Σελίδα 5 από 6 ΠρώτοΠρώτο 123456 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 61 έως 75 από 86

Θέμα: ΕΛΛΗΝΕΣ του εξωτερικού

Παλαιό μέλος
    Κανένας δεν είπε σε κανένα, να εκτιμήσει κάτι! Η εκτίμηση που μπορεί να νιώθει κάποιος, είναι πηγαίο συναίσθημα που δεν προκαλείται κατόπιν οποιουδήποτε είδους έκκλησης, προστάγματος, διατάγματος κ.λπ. Αυτοί που δεν το νιώθουν, ας τεντωθούν στην πολυθρόνα τους κι ας συνεχίσουν την παπαροφιλοσοφία τους για το Τζιεσεξάρι, το ζετζετάρι, το παπάρι και να νίπτουν τας χείρας τους για καταστάσεις για τις οποίες δεν έχουν ιδέα. <-- (αυτή είναι προτροπή). Εύγε Ελλαδάρα!

Αναλλοίωτος Το avatar του/της Akatanomastos
    Αρχικά δημιουργήθηκε από VanDiemen
    Αυτοί που δεν το νιώθουν, ας τεντωθούν στην πολυθρόνα τους κι ας συνεχίσουν την παπαροφιλοσοφία τους για το Τζιεσεξάρι, το ζετζετάρι, το παπάρι και να νίπτουν τας χείρας τους για καταστάσεις για τις οποίες δεν έχουν ιδέα. <-- (αυτή είναι προτροπή). Εύγε Ελλαδάρα!

esi ti parapano kaneis? ipoklepteis mistika ton amerikanon kai si?

emas perimenan oi amerikanoi na tous klasoume ta @@
    -It's 106 miles to Chicago. We've got a full tank of gas, half a pack of cigarettes, it's dark, and we're wearing sunglasses.
    - Hit it.
    -------------------------------------------------------------------------------
    όλα αυτά, είναι απλά μέρος του πανυγηριού που λέγεται ζωή..
    ------------------------------------------------------------------------------
    νέα προσθήκη

Definition of a bad boy

Παλαιό μέλος
    Σε αφοριστικές λογικές δεν έχω να απαντήσω τίποτα. Το θέμα δεν είναι τι κάνεις εσύ ή εγώ. Το θέμα εδώ είναι κατά πόσο εκτιμάς την προσπάθεια που κάνει κάποιος άλλος για τα δικά σου κεκτημένα συμφέροντα, πόσο τη στηρίζεις και πως αντιδράς τώρα που αισθάνεσαι πως η εξέλιξη της υπόθεσης δεν έθιξε καμμιά από τις πολυτέλειες που απολαμβάνεις. Επίσης το πως θα αντιδρούσες εσύ ή εγώ, αν οι συνθήκες σε έβαζαν σε μια κατάσταση στην οποία θα έπρεπε να πάρεις ένα προσωπικό ρίσκο για το κοινό καλό! Μη ζορίζεσαι. Ρητορική η ερώτηση και οφθαλμοφανής η απάντηση.
    Αν όλοι στην ελληνική ιστορία, είχαν τη δική σου λογική (και άλλων), τώρα ίσως να σε έλεγαν Χασάν Ογλού Μεμέτ Φαρίντ (πολλοί την είχαν! Μην αμφιβάλλεις καθόλου!). Ευτυχώς υπερίσχυσαν οι (λίγοι) άλλοι. Και τότε το ποιο πιθανό θα ήταν, αν υπέπεφτε στην αντίληψή σου κάποιο ανάλογο περιστατικό, να βρίζεις το γκιαούρη στα τούρκικα πίσω απ' τις μουστάκες σου και κάτω απ' το σαρίκι σου.

Χασάν Ογλού
    Δε μΕ λες ρε αφεντικό...

Εχεις ιδέα πόσες χιλιάδες Έλληνες έχουν επωνυμα με το ανωτέρω τουρκικο επίθεμα;

Τι προσπαθείς να πεις δηλαδή;

Εγώ εκτιμώ την προσπάθεια που κάνει ο καθένας, αλλά εκ του αποτελέσματος, η συγκεκριμένη προσπάθεια ήταν αποτυχημένη...

Άρα, δε μπορώ να καταλάβω την ηρωωποίηση κάποιου ο οποίος ΔΕΝ έκανε καλά αυτό που (τον έβαλαν, ήθελε, προσφέρθηκε - αδιάφορο) να κάνει.

Όταν εκατοντάδες καθημερινά κάνουν αντιστοιχη προσφορά, δεν αποτυγχάνουν, αλλά μένουν στην ανωνυμία...

Γιατί σ' αυτη τη χώρα πρέπει να εξυμνούμε τα φιάσκα; (πχ Καλλεντερίδης...)
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Παλαιό μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
    Δε μΕ λες ρε αφεντικό...

