Σελίδα 5 από 45 ΠρώτοΠρώτο 1234567891015 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 61 έως 75 από 667

Θέμα: ΔΕΛΕΑΡ...

Στο καινούριο μέρος θα βλέπουμε βιντεο?

Παλαιό μέλος Το avatar του/της DimChios
    ας πουμε οτι η κουβεντα εχει φτασει σε ενα σημειο...

Περαν αυτου, ΣΤΟ ΑΡΧΙΚΟ ΜΟΥ ΘΕΜΑ ΕΧΕΙ ΝΑ ΠΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΚΑΤΙ?????

ΕΝΤΙΤ: Ή ΜΟΝΟ ΕΓΩ (ξαναλεω) ΕΙΜΑΙ Ο ΜΑΛΑΚΑΣ?

Αρχικά δημιουργήθηκε από Operater
    Στο καινούριο μέρος θα βλέπουμε βιντεο?

Μονολυκος Το avatar του/της crs-k
    Επειδη ΔΕΝ προλαβαινω να απανταω εξειδικευμενα στις διάφορες "αναζητησεις & προβληματισμος" του καθενος, θα μιλησω γενικοτερα...

Οποιος νομιζει οτι αυτα που λεω αναφερονται και σ' αυτον...

Πολυ πιθανον να εχει δικιο!

Λοιπον πατε ΟΠΟΙΟΙ 'θετε, ΟΠΟΥ θετε, και βρειτε ενα μαγαζι που να ανέχετε 30-40 μαντραχαλαιους που πετανε οπου να 'ναι κρανη και μπουφαν (ασχετα αν υπαρχει κι ενας μαλακας που επι 3 συναπτά ετη τωρα εχει αναλαβει να τα μαζευει απο 'κει που τα πεταν σε οσο το δυνατον λιγοτερα τραπεζια) κι οταν με το καλο αυτο το μαγαζι, που ΕΝΟΕΙΤΑΙ οτι θα ειναι καπου ΚΕΝΤΡΙΚΑ, ωστε να φτανουν ΟΛΟΙ απο το λεκανοπεδιο, γινει στεκι, τοτε θα ερχομαι κι εγω εκει.

Σε αυτην την φαση, μου θυμιζετε αυτους που κατα καιρους εχουν "φυγει" απο το Moto.gr κι εχουν ανοιξει δικα τους fora!

Το σκεπτικο ειναι ΑΚΡΙΒΩΣ το ΙΔΙΟ!

Μαζευουμε κοσμο απ' το Μοτο κι ανοιγουμε αλλο φορουμ!
    Μαζευουμε παρεα απ' το Δελεαρ και παμε για φαϊ!

Τελικα ομως το Μοτο υπαρχει (και μεγαλωνει), ενω για τα αλλα φόρα, ΔΕΝ θελω να κφερω αποψη...

Καλως ή καως, εχει μεινει το Δελεαρ αυτην την στιγμη σαν στεκι μιας παρεας...
    Σ' αυτο ερχεται κοσμος ΧΩΡΙΣ κανενα ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΕΝΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ, για να δει 10-20-30 ανθρωπους!

Οι πιο "τακτικοι" θα θυμουνται οτι εχει ερθει κατα καιρους και κοσμος που ειχε πολυυυ καιρο να εμφανιστει, ακομα και στο φορουμ...

Προσωπικα, αισθανομαι ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ αγενης, να φυγω με 5-10 "πιο κολλητους" και να γραψω στ' αρχιδια μου αυτους που πιθανον (λογω δουλειας) ερθουν λιγο πιο καθυστερημενα...

Εν κατακλειδι...

Αν αλλαξει το "στεκι" του Μοτο, ειμαι μαζι σας...

Ως τοτε ομως, οποιοι θελουν να βρισκονται με καποια "ολιγομελη" παρεα, ή δεν γουσταρουν τον τοπο τοσο πολυ, ας βαζουν καποιο ποστ (εχει γινει πολλες φορες και παλιοτερα) για συναντηση στην Μυρτιά, στην Λειβαδια, στο ISDL ή οπου στο διαλο αλλου θελουν!

Κανενας ΔΕΝ κραταει κανεναν.

Οταν μπαινεις ομως μεσα σε μια παρεα και παιρνεις την μιση γι' αλλου ειναι (ξαναλεω)τουλαχιστον Αγένεια !!!

