Ρε δάγκωσ' το σβέρκο σου που θα πάρει B-King.Αρχικά δημιουργήθηκε από project.breeze
Ο Pap δεν απαντάει πράγμα που με κάνει να υποθέτω ότι το σκέφτεται πλέον πολύ σοβαρά για B-King![]()
![]()
![]()
Τι θες τώρα,να γίνουμε αλκοολικοί;:rotflmao: :rotflmao:![]()
![]()
Ρε δάγκωσ' το σβέρκο σου που θα πάρει B-King.Αρχικά δημιουργήθηκε από project.breeze
Ο Pap δεν απαντάει πράγμα που με κάνει να υποθέτω ότι το σκέφτεται πλέον πολύ σοβαρά για B-King![]()
![]()
![]()
Τι θες τώρα,να γίνουμε αλκοολικοί;:rotflmao: :rotflmao:![]()
![]()
moto perpetuo
Todo eso de la creacion es mentira, el sufrimiento de la creación es mentira, lo que pasa que los artistas somos unos charlaores (habladores)
y lo que queremos es engañar a la gente. Los artistas de verdad como vivimos es así, to el día echao, no sufrimos ni na, lo pasamos muy bien,
hasta luego.
-------------------------------------------------------------------
[FONT=courier new]Paco de Lucia[/FONT]
Αρχικά δημιουργήθηκε από Lupo
Δεν βγαίνω μάνα μ'.
Μιας και είμαστε στο thread του αγίου της ανταλλαγής,
ανταλλαγή παίζει?
Αντί, για 69 χιλιάρικα, να σου δώσω κάτι άλλο, που κάνει κι αυτό 69?
![]()
![]()
![]()
Το τηλ καμμιας βιζιτας εννοεις?
![]()
γιατι να μην τη πεις? μιση ντροπη δικη μου, μιση δικη σου!Αρχικά δημιουργήθηκε από Operater
Να πω τη γνώμη μου?
Μπλε....
Την είπα....![]()
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από gixxerpap
γιατι να μην τη πεις? μιση ντροπη δικη μου, μιση δικη σου!![]()
![]()
Αποφεύγεις να απαντήσεις στο φλέγων ζήτημα όμως.Γιατί όχι B-King;Άντε το θέλω βόλτα λέμε...
Fortis Fortuna Adiuvat
περτικαλι!!!!
να σου θυμιζει και λιγο το KTM........
![]()
και σου θυμιζω να ρωτησεις τον φιλου σου.....ξερεις εσυ!![]()
ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΟΥ!....ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΟΥ!
ρε σεις μπας κι έχει βγει κανενας διαγωνισμός, ποιος έχει οδηγήσει τα πιο πολλά μηχανάκια;
δεν εξηγείται (λογικά) αλλιώς![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
γιατι το θελω για ταξιδια και εκδρομες στα οποια το μπουσα θα με καλυψει πολυ περισσοτερο...Αρχικά δημιουργήθηκε από project.breeze
Αποφεύγεις να απαντήσεις στο φλέγων ζήτημα όμως.Γιατί όχι B-King;Άντε το θέλω βόλτα λέμε...
νομιζεις οτι εμενα δε μου αρεσει?
Αρχικά δημιουργήθηκε από gixxerpap
γιατι το θελω για ταξιδια και εκδρομες στα οποια το μπουσα θα με καλυψει πολυ περισσοτερο...
νομιζεις οτι εμενα δε μου αρεσει?
Έλα μωρέ τώρα...
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Fortis Fortuna Adiuvat
moto perpetuo
Todo eso de la creacion es mentira, el sufrimiento de la creación es mentira, lo que pasa que los artistas somos unos charlaores (habladores)
y lo que queremos es engañar a la gente. Los artistas de verdad como vivimos es así, to el día echao, no sufrimos ni na, lo pasamos muy bien,
hasta luego.
-------------------------------------------------------------------
[FONT=courier new]Paco de Lucia[/FONT]
Εγώ θα έπαιρνα το πορτοκαλοκόκκινο
το κάνει και δεν θυμίζει SUZUKI![]()
![]()
Aλλά εάν ......
ήμουν εσύ....
θα έπαιρνα ότι χρώμα έβρισκα πρώτο να μην περιμένω και θα παράγγελνα τα άλλα 2 κουστούμια![]()
![]()
![]()
![]()
You BETA believe...
