Σελίδα 5 από 6 ΠρώτοΠρώτο 123456 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 61 έως 75 από 85

Θέμα: mini enduro

Αρχικά δημιουργήθηκε από geotriada
    Eγω οταν εθιξα το θεμα σε αλλο thred δεν μιλησα για γατουλις ,μιλησα για TR με σημανση και μια ειδικη 2χιλμ/. επισης τα γατουλις εχουν ιστορια 15χρονων αυτα που ζησατε εσεις ηταν τα 2 τελευταια, αναρωτηθητε γιατι δεν υπηρχε συνεχεια. τελος φιλε stubi τι τον εχεις τον Σταθουλια

Τα trail rides έχουν πολύ παραπάνω χρόνια παρουσία
    Το ξέρω γιατί παρότι έχω τρέξει μόνο σε 2, το πρώτο ήταν στην Ψάθα το 88 και το δεύτερο καπου προς τα εκεί (σιγά μη θυμάμαι) το 90.

Ο πυρήνας της διοργάνωσης ήταν ο γνωστός (Μπενάκης, Σανταμούρης, Γκρέτσης και οι υπόλοιποι του Gatoulis, δεν θυμάμαι εάν ήταν ο Κωστάκης παρών - έτσι και αλλιώς πιτσιρικάς ήμουν τότε).

Επίσης φίλε Γιώργο, καλό θα ήταν να μην είσαι τόσο δεικτικός, μερικοί από εδώ είμαστε από αρκετά έως πολύ παλαιοί στο χώρο (πιθανόν παλαιότεροι από σένα).

ΣΗΜ: εγώ τον Σταθούλια τον έχω γνωρίσει λόγω της συμμετοχής μου στο ΑΤΤΙΚΑ και δεν έχω κανένα πρόβλημα να πω ότι πάλι καλά που είναι και αυτός και έχουμε καποιους αξιοπρεπέστατους αγώνες μέσου έως χαμηλού (για τον αγωνιζόμενο) κόστους, που συνήθως είναι μέσης έως υψηλής δυσκολίας.
    Τα όποια συμπλεγματικά του στυλ 'τι τον έχεις', δεν ταιριάζουν στο χώρο των αναβατών (τουλάχιστον στο κλίμα της παρέας και του πειράγματος του 'εδώ' φόρουμ).

Αν σε παρεξήγησα, δέξου προκαταβολικά τη συγγνώμη μου.

You BETA believe...

Αρχικά δημιουργήθηκε από whowho
    Γεια σας.
    Πρώτο μου post στο forum.
    Διαβάζοντας την συζητηση αυτή βλέπω τα ίδια πράγματα να επαναλαμβάνονται.
    Οπότε για να συμμαζευτούν όλα θα γράψω τι έχω καταλάβει.
    Πάμε λοιπόν:
    TR=Αγώνας με πλοήγηση (πιοπ πολύ πλοήγηση και λιγότερο enduro)
    Enduro=αγώνας (περίπου 200χλμ) με σημαδεμένη κυκλική διαδρομή και ειδικές (4χλμ)
    enduro sprint= αγώνας enduro σε πίστα λίγων χιλιομέτρων με χρονομέτρηση

αυτό που προτείνετε
    Αγώνας enduro 60 χλμ με μία ή δύο ειδικές μικρού μήκους (το πολύ 2 χλμ).

μιλάμε πάντα για γενικές κατηγορίες και διαχωρισμοί τύπου ATTICA, πανελλήνιο κ.λ.π νομίζω δεν έχουν καμία άλλη σημασία εκτός από την οικονομική, που προσωπικά δεν με αφορά.

Πάμε καλά ως εδώ???

Τα πιάνεις εύκολα.

Τρελό και αλλοπαρμένο
    Και να μην θέλεις φίλε zubitos μετά από πέντε σελίδες επανάληψη τα μαθαίνεις.
    Εδώ... εκεί... παραπέρα.....

Μέλος με μέλι Το avatar του/της marulis
    Ρε παιδιά πως καταφέραμε μια τόσο ωραία ιδέα να την πάμε στην κόντρα δεν το κατάλαβα.

Για να βάλω λίγο τα πράγματα στην θέση τους δεν είπα ποτέ ότι τα αττικα δεν έχουν λόγο ύπαρξης. Ισα ισα είναι απαραίτητα και ευτυχώς που υπάρχει και ο Βασίλης όσο αντέχει ακόμα να τα πραγματοποιεί

Με τον Βασίλη τον Σταθουλια είμαστε φίλοι και ότι κάνει το κάνει με αγάπη και επειδή το γουστάρει αλλά έχει δύσκολο έργο και ίσως αυτό επιβαρύνει τους αγωνιζομένους. Επίσης όποτε έχει αγώνα προσπαθώ να είμαι παρών για να βοηθήσω όσο μπορώ.

Η ιδέα ήταν να γίνει ένας αγώνας ευκολότερος από τα αττικα ώστε να μπορέσουν να τρέξουν όσοι δεν έχουν εμπειρία στο χώρο. Αν αυτό είναι κακό πάω πάσο.

