Και ακριβώς επειδή το παιδί είναι σφουγγάρι και απορροφεί συνέχεια γνώση και εμπειρίες δεν περιμένεις να πάρει πρότυπα από τα πρωινάδικα και τη τηλεόραση....
Και ακριβώς επειδή το παιδί είναι σφουγγάρι και απορροφεί συνέχεια γνώση και εμπειρίες δεν περιμένεις να πάρει πρότυπα από τα πρωινάδικα και τη τηλεόραση....
Αρχικά δημιουργήθηκε από HolyDiver
Δυστυχώς φίλε μου φτάσαμε στο σημείο η τηλεόραση να είναι η νταντά του παιδιού οπότε ναι,φοβάμαι πως θα πάρει και από κει πρότυπα
Fortis Fortuna Adiuvat
Αρχικά δημιουργήθηκε από project.breeze
Το αν το βιβλίο το γράφει για τον γιο της επέτρεψε μου να μην το πιστεύω όταν η εν λόγω κυρία έχει φτάσει στο σημείο να είναι η πλουσιότερη γυναίκα συγγραφέας αλλά δεν είναι αυτό το θέμα μας.Εσύ μπορείς να έχεις τις απόψεις σου αλλά κι εγώ μπορώ να έχω τις δικές μου.Αφού λοιπόν οι gay είναι πλέον παντού στην καθημερινότητα μας ας αφήσουμε τα παιδιά των 5 ετών να διαλέξουν μόνα τους την σεξουαλική τους ταυτότητα βασισμένα σε λάθος πρότυπα.Όπως και να το κάνουμε το να είναι μία γυναίκα ή ένας άντρας ομοφυλόφιλος δεν είναι φυσιολογικό,είναι πάθηση κατ' εμέ κατά τον ίδιο τρόπο που και η χρήση ναρκωτικών από περιέργεια γίνεται πάθηση.Αν είναι έτσι ας αφήσουμε τα 5χρονα να βλέπουνε το Requiem For A Dream...Δεν συμφωνώ με την λογική σου,τα παιδιά πρέπει να τα προστατεύσουμε μέχρι να φτάσουν σε σημείο να συγκροτήσουν δικό τους χαρακτήρα και ύστερα να κάνουν τις επιλογές τους.Πρέπει ένα παιδί ΑΝ θέλει να αναπτύξει ομοφυλοφυλικές σχέσεις να το κάνει επειδή το αισθάνεται και όχι από μιμητισμό.Αυτό πρέπει να καταλάβεις...
ΔΕΝ αναπτύσει ένα παιδί ομοφυλοφυλικές τάσεις από μιμητισμό! Τι είναι αυτά που λέτε;
Το πολύ-πολύ να δοκιμάσει ΜΕΧΡΙ ένα σημείο από μιμητισμό. ΔΕΝ γίνεται κανείς ομοφυλόφυλος ή όχι διαβάζοντας ένα βιβλίο βλέποντας έναν πίνακα ή μια ταινία.
Άσχετοσύνες πρώτου βαθμού!!!
Δηλαδή τι... ένα παιδί 6χρονο που θα δει σε μία ταινία κάποιους να κάνουν ενέσεις ηρωϊνης ή χρήση κάνναβης θα γίνει τοξικομανής;;;;;;;
Αυτό μου θυμίζει τις τρομερές αναλύσεις του 50-60.
Αν το αγόρι έπαιζε με κούκλες θα γινόταν τοιούτος. Αν δεν ήταν πολεμοχαρές ή δεν... σήκωνε τα φουστάνια των γυναικών και του άρεσε η μουσική.... πάει. Ήταν ήδη στην Συγγρού.
Τώρα τα περί ασθένειας... οκ κουβεντιάστε τα μόνοι σας.
Αρχικά δημιουργήθηκε από alximistis
ΔΕΝ αναπτύσει ένα παιδί ομοφυλοφυλικές τάσεις από μιμητισμό! Τι είναι αυτά που λέτε;
Το πολύ-πολύ να δοκιμάσει ΜΕΧΡΙ ένα σημείο από μιμητισμό.
Με λίγα λόγια μας λες ότι άντρας είναι αυτός που δοκίμασε και δεν του άρεσε;![]()
![]()
Fortis Fortuna Adiuvat
posous gay filous exeis????Αρχικά δημιουργήθηκε από alximistis
Το πολύ-πολύ να δοκιμάσει ΜΕΧΡΙ ένα σημείο από μιμητισμό. ΔΕΝ γίνεται κανείς ομοφυλόφυλος ή όχι διαβάζοντας ένα βιβλίο βλέποντας έναν πίνακα ή μια ταινία.
Δηλαδή τι... ένα παιδί 6χρονο που θα δει σε μία ταινία κάποιους να κάνουν ενέσεις ηρωϊνης ή χρήση κάνναβης θα γίνει τοξικομανής;;;;;;;
Αν το αγόρι έπαιζε με κούκλες θα γινόταν τοιούτος. Αν δεν ήταν πολεμοχαρές ή δεν... σήκωνε τα φουστάνια των γυναικών και του άρεσε η μουσική.... πάει. Ήταν ήδη στην Συγγρού.
