Σελίδα 5 από 10 ΠρώτοΠρώτο 12345678910 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 61 έως 75 από 142

Θέμα: νομος και ταξη και μαλακιες

Αρχικά δημιουργήθηκε από Tpap
    Οι μπατσοι δεν ειναι οτι ειναι μ@λ@κες, κ@λοπαιδα, αγροικοι, η οτιδηποτε αλλο θετε να τους αποκαλεσετε..
    ειναι κατι που πολυ ευστοχα αναφερθηκε απο καποιον προηγουμενως.
    ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΚΠΑΙΔΕΥΤΟΙ!!!!
    τελος.

και μια προσωπικη ιστορια:
    ενα βραδυ -κ σχετικα αργα- μου κανουν νευμα να σταματησω, τελος χ.τρικουπη πριν την αλεξανδρας.
    Ημουν με το παπακι, κρανος κ καθ'ολα ενταξει.
    Σταματω διπλα στο τσεροκι και ενω με πλησιαζει ο ανθστης και μου ζητα -ευγενικα- να βγαλω κρανος και να δωσω χαρτια, συνειδητοποιω πως 4 περιπου μπατσακια με σημαδευουν(!!!!) με τα mp5 και μαλιστα εχουν περασμενα κ τα δακτυλα επανω(!!!) στις σκανδαλες...!!
    Ζητω και γω ευγενικα απο τον ανθστη να πει στα ''παιδια'' ή να βγαλουν τα δακτυλα ή να μην με σημαδευουν, γιατι εχω προβλημα...
    Γυρισε, οντως, αφου με κοιταξε για μια στιγμη και τους εγνεψε να κατεβασουν λιγο τα οπλα.
    Αφου το καναν του εδωσα χαρτια, τσεκαρε με καληνυκτησε κ εφυγα..

ειναι ΑΠΛΑ ΑΝΕΚΠΑΙΔΕΥΤΟΙ, με οτι συνεπειες μπορει να εχει αυτο...
    επειδη σε σημαδευαν σημαινει οτι ειναι ανεκπαιδευτοι??? απο την στιγμη που ειπες οτι εκτος απο οτι σου μιλεισε ευγενικα ο ενας,και με το σημα του (αφου σιγουρευτηκε οτι δεν κινδυνευει) κατεβασαν και τα οπλα και οι αλλοι,μαλλον το αντιθετο μου φαινετε.....για να σου κανουν κανα ελεγχο στο εξωτερικο να δεις να σε σημαδευουν με bazooka οσπου να φυγεις και ελα μετα πες τα για εδω.....

Μα σε όλα τα επαγγέλματα δεν γίνεται αυτό? (είτε επιτελούντες κοινονικό έργο, είτε ιδιωτικού δικαίου είτε δημόσιου)
    Υπάρχουν αυτοί που πάνε να βγάλουν τα κόμπλεξ και τον κατωτερισμό τους και υπάρχουν
    αυτοί που πραγματικά τους αρέσει.
    Υπάρχουν αυτοί που μπαίνουν στην Αστυνομία για να νοιώθουν εξουσία, κοινωνική αποδοχή,
    που μπαίνουν για να νομίζουν ότι είναι εξουσία
    και υπάρχουν και αυτοί που νοιώθουν (επειδή είναι όντως κοινωνικοί λειτουργοί)
    ότι θέλουν να κάνουν καλό προς δημόσιο όφελος, που θέλουν όντως να πιάσουν κακοποιούς
    που θέλουν όντως να βοηθήσουν πολίτες.

Δεν μπορούμε να ξέρουμε την ψυχολογία των αστυνομικών που έκαναν μ@λ@κια στην περίπτωση του orizontas.Μπορούμε? Μπορούμε να ξέρουμε τι διαταγή πήραν εκείνη την ώρα από τον ασύρματο?
    Διορθώστε με παρακαλώ....

Αρχικά δημιουργήθηκε από kapeos
    Καταρχάς φίλε μου συγχαρητήρια.

Σειρά μου τώρα :

Πριν 10 χρόνια στην πλατεία της Αγ. Σοφίας όπου έμενα εκεί μπροστά, 7 το απόγευμα ένα καλοκαιράκι (μέρα δηλαδή) μηχανέβω με ένα κατσαβίδι το παξιμάδι στο λαιμό του KLE που είχα τότε. Ξαφνικά ακούω ψηλά τα χέρια και ακούμπα στα κάγκελα. Γυρίζω και βλέπω ένα τσογλάνι της σχολής τους και μια γκομενίτσα μπάτσενα.

