Εσυ εμαθες εκ των εσω.Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
Δε σας φταίει κανένας αν καβαλάτε ΧΡΕΠΙΑ![]()
![]()
![]()
![]()
Λοιπον θα πω εγω.![]()
Αφου συναντηθηκαμε με catmaster-dim-και trooper ,ξεκιναμε και συνανταμε και το γλυκο αγορι.
Trooper-grook φευγουν για καντινα και εγω ο dim και cat βαζουμε βενζινα και παμε να μετρησουμε το τουμπανο του Ακη (μετα απο επιθυμια του)στην ευθεια πριν την παρατεταμενη δεξια για καντινα.
Φαναρι κοκκινο αναβει πρασινο και ο χειμαρος ιπποδυναμης και τεχνολογιας απο το Hrc του Ακη ξεχυνετε μπροστα.![]()
Διπλα του ο dim και πισω εγω - μετα απο καμια 200αρια μετρα και ενω η ταχυτητα αυξανετε επικυνδινα - κομφετι και σερπατινες αρχιζουν να φευγουν απο το Hrc, για μια στιγμη νομιζα οτι ηταν αποκριες, το επομενο σταδιο ειδικων εφε ηταν το πλαινο φερινγκ να ακουμπησει στην ασφαλτο και σπιθες να πεταγοντε στον αερα, ο dim τραβιεται λιγο δεξιοετερα και οι δυο αναβοσβηνουμε φωτα για να σταματησει.
Ξαφνικα το κομματι απο το φερινγκ ξεκολαει και λεω τωρα το εφαγα στο κεφαλι(μα κακη κουβεντα για honda δεν εχω πει) ευτυχως λογω πολυ αερα φευγει γυρω στα 20 μετρα ψηλα και προσγειωνεται καπου πισω.
Ο dim σταματαει να μαζεψει τα κομφετι και εγω τρεχω να προλαβω τον Ακη που εχει κουμπωσει σαν τον dani και τελικιαζει το ''εργαλειο'', τον προλαβαινω και του λεω , κοιτα το φερινγκ σου, Τι????
ΚΟΙΤΑ ΤΟ ΦΕΡΙΝΓΚ ΣΟΥ.![]()
Τι εγινε μου λεει?
Η συνεχεια απ'αλλον ή απο εμε οταν φαω.![]()
Διαμαχες?![]()