Αρχικά δημιουργήθηκε από pissaman
Επειδή τους έχω δεκάδες φορές να οδηγούν, ένα πράγμα έχω να πω. Μπορεί να οδηγούν ακριβώς πάνω στο όριο, αλλά πίστεψε με, μου εμπνέουν πολύ περισσότερη εμπιστοσύνη από κάποιους άλλους. Αν δεις το DVD που τους δείχνει και από εξωτερικά πλάνα, θα καταλάβεις πόσο άνετοι και χαλαροί είναι σε αυτό που κάνουν. ΠΡΟΣΟΧΗ δεν λέω ότι δεν είναι λάθος να γίνονται σε δημόσιο δρόμο.
Έχω δει ανθρώπους να πηγαίνουν πολύ πιο αργά από αυτούς αλλά και πολύ πιο επικίνδυνα. Δεν είναι σύμπτωση ότι από αυτούς, εκεί έχουν μόνο μία τούμπα τα τελευταία 5 χρόνια!
Έτσι μπράβο. Τεράστια διαφορά από τον μέσο αναβάτη τόσο ορατή όσο και τρομακτική για το πως θα πρέπει να ξέρεις τη μηχανή ώστε να μην κινδυνεύεις αποκλείωντας όλες εκείνες τις παραμέτρους ατυχήματος από την δική σου πλευρά ώστε να επικεντρώνεσαι 1000% στους άλλους και να προλαμβάνεις τις μαλακίες τους. Άρα αυτούς στο βίντεο δεν τους φοβάμαι στο δρόμο τους άλλους φοβάμαι.
Το βινεάκι το έχω όλο εδώ και 2 χρόνια. Από την αρχή είχα πάθει πλάκα με τον ήχο του Ducati. Ίσως από τα ΤΟΠ 5 καλύτερα βίντεο στο YouTube για μηχανές. Χαίρομαι να το βλέπω κάθε φορά διότι ξέρω πως εγώ δεν χρειάζεται να φτάσω να οδηγώ έτσι (αλλά εγώ είμαι και 30άρης κι όσο νά'ναι θυμάμαι γιατί έβγαλα δίπλωμα) αλλά πρέπει να έχω ανάλογη εμπιστοσύνη σε αυτό που καβαλάω. Το μόνον πλέον που με χαλάει είναι οι ανεξερεύνητοι χωματόδρομοι δεξιά κι αριστερά από τη διαδρομή.
ΑΡΡΩΣΤΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΑΤΙΜΑ ΠΑΝΤΩΣ.