με άκρως ικανοποιητικούς ρυθμούς. Aπό τα εκδοτήρια του σταθμού "Eιρήνη" έφυγαν 5.000 μαγικά χαρτάκια, ενώ την Πέμπτη αναμένεται να κυκλοφορίσει και το μεγαλύτερο μέρος των φθηνών εισιτηρίων των 10 και 15 ευρώ. Mέχρι τώρα τα εισιτήρια που έχει διαθέσει η ΠAE, μαζί με τα διαρκείας φθάνουν τα 35.000, κάτι που σημαίνει οτι έχουν φύγει τα μισά. Παράλληλα οι οργανωμένοι την Πέμπτη αναμένεται να πάρουν στα χέρια τους ακόμη 10.000.
    Παράλληλα η ΠAE εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση: "Στη σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε μεταξύ των εκπροσώπων της ΠΑΕ ΑΕΚ και της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Αθηνών, αποφασίστηκε για την ασφαλή και ομαλή μετάβαση των φιλάθλων της ΑΕΚ, να λειτουργήσουν οι παρακάτω είσοδοι:
    1. Σταθμός ΗΣΑΠ, Ειρήνη
    2. Οδός Κύμης (Δυτική Είσοδος)
    3.Ανατολική είσοδος που προσεγγίζεται από την οδό Αρτέμιδος.
    4. Στην πεζογέφυρα της οδού «Σπύρου Λούη».
    Την Κυριακή για την εξυπηρέτηση των φιλάθλων σημεία πώλησης εισιτηρίων θα υπάρχουν στα παρακάτω σημεία:
    1. Σταθμός ΗΣΑΠ, Ειρήνη
    2. Στην είσοδο από την οδό Κύμης
    3. Στην ανατολική είσοδο -οδός Αρτέμιδος- που θα εξυπηρετεί και τους φιλάθλους που θα προσεγγίζουν το Στάδιο από την πεζογέφυρα της «Σπύρου Λούη».
    Σημειώνεται ότι και αυτή την Κυριακή θα λειτουργήσουν γραφεία υποστήριξης για τους κατόχους διαρκείας που θα βρίσκονται πλησίον της εισόδου των θυρών 1 και 35 (ολυμπιακή φλόγα).
    Για τις θέσεις parking διευκρινίζεται ότι:
    1.Τα λεωφορεία που θα μεταφέρουν τους οργανωμένους οπαδούς θα πρέπει να παρκάρουν στο Ανατολικό Parking του ΟΑΣΑ (από οδό Αρτέμιδος) ώστε να προσεγγίζουν άμεσα το γήπεδο.
    2. Οι κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας Members, θα αφήνουν το αυτοκίνητο τους στο Parking A στην πρώτη είσοδο της οδού Σπύρου Λούη.
    3. Για τους κατόχους διαρκείας VIPS καθώς και τους εκπροσώπους του Τύπου θα λειτουργήσει το Parking B στη δεύτερη είσοδο της οδού Σπύρου Λούη. Οι κάτοχοι των συγκεκριμένων (Μembers και VIP) εισιτηρίων διαρκείας θα εισέρχονται στα Parking με την επίδειξη της κάρτας τους ενώ οι δημοσιογράφοι με την ειδική κάρτα που θα τους παραδοθεί από το Γραφείο Τύπου και θα έχει ισχύ για όλη την αγωνιστική χρονιά. Οι υπόλοιποι φίλάθλοι θα εξυπηρετηθούν από το ελεύθερο parking της οδού Κύμης.
    Υπενθυμίζεται ότι οι φίλαθλοι που προμηθεύονται εισιτήρια θα πρέπει να αναγράφουν στον ειδικό χώρο που υπάρχει σε αυτά (και όχι πίσω από το εισιτήριο), το όνομα, το επώνυμο τους και τον αριθμό του δελτίου ταυτότητας (διαβατήριο, στρατιωτική ταυτότητα , δίπλωμα οδήγησης). Κατά την προσέλευση τους, στην είσοδο των θυρών θα πρέπει να επιδεικνύουν το εισιτήριο(απλό ή διαρκείας) και την αστυνομική ταυτότητα (στρατιωτική ταυτότητα, διαβατήριο, δίπλωμα οδήγησης) για την ταυτοποίηση των προσωπικών στοιχείων".

Οχι απλά θα έχει κόσμο .... τίγκα θα είναι μέσα....ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΟΑΚΑ....

Gandalf
    Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.