Εχεις ιδέα πόσες χιλιάδες Έλληνες έχουν επωνυμα με το ανωτέρω τουρκικο επίθεμα;

Τι προσπαθείς να πεις δηλαδή;

Εγώ εκτιμώ την προσπάθεια που κάνει ο καθένας, αλλά εκ του αποτελέσματος, η συγκεκριμένη προσπάθεια ήταν αποτυχημένη...

Άρα, δε μπορώ να καταλάβω την ηρωωποίηση κάποιου ο οποίος ΔΕΝ έκανε καλά αυτό που (τον έβαλαν, ήθελε, προσφέρθηκε - αδιάφορο) να κάνει.

Όταν εκατοντάδες καθημερινά κάνουν αντιστοιχη προσφορά, δεν αποτυγχάνουν, αλλά μένουν στην ανωνυμία...

Γιατί σ' αυτη τη χώρα πρέπει να εξυμνούμε τα φιάσκα; (πχ Καλλεντερίδης...)
    Τι σχέση έχει η ερώτησή σου "πόσες χιλιάδες Έλληνες έχουν το επίθετο αυτό;" με το θέμα που συζητάμε; Το ότι εσύ δεν έχεις πρόβλημα με το να είχες τέτοιο επίθετο, έχει! Αυτό που θέλω να πω δεν "προσπαθώ να το πω", αλλά το λέω ευθέως. Εσύ προσπαθείς να πεις κάτι, λέγοντας πως απέτυχε, πως στα @@ σου (τα οποία η λογική σου πως όταν κάτι πάει στραβά, πρέπει να κάνουμε την πάπια για να μη χάσουμε καμμιά κλανιά, τα θέτει υπό αμφισβήτηση), πως καλά να πάθει κ.λπ. Και πιάσε άλλο ένα σουβλάκι! (μερικοί το προτιμούν κεμπάπ)

Πρέπει να κοιτάξω τα ελληνικά που γράφω...
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Παλαιό μέλος

Πρέπει να κοιτάξω τα ελληνικά που γράφω...
    Ναι.. Ξεκίνα με το "Δε μΕ λες.. "

Ναι.. Ξεκίνα με το "Δε μΕ λες.. "

είχα την εντύπωση οτι όλοι εσείς εκεί πάνω θεωρείτε το μΕ, σΕ κλπ σαν ποιο σωστά ελληνικά...

αλλά εγώ φταίω που προσπαθώ να κάνω νορμάλ κουβέντα με wannabe μπαμπινιώτηδες
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Παλαιό μέλος

είχα την εντύπωση οτι όλοι εσείς εκεί πάνω θεωρείται το μΕ, σΕ κλπ σαν ποιο σωστά ελληνικά...

αλλά εγώ φταίω που προσπαθώ να κάνω νορμάλ κουβέντα με wannabe μπαμπινιώτηδες
    Να το κοιτάξεις κι αυτό, μαζί με τα υπόλοιπα!
    Εσύ φταις, εδώ συμφωνούμε!

Να το κοιτάξεις κι αυτό, μαζί με τα υπόλοιπα!
    Εσύ φταις, εδώ συμφωνούμε!
    Σ' ευχαριστώ για τις πολύτιμες συμβουλές σου

Ειναι πραγματικός θησαυρός το Moto.gr τελικά

71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Αναλλοίωτος Το avatar του/της Akatanomastos
    Αυτοί που δεν το νιώθουν, ας τεντωθούν στην πολυθρόνα τους κι ας συνεχίσουν την παπαροφιλοσοφία τους για το Τζιεσεξάρι, το ζετζετάρι, το παπάρι και να νίπτουν τας χείρας τους για καταστάσεις για τις οποίες δεν έχουν ιδέα.
    Σε αφοριστικές λογικές δεν έχω να απαντήσω τίποτα. Το θέμα δεν είναι τι κάνεις εσύ ή εγώ. Το θέμα εδώ είναι κατά πόσο εκτιμάς την προσπάθεια που κάνει κάποιος άλλος για τα δικά σου κεκτημένα συμφέροντα, πόσο τη στηρίζεις και πως αντιδράς τώρα που αισθάνεσαι πως η εξέλιξη της υπόθεσης δεν έθιξε καμμιά από τις πολυτέλειες που απολαμβάνεις. Επίσης το πως θα αντιδρούσες εσύ ή εγώ, αν οι συνθήκες σε έβαζαν σε μια κατάσταση στην οποία θα έπρεπε να πάρεις ένα προσωπικό ρίσκο για το κοινό καλό! Μη ζορίζεσαι. Ρητορική η ερώτηση και οφθαλμοφανής η απάντηση.