Αν μου επιτρέπεις, να διαφοροποιήσω λίγο το την εξέλιξη....
Μέχρι τώρα, έχεις τις εξης εναλλακτικές:
675 : costas81 Δίνεται μεγάλη απόδοση, επειδή, το μηχανάκι ήδη υπάρχει, και ο υποψήφιος αγοραστής είναι ερωτευμένος με το συγκεκριμένο. Εκτος συναγωνισμού, όμως, γιατί ήδη είναι στην κατοχή του pap 2 βδομάδες.
Hayabusha2008 : vangelis64 Συμμετέχει ως φαβορί, επειδή είναι και ο λόγος που δημιουργήθηκε το παρόν thread
B-King : project.breeze Νέος έρωτας, και ως γνωστόν ο pap είναι ευάλωτος σε οτιδήποτε καινούργιο
1200GS : Lupo Ελαχιστες πιθανότητες υλοποίησης του συγκεκριμένου, γιατί το μοντέλο αυτό έχει ήδη υπάρξει στην κατοχή του ήρωα. Εκτός κι αν του 'ρθει πάνω στην τρέλα του/
Buell : ? Συχνές αναφορές του ειδικού στις ανταλλαγές, στο συγκεκριμένο είδος, το θέτουν ως σοβαρό υποψήφιο. Η θέση του επόμενου κατόχου, παραμένει άλυτο μυστήριο.
??? : ???
![]()
5/2/2008 Καλωσόρισες!
22/1/2013 Καλωσόρισες!
:a07:
ρε παπ, δε σε ρωτησα προχτες...
ΤΗ ΠΑΛΕΥΕΙΣ ΡΕ ΦΙΛΑΡΑΚΙ ΚΑΘΟΛΟΥ?
ρε μλκ, δε μιλαγες στο τηλ (κ σε μας απο κοντα) κ ελεγες οτι γουσταρεις το 600 γιατι το στιβεις?
ελεοοοοοοςςςςςς
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
kawasaki street warriors
"δεν είναι η πτώση είναι η σύγκρουση..."
One more dies one more lives
One baby cries one mother grieves
For all the sins you will commit
You'll beg forgiveness and none I'll give
Δεν θα πεθάνουμε ποτέ κουφάλα νεκροθάφτη!!!
600 θα αγοραστει το καλοκαιρακι που θα παμε και καμια πιστουλα!....μεχρι τοτε, γιατι να χαραμιζετ;αι στα χερια μου, και να γραφει τσαμπα χλμ?Αρχικά δημιουργήθηκε από adam_tsouk
ρε παπ, δε σε ρωτησα προχτες...
ΤΗ ΠΑΛΕΥΕΙΣ ΡΕ ΦΙΛΑΡΑΚΙ ΚΑΘΟΛΟΥ?
ρε μλκ, δε μιλαγες στο τηλ (κ σε μας απο κοντα) κ ελεγες οτι γουσταρεις το 600 γιατι το στιβεις?
ελεοοοοοοςςςςςς
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
ΔΛΔ το χαλιαμπούσα το θές για τον χειμώνα???
κατι σαν μπουφανάκι δλδ???:a24:
Αφού το έλεγα εδώ και 20 μέρες τουλάχιστον !!!!!!! Προς τι η έκπληξη ;;;;;;;;Αρχικά δημιουργήθηκε από vangelis 64
Σ'ευχαριστώ Νικόλα μου για τα καλά σου λόγια.Μόλις το στρώσω,θα σού το δώσω μια.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ε ρε κάτι λαχτάρες που μάς άναψε χθες βραδυάτικα ο papisteftable.....![]()
Όσον αφορά το χρώμα τώρα θα προτείνω ΑΣΠΡΟ αφού αυτό αρέσει στον vangelis60something και που από ότι φαίνεται θα είναι ο ΤΕΛΙΚΟΣ ΧΡΗΣΤΗΣ της μηχανής ...........
Αν ΔΕΝ βρεις άσπρο πάρε ΜΠΛΕ δαγκωτό !!!!!!!!!
Α ρε Βαγγέλη τι μεταχείρο σχεδόν αμεταχείρο θα καβαντζώσειςςςςςςςςςς !!!!!!!!!
![]()
![]()