Επίσημη σελίδα μίσους κατά του Ολυμπιακού

Χαχαχαχαχαχα Εκει ειναι η διαφορα του μεγαλου απο τον μικρο εμας μας μισουν, ενω εμεις σας αγαπαμε εστω και πολυ πολυ πολυ λιγο Χαχαχαχαχαχαχα Βαριεμαι ν απαντησω στο πανω ποστ που εκανες αν εχω ορεξη θα στα χωσω αυριο ν α σ ανεβασω εν οψη αγωνα
    Θελω μονο να μου πεις αν θες να σας νικησουμε οπως την μονακο δηλαδη με χαλαρη μουσικουλα και ποτακι Η αν προτιματε τιποτα σε πιο βιαιο Εχω μεγαλη γκαμα για ολα τα γουστα
    Βρε Ουστ Απο Δω !!!!!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της milaber
    :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Όνομα:	ekatomyriouxos.jpg 
Προβολές:	53 
Μέγεθος:	50,1 KB 
ID:	5913

Ου ρε αμαζόνες!
    Κότες!
    Στο κωλολιμάνι σας μια χαρά μάγκες είστε παραέξω...
    Άντε με τον Σπύρο τον Παπαδόπουλο τον τρελαμένο!

Όνομα:	amazones.jpg 
Προβολές:	54 
Μέγεθος:	27,6 KB 
ID:	5914

1 kai.....σημερις

Μια και σημερις!!!!!:wacko:
    Μαλλια ζηλευεις τις αμαζονες μας γιατι εχουν πιοτερη χαιτη απο σενα?Ανεφερα πιο πανω την Καλιθεα και χτες κανανε εναν συνδεσμο σας καμπριο καμια 10ρια κουκουλοφοροι με μηχανακια!!!Ειχαν ροπαλα και γκαζακια.Ου να μου χαθειτε μαλλιαδες που κοτζαμαν ανθρωποι τρεχετε στα γηπεδα και τα σπατε Αιντε να κουρευτητε και να παντρευτητε να γινετε ανθρωποι σωστο στην κοινωνια Γεια σας Γεια σας μην κουρευεστε και παρουν αερα τα μυαλα σας!!!!:hypnotize
    Βρε Ουστ Απο Δω !!!!!

go copana... copacabana! Το avatar του/της periklisk
    Αρχικά δημιουργήθηκε από milaber
    Ου ρε αμαζόνες!
    Κότες!
    Στο κωλολιμάνι σας μια χαρά μάγκες είστε παραέξω...
    Άντε με τον Σπύρο τον Παπαδόπουλο τον τρελαμένο!

Μωρή μιλάς και συ????!!!!

Που φάγατε 5??????

ουστ ρεεεεεεεεεεεεεεεεε
    ΟΞΩ ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΙΕΝ!!!!

go copana... copacabana! Το avatar του/της periklisk
    ΦΤΙΑΞΕ ΜΑΣ ΚΙ'ΑΛΛΟ ΓΑΥΡΕ... 65,000 ΚΟΣΜΟΣ ΤΗ ΚΥΡΙΑΚΗ ΘΑ ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ... ΕΛΑ ΕΛΑ ΦΤΙΑΞΕ ΜΕ.... ΜΙΑ ΖΩΗ ΑΕΚ ΡΕ!!!! ΣΑΣ ΕΧΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΜΠΟΥΤΣΟ ΜΙΑ ΖΩΗ ΤΣΑΤΣΟΙ ΚΑΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΘΑ ΕΙΣΤΕ ΣΚΥΜΕΝΟΙ ΣΤΑ ΤΕΣΣΕΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΓΑΜΑΜΕ...

φιλικα παντα....
    αντε φτυστα καλαμπαλίκια σου ρεεεεεεεεε!!!!

φιλικά πάντα......

μ@λ@κοπιτουράκο
    ΟΞΩ ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΙΕΝ!!!!

Αρχικά δημιουργήθηκε από periklisk
    Μωρή μιλάς και συ????!!!!

Που φάγατε 5??????

ουστ ρεεεεεεεεεεεεεεεεε
    Eγώ ξέρω ότι σήμερα 10 πονταλάκια μια χαρά σας κάθησαν στον πάτο!
    Γιατί: γαύρε θυμήσου εδώ είναι Βορράς, εμείς θα σε γαμάμε και εσύ θα προσκυνάς!

Για τα 5 δεν καταλαβαίνω τι λες...
    Δεν θυμάμαι κάτι...

Και ξέρω επίσης ότι φάγαμε και στημένη ποινή και θα παίξουμε σε δυο βδομάδες με τον κωλοβάζελο χωρίς κόσμο στο παλατάκι!

Πονάει το αήττητο πονάει βαζέλια, ε;

Σελίδα 5 από 8 ΠρώτοΠρώτο 12345678 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. ειμαι καλα? ΟΧΙ! ΑΕΚ ΟΛΕ ...
    από idi στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 16
    Τελευταίο μήνυμα: 01/03/2005, 22:32
  2. Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 07/01/2005, 17:17
  3. Περι ΑΕΚ....
    από GyPsy στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 1