χεχε ολοι στο πιστακι!!Αρχικά δημιουργήθηκε από KaTaNaS
να παίξω κι εγω μαζι σας;![]()
![]()
χεχε ολοι στο πιστακι!!Αρχικά δημιουργήθηκε από KaTaNaS
να παίξω κι εγω μαζι σας;![]()
![]()
[font=courier]"Its going to be a hell of a ride.!"[/font]
My Dirty Blog!!
^-^-^-^-^-^-^ جسارة أن يركب
Athenians Enduro Lovers
Γιούπι!!...ο δικός μας 6ήρεμος..
Η 5ήμερη στη Πίνδο!!!!!
Η ΠΑΓΩΜΕΝΗ ΒΟΛΤΑ ΣΤΟΝ ΠΑΡΝΩΝΑ!μπρρρρ
[color=light blue][font=courier]Jolly Rider[/color][/font]
Αρχικά δημιουργήθηκε από STOYBI
![]()
![]()
Κατσε βρε Νικολα....
Δηλ ο τυπος εγραψε βιβλιο απλα για να βγαλει το αχτι του με τους οποιους μεσα απο τον χωρο του εντουρο???![]()
Προφανώς και όχι... αλλά αυτό σου μένει στο τέλος ! Γιατί όταν κάτι είναι κακογραμμένο, και στα 3/4 του αποτελείται από τους 3 αγώνες Dakar που συμμετείχε, με φωτό, χάρτες και κείμενα τύπου "Από εδώ πήγαμε εκεί. Δύσκολα. Την Τετάρτη με έπιασε λάστιχο.Την Πέμπτη γνώρισα τον Sala." κ.ο.κ., στο τέλος, εμένα τουλάχιστον, μου έμεινε μια εικόνα ενός ανθρώπου με τεράστιο απωθημένο.
Δεν λέω αν έχει δίκιο ή άδικο, δεν ήμουν εκεί, δεν γνωρίζω την άλλη όψη του νομίσματος. Ίσως καλά έκανε και σταμάτησε να ασχολείται με τα ελληνικά πρωταθλήματα και δρώμενα, ξέρω οτι σαν λαός μπορούμε να γίνουμε πολύ μαλάκες απέναντι σε κάποιον που έχει καταφέρει κάτι και διαπρέπει.
Απλά είναι ο τρόπος του βρε Κώστα που με χάλασε, τι να πω...![]()
- So, what do you do for a living ?
- I'm into murders and executions.
- I'm sorry ?
- I said, I'm into mergers and acquisitions.
Patrick Bateman
-------------------------------------
Bikepics Photo Album
Ινδία: Δύο εβδομάδες στο Rajasthan
Βγάζουν τα μηχανάκια σας τόσο μεγάλη διαδρομή χωρίς ανεφοδιασμό ???Αρχικά δημιουργήθηκε από taxydromos
χεχε ολοι στο πιστακι!!![]()
![]()
![]()
Όμορφα παιδιά, η περιπέτεια πέθανε...
χα,θα προπονηθουμε στην τεχνικη,αυξανοντας τον ρυθμο σε καθε γυρο πετυχαινοντας καλυτερη μ.ο.......παραληλα θα ρυθμισουμε τις αναρτησεις ωστε να εχουμε γρηγορες εναλαγες και ξεκοληματα απο τα μπερμ χωρις ομως αυτο να επηρεασει την ευσταθεια στα σαμαρια..Αρχικά δημιουργήθηκε από OldMan
Βγάζουν τα μηχανάκια σας τόσο μεγάλη διαδρομή χωρίς ανεφοδιασμό ???![]()
![]()
..μαζι μ'ολα αυτα βεβαια θα γυμνασουμε τους καρπους και τους προσαγωγους στο μεγιστο..
#γενικα χαβαλε θα κανουμε! :rotflmao: :rotflmao:
My Dirty Blog!!
Athenians Enduro Lovers
Η 5ήμερη στη Πίνδο!!!!!
κατα ρχην ο Β.Ο ειναι γρηγορος. Οπως ηταν και ο Χουντρας και ο Τασουλης και ο Λεοπουλος που ετρεξαν σε αφρικανικους αγωνες αντοχης. Ομως η οικονομικη υποστηριξη εκανε την διαφορα. Τελος ο Β.Ο επεσε στα ματια των εντουαδων πολυ μετα τα οσα συνεβησαν στο ISDE στην Ν Ζηλανδια
Ειπα και παραπανω οτι δεν τον ξερω τον ανθρωπο και την ιστορια του!