Καταλαβατε ή να κανω και κάκα?
    ... να ευχεσαι να 'ναι μακρυς ο δρομος.

now we 're talking business
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Αρχικά δημιουργήθηκε από crs-k
    Επειδη ΔΕΝ προλαβαινω να απανταω εξειδικευμενα στις διάφορες "αναζητησεις & προβληματισμος" του καθενος, θα μιλησω γενικοτερα...

Οποιος νομιζει οτι αυτα που λεω αναφερονται και σ' αυτον...

Πολυ πιθανον να εχει δικιο!

Λοιπον πατε ΟΠΟΙΟΙ 'θετε, ΟΠΟΥ θετε, και βρειτε ενα μαγαζι που να ανέχετε 30-40 μαντραχαλαιους που πετανε οπου να 'ναι κρανη και μπουφαν (ασχετα αν υπαρχει κι ενας μαλακας που επι 3 συναπτά ετη τωρα εχει αναλαβει να τα μαζευει απο 'κει που τα πεταν σε οσο το δυνατον λιγοτερα τραπεζια) κι οταν με το καλο αυτο το μαγαζι, που ΕΝΟΕΙΤΑΙ οτι θα ειναι καπου ΚΕΝΤΡΙΚΑ, ωστε να φτανουν ΟΛΟΙ απο το λεκανοπεδιο, γινει στεκι, τοτε θα ερχομαι κι εγω εκει.

Σε αυτην την φαση, μου θυμιζετε αυτους που κατα καιρους εχουν "φυγει" απο το Moto.gr κι εχουν ανοιξει δικα τους fora!

Το σκεπτικο ειναι ΑΚΡΙΒΩΣ το ΙΔΙΟ!

Μαζευουμε κοσμο απ' το Μοτο κι ανοιγουμε αλλο φορουμ!
    Μαζευουμε παρεα απ' το Δελεαρ και παμε για φαϊ!

Τελικα ομως το Μοτο υπαρχει (και μεγαλωνει), ενω για τα αλλα φόρα, ΔΕΝ θελω να κφερω αποψη...

Καλως ή καως, εχει μεινει το Δελεαρ αυτην την στιγμη σαν στεκι μιας παρεας...
    Σ' αυτο ερχεται κοσμος ΧΩΡΙΣ κανενα ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΕΝΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ, για να δει 10-20-30 ανθρωπους!

Οι πιο "τακτικοι" θα θυμουνται οτι εχει ερθει κατα καιρους και κοσμος που ειχε πολυυυ καιρο να εμφανιστει, ακομα και στο φορουμ...

Προσωπικα, αισθανομαι ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ αγενης, να φυγω με 5-10 "πιο κολλητους" και να γραψω στ' αρχιδια μου αυτους που πιθανον (λογω δουλειας) ερθουν λιγο πιο καθυστερημενα...

Εν κατακλειδι...

Αν αλλαξει το "στεκι" του Μοτο, ειμαι μαζι σας...

Ως τοτε ομως, οποιοι θελουν να βρισκονται με καποια "ολιγομελη" παρεα, ή δεν γουσταρουν τον τοπο τοσο πολυ, ας βαζουν καποιο ποστ (εχει γινει πολλες φορες και παλιοτερα) για συναντηση στην Μυρτιά, στην Λειβαδια, στο ISDL ή οπου στο διαλο αλλου θελουν!

Κανενας ΔΕΝ κραταει κανεναν.

Οταν μπαινεις ομως μεσα σε μια παρεα και παιρνεις την μιση γι' αλλου ειναι (ξαναλεω)τουλαχιστον Αγένεια !!!

Καταλαβατε ή να κανω και κάκα?

Μαλιστα...
    Μιας και (δεν ειναι ουτε κρυφο, ουτε κακο) αναφερεσαι σε μενα για πολλα, ας πω...

Με συγκρινεις (ισως και αλλους, αλλα εμενα ΣΙΓΟΥΡΑ) με τοσους και τοσα που δε μου ταιριαζουν!

Δε τρεχει τπτ!

ΣΕ ΚΑΜΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΔΕΝ ΑΠΟΔΕΧΟΜΑΙ ομως τους χαρακτηρισμους και δε θεωρω οτι "εσπασα" καμμια παρεα!
    Η προταση για φαγητο εγινε σε ολους και οχι στα κρυφα στους "κολλητους" μου!
    Κι εκει που πηγαμε, παλι ΔΕΝ μιλαγαμε λογω αποστασης όλοι με ολους!

