Σελίδα 5 από 10 ΠρώτοΠρώτο 12345678910 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 61 έως 75 από 136

Θέμα: ΠΑΤΗΣΑ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ

Αρχικά δημιουργήθηκε από blackbusa
    Ειμαι πολυ ηρεμος....
    Απανταω και γραφω με τα δεδομενα που μας εδωσε ο LePa......και δεν μιλισα καθολου για το γεγονος....οσο για την αλλαγη συμπεριφορας (αν εγινε ετσι βεβαια)....δεν τους εκρινα αν ειναι καλοι γονεις και το πως μεγαλωνουν τα παιδια τους.....αλλα το οτι πανε να ριξουν το φταιξιμο σε καποιον αλλον για να παρουν κανα φραγκο.....αυτο και χωρις να ειμαι γονιος το θεωρω απαραδεκτο(λεμε παντα οτι τα γεγονοτα ειναι ετσι οπως περιγραφηκαν)....ποσο μαλλον να κοστολογεις το παιδι σου.....βεβαια παιζει να το κανουν και για να μην πληρωσουν για το ατυχημα που εγινε,και οτι παρουν πηραν......
    Αν σαν γονιος προσεχεις παρα πολυ και παρολα αυτα γινει ενα τετοιο περιστατικο...δεν ριχνεις το φταιξιμο σε αλλους.....απλα προσεχεις περισσοτερο φανταζομαι.....
    Αν το μελημα των γονιων ειναι να κυνηγησουν μονο ποινικα και οχι και αστικα των καθε οδηγο που ειναι παρανομος.....ειμαι και εγω μαζι σας.....αλλα εγω αλλο καταλαβα......
    Το να μετριασεις την ταχυτητα και αυτο ειναι σχετικο......απο οτι διαβασα ειπε οτι πηγαινε με 50.....αρα μεσα στο οριο ταχυτητας.....απο την στιγμη που δεν ξερουμε τις συνθηκες του δρομου,δεν μπορουμε να πουμε τιποτα.....πχ και η 3σεπτεμβριου ειναι μονοδρομος και δεν παει σχεδον κανεις με 30......

Μεγαλο λαθος που δεν ειχε διπλωμα,αλλα μεγαλυτερο να πας να ριξεις τις ευθηνες αλλου......και ξαναρωταω.....αν ειχε διπλωμα πως θα πηγαινε αυτη η συζητηση????

Ειναι πολυ ευκολες οι κουβεντες σου!Και ολων μας.
    Προσπαθω να σου μιλησω για ψυχολογια περισσοτερο,παρα για κερδοσκοπια που το πας εσυ.
    Που ξερεις πως και γιατι πραττουν ετσι?Υποψιαζεσαι?
    Αν εχουν πεισει τον εαυτο τους οτι "αυτος με τη μηχανη φταιει",ναι θα πανε και για τα λεφτα!Οχι για να βγαλουν οπως λες...Για να πληρωσει αυτος που"φταιει"αυτο που "εσπασε".
    Δεν ξερω αν με καταλαβαινεις.Δεν τους υπερασπιζομαι!!!
    Προσπαθω να τους κατανοησω,πιο ηρεμα και λιγοτερο επιθετικα γιατι με το υφος σου δεν θα κερδιζα ποτε τιποτα.

Θα πηγαινε αλλιως η κουβεντα απο καποιους αν ειχε διπλωμα,οχι ομως απο μενα κι απο σενα.
    Εχεις δικιο,ειναι απαραδεκτο να μην αποδεχεσαι τις ευθυνες σου και να πετας το μπαλακι αλλου...Συμβαινει ομως!Εχει σημασια για μενα,ο λογος...Να τον κατανοω,να κρινω ποιον συγχωρω και ποιον οχι.Δεν ειναι ολα μεσα σ ενα καζανι,εκτος αν εισαι εφηβος και το αιμα σου βραζει
    Νομιζω οτι υπερασπιζεσαι λαθος λογο.Ελπιζω να εχω δικιο.
    Μονο αυτο προσπαθω να πω.Δεν επικροτω τη σταση των γονιων.Αν βεβαια εγιναν οπως μας τα λεει το παληκαρι.