PROzacRIDER
min apantiseis kserw egw...kanenan...Αρχικά δημιουργήθηκε από alximistis
PROzacRIDER
iH poses fores exeis paei se parti...???????Αρχικά δημιουργήθηκε από alximistis
PROzacRIDER
Ποσο?Μονο το κεφαλι ας πουμε?Αρχικά δημιουργήθηκε από alximistis
Το πολύ-πολύ να δοκιμάσει ΜΕΧΡΙ ένα σημείο από μιμητισμό.
:rotflmao: :rotflmao::rotflmao:
www.tsakosart.gr
Νοιωθω καλα που ειμαι απο τη χωρα σου Σωκρατη και ας εχω τσιμπλα στο ενα ματι.
Αρχικά δημιουργήθηκε από soundstorm
Ποσο?Μονο το κεφαλι ας πουμε?
:rotflmao: :rotflmao::rotflmao:
Ναι βρε ας δοκιμάσει ρε παιδί μου και άμα δεν γουστάρει εδώ είμαστε,γι'αυτό του έγραψα αυτό...
Αρχικά δημιουργήθηκε από project.breeze
Με λίγα λόγια μας λες ότι άντρας είναι αυτός που δοκίμασε και δεν του άρεσε;![]()
![]()
Fortis Fortuna Adiuvat
όχιΑρχικά δημιουργήθηκε από project.breeze
![]()
αυτός είναι ο γκλέτσος
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
εγω θελω να δω μεχρι ποτε θα ασχολουμαστε με το τι κανει ο καθενας στο κρεβατι.
μαγκια του και δικαιωμα του και στην τελικη ειναι σαφως πιο εντιμο και σωστο να ειναι καποιος αυτο που θελει να ειναι, παρα να καταπιεζεται μια ζωη και να ειναι στριμενος/η και νευρωτικος.
δηλάδη οταν λες Καβαφης η Χατζιδακις το πρωτο που πρεπει να σου ερχεται στο μυαλο ειναι πουστης; ελεος!!
Δηλαδη ολοι ειμαστε φυσιολογικοι; και σωστα ειπε ο Trooper ....πως οριζεις το φυσιολογικο; και ποιος;
η Θρησκεια;
η κοινωνια;
η κ.Λιτσα που κουτσομπολευει την γειτονια;
οι γονεις μας που μας εχουν ταραξει στο κοινωνικο στερεοτυπο; (και μαλλον θα ταραξουμε και εμεις τα παιδια μας...)
οπως παντα, στην μπανανια που ζουμε απο τον γενικοτερο αφορισμο και την μακαρθισμο για του ομοφυλοφιλους περασαμε αποτομα στην ''και καλα'' αποδοχη και τις πολιτικως ορθες αρλουμπες...
παντως ολοι μας εχουμε ενα καρο αλλα ''κουσουρια'' πολυ πιο μεγαλα σε ειδικο βαρος απο τις σεξουαλικες προτιμησεις...δεν κοιταμε να διορθωσουμε αυτα πριν το παιξουμε ''υγιεις'' και ευηποληπτα ατομα;
+1000Αρχικά δημιουργήθηκε από project.breeze
Το να είσαι ομοφυλόφιλος είναι κάτι που πάει κόντρα στους νόμους της φύσης και που για να το επιλέξει κάποιος πρέπει να έχει κριτική ικανότητα και γνώση των συνεπειών.Ένα παιδάκι 5-6 χρονών δεν μπορεί να τα έχει αυτά οπότε δεν χρειάζεται να έχει τέτοια πρότυπα.Όταν μεγαλώσει έχει καιρό να τα μάθει.Δεν χρειάζεται να απελευθερωθούμε τόσο πολύ επιτέλους![]()
![]()
Ορκισμένος σιδερόκωλος!
@ ΖΧ-9R + kalesin + alex14: Ρε μλκς έλεος δε την μπαλεύω!!!!! :rotflmao::rotflmao:
![]()
![]()
![]()
Ορκισμένος σιδερόκωλος!
Αρχικά δημιουργήθηκε από alximistis
Το... πάει το ξόρκι δηλαδή... α τον παλιόγερο... απαπαπαπα...
τώρα όποτε εμφανίζεται ο Χαρίλαος Ποτερίδης θα φωνάζουμε όλοι μαζί.
Τοίχο τοίχο Χάρη παιδί μου τοίχο τοίχο...![]()
:rotflmao: :rotflmao:
:rotflmao:
![]()
![]()
Ορκισμένος σιδερόκωλος!
Σωστός!Αρχικά δημιουργήθηκε από Nik0s
Μια μικρή διόρθωση, μιας και θέλετε επιστήμη...
Ναι τα έμβρυα είναι ίδια - αλλά είναι ΟΛΑ κορίτσια, μέχρι να αποφασιστεί αν τελικά θα γίνει αρσενικό...
απογοητευτήκατε ε, κι εγώ όταν το είχα μάθει
![]()
![]()
Το Χ γονίδιο είναι κοινό και στα 2 φύλα. Το Υ ομως είναι η απαραίτητη "γενετική μετάλλαξη" που διάλεξε η φύση. Ορίζεται απο την γενετική δεκτικότητα του έμβριου στην τεστοστερόνη. Γι' αυτό και πλέον υπάρχει η επιλογή του τι φύλο θέλουμε να είναι το παιδί με άμεση χορήγηση ανδρογόνων στον πλακούντα.
Ορκισμένος σιδερόκωλος!