Επισης ΑΓΕΝΗΣ δεν υπηρξα ΠΟΤΕ!

Ισως σε καποιους που μου εδωσαν αφορμη αλλα ασχετο με το παρων θεμα!

Επισης η κουβεντα ξεκινησε απο αλλου αλλα λιγοι το καταλαβαν και ακομη πιο λιγοι απαντησαν!

Τι καθομαι και απολογουμαι ομως? Αφου ετσι κι αλλιως δε θα καταλαβετε αν δε θελετε! (αυτο ΔΕΝ εχει προσωπικο χαρακτηρα)

ΤΟ moto ΤΟ ΣΤΙΡΙΖΩ ΚΑΙ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΩ ΠΙΣΤΕΥΩ ΝΑ ΤΟ ΣΤΙΡΙΖΩ!
    ΕΧΩ ΓΝΩΡΙΣΕΙ ΠΟΛΛΟΥΣ ΣΠΟΥΔΑΙΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ, ΕΧΩ ΜΑΘΕΙ ΠΟΛΛΑ, ΕΧΩ ΠΕΡΑΣΕΙ ΚΑΙ ΠΕΡΝΑΩ ΚΑΛΑ!
    ΔΕ ΠΑΩ ΝΑ ΑΝΟΙΞΩ ΝΕΟ ΦΟΡΟΥΜ!
    ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΟ ΦΟΡΟΥΜ!

ΜΕ ΤΟ ΔΕΛΕΑΡ ΕΧΩ ΚΙ ΕΠΕΙΔΗ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ, ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΜΕ ΤΟ ΤΡΟΠΟ ΜΟΥ (καλος, κακος,λαθος) ΝΑ ΒΡΩ-ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ!

ΔΕΝ ΑΝΕΧΟΜΑΙ ΤΟ ΜΑΛΑΚΑ ΤΟ ΣΕΡΒΙΤΟΡΟ (ΚΙ ΑΣ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΤΕΤΟΙΕΣ ΕΝΤΟΛΕΣ) ΠΡΙΝ ΑΦΗΣΕΙ ΤΗ ΜΠΥΡΑ ΣΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ ΝΑ ΜΟΥ ΖΗΤΑΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΠΛΗΡΩΣΩ!

ΚΑΤΑΛΑΒΑΜΕ Ή ΝΑ ΚΑΝΩ ΚΙ ΕΓΩ ΚΑΚΑ?

BMW+KTM = GS 1450 EXC-F Το avatar του/της Nik0s
    Εγώ πάλι δεν καταλαβαίνω πως είναι αγένεια να φύγεις από κάπου που δεν έχεις ΡΑΝΤΕΒΟΥ με ΚΑΝΕΝΑΝ αφού όλα είναι τόσο αυθόρμητα και απρογραμμάτιστα...

Αν τον πετύχεις σε πετύχει καλώς. Αν πεινάει και έχει πάει για σουβλάκια πάλι καλώς....
    - So, what do you do for a living ?
    - I'm into murders and executions.
    - I'm sorry ?
    - I said, I'm into mergers and acquisitions.

Patrick Bateman
    -------------------------------------
    Bikepics Photo Album
    Ινδία: Δύο εβδομάδες στο Rajasthan

Αρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
    ΔΕΝ ΑΝΕΧΟΜΑΙ ΤΟ ΜΑΛΑΚΑ ΤΟ ΣΕΡΒΙΤΟΡΟ (ΚΙ ΑΣ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΤΕΤΟΙΕΣ ΕΝΤΟΛΕΣ) ΠΡΙΝ ΑΦΗΣΕΙ ΤΗ ΜΠΥΡΑ ΣΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ ΝΑ ΜΟΥ ΖΗΤΑΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΠΛΗΡΩΣΩ!
    Ενώ για τα στραβά του Δέλεαρ, όλοι λίγο πολύ συμφωνούμε, εδώ έχεις άδικο....

Παλιά που δεν πληρωνόταν "τη εμφανίσει" πολύς κόσμος είχε φύγει χωρίς να πληρώσει (απο αφηρημάδα όχι επιτηδες - θέλω να πιστεύω), πολλές φορες ο Παναγιώτης (τότε) ψαχνόταν ποιος του χρωστάει, πολλές φορές είχαμε πληρώσει για άλλους που είχαν φύγει κλπ κλπ

Σε αυτό δεν τους δίνω άδικο

71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
    Ενώ για τα στραβά του Δέλεαρ, όλοι λίγο πολύ συμφωνούμε, εδώ έχεις άδικο....

