.................................................
.................................................:a24: :a13:
.
[size=2pt]--- Πωλείται αμορτισέρ ΜΑΧΤΟΝ για GSXR K5 ---[/size]
[size=2pt]--- Πωλούνται διάφορα για TL1000R ---[/size]
Europe RULEZ !!! ...και για να μην ξεχνιόμαστε... FUCK USA
χολη που βγαζουν οι ακαπνοι!
ρε παλικαρια διαβαζετε καθολου αυτα που γραφω η λετε οτι....σας καπνισει;![]()
ΕΙΠΑΜΕ!
Καλως να οριοθετηθουν χωροι για τους καπνιζοντες ...πολυ σωστα!!!
Με την καθολικη απαγορευση εχω προβλημα!!
καντε ενα τσιγαρο να ηρεμησετε ρε σεις![]()
Δεν με κατάλαβες...Αρχικά δημιουργήθηκε από vassilis88
αν το ξερεις οτι δν τα κοβει οκ. αλλα υπαρχουν κ αλλοι που ουτε σκατοφαγα τρωνε ουτε πινουν ουτε καπνιζουν. δν καταλαβαινω γιατι να κανεις κατι που σου κανει κακο.![]()
Μιλάω για την λογική της απαγόρευσης του καπνίσματος (που δεν είναι άλλη από την "γραμμή" των ασφαλιστικών εταιρειών για μείωση των αποζημιώσεων - πολύ λογικό από πλευράς τους ...!!!).
Απλά, δεν δέχομαι να μου το υποδεικνύει οποιοσδήποτε υπέρβαρος ή αλκοολικός ή πρέζονας (ή οποιαδήποτε άλλη υποψήφια για πρόωρη αναχώρηση σε τόπο χλοερό συμπαθής τάξη) με την λογική της οικονομικής επιβάρυνσης του κοινωνικού συνόλου !!!![]()
![]()
Όμορφα παιδιά, η περιπέτεια πέθανε...
Για αυτους , τι χωρο θα φτιαξουνε?![]()
![]()
![]()
.
Έχουμε εδώ στη Κρήτη σχεδόν σε όλα τα μαγαζιά, & όχι μόνο, χώρους:a44:
Καταλαβαίνετε λοιπόν ότι πάντα είμαστε μπροστά από την εποχή μας!!![]()
Τα λες σε κάποον συγκεκριμμένα ή μας μπινελικώνεις όλους ???Αρχικά δημιουργήθηκε από SeNNinhA
Μπα, τώρα κοιτάμε ποιο είναι το σωστό και πρέπον? Μήπως επειδή σε λίγο πια δεν θα έχετε καμία επιλογή? Φυσικό να ζητάτε τώρα πια δικαιοσύνη αφού είστε πια οι καταπιεσμένοι. Όταν είσαστε απο πάνω δεν άκουσα κανέναν σας να ζητά το ίδιο για να προστατέψει τους μη καπνιστές. Ούτε καν τους υπολογίζατε.
Οπότε ας περάσουν καμια 50αρια τουλάχιστον χρόνια με αυτό το σύστημα και μετά το συζητάμε για νέο πιο δίκαιο. Άσε μας που θα κάνεις και πλάκα.
Καθόλου δεν σας λυπάμαι αλήθεια.![]()
.
Γιάννη, μάλλον είσαι "φορτωμένος" - πολύ πιθανόν δίκαια - και θα πάει στις Διαμάχες το θέμα...Αρχικά δημιουργήθηκε από SeNNinhA
Απαντούσα στον el_hymador αλλα ισχύει και όλους τους καπνιστές που γκρινιάζουν με τα νέα μέτρα
(όπως και να έχει, καλύτερα να τεκμηριώνεις να γραφόμενά σου παρά να φαίνεται ότι βγάζεις απωθημένα...)![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από SeNNinhA
Μπα, τώρα κοιτάμε ποιο είναι το σωστό και πρέπον? Μήπως επειδή σε λίγο πια δεν θα έχετε καμία επιλογή? Φυσικό να ζητάτε τώρα πια δικαιοσύνη αφού είστε πια οι καταπιεσμένοι. Όταν είσαστε απο πάνω δεν άκουσα κανέναν σας να ζητά το ίδιο για να προστατέψει τους μη καπνιστές. Ούτε καν τους υπολογίζατε.