Απλως παντα κατι γινεται,το γραφει καποιος εδω μεσα,απο την πλευρα του συνηθως και μπαινουμε ολοι οι αλλοι,κουρασμενοι απο την "καθημερινοτητα",να χωσουμε και να υπερασπιστουμε,διχως να μας αφορα καν.
    Απλα κουβεντα να γινετε και μετα παλι στο ρυθμο μας.
    Αρκει να εχουμε ξεθυμανει τα δικα μας απωθημενα και να εχουμε μπριζωσει τον αλλον για μας.
    Ετσι νιωθω,συγχωρεσε με αν κανω λαθος.
    Χαιρομαι που εισαι ηρεμος

Ξεφυγα απο το θεμα...
    Που για μενα θα ειναι παντα το μικρο κοριτσακι...

sniper σηκωσα χερι

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper
    Αρχικά δημιουργήθηκε από noble
    ...

sniper σηκωσα χερι

Ωραία.... κατέβασέ το τώρα μην το δει κανένας ισχυρότερος απο εσένα και στο κόψει
    Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

φρρρρρρρρρρρρρρρρρρρ Το avatar του/της tati
    Πάντως αυτό που θεωρώ εγώ το χειρότερο της υπόθεσης ειναι πως οι γονείς προσπαθούν να διαστρεβλώσουν τα γεγονότα αντί να ευχαριστούν τον όποιο "Θεό" τους οτι δεν υπήρχε χειρότερη κατάληξη.

Τώρα μπορεί και να "δεχτώ επιθέσεις" με αυτό που θα πώ, αλλά ουτε μου παει να κατηγορήσω τους γονείς για αμέλεια γιατί δεν ειναι δύσκολο να σου συμβεί κατι τέτοιο. ¨Οποιος εχει δει πως λειτουργούν 7 χρονα ξέρουν. Ενα δευτερόλεπτο να σου φύγει απο τη προσοχή σου και παραμονεύει το κακό.

Απλά θέλω να πω πως δε σημαίνει πως οι γονείς αυτοί είναι αμελείς και γενικότερα προς το παιδί τους.

Αλλά απο την άλλη θα μου πειτε ειναι ευθύνη τους ....και βέβαια ειναι αλλά καπως ετσι γίνονται τα ατυχήματα δυστυχώς.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της devil's animal

Re: ΠΑΤΗΣΑ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ

Αρχικά δημιουργήθηκε από LePa
    Ξεκιναω λεγοντας πως το παιδι ειναι καλα στην υγεια του.

Παιδια μερικες φορες αν ειναι να σου κατσει οσο και να προσεχεις θα σου κατσει.
    Εκει που πηγενα γυρο στα 50κμ κανονικα στη μεση του μονοδρομου πεταγετε απο τα δεξια μου ενα 7χρονο κοριτσακι μπροστα απο ενα παρκαρισμενο τρεχοντας. Το χτυπησα με την αριστερη ! μερια της μηχανης αφου δε προλαβα ουτε να φρεναρω με αποτελεσμα το παιδι να βρεθει κατω απο ενα παρκαρισμενο αυτοκινητο και εγω να κανω τον superman. Το θεμα ειναι πως δε το κρατουσε κανεις το παιδι απο το χερι και αυτο ετρεξε απεναντι να παει στο παπου του. Διστυχως εσπασε το ποδαρακι του και εκανε και ενα τραυμα στο κεφαλι αλα δεν εκατσε πανω απο 5 μερες στο νοσοκομειο.
    Αφου οι γονεις μου ζητησαν συγνωμη και παραδεχτηκαν την αμελεια τους μετα απο λιγο καιρο αρχισαν να μου τα γυρνανε λεγοντας μου πως ετρεχα.... (ξερετε υπαρχουν καποια στανταρ: η γη γυριζει, ο ουρανος ειναι μπλε και οποιος εχει μηχανη τρεχει σα το πουστη).
    Οσο και να προσεχει κανεις αν ειναι να του κατσει θα το κατσει.
    Ξερετε τι ειναι να σικονεσε απο το δρομο και κοιτωντας πισω σου να βλεπεις ενα παιδι ξαπλωμενο χωρις να ξερεις αν ζει η οχι?
    ΣΟΚ !!!!
    Τι αλλο να πω να ειναι καλα το παιδι εκει που ειναι και να μη τυχει ποτε σε κανενα κατι τετοιο.

