Σελίδα 5 από 13 ΠρώτοΠρώτο 12345678910 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 61 έως 75 από 183

Θέμα: ΤΑ ΠΙΣΤΟΝΙΑ

Ερχομαι!!!! Το avatar του/της zephyr1
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock

Δε σας φταίει κανένας αν καβαλάτε ΧΡΕΠΙΑ
    Εσυ εμαθες εκ των εσω.

Λοιπον θα πω εγω.

Αφου συναντηθηκαμε με catmaster-dim-και trooper ,ξεκιναμε και συνανταμε και το γλυκο αγορι.

Trooper-grook φευγουν για καντινα και εγω ο dim και cat βαζουμε βενζινα και παμε να μετρησουμε το τουμπανο του Ακη (μετα απο επιθυμια του)στην ευθεια πριν την παρατεταμενη δεξια για καντινα.

Φαναρι κοκκινο αναβει πρασινο και ο χειμαρος ιπποδυναμης και τεχνολογιας απο το Hrc του Ακη ξεχυνετε μπροστα.

Διπλα του ο dim και πισω εγω - μετα απο καμια 200αρια μετρα και ενω η ταχυτητα αυξανετε επικυνδινα - κομφετι και σερπατινες αρχιζουν να φευγουν απο το Hrc, για μια στιγμη νομιζα οτι ηταν αποκριες, το επομενο σταδιο ειδικων εφε ηταν το πλαινο φερινγκ να ακουμπησει στην ασφαλτο και σπιθες να πεταγοντε στον αερα, ο dim τραβιεται λιγο δεξιοετερα και οι δυο αναβοσβηνουμε φωτα για να σταματησει.

Ξαφνικα το κομματι απο το φερινγκ ξεκολαει και λεω τωρα το εφαγα στο κεφαλι(μα κακη κουβεντα για honda δεν εχω πει ) ευτυχως λογω πολυ αερα φευγει γυρω στα 20 μετρα ψηλα και προσγειωνεται καπου πισω.

Ο dim σταματαει να μαζεψει τα κομφετι και εγω τρεχω να προλαβω τον Ακη που εχει κουμπωσει σαν τον dani και τελικιαζει το ''εργαλειο'', τον προλαβαινω και του λεω , κοιτα το φερινγκ σου, Τι????
    ΚΟΙΤΑ ΤΟ ΦΕΡΙΝΓΚ ΣΟΥ.

Τι εγινε μου λεει?

Η συνεχεια απ'αλλον ή απο εμε οταν φαω.

Διαμαχες?

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper
    Χμμμμ ανόητοι και άσχετοι....

To HRC άρχισε αυτοβούλως να πετάει ό,τι θεωρούσε άχρηστο για να πάει τέρμα....

Το γεγονός ότι ο αναβάτης δεν κατάλαβε τίποτα σημαίνει ότι είτε τα πλαστικά είναι άχρηστα ή ο αναβάτης δεν νοιώθει τι του συμβαίνει :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της DimChios
    Αρχικά δημιουργήθηκε από road spirit

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Παλαιό μέλος

Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper

Το γεγονός ότι ο αναβάτης δεν κατάλαβε τίποτα σημαίνει ότι είτε τα πλαστικά είναι άχρηστα ή ο αναβάτης δεν νοιώθει τι του συμβαίνει :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    Ρε εισαστε απιστευτοι!!!! Και σκεφτομουν να ερχομουν κ εγω παρεα χθες!
    Με τετοια γκαντεμια, αν υπηρχε και Ιταλικο χρεπι στην παρεα σας θα επεφτε ο ουρανος στα κεφαλια μας, το ΛΙΓΟΤΕΡΟ!!!

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Και.... για πε ρε Στεφανακ'!
    Νίκος
    Open Horizons

Παλαιό μέλος Το avatar του/της devil's animal

Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
    ...........ΠΡΟΣΟΧΗ !!!!

λεμε να παμε και να γυρισουμε το ιδιο βραδυ !!!!αρα μικρα μηχανακια (250 και κατω) μαλλον δεν καταφερνουνε να ερθουνε.

.......
    6....
    Είδατε για να μη θέλετε 250άρια???
    Μη στεναχωριέσαι devil's animal....

o prizontas Το avatar του/της orizontas
    oi eyxew moy εποιασαν

φαντασου και να εγραφα κιολας ......

εμα

Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
    Μην γινεσαι κακος!

Τα παιδια απλως δεν ηξεραν...

στον χαρτη παρακατω φαινεται καθαρα...

Εκλειψη στον Ταυρο, συνοδος Ουρανου - Ερμη, τετραγωνο με τον Ηλιο και την Σεληνη στους Διδυμους...

το εγραφε καθαρα στις ημερησιες ζωδιακομοτοσικλετιστικες προβλεψεις:

''Αποφυγετε καθε ειδους μετακινησεις, ειδικα τις νυχτερινες ωρες.''

Για Honda έλεγε κάτι συγκεκριμένα ;;;

Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper

HRC Rules ρε κρετίνοι ...

Βασικά ξεκόλλησε το δεξί κομμάτι και όπως είχα μαζέψει επάνω στο μηχανάκι δεν βρήκε απάνω μου πουθενά... αφού δεν το έφαγε κανένας στη μούρη πάλι καλά ... έπεσε στο δρόμο και έγινε κομφετί (ακριβώς τα λόγια του Ζέφυρου )... το κράτησα για τις απόκριες ....