Μου λέει τι κάνεις εκεί?
    Φτιάχνω τη μοτό μου.
    Που μένεις?
    Εδώ.
    Έχεις την άδεια της μοτο?
    Στο σπίτι, να πάω να τη φέρω.
    Βγαίνοντας έχει έρθει ο αξιωματικός τους.

Διάλογος μεταξύ τους.

Τι συμβαίνει?
    Κε …. Τον είδα να μηχανευει το λαιμό της μοτο και επειδή ξέρω ότι από εκεί περνάνε τα ηλεκτρικά της μηχανής και τις κλέβουν, τον θεώρησα ύποπτο.

Δικιά σας είναι η μοτο κε? (με ρωτάει ο μεγάλος)
    Ναι του λέω

Μας συγχωρείτε μου λέει και τους παίρνει πιο κάτω και αρχίζει να τους τα ψέλνει.

Ο μαλάκας ο μπατσάκος, σκέφτηκε ότι έπιασε κλέβει πριν ακόμη βγει από τη σχολή και θα του δώσουν και παράσημο.

χαχαχαχα

Φανταστείτε τώρα τον πιτσιρικά, 10 χρόνια μετά (σήμερα δηλ.) τι μπάτσος είναι.

και αυτο που εκανε ειταν κακο δηλαδη???αν ποτε ομως βρεθει καποιος με κανα κατσαβιδι (που δεν το ευχομαι σε κανεναν) και στο σηκωσουν το μηχανακι,να δω τι θα λες........δεν σε πετυχε σε ελεγχο ωστε να του την πεις που δεν σου μιλεισε ευγενικα....με ενα κατσαβιδι στο χερι,πανω απο ενα μηχανακι.....τι να εκανε δηλαδη???

blackbusa το να σημαδεύεις πολίτη με όπλο είναι παράνομο!!

Έχω τύχει σε περιστατικό που αστυνομικός έβαλε το όπλο σε αστυνομικό (με πολιτικά εκείνη την ώρα) επειδή καθυστερούσε να του δώσει τα χαρτιά...Το τι έγινε μετά, δεν περιγράφεται..!

Αρχικά δημιουργήθηκε από afrotwin
    re xazemene
    mpatsos ine litourgima ke epiteloun kinoniko ergo
    prepi na exoun oloi tin idia sovari ke me sevasmo pros ton politi antimetopisi

afto to slogkan vgike apo tote fili ke koliti mas mpikan stin mpatsaria

siga min ka8isoume na aksiologoume mpatsous

oloi i mpatsoi ine mpatsoi

se esena pou ise filos tou ke gnostos tou 8a ferfi alios ke alios otan lipis ke silamvani kakopia stixia:rotflmao: :rotflmao:

diladi an ine filos sou stin troxea ke tou exoun pi fige ke fere mou simera 100 klisis ke den grapsi esena pou se kseri ine kalos mpatsos?

malon esi ise kalos malakas...:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Σε ολα σωστος εισαι....αλλα δεν θα χρειαστει να με γραψει γιατι δεν επιδιωκω να δωσω δικαιωμα.....αν σε ελεγχο μου μειλισει ευγενικα θα του μειλισω και εγω το ιδιο....αν μου το παιξει βλαχομαγκας παλι θα του μειλισω ευγενικα ζητωντας του βεβαια τον αριθμο του για να του κοψω λιγο τον αερα και τον τσαμπουκα......και πιστεψε με οτι πιανει παντα.....με την προυποθεση βεβαια που ειμαι απολυτα νομιμος και δεν εχω κανει καμμια μαλακια....

Επεσε πανω στη ζαρτινιερα ρε παιδια εμεις ουτε που τον ακουμπησαμε...

Αντε ερχετε και η 17 νοεμβρη αυριο, να δω τι αλλο θα ακουσω για τους καλους μας φιλους

Αρχικά δημιουργήθηκε από Operater
    blackbusa το να σημαδεύεις πολίτη με όπλο είναι παράνομο!!