1ον: να πω πολλα περαστικα στο παιδακι και ευχομαι να μην του μεινει κανενα κουσουρι απ΄το σπασμενο ποδι.

2ον: το "ΤΡΑΥΜΑ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ" δεν το παρατηρησε κανεις?? αν αυτο σημαινει εσωτερικη αιμμοραγια? αν εχει σκιστει και του αφησει σημαδι?? πλαστικες κ.λ.π?? το σκεφτηκε κανεις??

3ον: ασχετα με το εγινε στο δρομο,αν δεν εχεις διπλωμα ΦΤΑΙΣ! παρε οποια περιπτωση θες. πες οτι σε χτυπησε καποιος απο πισω...ΦΤΑΙΣ. πες οτι περασε κοκκινο και επεσε επανω σου...ΦΤΑΙΣ. πες οτι μπηκε αναποδα σε μονοδρομο και σε τρακαρε...ΦΤΑΙΣ. αυτο ειναι δεδομενο. και μην ακουω π!πες του στυλ: -"ξερω να οδηγαω και εχω και διπλωμα υποβρυχιου και ελικοπτερου" Για τους δικαστες ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΝΑ ΟΔΗΓΑΣ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΤΟ ΧΑΡΤΙ! αυτη ειναι η ψυχρη λογικη και αληθεια και κοιτα να την δεχτεις.

4ον: δεν μπορεις να αποδειξεις οτι πηγαινες με 50χλμ. Οι γονεις και ο παππους μπορουν να φερουν τον οποιονδηποτε μαρτυρα και να ισχυριστει οτι πηγαινες με πολλα παραπανω. Μην το εχεις δεδομενο οτι εσυ πηγαινες μεσα στο οριο.

5ον: Το οτι οι γονεις ειναι ανευθυνοι και αφησαν ή τους ξεφυγε το κοριτσακι ΕΙΝΑΙ ΣΑΦΩΣ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΙ αλλα δεν παυουν να ειναι γονεις. Και οταν καποιος γονιος βλεπει το βλασταρι του κατω στην ασφαλτο,χτυπημενο εννοειται οτι θα ριξει ευθυνες σ'αυτον που το ξαπλωσε.

6ον: Οντως μπορει να κοιτουν να εκμεταλευτουν την μ@λακια τους και το γεγονος οτι ειναι ευαισθητο το ατυχημα (αφου παρεμβαλλεται τραυματισμος παιδιου) και ειναι και γι'αυτο ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΙ ΚΑΙ ΓΥΦΤΟΙ αλλα και παλι...ΕΣΥ τους εδωσες το δικαιωμα αυτο με το γεγονος οτι δεν ειχες διπλωμα. (για σκεψου να ειχες διπλωμα?? Μια αντιδικια ισως για τα χλμ....και θα σου'κλαναν τα @@)

αυτα και ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ!

Το ρεμάλι της Φ.Νέγρη Το avatar του/της LsKostas
    3ον: ασχετα με το εγινε στο δρομο,αν δεν εχεις διπλωμα ΦΤΑΙΣ! παρε οποια περιπτωση θες. πες οτι σε χτυπησε καποιος απο πισω...ΦΤΑΙΣ. πες οτι περασε κοκκινο και επεσε επανω σου...ΦΤΑΙΣ. πες οτι μπηκε αναποδα σε μονοδρομο και σε τρακαρε...ΦΤΑΙΣ. αυτο ειναι δεδομενο. και μην ακουω π!πες του στυλ: -"ξερω να οδηγαω και εχω και διπλωμα υποβρυχιου και ελικοπτερου" Για τους δικαστες ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΝΑ ΟΔΗΓΑΣ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΤΟ ΧΑΡΤΙ! αυτη ειναι η ψυχρη λογικη και αληθεια και κοιτα να την δεχτεις.

Ποιος το ειπε αυτο? Τα δικαστηρια γι αυτο υπαρχουν ωστε η ψυχρη λογικη του Νομου
    να μην αντικαθιστα την ανθρωπινη λογικη...

Υπαρχουν και περιπτωσεις που επλεκομενος χωρις διπλωμα ΑΠΕΔΕΙΞΕ οτι δεν εκανε καμια παραβαση.Λιγες αλλα υπαρχουν...

,πληρωσε βεβαια το οτι δεν ειχε διπλωμα, αλλα σ ολα τα αλλα δικαιωθηκε...