μετά είχαμε άλλα θέματα.... μπερδέματα από τον κινητήρα γιατί ο μαλάκας ο υποφαινόμενος έχει σκυλοσκαλίσει το μηχανάκι και κάτι δεν του κάθισε καλά ...

α ναι ....έκαψε και τέσσερις φορές ασφάλεια στα φώτα στο δρόμο (την πρώτη φορά το έκανε επάνω σε στροφή και με άφησε ξαφνικά τυφλό )...:hypnotize

έχουν έρθει κάτι Ιάπωνες τώρα από το HRC και το σκαλίζουν ... κάτι ακαταλαβίστικα λένε αλλά την λέξη "μαλακία" την έχουν μάθει .... :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

ΑΜΑΝΙΚΟ ΒΕΛΟΣ Το avatar του/της TROOPER
    να παρει ξεχασα να αποκλεισω εκτος απο τα μικρα μηχανακια και τα honda

:rotflmao:

συνεχιζω απο εκει που σταματησε ο ζεφυρος.

ειμαι στη καντινα με κρουκη και ερχεται ντιμ-ζεφυρος και κατμαστερ με τον ακη στο μισο μηχανακι καβαλα και το αλλο μισο στο χερι και μας λενε τι εγινε περιμενοντας τον παπ.ο παπ ερχεται με το σουτιεν του το οποιο εχει μονιμα αναμενο το φως του φρενου.ο παπ εχει χασει καπου το κρανος του (οπως το ακουτε!!!) και εχοντας ερθει με το κρανος του μητσος νακεντ το οποιο μπαζει απο παντου και ο παπ με προβλημα στα ραμ αιρ (ιγμοριο!!!).και ολα αυτα ενω ηδη εχει παραγγειλει και εχει παει σπιτι του το καινουργιο το αραι σινιστερ που παραγγειλε πριν φυγει για να ερθει στη καντινα(οτι να ναιιιιιιιιιιιι).
    φευγουμε και ενω παμε μια χαρα το χονδα του ακη μπερδευει με αποτελεσμα εμεις να ειμαστε στο σουνιο και ο ακης να προσπαθει να ξεκινησει απο τη καντινα!!! (υπερβαλω αλλα ειχε μεινει πολυ πισω !!!).γυρναει ο παπ να τον βρει.εμεις ειμαστε στο εστιατοριο και κανουμε τσιγαρο και βαραει το κινητο μου.βλεπω οτι με περνει ο παπ...
    εγω:ελα
    παπ:περιμενε να σε ξαναπαρω.εχει μεινει το χοντα.
    ε:φτουυυυυυυυυυυ καλα περιμενουμε.

εκεινη την ωρα μιλαει ο κρουκ με τον ντιμ
    κ:ρε συ τι κωλοφαναρο ειναι αυτο???τσιμπας φρενο και στραβωνομαι!!!
    ν:bmw παιδι μου....ποιοτητα!!!!

κατεβαινουμε στη διασταυρωση γιατι ο αερας μας εκανε ενα ξυρισματακι κοντρα...σταματαμε και ο ντιμ κατεβαινει απο το μηχανακι βριζοντας τον κρουκ!!!
    εγω:τι επαθες ρε???
    ντιμ:ο γκαντεμης....ειπε για το κωλοφαναρο μου και τωρα δεν εχω φωτα φρενου !!!!
    εγω:ε ειπαμε ποιοτητα τα bmw!!!:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

ξαφνικα ακουμε μηχανακια να ερχονται....το πρωτο κοματια με σβηστα φωτα, αναμενο φλας, μπερδευοντας.το δευτερο....κυνηγοντας το πρωτο.
    σταματανε.ο ακης βριζει τον παπ γιατι πηγαινε με σβηστα φωτα.....σαν παπ ρε παιδι μου.
    ο παπ εχει μουρλαθει στο γελιο.του κροοκη του πεφτει το κρανος κατω και χανει για λιγο και τα γαντια του!!!:rotflmao:
    τι εγινε ρε???
    εκαψε ασφαλειες το χοντα!!!
    μιλαμε για σουρεαλισμο !!!!

αλλαξαμε ασφαλειες (εχουν γνωση οι φυλακες και κουβαλαν μαζι τους καμια 20αρια) και με τα πολλα πηγαμε λαυριο.κατσαμε στα εβερεστ,φαγαμε τα εβερεστ και φυγαμε.γυρισαμε στη καντινα.πηραμε μια σκουπιδοσακουλα.εβαλε ο ακης τα κοματια του και γυρισαμε σπιτια μας.

συμπερασμα:μονο τα γιαμαχα δεν παθανε τπτ !!!!!!!!!!!!!

ξεχασα τπτ ρε????

ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...

Γιάννη μα το θεό αυτό το σκηνικό του Joe Bar μου ήρθε κάποια στιγμή σήμερα ...

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	layrio 001.jpg 
Προβολές:	197 
Μέγεθος:	90,3 KB 
ID:	113258

Εδώ κάτι λείπει ... τάδε έφη Κρούκης ....

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	layrio 003.jpg 
Προβολές:	193 
Μέγεθος:	93,8 KB 
ID:	113259

Σελίδα 5 από 13 ΠρώτοΠρώτο 12345678910 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 7
    Τελευταίο μήνυμα: 07/12/2015, 15:16
  2. Τα πιστονια θα χτυπησουν στης 23.00
    από zephyr1 στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 57
    Τελευταίο μήνυμα: 24/07/2007, 18:31