Έχω στεναχωρηθεί και δεν ξέρω τι άλλο να γράψω

θελω να ΦΥΓΩ!!!!!!!!!!!
    ...........Πέταξες ψηλά , κι΄ας λεν σε ρηξαν, Γιάννη δε σε χωράει όλη η γηηηη .............
    Η μυρωδιά του εμετού από το χαλί φεύγει με γάλα η να το τρίψω με πράσινο σαπούνι;
    πω-πω μια κανονια!!!!

Oι συγκρίσεις γίνονται γιά να καταλάβουμε τι αγώνα προτείνω.
    Προς θεού όχι γιά να ακουστούν ονόματα.
    Ας το κρατήσουμε στο θέμα "mini enduro",πιστεύω ότι όλοι καταλαβαίνουμε τι εννοώ με τον όρο.

Τώρα άς προχωρήσουμε σε προτάσεις γιά την οργάνωση.
    Σε συζήτηση που είχα με τον marulis,ένας τέτοιος αγώνας είναι εφικτός και μπορεί να οργανωθεί.

συμμετοχές που δηλώνουμε?

Παλαιό μέλος Το avatar του/της geotriada
    o σκοπος μου δεν ειναι να δημιουργισω ενταση, ουτε να θιξω καποιους, ολοι αγαπαμε το ιδιο πραγμα. για το att θα πω λιγα και τελος, ο Σταθουλιας ειχε καλο σκοπο , ομως καπου δεν του βγηκε ,ειτε οικονομικα , ειτε οργανοτικα ,ειτε δεν ξερω τι αλλο. το αποτελεσμα να προδοσει τον κοσμο που τον στηριξε. δεν μπορεις να λες στην αρχικη ανακοινωση ελατε να τρεξετε αγωνες ευκολους και φθηνους στην Αττικη και να καταληξουμε στο Σοφικο. τι κακο εκανε θα σας πω ,2 παραδειγματα . εχω δυο φιλους νεους που ξεκινησαν με κεφι ,ο ενας εσπασε το χερι του την Θηβα και ο αλλος το μηχανακι του στο Σοφικο ,και οι 2 εγκατελειψαν το εντουρο γενικα. Τελος το μινι εντουρο που λεμε , ειναι για να ερθουν κυριως ΝΕΟΙ στον χορο και να μεινουν ,δεν ειναι για να βολευτουμε οι παλιοι και να παρουμε κανενα κυπελακι ισως, ελπιζω να μην εθιξα κανενα μιλαω καλοπροεραιτα

Αρχικά δημιουργήθηκε από zubitos
    συμμετοχές που δηλώνουμε?
    χαχαχα! σωστός!

πάντως κι εγώ μέσα, σε όλη την φάση...είμαι νεούδι και θέλω κάτι πιο εύκολο

Αρχικά δημιουργήθηκε από geotriada
    o σκοπος μου δεν ειναι να δημιουργισω ενταση, ουτε να θιξω καποιους, ολοι αγαπαμε το ιδιο πραγμα. για το att θα πω λιγα και τελος, ο Σταθουλιας ειχε καλο σκοπο , ομως καπου δεν του βγηκε ,ειτε οικονομικα , ειτε οργανοτικα ,ειτε δεν ξερω τι αλλο. το αποτελεσμα να προδοσει τον κοσμο που τον στηριξε. δεν μπορεις να λες στην αρχικη ανακοινωση ελατε να τρεξετε αγωνες ευκολους και φθηνους στην Αττικη και να καταληξουμε στο Σοφικο. τι κακο εκανε θα σας πω ,2 παραδειγματα . εχω δυο φιλους νεους που ξεκινησαν με κεφι ,ο ενας εσπασε το χερι του την Θηβα και ο αλλος το μηχανακι του στο Σοφικο ,και οι 2 εγκατελειψαν το εντουρο γενικα. Τελος το μινι εντουρο που λεμε , ειναι για να ερθουν κυριως ΝΕΟΙ στον χορο και να μεινουν ,δεν ειναι για να βολευτουμε οι παλιοι και να παρουμε κανενα κυπελακι ισως, ελπιζω να μην εθιξα κανενα μιλαω καλοπροεραιτα
    Mα όταν τρέχεις σε ένα αγώνα μεσα στο πρόγραμμα είναι και οι τραυματισμοί και οι ζημιές. Αλλιώς δεν είναι αγώνας. Δεν είναι κριτήριο αυτό να εγκαταλήψεις το εντούρο. Κάνεις και εντούρο στο βουνό τα ΣΚ. Για να εγκαταλήψεις τους αγώνες τα χρήματα π.χ είναι λογικότατος λόγος.
    Αν βρείς να τρέξεις αγώνα χωρίς δυσκολία ή ρίσκο μόνο αγώνας δεν είναι.
    Το ποσοστό τερματισμού πάντως στο Αττικα είναι πολύ αισιόδξο.
    Το μίνι εντούρο που αναφέρεται ο Πέτρος έχει να κάνει με τη διάρκεια πιστεύω και τα λογικά πλαίσια απλών διαδρομών που δεν θα αποθαρρύνουν τους νεοεισερχόμενους στο χώρο.
    Run, rabbit run

Μια κατω ! Το avatar του/της STOYBI
    Αρχικά δημιουργήθηκε από marulis
    Ρε παιδιά πως καταφέραμε μια τόσο ωραία ιδέα να την πάμε στην κόντρα δεν το κατάλαβα.