Εξαλλου πως θα φανει στον δικαστη 2 γονεις που αποδεδειγμενα αφησαν απ το χερι τους το παιδι τους σε δημοσιο δρομο...και ΤΑ ΡΙΧΝΟΥΝ ΣΤΟΝ ΑΛΗΤΗ ΤΣΑΝΤΑΚΙΑ ΜΗΧΑΝΟΒΙΟ παλι...

Να πληρωσει ο lepa δεν λεω...αυτα που του αναλογουν ομως...οχι τα κερατιατικα αλλων
    Τα λογια πρεπει να ακολουθουνται απο πραξεις.Αλλιως...τουφες :-)

"ΘΕΛΩ ΝΑ ΝΙΚΗΣΩ,ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΝΙΚΗΘΩ"

Ποσαδιστής Το avatar του/της el_hymador
    ωραια ολα τα νομικα και δικονομικα, αλλα ας εξετασουμε το θεμα στις πραγματικες του διαστασεις...

ειναι ποτε δυνατον ενα μικρο παιδι να διασχιζει τον δρομο επειδη οι τρομπες οι γονεις του δεν το κρατουσαν απο το χερι η δεν το επεβλεπαν;; μιλαμε για μικρο παιδι, οχι για ενηλικα που στην τελικη εχει μια αλφα επιγνωση.

Το διπλωμα κακως δεν το ειχες φιλε μου, οχι γιατι πιστευω οτι η αποκτηση του σε κανει αυτοματα καλυτερο οδηγο, οποιοσδηποτε απο εμας μπορει να μην απεφευγε το κοριτσακι σε αντιστοιχη περιπτωση, δεν ειναι θεμα διπλωματος πιστευω....οχι τουλαχιστον με τον τροπο που αποκτουνται και δινονται τα διπλωματα στην Ελλαδα!

Αλλα τωρα εισαι εκτεθειμενος...

απο εκει και επειτα, ειναι δυνατον επισης να υπαρχουν τετοιου τυπου γονεις;;!!! ημαρτον, εκμεταλευονται τον πιθανο θανατο του παιδιου τους για να διεκδικησουν χρηματα;;;!! αντι να αλληλομαστιγωθουν για την μαλακια που εχουν στο κεφαλι τους;;

ευτυχως το κοριτσακι γλιτωσε, αυτο ειναι το σημαντικοτερο...χεσε και τα λεφτα, χεστα ολα τα αλλα...ας μην συζητησουμε τι θα γινοταν σε διαφορετικη περιπτωση, θα καταστρεφοσουν φιλε μου...

φερεις μεριδιο ευθυνης και εσυ κατα την αποψη μου, περισσοτερο γιατι επετρεψες στον εαυτο σου να μπλεχτει σε αυτη την δυσκολη κατασταση αφου κυκλοφορουσες χωρις διπλωμα, παρα για αυτο καθε αυτο το γεγονος.

Και φυσικα το κοριτσακι αφου μεγαλωσει και γινει οδηγος, αν ποτε -το απευχομαι πραγματικα- εμπλακει σε ατυχημα θα κοιταξει την παρτη του με οποιοδηποτε κοστος.....εχει καλους δασκαλους απο οτι φαινεται...τους γονεις του!

Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
    ωραια ολα τα νομικα και δικονομικα, αλλα ας εξετασουμε το θεμα στις πραγματικες του διαστασεις...

ειναι ποτε δυνατον ενα μικρο παιδι να διασχιζει τον δρομο επειδη οι τρομπες οι γονεις του δεν το κρατουσαν απο το χερι η δεν το επεβλεπαν;; μιλαμε για μικρο παιδι, οχι για ενηλικα που στην τελικη εχει μια αλφα επιγνωση.

Το διπλωμα κακως δεν το ειχες φιλε μου, οχι γιατι πιστευω οτι η αποκτηση του σε κανει αυτοματα καλυτερο οδηγο, οποιοσδηποτε απο εμας μπορει να μην απεφευγε το κοριτσακι σε αντιστοιχη περιπτωση, δεν ειναι θεμα διπλωματος πιστευω....οχι τουλαχιστον με τον τροπο που αποκτουνται και δινονται τα διπλωματα στην Ελλαδα!

Αλλα τωρα εισαι εκτεθειμενος...

