Αρχικά δημιουργήθηκε από blackbusa
Ειμαι πολυ ηρεμος....![]()
Απανταω και γραφω με τα δεδομενα που μας εδωσε ο LePa......και δεν μιλισα καθολου για το γεγονος....οσο για την αλλαγη συμπεριφορας (αν εγινε ετσι βεβαια)....δεν τους εκρινα αν ειναι καλοι γονεις και το πως μεγαλωνουν τα παιδια τους.....αλλα το οτι πανε να ριξουν το φταιξιμο σε καποιον αλλον για να παρουν κανα φραγκο.....αυτο και χωρις να ειμαι γονιος το θεωρω απαραδεκτο(λεμε παντα οτι τα γεγονοτα ειναι ετσι οπως περιγραφηκαν)....ποσο μαλλον να κοστολογεις το παιδι σου.....βεβαια παιζει να το κανουν και για να μην πληρωσουν για το ατυχημα που εγινε,και οτι παρουν πηραν......![]()
Αν σαν γονιος προσεχεις παρα πολυ και παρολα αυτα γινει ενα τετοιο περιστατικο...δεν ριχνεις το φταιξιμο σε αλλους.....απλα προσεχεις περισσοτερο φανταζομαι.....
Αν το μελημα των γονιων ειναι να κυνηγησουν μονο ποινικα και οχι και αστικα των καθε οδηγο που ειναι παρανομος.....ειμαι και εγω μαζι σας.....αλλα εγω αλλο καταλαβα......
Το να μετριασεις την ταχυτητα και αυτο ειναι σχετικο......απο οτι διαβασα ειπε οτι πηγαινε με 50.....αρα μεσα στο οριο ταχυτητας.....απο την στιγμη που δεν ξερουμε τις συνθηκες του δρομου,δεν μπορουμε να πουμε τιποτα.....πχ και η 3σεπτεμβριου ειναι μονοδρομος και δεν παει σχεδον κανεις με 30......
Μεγαλο λαθος που δεν ειχε διπλωμα,αλλα μεγαλυτερο να πας να ριξεις τις ευθηνες αλλου......και ξαναρωταω.....αν ειχε διπλωμα πως θα πηγαινε αυτη η συζητηση????
![]()
Ειναι πολυ ευκολες οι κουβεντες σου!Και ολων μας.
Προσπαθω να σου μιλησω για ψυχολογια περισσοτερο,παρα για κερδοσκοπια που το πας εσυ.
Που ξερεις πως και γιατι πραττουν ετσι?Υποψιαζεσαι?
Αν εχουν πεισει τον εαυτο τους οτι "αυτος με τη μηχανη φταιει",ναι θα πανε και για τα λεφτα!Οχι για να βγαλουν οπως λες...Για να πληρωσει αυτος που"φταιει"αυτο που "εσπασε".
Δεν ξερω αν με καταλαβαινεις.Δεν τους υπερασπιζομαι!!!
Προσπαθω να τους κατανοησω,πιο ηρεμα και λιγοτερο επιθετικα γιατι με το υφος σου δεν θα κερδιζα ποτε τιποτα.
Θα πηγαινε αλλιως η κουβεντα απο καποιους αν ειχε διπλωμα,οχι ομως απο μενα κι απο σενα.
Εχεις δικιο,ειναι απαραδεκτο να μην αποδεχεσαι τις ευθυνες σου και να πετας το μπαλακι αλλου...Συμβαινει ομως!Εχει σημασια για μενα,ο λογος...Να τον κατανοω,να κρινω ποιον συγχωρω και ποιον οχι.Δεν ειναι ολα μεσα σ ενα καζανι,εκτος αν εισαι εφηβος και το αιμα σου βραζει![]()
Νομιζω οτι υπερασπιζεσαι λαθος λογο.Ελπιζω να εχω δικιο.
Μονο αυτο προσπαθω να πω.Δεν επικροτω τη σταση των γονιων.Αν βεβαια εγιναν οπως μας τα λεει το παληκαρι.
Απλως παντα κατι γινεται,το γραφει καποιος εδω μεσα,απο την πλευρα του συνηθως και μπαινουμε ολοι οι αλλοι,κουρασμενοι απο την "καθημερινοτητα",να χωσουμε και να υπερασπιστουμε,διχως να μας αφορα καν.
Απλα κουβεντα να γινετε και μετα παλι στο ρυθμο μας.
Αρκει να εχουμε ξεθυμανει τα δικα μας απωθημενα και να εχουμε μπριζωσει τον αλλον για μας.
Ετσι νιωθω,συγχωρεσε με αν κανω λαθος.
Χαιρομαι που εισαι ηρεμος![]()
Ξεφυγα απο το θεμα...
Που για μενα θα ειναι παντα το μικρο κοριτσακι...
sniper σηκωσα χερι![]()