Έχω τύχει σε περιστατικό που αστυνομικός έβαλε το όπλο σε αστυνομικό (με πολιτικά εκείνη την ώρα) επειδή καθυστερούσε να του δώσει τα χαρτιά...Το τι έγινε μετά, δεν περιγράφεται..!
    πηγαινε και πεστο αυτο στους carabinieri στην Ιταλια και ελα πες μου μετα......και γιατι ειναι παρανομο...για να μαθαινουμε δηλαδη και να ξερουμε αν ξανατυχει παρομοια κατασταση,εστω εδω στο Ελλαδισταν....???

Αρχικά δημιουργήθηκε από Panos82gr
    Επεσε πανω στη ζαρτινιερα ρε παιδια εμεις ουτε που τον ακουμπησαμε...

Αντε ερχετε και η 17 νοεμβρη αυριο, να δω τι αλλο θα ακουσω για τους καλους μας φιλους

Αυτοι ειταν οντως μαλακες και επρεπε να τους μαμησουν....αλλα μιλας για 6 και κατακρινεις αλλους χιλιαδες που κανουν καλα την δουλεια τους......

υ.γ. για να μην παρεξηγηθω.....ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΜΠΑΤΣΟΣ........

Να τους πεταξουν πρωτα απο το σωμα αυτους τους εξι και επειτα τα ξαναλεμε.
    Αλλα ξερεις κατι? Εγω νομιζω οτι τους βολευει να εχουν τετια ρεμαλια για να κανουν τις βρωμοδουλειες τους.
    Αλλιος του φουστη θα ηταν μια χαρα το σωμα. Εσυ τι νομιζεις ?

Ζητω και γω ευγενικα απο τον ανθστη να πει στα ''παιδια'' ή να βγαλουν τα δακτυλα ή να μην με σημαδευουν, γιατι εχω προβλημα...
    τι προβλημα δλδ??? αν γινει κανας πολεμος και σε σημαδευουν με τα πολυβολα .......τι θα τους πεις ?? .......θα στην αναψουν κανονικα και με τον νομο .

γι αυτο εχουν τα κουμπουρια παραμασχαλα ........για να σημαδευουν τα περιστερια τα κρατανε?

ΑΜΑΝΙΚΟ ΒΕΛΟΣ Το avatar του/της TROOPER
    Αρχικά δημιουργήθηκε από blackbusa
    πηγαινε και πεστο αυτο στους carabinieri στην Ιταλια και ελα πες μου μετα......και γιατι ειναι παρανομο...για να μαθαινουμε δηλαδη και να ξερουμε αν ξανατυχει παρομοια κατασταση,εστω εδω στο Ελλαδισταν....???
    και τι μας νοιαζει τη κανουν στη βρωμοιταλια οι καραμπινιεροι ???

εφ οσον εδω στην ελλαδα ειναι παρανομο δεν πρεπει να σε σημαδευουν. τελεια !
    ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...

D-11 Earth Mover Το avatar του/της Tpap
    επειδη σε σημαδευαν σημαινει οτι ειναι ανεκπαιδευτοι???
    ασχετο το παραπανω
    -ξαναδιαβασε τι εγραψα: ''με σημαδευαν με τα δακτυλα περασμενα στις σκανδαλες'' ολοι τους...
    Ή υπηρετησες στο ναυτικο ή δεν εχεις την παραμικρη ιδεα..
    Δεν πειραζει ομως, εδω αυτα δεν τα ξερουν τα οργανα ασφαλειας, γιατι να τα ξερεις εσυ..?

μαθε λοιπον, εν ταχει:
    1. Το δακτυλο το περνας εντος του υποφυλακτηρα ενω ταυτοχρονα αφαιρεις την ασφαλεια (αν εχει) οταν --ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ ΟΤΑΝ-- προκειται να ΠΥΡΟΒΟΛΗΣΕΙΣ.
    Ειδαλλως ''αναπαυεται'' ΕΚΤΟΣ σκανδαλης, πανω στον υποφυλακτηρα ή πανω απο αυτον.

2. Ποτε δεν ευθυγραμιζουμε την καννη με κατι δεν θελουμε/ξερουμε αν ΠΡΕΠΕΙ να σκοτωσουμε/τραυματισουμε.

θα πηγαινα την λιστα μεχρι το 10 αλλα ειμαστε ηδη οφ τοπικ
    αρκεσου στα παραπανω κ αν θες περισσοτερα υπαρχει σχετικη βιβλιογραφια ή παρουσιαζεσαι ειδικες δυναμεις κ περνας κανα σοβαρο σχολειο εκπαιδευσεως σε ατομικα οπλα..