απο εκει και επειτα, ειναι δυνατον επισης να υπαρχουν τετοιου τυπου γονεις;;!!! ημαρτον, εκμεταλευονται τον πιθανο θανατο του παιδιου τους για να διεκδικησουν χρηματα;;;!! αντι να αλληλομαστιγωθουν για την μαλακια που εχουν στο κεφαλι τους;;

ευτυχως το κοριτσακι γλιτωσε, αυτο ειναι το σημαντικοτερο...χεσε και τα λεφτα, χεστα ολα τα αλλα...ας μην συζητησουμε τι θα γινοταν σε διαφορετικη περιπτωση, θα καταστρεφοσουν φιλε μου...

φερεις μεριδιο ευθυνης και εσυ κατα την αποψη μου, περισσοτερο γιατι επετρεψες στον εαυτο σου να μπλεχτει σε αυτη την δυσκολη κατασταση αφου κυκλοφορουσες χωρις διπλωμα, παρα για αυτο καθε αυτο το γεγονος.

Και φυσικα το κοριτσακι αφου μεγαλωσει και γινει οδηγος, αν ποτε -το απευχομαι πραγματικα- εμπλακει σε ατυχημα θα κοιταξει την παρτη του με οποιοδηποτε κοστος.....εχει καλους δασκαλους απο οτι φαινεται...τους γονεις του!

.....1299

Παλαιό μέλος Το avatar του/της devil's animal
    Αρχικά δημιουργήθηκε από LsKostas
    Ποιος το ειπε αυτο? Τα δικαστηρια γι αυτο υπαρχουν ωστε η ψυχρη λογικη του Νομου
    να μην αντικαθιστα την ανθρωπινη λογικη...

Υπαρχουν και περιπτωσεις που επλεκομενος χωρις διπλωμα ΑΠΕΔΕΙΞΕ οτι δεν εκανε καμια παραβαση.Λιγες αλλα υπαρχουν...

το οτι οδηγας χωρις διπλωμα ειναι παραβαση, χωρις καν να εξεταστει το μετεπειτα.

,πληρωσε βεβαια το οτι δεν ειχε διπλωμα, αλλα σ ολα τα αλλα δικαιωθηκε...

αν οντως υπαρχει τετοιο δεδικασμενο,δεν το γνωριζω, καλο ειναι να το ψαξει μπας και "τσιμπησει" κανενα ελαφρυντικο

Εξαλλου πως θα φανει στον δικαστη 2 γονεις που αποδεδειγμενα αφησαν απ το χερι τους το παιδι τους σε δημοσιο δρομο...και ΤΑ ΡΙΧΝΟΥΝ ΣΤΟΝ ΑΛΗΤΗ ΤΣΑΝΤΑΚΙΑ ΜΗΧΑΝΟΒΙΟ παλι...

Να πληρωσει ο lepa δεν λεω...αυτα που του αναλογουν ομως...οχι τα κερατιατικα αλλων

εγω (οπως και αλλοι) θα προτεινα για συμβιβσμο με τους γονεις.
    Δεν τον συμφερει η δικαστικη οδος!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της takis1964
    φιλε μου ενα θα σου πω
    προσεξε τον δικηγορο γιατι πολλοι σε παραμυθιαζουν οτι θα βρεις ακρη και σε πανε σε στραβο δρομο
    ζητα και απο αλλον γνωμη

Παλαιό μέλος
    Καταρχήν περαστικά στο κοριτσάκι

Κατά την γνώμη μου φίλε έκανες αρκετά λάθη στην όλη υπόθεση

1 δεν οδηγάμε μέσα σε αυτή τη ζούγκλα χωρίς τα τυπικά προσόντα ( θα θεωρηθείς συνυπεύθυνος για το συμβάν αν καταφέρεις να αποδείξεις και ευθύνη γονέων )

2 όταν μπλεχτούμε σε τροχαίο στο οποίο υπάρχει τραυματισμός φταίμε δεν φταίμε καλούμε αστυνομία και λόγο τραυματισμού έρχεται το ΤΟΤΑ για επιτόπου αναφορά και καταγραφή συμβάντος ( θα είχες γλιτώσει πάρα πολλά στοιχεία που θα επικαλεστούν τώρα οι γονείς μπορεί όμως να σε τράβαγαν περισσότερο λόγο απουσίας διπλώματος)

