spamer :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
![]()
![]()
![]()
τι θέμα είπαμε έχει το θρεντ;
![]()
![]()
![]()
spamer :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
![]()
![]()
![]()
τι θέμα είπαμε έχει το θρεντ;
![]()
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από vassilis88
γιατι δν λες ολοκληρα τα μηχανακια κ περιοριζεσαι στις εξατμισεις?![]()
my name is hypermotard , δν υπαρχει αλλο μηχανακι σ αυτην την κατηγορια!:o![]()
![]()
:wacko:
![]()
![]()
![]()
+1100![]()
![]()
Ρε παιδιά χαλλλαρώστε λιγάκι, οκ ο Άφτερ βαμμένος καβασάκιας είναι, όχι κολλημένος!
Το γεγονός ότι βλέπει τα πράγματα υποκειμενικά δεν σημαίνει ότι έχει κάλο στο κεφάλι!
Ο άφτερ, ο idi, o mozart γουστάρουν τα καβασάκια, ο vassilis88 τον Ρόσι, ο grigoris τα gsxr, ο dukas τα ktm,ο μάκης τα χόντα, εγώ γουστάρω να φοράω δαντελωτά εσώρουχα...
οκ γούστα είναι αυτά...επειδή οι μεν έχουν διαφορετικές απόψεις σημαίνει ότι οι δε πρέπει να τους θεωρούν κολλημένους???
Μα με την ίδια λογική και αυτοί κολλημένοι είναι!
Οκ ούτε συμφωνώ με τον Άφτερ,καμιά φορά μου σκοτίζει τ'@@ με τη καβασάκι (όπως πολλοί άλλοι) αλλά μήπως κ εγώ δεν πρήζω πολλούς με την triumph?
Λογικό δεν είναι κάποιος όταν έχει μείνει ευχαριστημένος με το μηχανάκι του να εκθειάζει την μαμά εταιρία?
τέσπα...
η Triumph σας
γ@μαει όλους!!!
:a36: :a36: :a36: :a36: :a36: :a36: :a36: :a36: :a36: :a36:
είπα να το αλαφρώσω το ύφος στο τέλος για να γελάσουμε βρε αδερφέ...
Αρχικά δημιουργήθηκε από grigorisr1
ολα ειναι για τον πεο εκτος απο τα
GSXR
![]()
:a36:
Αρχικά δημιουργήθηκε από xampos
:a36:
κουλαδι θα σε πω καλα εγω εσενα![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από grigorisr1
κουλαδι θα σε πω καλα εγω εσενα![]()
![]()
ρε ζεφκα, να σε ρωτησω λοιπον τα εξης 2:Αρχικά δημιουργήθηκε από zefkas
Ρε παιδιά χαλλλαρώστε λιγάκι, οκ ο Άφτερ βαμμένος καβασάκιας είναι, όχι κολλημένος!
Το γεγονός ότι βλέπει τα πράγματα υποκειμενικά δεν σημαίνει ότι έχει κάλο στο κεφάλι!
Ο άφτερ, ο idi, o mozart γουστάρουν τα καβασάκια, ο vassilis88 τον Ρόσι, ο grigoris τα gsxr...κλπ κλπ....
1. τι γινεται στην περιπτωση που καποιος εχει 4-5 μηχανακια απο διαφορετικες μαρκες?
2. τι γινεται στην περιπτωση που καποιος ειχε 4-5 μηχανακια απο διαφορετικες μαρκες?
...αντιλαμβανεσαι λοιπον οτι δεν εχει να κανει μονο με το υποκειμενικο του θεματος παρα μαλλον με την γενικοτερη αντιμετωπιση του ΕΛΛΗΝΑ ως προς τα ''εργαλεια'' του και τις ''προεκτασεις'' τους στην καθημερινη ζωη..
άντε πάλι με την καραμέλα του "Έλληνα"....Αρχικά δημιουργήθηκε από Tpap
ρε ζεφκα, να σε ρωτησω λοιπον τα εξης 2:
1. τι γινεται στην περιπτωση που καποιος εχει 4-5 μηχανακια απο διαφορετικες μαρκες?
2. τι γινεται στην περιπτωση που καποιος ειχε 4-5 μηχανακια απο διαφορετικες μαρκες?
...αντιλαμβανεσαι λοιπον οτι δεν εχει να κανει μονο με το υποκειμενικο του θεματος παρα μαλλον με την γενικοτερη αντιμετωπιση του ΕΛΛΗΝΑ ως προς τα ''εργαλεια'' του και τις ''προεκτασεις'' τους στην καθημερινη ζωη..
λες και αλλού δεν υπάρχει αυτό το φαινόμενο! άνθρωποι να παθιάζονται με τα εργαλεία τους!
Πάντως δεν είσαι άδικος αλλά υπερβολικός.Καλώς ή κακώς συχνά λέμε ότι το δικό μου "εργαλείο" είναι το καλύτερο, ότι μαμεί και δέρνει κτλ...
Πάντως αν δεν υπήρχαν άνθρωποι "κολλημένοι" δεν θα υπήρχαν ιστορικές λέσχες π.χ βέσπα,άλφα ρομέο, τραίουμφ,μότο γκούτζι κτλ... λέσχες ανά τον κόσμο!
Όσο για τα ερωτήματά σου θεωρώ πως άνθρωποι που έχουν 4-5 μηχανάκια από διαφορετικές μάρκες ή άνθρωποι που όταν αλλάζουν
μηχανάκια αγοράζουν διαφορετική μάρκα είναι συνήθως πιο αντικειμενικοί...
Γνωρίζω πάντως άνθρωπο ο οποίος έχει αλλάξει του κόσμου τα μηχανάκια κάνει τη διαδρομή Ελλάδα-Γερμανία εφάμιλλη με το σπίτι-γραφείο
και λέει ότι δεν υπάρχει άλλη εταιρεία σαν την Χόντα!
τι πιστεύεις? ότι είναι κολλημένος με τη Χόντα? ότι δεν ξέρει από μηχανές? ότι είναι ο "Έλληνας" που πήρε μια μηχανή να λέει ότι είναι μηχανόβιος?![]()
και εγω παιδες αν βαλω μια γενικη αποψη απο ολες τις μηχανες που εχουν περασει απο τα χερια μου εστω και σαν βολτα.... ψηφιζω HONDA
ΜΠΟΡΕΙ να μην ειναι πολυ γρηγορη αλλα μπορει και παραμενει σταθερη αξια..:smilea:
εγινα suzukakios
Mα εγω ουτε λεω ουτε υπερασπιζομαι οτι ειναι το καλυτερο εργαλειο..Αρχικά δημιουργήθηκε από zefkas
Καλώς ή κακώς συχνά λέμε ότι το δικό μου "εργαλείο" είναι το καλύτερο, ότι μαμεί και δέρνει κτλ...
απλα ΕΙΝΑΙ το καλυτερο εργαλειο!!!!!
:a5:
εγώ φταίω ρε που σε υπερασπίστηκα...Αρχικά δημιουργήθηκε από AFTER
Mα εγω ουτε λεω ουτε υπερασπιζομαι οτι ειναι το καλυτερο εργαλειο..
απλα ΕΙΝΑΙ το καλυτερο εργαλειο!!!!!
:a5:![]()
Εννοια σου και σε λιγο καιρο θα καταλαβεις γιατι τα γραφω ολα αυταΑρχικά δημιουργήθηκε από zefkas
εγώ φταίω ρε που σε υπερασπίστηκα...![]()
![]()
![]()
Μην μιλάτε για τα kawasaki γιατί σας μάμησα μουνόπ@ν@....![]()
![]()
![]()
Honda:Το κεφάλι σου βρόντα...
Yamaha:Τα λεφτά μου να΄χα...
Suzuki:Είσαι μες στο λούκι....
Και ναι είμαι βαμμένος kawasakiας και σε όποιον αρέσω......(και αρέσω σε 100000 και βάλε από όσο λέει ο φίλος after...)
![]()
Ο ΘΕΟΣ ΣΥΓΧΩΡΕΙ,Η KAWASAKI ΟΧΙ...
θα μας κλας τ @ @ :a36:Αρχικά δημιουργήθηκε από Brolas
Μην μιλάτε για τα kawasaki γιατί σας μάμησα μουνόπ@ν@....![]()
![]()
![]()
Honda:Το κεφάλι σου βρόντα...
Yamaha:Τα λεφτά μου να΄χα...
Suzuki:Είσαι μες στο λούκι....
Και ναι είμαι βαμμένος kawasakiας και σε όποιον αρέσω......(και αρέσω σε 100000 και βάλε από όσο λέει ο φίλος after...)
![]()