Αρχικά δημιουργήθηκε από zolotas
    τι προβλημα δλδ??? αν γινει κανας πολεμος και σε σημαδευουν με τα πολυβολα .......τι θα τους πεις ?? .......θα στην αναψουν κανονικα και με τον νομο .
    γι αυτο εχουν τα κουμπουρια παραμασχαλα ........για να σημαδευουν τα περιστερια τα κρατανε?
    ομοιως με τον παραπανω εισαι κ εσυ ασχετος..
    Δεν ειμαστε εν πολεμω και οντως θα μου αρκουσε να σημαδευαν τα περιστερια ...εξυπνακια.
    Ξαναπηγαινε στρατο ή ρωτα καποιον που ξερει πριν πιασετε το πληκτρολογιο στα χερια σας.

ΑΜΑΝΙΚΟ ΒΕΛΟΣ Το avatar του/της TROOPER
    Σε ολα σωστος εισαι....αλλα δεν θα χρειαστει να με γραψει γιατι δεν επιδιωκω να δωσω δικαιωμα.....αν σε ελεγχο μου μειλισει ευγενικα θα του μειλισω και εγω το ιδιο....αν μου το παιξει βλαχομαγκας παλι θα του μειλισω ευγενικα ζητωντας του βεβαια τον αριθμο του για να του κοψω λιγο τον αερα και τον τσαμπουκα......και πιστεψε με οτι πιανει παντα.....με την προυποθεση βεβαια που ειμαι απολυτα νομιμος και δεν εχω κανει καμμια μαλακια....
    καλα κατεβασε και τα βρακια σου !!!!
    ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...

ασχετο το παραπανω
    -ξαναδιαβασε τι εγραψα: ''με σημαδευαν με τα δακτυλα περασμενα στις σκανδαλες'' ολοι τους...
    Ή υπηρετησες στο ναυτικο ή δεν εχεις την παραμικρη ιδεα..
    Δεν πειραζει ομως, εδω αυτα δεν τα ξερουν τα οργανα ασφαλειας, γιατι να τα ξερεις εσυ..?

μαθε λοιπον, εν ταχει:
    1. Το δακτυλο το περνας εντος του υποφυλακτηρα ενω ταυτοχρονα αφαιρεις την ασφαλεια (αν εχει) οταν --ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ ΟΤΑΝ-- προκειται να ΠΥΡΟΒΟΛΗΣΕΙΣ.
    Ειδαλλως ''αναπαυεται'' ΕΚΤΟΣ σκανδαλης, πανω στον υποφυλακτηρα ή πανω απο αυτον.

2. Ποτε δεν ευθυγραμιζουμε την καννη με κατι δεν θελουμε/ξερουμε αν ΠΡΕΠΕΙ να σκοτωσουμε/τραυματισουμε.

θα πηγαινα την λιστα μεχρι το 10 αλλα ειμαστε ηδη οφ τοπικ
    αρκεσου στα παραπανω κ αν θες περισσοτερα υπαρχει σχετικη βιβλιογραφια ή παρουσιαζεσαι ειδικες δυναμεις κ περνας κανα σοβαρο σχολειο εκπαιδευσεως σε ατομικα οπλα..

αν ημουν μπατσος και μου αραδιαζες ολα αυτα μαζι ,θα ειχες φαει μια με το κοντακιον και θα ελεγες και ευχαριστω

Σελίδα 5 από 10 ΠρώτοΠρώτο 12345678910 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. ξεκινάει και πάλι.. και νωρίς-νωρίς 28/8...ΠΑΟ-ΟΣΦΠ...
    από Gandalf dr685sm στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 62
    Τελευταίο μήνυμα: 02/09/2005, 11:58
  2. Απαντήσεις: 28
    Τελευταίο μήνυμα: 18/01/2005, 18:16
  3. Ημερησια για ολους (και On και Off) !
    από crs-k στο forum Ταξιδιωτικά
    Απαντήσεις: 19
    Τελευταίο μήνυμα: 16/11/2004, 09:09
  4. και μιας και το πρώτο μου...
    από frapes στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 17
    Τελευταίο μήνυμα: 24/09/2004, 15:33

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας