Η ΜΟΝΗ ΔΙΚΑΙΗ ΚΟΝΤΡΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΠΙΣΤΑ ΜΕ ΑΝΤΙΜΕΤΟΠΟ ΤΟ ΧΡΟΝΟ.ΤΙ ΜΟΥ ΛΕΤΕ ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΔΡΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ.:a029:
ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΤΟ ΚΑΘΕΝΑ ΠΟΥ ΧΕΙ ΑΜΑΞΙ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΟΣ ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΣΟΠΑΚΙ ΠΑΡΑΚΑΤΩ.....
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Η ΜΟΝΗ ΔΙΚΑΙΗ ΚΟΝΤΡΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΠΙΣΤΑ ΜΕ ΑΝΤΙΜΕΤΟΠΟ ΤΟ ΧΡΟΝΟ.ΤΙ ΜΟΥ ΛΕΤΕ ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΔΡΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ.:a029:
ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΤΟ ΚΑΘΕΝΑ ΠΟΥ ΧΕΙ ΑΜΑΞΙ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΟΣ ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΣΟΠΑΚΙ ΠΑΡΑΚΑΤΩ.....
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
in in in in in in in ....... mpoooou!!!! (ma 50ari me apomonosi???xaxaxa)
Πιο παλια οταν ελεγαν να βαλουμε μια κοντρα εννοουσαν οτι θα ξεκινησουν απο καποια φαναρια και θα τερματισουν σε καποια αλλα μεσα σε ευθεια βεβαια... Και δεν υπολογιζαν ουτε κοκκινα, ουτε πρασινα, ουτε πορτοκαλι περναγαν αερα πατερα και αν ζουσαν καλος αν οχι στα θυμαρακια... Και αυτο μου το εχει πει ο ιδιος μου ο θειος που μια μερα ηταν με τις κοπελες τους επανω στις μηχανες και ειπαν να τα βαλουν και εγινε το κακο περασε πρωτος ο κολλητος του με κοκκινο και εκεινη την ωρα περασε αμαξι και ....Αυτη ειναι η πραγματικη εννοια της κοντρας για μενα μεσα σε μια πιστα συγκρινεις μονο τον οδηγο και την μηχανη που ειναι βεβαια τα σημαντικοτερα... Αλλα υπαρχουν και αλλα πραγματα που μπορεις να συγκρινεις στον δρομο... Τολμη , θαρρος , αν εχεις πραγματικα @ρ#^δια κατω απο τα σκελια σου... για να τολμησεις να κανεις κατι... Και αυτα δεν τα γραφω επειδη τα υποστηριζω καθε αλλο ειμαι μαλιστα αντιθετος με αυτα... Απλα για να προσδιορισουμε λιγο την λεξη ''ΚΟΝΤΡΑ''. Υπαρχουν πολλοι προσδιορισμοι... αυτος ο προσδιορισμος ειναι ενας απο τους πολλους.
Τελος.
Αν δεν μπορείς να βρεις λύση βρες άλλο πρόβλημα.
Moto racer 3, και επιλέγεις traffic mode.
Και θυμάσαι τί μαλακίες έκανες στα νιάτα σου και επέζησες -άμα είχες τα απίδια που λες, αν και εγώ νομίζω ότι πρόκειται περί καθαρού φάρδους στη περίπτωσή μου.
Άσε που δεν κινδυνεύει και κάνας αθώος.
Πραγματική κόντρα είναι μόνο στη πίστα. Καί τα χιλιόμετρα είναι πολύ πιο πάνω, καί αναδεικνύεται πόσο έξυπνος, καλός, και πρόστυχος αναβάτης είσαι -δεν είναι κακό να έχεις περισσότερη ασφάλεια σε μια πιθανή πτώση.
Όλες οι άλλες είναι παιδικές μαλακίες, που στη καλύτερη έχασες ένα γνωστό σου που δε πολυμιλάγατε, ενώ στη χειρότερη πολλούς φίλους και συγγενείς.
Αξίζει να κάνεις κι άλλα πράγματα στη ζωή.
Μια άτυπη κόντρα στο δρόμο δείχνει σε μένα μόνο πόσο εύκολα τσιμπάει κάποιος, άντε ότι έχει και πολύ ελεύθερο χρόνο. Δεν επιδιώκω να κάνω παρέα με μαλάκες πια.
Τέλος.
:ZZZ:ireous