Επειδη στο βιβλιο φανταζομαι δεν θα τα γραφει, μηπως καποιος θα ηθελε να μας πει τί ειναι ολα αυτα που εχουν συμβει στο ISDE της Ν.Ζηλανδιας και γενικότερα μιας και απο αρκετους αναφερθηκαν διαφορα απ εξω-απ έξω?
![]()
Έχεις πάει βόλτα ή συναγωνιστεί σε αγώνα μαζί τους και ξέρεις πόσο γρήγοροι είναι/ήταν?Αρχικά δημιουργήθηκε από geotriada
κατα ρχην ο Β.Ο ειναι γρηγορος. Οπως ηταν και ο Χουντρας και ο Τασουλης και ο Λεοπουλος που ετρεξαν σε αφρικανικους αγωνες αντοχης. Ομως η οικονομικη υποστηριξη εκανε την διαφορα. Τελος ο Β.Ο επεσε στα ματια των εντουαδων πολυ μετα τα οσα συνεβησαν στο ISDE στην Ν Ζηλανδια
You BETA believe...
Ναι φιλε dirtbirt ημουν συναθλητης των τριων που αναφερω και πιστεψεμε ηταν πολυ γρηγοροι, οσο για την Ν Ζηλ δητε τον εντυπο και ηλεκτρονικο τυπο της περιοδου εκεινης η ρωτηστε τους αλλους που ηταν εκει
Επειδή ήμουν και εγώ συναγωνιζόμενος (τότε ευτυχώς δεν αυτοαποκαλούμαστε αθλητές) , το θεωρώ ΄ιεροσυλία' να συγκρίνεις κατά πρώτο λόγο τον Τασούλη (αλλά και τον Θ.Χ.) με τους άλλους δύο.Αρχικά δημιουργήθηκε από geotriada
Ναι φιλε dirtbirt ημουν συναθλητης των τριων που αναφερω και πιστεψεμε ηταν πολυ γρηγοροι, οσο για την Ν Ζηλ δητε τον εντυπο και ηλεκτρονικο τυπο της περιοδου εκεινης η ρωτηστε τους αλλους που ηταν εκει
Όσον αφορά τον Άγη Λεόπουλο, πιστεύω ότι ούτε ο ίδιος θα έμπαινε σε τέτοιες συγκρίσεις.
![]()
You BETA believe...
θυμαμαι τον Τασουλη με το DT200 μονιμα στην πρωτη θεση....ειχαμε μεινει ολοι λαλακες!!![]()
My Dirty Blog!!
Athenians Enduro Lovers
Η 5ήμερη στη Πίνδο!!!!!
ρε παιδια μιλαω για αγωνες αντοχης στην Αφρικη, οσον αφορα τους δικους μας αγωνες συμφωνω Τασουλης μακραν
Το κατάλαβα. Και οι επιτυχίες του Λεόπουλου στο Rally Pharaoh (αν θυμάμαι σωστά τον αγώνα), ήταν σημαντικές, ειδικά για εκείνη την εποχή.Αρχικά δημιουργήθηκε από geotriada
ρε παιδια μιλαω για αγωνες αντοχης στην Αφρικη, οσον αφορα τους δικους μας αγωνες συμφωνω Τασουλης μακραν
You BETA believe...
Καλα το βιβλιο αλλα ο τιτλος ειναι σα ρομαντικο μελοδραμα του 1960 !!!
Δε μπορουσε να βαλει "Μπιχλα και γρασσα στη σκονη και στη λασπη" ;;;
Γεμισαμε ματαφυσικους ρομαντικους και λαμπαδηφορους με σπρεϋ λασπης φεροντες νεοψυχιασμενους αμμολατρες !!!
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Αρχικά δημιουργήθηκε από tifoefs
Γεμισαμε ματαφυσικους ρομαντικους και λαμπαδηφορους με σπρεϋ λασπης φεροντες νεοψυχιασμενους αμμολατρες !!!
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Γιατι εδωσες στον Uriah Heep τους κωδικους σου μου λες?
Δεν εχει δικο του account?
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Σκεφτηκα να εδινα μια ζωωδη σκυλαδικη υποσταση αλλα περιοριστηκα στο πεζο λογο !Αρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
Γιατι εδωσες στον Uriah Heep τους κωδικους σου μου λες?
Δεν εχει δικο του account?