όταν υπάρχει τραυματισμός σε τροχαίο η ποινική σου δίωξη είναι σίγουρη και γίνεται αυτεπάγγελτα θέλουν δεν θέλουν οι Γονείς ( οπότε στην περίπτωση σου θα το κυνηγούσα με το αστικό δικαστήριο γιατί από την απόφαση του θα κριθεί και η απόφαση του ποινικού)

μην χαρίσεις τίποτα στους γονείς βρες καλό δικηγόρο γιατί αυτός που ρώτησες δεν νομίζω ότι είναι και πολύ ενημερωμένος αν δεν σου είπε για το ποινικό που ακολουθεί. Και απέτισε και την αποζημίωση της μηχανής σου.
    Διαφορετικά αν δηλαδή έχεις ζημιά και δεν την απαιτήσεις, το δικαστήριο θα σε δει καχύποπτα
    Μην Γέλας την έχω πατήσει και χρεώθηκα συνυπευθυνότητα για αυτό το λόγο.

Καλά ξεμπερδέματα

Ελπίζω το κοριτσάκι να συνέλθει γρήγορα και σωματικά αλλά και ψυχικά

exoun kolisei ta ELATIRIA Το avatar του/της LePa
    exo kopsei na epembeno giati merikoi neuriazoun

merikes plirofories gia na kanete pio aneta ti sizitisi i opia isos sas fani xrisimi genika ( xtipa xilo )

to paidaki einai ENTELOS KALA !!! sto kefali ixe ena skisimo apo ta fering mou pou espasan.

den pigena me 50 se ena stenaki ala se ena kedriko dromo.

de sas ipa tin istoria mou thelontas na mou vrite tropous gia na ti skapoularo apla distixos einai kati pou egine kai to mirazomai. tosa kai tosa exo davasei edo.

an kai edo den einai laiko dikastirio an eftega ( ektos sto oti den imoun odigos me sfragida dimosiou ) de tha ixa tin anesi na sas to anafero.

i troxea irthe sto simio pio grigora apo to asthenoforo kai oi idioi oi goneis ala kai o kosmos de me katigorisan. ( meta pou egine kala to koritsaki kai afou milisan profanos me dikigoro arxisan ta kolpa )

piga sto nosokomio poles fores na to do ala de mporesa distixos na bo sto thalamo ta elega me tous goneis exo apo ti porta. malakia mou ala isos na itan kalitero kai gia ti mikri de nomizo na tou eftiaxne ti diathesi i fatsa mou.

kapios ipe pos de eimai kalos odigos epidi to dilono (sosta). Apla anefera pos otan to dikastirio krinei tin odigiki mou ikanotita tha metrisei pos eimai stous dromous kai odigao apo to 97. Ara toulaxiston den eimai asxetos kai de tha me balei kanenas to idio me ena 15axrono pou klevei ena oxima tis ikogeneias kai kanei malakies.

sinexiste tin kouventa vgenoun simantika pragmata ala parakalo na mi me vrizete an ginete
    euxaristo
    http://www.bikepics.com/members/lepa/

Bres Εναν καλο δικηγορο γιατι αν πας στα δικαστηρια την εβαψες ΣΥΓΟΥΡΑ καλως η κακως.Τωρα ολα αυτα τα λογια ειναι λογια της παρηγοριας και του αερα .Το να μην εχεις διπλωμα ειναι κοκκινο πανι για τους δικαστες δεν πας να χτυπιεσαι κατω και να λες οτι θες.
    Το καλυτερο να τα βρεις με τους γονεις.Στην αρχη σου ειχα πει οτι σου κλανουν τα π@π@ρια ,οταν ομως ειπες οτι δεν εχεις διπλωμα τοτε ξεχνατο.
    Και προς ολουςμας να μας γινει μαθημα αυτο και να μην κυκλοφορουμε ουτε βημα χωρις κρανος,ανασφαλιστο,χωρις διπλωμα γιατι ο διαολος εχει πολλα ποδαρια.
    Και να ξερουμε κατι οτι αν ειχε συμβει στο δικομας παιδι και μαθαιναμε δεν ειχε διπλωμα ο αλλος το ιδιο θα καναμε,μην μιλαμε εκ του ασφαλους και λεμε ευκολα κουβεντες.Και κανεις δεν ξερει αν το κανουν για τα λεφτα η το γαμωτο.
    Προσωπικα αν το κανουν για τα λεφτα ειναι γυφτοι και καθικια αλλα δεν μπορειες να κανεις παλι τιποτε αυτο το κολοδιπλωμα σε καθηλωνει.

