Σελίδα 5 από 7 ΠρώτοΠρώτο 1234567 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 61 έως 75 από 92

Θέμα: Μήτσοοοοοοοοο!!!! (DimChios)

Παλαιό μέλος Το avatar του/της DimChios
    Αρχικά δημιουργήθηκε από mako
    Cat μηπως μπορεις να βαλεις την τιμη και την ημερομηνια παραγωγης του RX-7???????
    Ρε DimChios με 10 (αεραγωγους), δεν ειναι λογικο να κανει θορυβο??????

Στο λουρακι γραφει 08/06 που υποθετω σημαινει Αυγουστος του 2006!

Ναι, ξερω...ειναι περσινό!

Εννοειται πως αναφερομαι σε φαση με κλειστους αεραγωγους, ετσι? :wacko:

Τεσπα, λεπτομέρειες...με την εννοια οτι ισως σε ταξιδι να με κουρασει λιγο αλλα ειπαμε...μαθημενος απο το Nolan, μια χαρα καμπινα απο studio ειναι το Arai!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της TOMASKTM
    πάνε πάρε τις απλές τις κίτρινες σφουγγαρένιες οτοασπίδες και θα είσαι ο.κ.

Cat μηπως μπορεις να βαλεις την τιμη και την ημερομηνια παραγωγης του RX-7???????
    Ρε DimChios με 10 (αεραγωγους), δεν ειναι λογικο να κανει θορυβο??????
    Νίκο δεν πρόλαβα να κοιτάξω την ημερομηνία στο RX-7 του DimChiou γιατί το άρπαξε σε χρόνο dt..στο δικό μου πάντως ( το ασημί ) είναι 07/2007...

και το δικό μου RX-7 που έχω όταν το παρέλαβα η ημερομηνία παραγωγής του ήταν κάνα τρίμηνο πριν την ημερομηνία παραλαβής....

όντως τα Arai RX-7 κάνουν περισσότερο θόρυβο λόγω αεραγωγών ... αλλά για την δουλεία που το θέλω δεν με πειράζει και τόσο...

Αρχικά δημιουργήθηκε από catmaster
    Νίκο δεν πρόλαβα να κοιτάξω την ημερομηνία στο RX-7 του DimChiou γιατί το άρπαξε σε χρόνο dt..στο δικό μου πάντως ( το ασημί ) είναι 07/2007...

και το δικό μου RX-7 που έχω όταν το παρέλαβα η ημερομηνία παραγωγής του ήταν κάνα τρίμηνο πριν την ημερομηνία παραλαβής....

όντως τα Arai RX-7 κάνουν περισσότερο θόρυβο λόγω αεραγωγών ... αλλά για την δουλεία που το θέλω δεν με πειράζει και τόσο...

Ανταλλαγες κανεις?

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

D-11 Earth Mover Το avatar του/της Tpap
    εμενα με ενοχλουσε πολυ σε ταξιδια..χωρις ωτοασπιδες δεν υπηρχε περιπτωση..

Αφροτζιξ Το avatar του/της afrotwin

Re: Μήτσοοοοοοοοο!!!! (DimChios)

Αρχικά δημιουργήθηκε από catmaster
    ....Για κοίτα τι ήρθε σπίτι μου ξαφνικά ....

entelos aprosdokita?
    :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    Αφροτζιξ.kata tin nona druna

Παλαιό μέλος Το avatar του/της mako
    Cat ξεχασες την τιμη! Το προβλημα (θορυβου) παρουσιαζεται περισσοτερο σε μηχανες που δεν αντιστοιχει καποιο μοντελο, π.χ αγοραζεις ενα RX-7 και το φορας σε ενα on-off. Εκει εχεις κανει μαλακια, γιατι και το κρανος δεν εκμεταλευεσαι και ζαλαδα εχεις!!!! Οι ωτασπιδες ειναι καλη λυση ειδικα για τα ταξιδια για ολα τα κρανη με εξαερισμο. Βοηθανε πολυ και η χρηση τους στην πιστα ειναι σχεδον επιβεβλημενη!!!!!!! Ααααααααααααααα!!!!!!!!! Cat αν κατεβεις την Τεταρτη στα Μεγαρα, να μιλησουμε, γιατι το θεμα με τρωει!!!!!

Cat ξεχασες την τιμη! Το προβλημα (θορυβου) παρουσιαζεται περισσοτερο σε μηχανες που δεν αντιστοιχει καποιο μοντελο, π.χ αγοραζεις ενα RX-7 και το φορας σε ενα on-off. Εκει εχεις κανει μαλακια, γιατι και το κρανος δεν εκμεταλευεσαι και ζαλαδα εχεις!!!! Οι ωτασπιδες ειναι καλη λυση ειδικα για τα ταξιδια για ολα τα κρανη με εξαερισμο. Βοηθανε πολυ και η χρηση τους στην πιστα ειναι σχεδον επιβεβλημενη!!!!!!! Ααααααααααααααα!!!!!!!!! Cat αν κατεβεις την Τεταρτη στα Μεγαρα, να μιλησουμε, γιατι το θεμα με τρωει!!!!!

Tη γραψαμε την τιμη!

Για ποιο απ ολα θες να μαθεις?

EDIT: 410 EURO!

Νίκο , το κράνος ήρθε γύρω στα 407-410 ευρώ με τα μεταφορικά συμπεριλαμβανόμενα ....

Πάντως για θέμα on-off και ss δεν ξέρω αν παίζει αυτό που λες....

Και στο ΧΧ και στο 1000RR μετά τα 200 τον ίδιο τσαμπουκά έκανε το κράνος .. πίστα πάντως εγώ προσωπικά δεν θέλω ωτασπίδες - θέλω να ακούω γύρω μου τι γίνεται και νομίζω έχω καλύτερη επαφή με την μηχανή μου ....

Τώρα να σου πω και για On-Off ... και στην Africa το RX-7 μια χαρά την έκανε την δουλειά του - μέχρι τα 180 που είχα δει στην μηχανή- εδώ βέβαια παίζει ρόλο και η "πουλματζίδικη" ζελατίνα που είχε...

Μέγαρα θα είμαι την Κυριακή ρε φίλε ... αν είσαι (που είπαμε εσύ είσαι "αιμοδότης" θα τα πούμε κάτω...)

D-11 Earth Mover Το avatar του/της Tpap
    Το προβλημα (θορυβου) παρουσιαζεται περισσοτερο σε μηχανες που δεν αντιστοιχει καποιο μοντελο, π.χ αγοραζεις ενα RX-7 και το φορας σε ενα on-off. Εκει εχεις κανει μαλακια, γιατι και το κρανος δεν εκμεταλευεσαι και ζαλαδα εχεις!!!!
    1. ΤΟ ΚΡΑΝΟΣ ΔΕΝ ΤΟ ΦΟΡΑΣ ΣΤΟ ΟΝ-ΟΦ. ΤΟ ΦΟΡΑΣ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΣΟΥ.

2. θα θελα σε παρακαλω να εξηγησεις τι σημαινει ''δεν εκμεταλλευεσαι..''
    οι κατοχοι ον-οφ και λοιπων, θα πρεπει μηπως να φορουν χαρτοκουτο απο γαλα εβαπορε?

Αρχικά δημιουργήθηκε από Tpap
    1. ΤΟ ΚΡΑΝΟΣ ΔΕΝ ΤΟ ΦΟΡΑΣ ΣΤΟ ΟΝ-ΟΦ. ΤΟ ΦΟΡΑΣ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΣΟΥ.

2. θα θελα σε παρακαλω να εξηγησεις τι σημαινει ''δεν εκμεταλλευεσαι..''
    οι κατοχοι ον-οφ και λοιπων, θα πρεπει μηπως να φορουν χαρτοκουτο απο γαλα εβαπορε?
    Οταν εχεις on-off μηχανη δεν μπορεις να εκμεταλευτεις τους αεραγωγους ενος RΧ-7. Ο λογος ειναι οτι εχει σχεδιαστει να αποδιδει σε πιο "σκυφτη" θεση του σωματος. Κανεις βεβαια δεν σου απαγορευει να αγορασεις ενα τοσο ακριβο κρανος. Μπορεις να κανεις ομως τη δουλεια σου (να εισαι ασφαλης) και με λιγοτερα χρηματα. Θα προτιμουσα να εισαι λιγοτερο εριστικος (μαζι μου), αν δεν καταλαβαινεις κατι. Ευχαριστω!!!!!
    Catmaster δεν σε ειδα σημερα η εχω κανει λαθος? Θελω να τα πουμε στην πρωτη ευκαιρια. Ξερεις οτι θα ειμαι εκει την Τεταρτη (αν δεν βρεχει, που πολυ το φοβαμαι), οπως παντα.
    Αν φορεσεις εστω και μια φορα ωτασπιδες, θα καταλαβεις τι εννοω. Το καταλαβα και εγω οταν τις εβαλα, κατοπιν υποδειξης απο τον εκπαιδευτη του C.S.S Αρη Πρωτοψαλτη

Αναλλοίωτος Το avatar του/της Akatanomastos
    Οταν εχεις on-off μηχανη δεν μπορεις να εκμεταλευτεις τους αεραγωγους ενος RΧ-7. Ο λογος ειναι οτι εχει σχεδιαστει να αποδιδει σε πιο "σκυφτη" θεση του σωματος. Κανεις βεβαια δεν σου απαγορευει να αγορασεις ενα τοσο ακριβο κρανος. Μ
    +800
    ENOITE pos paizei rolo to mixanaki..
    oxi mono den ekmetalevese tous aeragogous alla doulevoun kai lathos
    alou xtipaei o aeras otan eisai skiftos allou otan eisai orthios, kai giafto ginete o analogos sxediasmos sto kathe kranos.

Αν φορεσεις εστω και μια φορα ωτασπιδες, θα καταλαβεις τι εννοω. Το καταλαβα και εγω οταν τις εβαλα, κατοπιν υποδειξης απο τον εκπαιδευτη του C.S.S Αρη πρωτοψαλτη
    re si, auto me tis otoaspides to kanoun poli, kai gia na to leei o ekpedeftis kati tha kserei.
    alla dimiourgite to evlogo erotima pos xaneis apo antilipsi ixou.
    mallon omos se afta ta xiliometra den tha xei poli simasia.. gia peite kanas empeiros
    -It's 106 miles to Chicago. We've got a full tank of gas, half a pack of cigarettes, it's dark, and we're wearing sunglasses.
    - Hit it.
    -------------------------------------------------------------------------------
    όλα αυτά, είναι απλά μέρος του πανυγηριού που λέγεται ζωή..
    ------------------------------------------------------------------------------
    νέα προσθήκη

Definition of a bad boy

Αγαπητε "ακατανομαστε", αν κλεισεις με τα δακτυλα σου τα αυτια σου θα διαπιστωσεις οτι με την απομονωση των εξωτερικων ηχων, βρισκεσαι αμεσως σε "αλλο" κοσμο. Οταν τις φορας (τις ωτασπιδες) οδηγοντας τη μηχανη (και αναφερομαι στην πιστα, οχι στο δρομο ,τοτε ο εγεφαλος λειτουργει με τελειως διαφορετικο τροπο. Ο λογος ειναι απλος. Οπως εχει αποδειχτει με ερευνα, η αναλυση των ηχων που δεν αντιλαμβανομαστε εμεις, δεν σταματα απο τον εγκεφαλο. Μειωνοντας λοιπον τα δεδομενα που εχει να αναλυσει, δουλευει απερισπαστος υπερ της αυτοσυγκεντρωσης που χρειαζεσαι. Ελπιζω να σε καλυψα!!!

Μέλος με μέλι Το avatar του/της marulis
    Ρε παιδιά , επειδή δεν το κατάλαβα αυτό με την σκυφτή θέση και την διαφορά της με το ον οφ . σε ένα ςς όταν πέφτεις μπροστά δεν σηκώνεις κεφάλι και κοιτάς το στροφόμετρο?

θελω να ΦΥΓΩ!!!!!!!!!!!
    ...........Πέταξες ψηλά , κι΄ας λεν σε ρηξαν, Γιάννη δε σε χωράει όλη η γηηηη .............
    Η μυρωδιά του εμετού από το χαλί φεύγει με γάλα η να το τρίψω με πράσινο σαπούνι;
    πω-πω μια κανονια!!!!

Αναλλοίωτος Το avatar του/της Akatanomastos
    οχι στο δρομο
    katalava ti les, alla esi telika milas gia pista mono.
    ego ithela na ksekathariso an einai sosti i xrisi otoaspidon se dromo, ethniki me 160+.
    epeidi akouo polous pou to kanoun.
    -It's 106 miles to Chicago. We've got a full tank of gas, half a pack of cigarettes, it's dark, and we're wearing sunglasses.
    - Hit it.
    -------------------------------------------------------------------------------
    όλα αυτά, είναι απλά μέρος του πανυγηριού που λέγεται ζωή..
    ------------------------------------------------------------------------------
    νέα προσθήκη

Definition of a bad boy

Σελίδα 5 από 7 ΠρώτοΠρώτο 1234567 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. o dimchios στο mega
    από adam_tsouk στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 105
    Τελευταίο μήνυμα: 10/12/2007, 05:46
  2. to BMW tou dimchios epoli8i
    από afrotwin στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 8
    Τελευταίο μήνυμα: 12/07/2007, 10:03