Αρχικά δημιουργήθηκε από geotriada
Eγω οταν εθιξα το θεμα σε αλλο thred δεν μιλησα για γατουλις ,μιλησα για TR με σημανση και μια ειδικη 2χιλμ/. επισης τα γατουλις εχουν ιστορια 15χρονων αυτα που ζησατε εσεις ηταν τα 2 τελευταια, αναρωτηθητε γιατι δεν υπηρχε συνεχεια. τελος φιλε stubi τι τον εχεις τον Σταθουλια![]()
![]()
Τα trail rides έχουν πολύ παραπάνω χρόνια παρουσία
Το ξέρω γιατί παρότι έχω τρέξει μόνο σε 2, το πρώτο ήταν στην Ψάθα το 88 και το δεύτερο καπου προς τα εκεί (σιγά μη θυμάμαι) το 90.
Ο πυρήνας της διοργάνωσης ήταν ο γνωστός (Μπενάκης, Σανταμούρης, Γκρέτσης και οι υπόλοιποι του Gatoulis, δεν θυμάμαι εάν ήταν ο Κωστάκης παρών - έτσι και αλλιώς πιτσιρικάς ήμουν τότε).
Επίσης φίλε Γιώργο, καλό θα ήταν να μην είσαι τόσο δεικτικός, μερικοί από εδώ είμαστε από αρκετά έως πολύ παλαιοί στο χώρο (πιθανόν παλαιότεροι από σένα).
ΣΗΜ: εγώ τον Σταθούλια τον έχω γνωρίσει λόγω της συμμετοχής μου στο ΑΤΤΙΚΑ και δεν έχω κανένα πρόβλημα να πω ότι πάλι καλά που είναι και αυτός και έχουμε καποιους αξιοπρεπέστατους αγώνες μέσου έως χαμηλού (για τον αγωνιζόμενο) κόστους, που συνήθως είναι μέσης έως υψηλής δυσκολίας.
Τα όποια συμπλεγματικά του στυλ 'τι τον έχεις', δεν ταιριάζουν στο χώρο των αναβατών (τουλάχιστον στο κλίμα της παρέας και του πειράγματος του 'εδώ' φόρουμ).
Αν σε παρεξήγησα, δέξου προκαταβολικά τη συγγνώμη μου.
![]()