Η ιδέα ήταν να γίνει ένας αγώνας ευκολότερος από τα αττικα ώστε να μπορέσουν να τρέξουν όσοι δεν έχουν εμπειρία στο χώρο. Αν αυτό είναι κακό πάω πάσο.

Έχω στεναχωρηθεί και δεν ξέρω τι άλλο να γράψω

Δεν νομιζω οτι γραφτηκε κατι τρομερο για να στεναχωρηθεις........

Και φυσικα κανενας οργανωτης δεν μπορει να εχει ευθυνη για τον οποιο αγωνιζομενο που θα σπασει χερι η μηχανακι ( οι ευθυνες για καθε οργανωτη αρχιζουν μετα το ατυχημα και εχουν να κανουν ως με τα αντανακλαστικα της οργανωσης για αμμεση βοηθεια.......) Απο εκει και περα μεγαλα παιδια ειμαστε.....
    Κατα τα αλλα φυσικα και δεν ειναι κακη ιδεα ο τυπος αγωνα που σκεφθηκατε, και πιστευω προσωπικα οτι θα εχει επιτυχια αν την χειριστουν οργανωτες ( οποιοι και αν ειναι αυτοι) με σοβαροτητα στην οργανωση τους και σεβασμο σε ολους τους εμπλεκομενους ( αμμεσα η εμμεσα) στον αγωνα που θα διοργανωσουν......

Ενα κακό υπάρχει στο όλο εγχείρημα.

Θέλω νάμαι αγωνιζόμενος και όχι οργανωτής.

Γίνεται αυτό?

Μπορώ να αναλάβω πολλά πράγματα στην διωργάνωση,άμα δεν ξέρω την διαδρομή γίνεται να τρέξω?

Τρελό και αλλοπαρμένο
    Αρχικά δημιουργήθηκε από iatrodikastis
    Ενα κακό υπάρχει στο όλο εγχείρημα.

Θέλω νάμαι αγωνιζόμενος και όχι οργανωτής.

Γίνεται αυτό?

Μπορώ να αναλάβω πολλά πράγματα στην διωργάνωση,άμα δεν ξέρω την διαδρομή γίνεται να τρέξω?
    αν δεν ασχοληθείς καθόλου με την διαδρομή, γιατί όχι. Υπάρχουν πάρα πολλά πράγματα που πρέπει να γίνουν για να στηθεί ένας αγώνας (άδειες, χορηγίες κ.λ.π).
    την διαδρομή θα μπορούσαν να την στήσουν 3-4 άτομα που γνωρίζουν και θα θυσιασουν την συμμετοχή τους για αυτό. Και με την προοπτική ότι θα γίνουν και άλλοι αγώνες αργότερα αλλάζουμε. Έτσι ώστε αυτοί που δεν τρέχαν να τρέξουν και οι υπόλοιποι να σχεδιάσουν την διαδρομή.

Αν είναι στα σχέδια να γίνει σύντομα (πριν το Πάσχα), μέσα και εγώ σε ότι χρειαστεί. Μετά το πιο πιθανόν είναι να λείπω στο εξωτερικό :

Αρχαία Ολυμπία Το avatar του/της marios8
    Αρχικά δημιουργήθηκε από whowho
    :

Στον πρώτο αγώνα (πριν το Πάσχα) θα βγάλεις την διαδρομή.
    Στον 2ο αγώνα (μετά το Πάσχα) θα τρέξεις κανονικότατα

Τον κάθε λαό τον κυβερνάει αυτός που του αξίζει.

It seems to me that Το avatar του/της OldMan
    Moderator

Κατηγορία για "εξάρια" θα υπάρχει ???
    Όμορφα παιδιά, η περιπέτεια πέθανε...

Τρελό και αλλοπαρμένο
    Αρχικά δημιουργήθηκε από marios8
    Στον πρώτο αγώνα (πριν το Πάσχα) θα βγάλεις την διαδρομή.
    Στον 2ο αγώνα (μετά το Πάσχα) θα τρέξεις κανονικότατα

Στον πρώτο αγώνα θα πάρω την πρωτιά, γιατί στον δεύτερο θα λείπω μάλλον

Σελίδα 5 από 6 ΠρώτοΠρώτο 123456 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. street VS enduro
    από anr11 στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 42
    Τελευταίο μήνυμα: 23/09/2014, 12:21
  2. 14η Συναντηση Enduro 3,4,5/9/2004
    από SaraMaritis στο forum Αγωνιστικά νέα
    Απαντήσεις: 33