μια σκιά μ' ακολουθάει Το avatar του/της cityfly
    από πού κι ως πού άμα δεν έχεις δίπλωμα φταις για όλα;

νομίζετε ότι αυτή η δήλωση απέχει πολύ από το νόμο της ζούγκλας;

άμα οδηγείς χωρίς δίπλωμα είσαι παράνομος και πρέπει να τιμωρηθείς για το γεγονός αυτό και για ό,τι σχετίζεται πραγματικά με αυτό και για τίποτα άλλο

για το συγκεκριμένο ατύχημα, με βάση την περιγραφή του ιδίου δεν φέρει καμία απολύτως ευθύνη

το γεγονός ότι δεν είχε δίπλωμα είναι κατακριτέο μεν αλλά με βάση τις περιγραφές δε σχετίζεται με το ατύχημα, ή μάλλον ο αντίδικος για να κερδίσει με βάση αυτό θα πρέπει να αποδείξει ότι σχετίζεται.
    αυτό δε σημαίνει ότι δεν πρέπει να τιμωρηθεί για την απουσία του, πρέπει, αλλά μπορεί η απουσία του διπλώματος και το ατύχημα να είναι ασυσχέτιστα γεγονότα.

από την άλλη επίσης είναι κατακριτέο που οι γονείς προσπαθούν να του φορτώσουν πράγματα που δεν έκανε και στην ουσία ψευδομαρτυρούν, και θα πρέπει να τιμωρηθούν για αυτό.
    το τι μάρτυρες υπάρχουν και πώς μπορούν να αποδειχθούν όλα αυτά είναι δουλειά των δικαστηρίων και όχι των φόρουμ.

και αυτή είναι και η δουλειά των δικηγόρων να ξεκαθαρίζουν την όποια κατάσταση και να τιμωρούνται οι υπάιτιοι για ό,τι έκαναν και όχι ό,τι να ναι, μιας και τελευταία ισοπεδώνουμε τα πάντα εδώ μέσα ανάλογα με την όποια προκατάληψη έχουμε πρόχειρη.
    γι αυτό ακόμα και οι ένοχοι χρειάζονται δικηγόρο και δεν είναι κατακριτέος ο δικηγόρος που υπερασπίζεται έναν ένοχο, διότι η λογική δεν είναι ντε και καλά να τον βγάλει παναγία αλλά να φροντίσει να τιμωρηθεί για το παράπτωμά του και όχι και για άσχετα πράγματα.

δεν μπορούμε να τα ισοπεδώνουμε όλα και να λέμε δεν είχες δίπλωμα σάλτα πηδήξου και αν θέλουν να σε πηδήξουν κι άλλο ζήτα και περισσότερο.
    δικαιοσύνη σημαίνει σε τιμωρώ για αυτό για το οποίο είσαι πραγματικά υπεύθυνος μπας και βάλεις μυαλό, και κανονικά αυτή η τιμωρία πρέπει να έρχεται σε σύντομο χρονικό διάστημα

η τιμωρία πρέπει να αντιστοιχεί με το παράπτωμα αλλιώς δε βοηθάει, ούτε υπέρμετρα επιοικής ούτε υπέρμετρα αυστηρή

τα κάναμε και στην ιστορία δέσμης της γ λυκείου δεν το θυμάμαι καλά αλλά αν το βρει κανείς ας το βάλει τρεις βασικοί κανόνες ήταν. ας τους έχουμε στο μυαλό μας πάντα

μια σκιά μ' ακολουθάει Το avatar του/της cityfly
    α και για να ξεκαθαρίζω

δεν επικροτώ την οδήγηση χωρίς δίπλωμα

Σελίδα 5 από 10 ΠρώτοΠρώτο 12345678910 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 34
    Τελευταίο μήνυμα: 11/01/2009, 22:17
  2. To κοριτσακι....
    από blackbusa στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 114
    Τελευταίο μήνυμα: 15/10/2008, 13:35
  3. Zisto Tellas ΜΗΠΩΣ ΤΗΝ ΠΑΤΗΣΑ