Αν όλοι στην ελληνική ιστορία, είχαν τη δική σου λογική (και άλλων), τώρα ίσως να σε έλεγαν Χασάν Ογλού Μεμέτ Φαρίντ (πολλοί την είχαν! Μην αμφιβάλλεις καθόλου!). Ευτυχώς υπερίσχυσαν οι (λίγοι) άλλοι. Και τότε το ποιο πιθανό θα ήταν, αν υπέπεφτε στην αντίληψή σου κάποιο ανάλογο περιστατικό, να βρίζεις το γκιαούρη στα τούρκικα πίσω απ' τις μουστάκες σου και κάτω απ' το σαρίκι σου.
    loipon, katarxas den thelo na me lene xasan i kapoio allo tourkiko onoma.kai episis agapao tin patrida mou (oso diladi me afinoun na tin agapao, me afta pou vlepo kai zo kathe mera)

Den mporo na katalavo pos kai esi kai alloi paromoiazete ton Lala me ton Kolokotroni kai allous..
    Kai tha ksereis sigoura pos kati YPERpatriotakia me dinami kai eksousia filakisan ton Kolokotroni kai allous..
    opote ligo prosoxi..

Tora gia tis aforistikies logikes na apantiseis, afou mou les sto proto quote na katso stin polithrona mou klp klp, kai rotao o patriotis pos antidra, ginete praktoras?

kai telos na po mia thesi, den eimai iper ton polemon oute afton ton paixnidion me praktores klp klp..ta theoro karagiozilikia me prodedikasmeno telos aftos einai o logos pou den ektimo afto pou kane o Lalas..
    -It's 106 miles to Chicago. We've got a full tank of gas, half a pack of cigarettes, it's dark, and we're wearing sunglasses.
    - Hit it.
    -------------------------------------------------------------------------------
    όλα αυτά, είναι απλά μέρος του πανυγηριού που λέγεται ζωή..
    ------------------------------------------------------------------------------
    νέα προσθήκη

Definition of a bad boy

δεν το πουλαω το ζετακι Το avatar του/της veletzas

re palikaraki mou theleis na me peiseis oti o lalas k o kathe lalas den koitazei tin party tou k ta fraga k to kanei gia gia ta dika mas simferonta???gia na boro ego diladi sta patisia na apolamvano tin eleyteria mou ?

douleia einai file mou i kataskopeia den einai koinoniko ergo, koinoniko ergo einai na pairneis 650 k ligotera eyro k na douleveis me spastika paidia /narkomaneis/ gerous/ psixika arrostous/filakismenous ktl

to pos se lene file sto epitheto i sto onoma mallon einai kathara thema tixis,gia ena lao pou eixe 400 xronia zigo agapite
    eksalou ta misa onomata apo ayta pou exoun oi ellines einai evraika k oxi arxaio ellinika an to thes kai etsi

k telos osoi diladi den theoroun ton lala ethniko iroa asxolounte mono me gsaria k kr kai einai volemenoi ston kanape?

mipos exeis taksidepsei i k zhsei sto eksoteriko?
    panta vromikoi panta laspomenoi

Παλαιό μέλος
    Ξαναείπα πως τα όποια συναισθήματα εκτίμησης, ευγνωμοσύνης και θαυμασμού δεν επιβάλλονται με κανέναν τρόπο, από κανέναν και δεν είπα ποτέ πως αυτό πρέπει να αισθάνεται κάποιος!
    Αυτό που λέω είναι πως σχόλια όπως "καλά να πάθει", "ας πρόσεχε", "στα @@ μου" κ.λπ. καλό θα ήταν να μη γίνονται, γιατί όχι μόνο δεν ξέρει κανείς τίποτα για την υπόθεση (όσο εκ των έσω κι αν ισχυρίζονται πως είναι, ορισμένα ενήλικα παιδιά που έμειναν στην εποχή που έπαιζαν τους κατασκόπους με τα playmobil) , αλλά και το αποτέλεσμα είναι χρησιμοποιώντας αυτή την αφοριστική λογική του "μετά από μένα το χάος", το ύφος του ξερόλα που βλέπει κανείς παντού, να προβάλλουν μια κάκιστη εικόνα για τις αξίες και τα ιδανικά όλων των νέων.

Παλαιό μέλος
    Σ' ευχαριστώ για τις πολύτιμες συμβουλές σου

Ειναι πραγματικός θησαυρός το Moto.gr τελικά

Όταν δεν έχει κάποιος να πει κάτι επί της ουσίας, συνήθως στρέφεται στην ειρωνία για άσχετα πράγματα. Δε θα σε ακολουθήσω στην κατηφόρα.

Όταν δεν έχει κάποιος να πει κάτι επί της ουσίας, συνήθως στρέφεται στην ειρωνία για άσχετα πράγματα. Δε θα σε ακολουθήσω στην κατηφόρα.
    Εχω πολλά να πω επι της ουσίας αλλά δε νομίζω να έχει νόημα

Φωνή βοώντος εν τη ερήμω
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Σελίδα 5 από 6 ΠρώτοΠρώτο 123456 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 7
    Τελευταίο μήνυμα: 07/12/2015, 15:16
  2. Απαντήσεις: 18
    Τελευταίο μήνυμα: 17/10/2012, 18:47
  3. Προέλευση του... fuck!