επειδη σε σημαδευαν σημαινει οτι ειναι ανεκπαιδευτοι???Αρχικά δημιουργήθηκε από Tpap
Οι μπατσοι δεν ειναι οτι ειναι μ@λ@κες, κ@λοπαιδα, αγροικοι, η οτιδηποτε αλλο θετε να τους αποκαλεσετε..
ειναι κατι που πολυ ευστοχα αναφερθηκε απο καποιον προηγουμενως.
ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΚΠΑΙΔΕΥΤΟΙ!!!!
τελος.
και μια προσωπικη ιστορια:
ενα βραδυ -κ σχετικα αργα- μου κανουν νευμα να σταματησω, τελος χ.τρικουπη πριν την αλεξανδρας.
Ημουν με το παπακι, κρανος κ καθ'ολα ενταξει.
Σταματω διπλα στο τσεροκι και ενω με πλησιαζει ο ανθστης και μου ζητα -ευγενικα- να βγαλω κρανος και να δωσω χαρτια, συνειδητοποιω πως 4 περιπου μπατσακια με σημαδευουν(!!!!) με τα mp5 και μαλιστα εχουν περασμενα κ τα δακτυλα επανω(!!!) στις σκανδαλες...!!
Ζητω και γω ευγενικα απο τον ανθστη να πει στα ''παιδια'' ή να βγαλουν τα δακτυλα ή να μην με σημαδευουν, γιατι εχω προβλημα...
Γυρισε, οντως, αφου με κοιταξε για μια στιγμη και τους εγνεψε να κατεβασουν λιγο τα οπλα.
Αφου το καναν του εδωσα χαρτια, τσεκαρε με καληνυκτησε κ εφυγα..
ειναι ΑΠΛΑ ΑΝΕΚΠΑΙΔΕΥΤΟΙ, με οτι συνεπειες μπορει να εχει αυτο...απο την στιγμη που ειπες οτι εκτος απο οτι σου μιλεισε ευγενικα ο ενας,και με το σημα του (αφου σιγουρευτηκε οτι δεν κινδυνευει) κατεβασαν και τα οπλα και οι αλλοι,μαλλον το αντιθετο μου φαινετε.....για να σου κανουν κανα ελεγχο στο εξωτερικο να δεις να σε σημαδευουν με bazooka
οσπου να φυγεις και ελα μετα πες τα για εδω.....