Οπότε ας περάσουν καμια 50αρια τουλάχιστον χρόνια με αυτό το σύστημα και μετά το συζητάμε για νέο πιο δίκαιο. Άσε μας που θα κάνεις και πλάκα.
Καθόλου δεν σας λυπάμαι αλήθεια.
οκ φιλαρακι σε παρακαλω να μην ξανακυκλοφορησεις με το DT σου καθοτι δεν ανεχομαι την μυρωδια του διχρονολαδου και στην τελικη τα διχρονα υπερβαινουν κατα πολυ τις θεσπισμενες απο την ΕΕ προδιαγραφες περι εκπομπης ρυπων.
Δεν φταιω σε τιποτα να αναπνεω την καρκινιλα απο την εξατμιση του...
θελω να το σεβαστεις αυτο...εκτος και αν σε βολευει η μεχριο τωρα κατασταση οπου κανεις δεν σου απαγορευει να κυκλοφορεις με το διχρονο....τι περιμενεις; να απαγορευσουν την κυκλοφορια τους; ....τετραχρονο παρακαλω και μονο Euro3...
α ναι, και το TL σου ειναι εξαιρετικα ενεργοβορο καθοτι V2...σε παρακαλω να περισορισεις την κυκλοφορια με αυτο επισης![]()
Οταν σεβαστεις αυτα τα αιτηματα μου, εγω θα κοψω το καπνισμα...![]()
.
και ξανα λέωΑρχικά δημιουργήθηκε από SeNNinhA
el_hymador
Μην το κόψεις το κάπνισμα. Τώρα πια, και μελλοντικά ακόμη πιο πολύ, ΕΣΥ θα είσαι που θα ζορίζεσαι. Εγώ και οι υπόλοιποι μη καπνιστές είμαστε από πάνω πια ευτυχώς!!!στο Ελλάντα εισαι ακόμα μειοψηφία και απλά φωνάζεις (καλά κάνεις) για να ακούσουν οι πολλοί
Old man
Μπορεί να βγάζω κάποια επιθετικότητα αλλα δεν μπορώ άλλο να ακούω τους καπνιστές να κόπτωνται και να χτυπιούνται πια για δικαιοσύνη όταν δεν τους ενδιέφερε αυτή καθόλου πριν τα νέα μέτρα. Και ας φωνάζουν σαν τα παιδάκια που τους πήραν την πιπίλα, αλλα αυτό δεν σημαίνει οτι θα πρέπει και να συμμεριστώ τις απόψεις τους και να φωνάζω μαζί τους για το δίκαιο του αιτήματός τους.
Η αλήθεια είναι οτι πράγματι θέλω να αρχίσει να τσούζει το θέμα αρκετά και για πολύ καιρό για να καταλάβουν πόσο ανίμποροι αισθανόταν οι άλλοι πριν. Τουλάχιστον ακόμη και έτσι ζημιά στην υγεία τους δεν δημιουργείται όπως έκαναν εκείνοι.
το οτι πριν αρχίσουν να μιλάνε κάποιοι για τα δικαιώματα του άκαπνου ΔΕΝ ΞΕΡΑΝΕ-ΜΕ οτι κάνει κακό το θυμάσαι?
Το οτι την συγκεκριμένη στιγμή το συγκεκριμένο θέμα σε συμφέρει και εύχεσαι να υπάρξει σκληρή καταπίεση και στέρηση ελεύθερων επιλογών σε αυτούς που καπνίζουν, σε κάνει αισιόδοξο για το αύριο, όταν για το Χ θέμα που ΔΕΝ θα σε συμφέρει κάποιος που του ΈΔΩΣΕΣ ΕΣΥ το δικαίωμα να καταπιέζει, σου στερήσει την ελεύθερη επιλογή?
φίλε οταν κάποιους τους πηδάνε και εσύ χειροκροτάς, μην περιμένεις στον δικό σου βιασμό βοήθεια. Χειροκρότημα θα έχεις![]()
να μην αφήνουν οι καπνιστές ΚΑΝΕΝΑΝ να βλάπτετε απο την κάπνα του.
να καπνίζουν σε ξεχωριστό ή με επαρκή αερισμό χόρο.
Αλλα, όλοι μαζί, να εμποδίσουμε τον κάθε μαλάκα να αποφασίζει για μάς. Να εμποδίσουμε την στέρηση ελεύθερων επιλογών όσο 'δίκαια' και άν φαίνεται να είναι!!!
![]()
Και χρειαζόταν να προαναγγελθεί νόμος για να το καταλάβουν οι καπνιστές αυτό; Προσωπικά δεν νομίζω οτι υπάρχει χώρος με επαρκή αερισμό ώστε να μην ενοχλεί τους μη καπνιστές. Απλά δεν μας πιάνει ο λαιμός μας...Αρχικά δημιουργήθηκε από tai
και ξανα λέω
να μην αφήνουν οι καπνιστές ΚΑΝΕΝΑΝ να βλάπτετε απο την κάπνα του.
να καπνίζουν σε ξεχωριστό ή με επαρκή αερισμό χόρο.
Αλλα, όλοι μαζί, να εμποδίσουμε τον κάθε μαλάκα να αποφασίζει για μάς. Να εμποδίσουμε την στέρηση ελεύθερων επιλογών όσο 'δίκαια' και άν φαίνεται να είναι!!!
![]()
Καλώς ή κακώς έτσι που μεγαλώσαμε, δεν μας έμαθε κανείς οτι το κάπνισμα εκτός οτι κάνει κακό στην υγεία (και γούστο σου, καπέλο σου, όσον αφορά τον εαυτό σου) ΕΝΟΧΛΕΙ (ΚΑΙ ΚΑΝΕΙ ΚΑΚΟ ΣΕ) ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΠΝΙΖΟΥΝ.
Δυστυχώς για να συνέλθουμε θέλουμε απαγορεύσεις, που όταν πραγματοποιούνται μας ενοχλεί που μας απαγορεύουν...
Με λίγα λόγια, όπως έλεγε και ο Ψάλτης, Σπεσιαλιτέ μας, Βραστό νερό...
Πάντως στην Αμερική που ήμουν και ισχύει ο νόμος, δεν άκουσα κανέναν να παραπονιέται. Ίσως το μόνο που μου άρεσε εκεί.
http://i132.photobucket.com/albums/q...e-animated.gif
http://homepages.pathfinder.gr/argi6argi/index.html
http://s132.photobucket.com/albums/q11/argi6argi/
http://s1.metaldamage.gr/c.php?uid=27013
100 αλογα κατω απο την σελα ειναι λιγοτερο επικινδυνα απο το γαιδουρι που τα οδηγει.
Για δύο πράγματα δεν πρέπει να στεναχωριέσαι. Γι' αυτά που διορθώνονται και γι' αυτά που δεν διορθώνονται.
Εκεί που απαγορεύεται το κάπνισμα οι καπνιστές ενοχλούνται αλλά δεν ακούγεται από τα μέσα η φωνή τους.
Είναι σπάσιμο το να σου επιβάλλουν τι να κάνεις σε δημόσιους χώρους, και γενική απαγόρευση σημαίνει ότι οι καπνιστές τρέχουν πανικόβλητοι ή είναι τσαντισμένοι από την έλλειψη νικοτίνης...
Θυμάμαι παλιότερα ότι μια αμερικάνικη αεροπορική εταιρία για να τη σπάσει στο αντικαπνιστικό καθεστώς εξυπηρετούσε μόνο καπνιστές...![]()
Όταν κάπνιζα -εκτός από τα μαύρα χρόνια που είμουνα αντιδραστικό στοιχείο-, πάντα τσέκαρα για μη καπνιστές ή παιδιά τριγύρω και αναλόγως ή δεν άναβα ή δε πέταγα καπνό καταπάνω τους τουλάχιστον.
Η επιλογή του να κόψει κανείς το τσιγάρο (ή άλλα πράγματα όπως πχ την ηρωίνη, το τάβλι, το ίντερνετ, ή τις σούζες με το 750 μπας γλιτώσει κάνα δισκάκι κλπ) είναι προσωπική -έτσι το βλέπω. Το να μπαίνει ο κρατικός μηχανισμός στο τριπάκι να απαγορεύει γενικά είναι ύποπτο.
Πολλοί φίλοι μου καπνίζουν -μέσα σε αυτούς και η κοπελιά μου-, πολλές φορές πήζω σε κλειστούς χώρους με χάλια εξαερισμό και τα ρούχα μου βρωμάνε, αλλά δε βαριέσαι δεν μπαίνω στη διαδικασία να γίνω τελείως ρατσιστής με τέτοιες λεπτομέρειες. Πράττω ανάλογα με τα κέφια μου, και μερικές φορές μια τάση νικοτινίασης με βγάζει έξω από μπαράκια νωρίτερα...
Υπάρχουν πολύ πιο σημαντικά προβλήματα γύρω μας από το συγκεκριμένο, που στη τελική με το να επιλέγεις μέρη με καλύτερο εξαερισμό ή για μη καπνιστές, ή καπνιστές φίλους με κατανόηση λύνεται εύκολα.
Πχ, το αλκοόλ όπως είπατε παραπάνω είναι νόμιμο (άσε τι μπόμπα θα πιεις μέχρι να τη ψάξεις και να μάθεις να πίνεις, άν μάθεις), η παρανομία σε συγκεκριμένα drugs τα κάνει πολύ ελκυστικά σε ηλικίες που είναι εύκολο να τους αφήσουν κουσούρια, και η ανεργία είναι μια άγνωστη λέξη για αυτούς που ψηφίζουν αντικαπνιστικές τροπολογίες ενώ οι ίδιοι πίνουν στην υγειά μας τα άντερά τους και είναι σε θέση να αγοράσουν καινούρια συκώτια ή να απεξαρτηθούν σε πολυτελή θέρετρα με τα φράγκα που βγάζουν στη πλάτη μας...
Θές ηθικό δίδαγμα;
Το τσιγάρο -μετά από 4 χρόνια που το έκοψα- το θεωρώ ύστατη μαλακία, άμα θες να δεις γιατί το λέω αυτό, δοκίμασε να το κόψεις.
Όχι όμως επειδή στο απαγόρεψε κάποιος, κάντο για πάρτη σου...
Ας κάνω ένα τώρα, ένα το χρόνο δε με χαλάει...
:a47:![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από argi6argi
Και χρειαζόταν να προαναγγελθεί νόμος για να το καταλάβουν οι καπνιστές αυτό; Προσωπικά δεν νομίζω οτι υπάρχει χώρος με επαρκή αερισμό ώστε να μην ενοχλεί τους μη καπνιστές. Απλά δεν μας πιάνει ο λαιμός μας...
Καλώς ή κακώς έτσι που μεγαλώσαμε, δεν μας έμαθε κανείς οτι το κάπνισμα εκτός οτι κάνει κακό στην υγεία (και γούστο σου, καπέλο σου, όσον αφορά τον εαυτό σου) ΕΝΟΧΛΕΙ (ΚΑΙ ΚΑΝΕΙ ΚΑΚΟ ΣΕ) ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΠΝΙΖΟΥΝ.
Δυστυχώς για να συνέλθουμε θέλουμε απαγορεύσεις, που όταν πραγματοποιούνται μας ενοχλεί που μας απαγορεύουν...
η ενδιάμεση φάση του να το κάνουμε με την δική μας ελεύθερη βούληση δεν παίζει βρε προσκηνημένε![]()
πέρα απο την πλάκα, το θέμα δεν είναι αν πρέπει να υπάρξει προστασία για αυτούς που δέν καπνίζουν
ΑΛΛΑ
δεν πρέπει να αφήσουμε ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΙ ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑΝ ΛΟΓΟ να μας βάλει σε 'μαντρί' για το καλό μας.![]()
Πάντως στην Αμερική που ήμουν και ισχύει ο νόμος, δεν άκουσα κανέναν να παραπονιέται. Ίσως το μόνο που μου άρεσε εκεί.
εδω δεν διαμαρτυρήθηκαν που του έκατσε στον σβέρκο άνθρωπος που καταψήφισαν
δεν μιλάνε οταν μαζεύουν του νεκρούς απο πόλεμο χωρίς σοβαρή δικαιολογία
δεν επαναστατούν οταν μετά το 'κατρίνα' συμπολίτες τους πεινάγανε παιδιά ψοφάγανε στο κρύο και τα αφεντικά (μπους)τους παίζανε γκολφ
θα αντιδράσουν για μια ψιλο απαγόρευση???
![]()