Παλιά που δεν πληρωνόταν "τη εμφανίσει" πολύς κόσμος είχε φύγει χωρίς να πληρώσει (απο αφηρημάδα όχι επιτηδες - θέλω να πιστεύω), πολλές φορες ο Παναγιώτης (τότε) ψαχνόταν ποιος του χρωστάει, πολλές φορές είχαμε πληρώσει για άλλους που είχαν φύγει κλπ κλπ

Σε αυτό δεν τους δίνω άδικο

Σωστό ... σε τελική οι σερβιτόροι δεν χρωστάνε να ψάχνουν για να πληρώσουν από την τσέπη τους...

Το θέμα όμως είναι άλλο ... θέλουμε να προσπαθήσουμε να βρούμε κάποιο καλύτερο στέκι ;;

Μπορεί και να κάτσει , μπορεί και όχι ... το θέμα είναι αν θέλουμε ...

Αρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
    Μαλιστα...
    Μιας και (δεν ειναι ουτε κρυφο, ουτε κακο) αναφερεσαι σε μενα για πολλα, ας πω...

Με συγκρινεις (ισως και αλλους, αλλα εμενα ΣΙΓΟΥΡΑ) με τοσους και τοσα που δε μου ταιριαζουν!

Δε τρεχει τπτ!

ΣΕ ΚΑΜΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΔΕΝ ΑΠΟΔΕΧΟΜΑΙ ομως τους χαρακτηρισμους και δε θεωρω οτι "εσπασα" καμμια παρεα!
    Η προταση για φαγητο εγινε σε ολους και οχι στα κρυφα στους "κολλητους" μου!
    Κι εκει που πηγαμε, παλι ΔΕΝ μιλαγαμε λογω αποστασης όλοι με ολους!

Επισης ΑΓΕΝΗΣ δεν υπηρξα ΠΟΤΕ!

Ισως σε καποιους που μου εδωσαν αφορμη αλλα ασχετο με το παρων θεμα!

Επισης η κουβεντα ξεκινησε απο αλλου αλλα λιγοι το καταλαβαν και ακομη πιο λιγοι απαντησαν!

Τι καθομαι και απολογουμαι ομως? Αφου ετσι κι αλλιως δε θα καταλαβετε αν δε θελετε! (αυτο ΔΕΝ εχει προσωπικο χαρακτηρα)

ΤΟ moto ΤΟ ΣΤΙΡΙΖΩ ΚΑΙ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΩ ΠΙΣΤΕΥΩ ΝΑ ΤΟ ΣΤΙΡΙΖΩ!
    ΕΧΩ ΓΝΩΡΙΣΕΙ ΠΟΛΛΟΥΣ ΣΠΟΥΔΑΙΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ, ΕΧΩ ΜΑΘΕΙ ΠΟΛΛΑ, ΕΧΩ ΠΕΡΑΣΕΙ ΚΑΙ ΠΕΡΝΑΩ ΚΑΛΑ!
    ΔΕ ΠΑΩ ΝΑ ΑΝΟΙΞΩ ΝΕΟ ΦΟΡΟΥΜ!
    ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΟ ΦΟΡΟΥΜ!

ΜΕ ΤΟ ΔΕΛΕΑΡ ΕΧΩ ΚΙ ΕΠΕΙΔΗ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ, ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΜΕ ΤΟ ΤΡΟΠΟ ΜΟΥ (καλος, κακος,λαθος) ΝΑ ΒΡΩ-ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ!

ΚΑΤΑΛΑΒΑΜΕ Ή ΝΑ ΚΑΝΩ ΚΙ ΕΓΩ ΚΑΚΑ?

Η "αγενεια" πολλες φορες προερχεται κι απο απερισκεψια και δεν ειναι παντα "σταση ζωης"...

Σαφως κι αναφερομαι ΚΑΙ σε σενα, οπως αναφερομαι και στον Νικο, που προτιμαει τις "μικρες" παρεες (τις οποιες ΔΕΝ θα 'χε γνωρισει, αν δεν ειχε ερθει στην μεγαλη παρεα), οπως ακομα και στον tai πχ, που ενω ηταν παρων σε παλιοτερες "δοκιμες", δεν εχει βαλει "μυαλο" ( ) ακομα και σ' αυτους που εχουν επιλεξει, να πηγαινουν τελικα "καπου αλλου" (χωρις να μπορω βεβαια να τους κακισω γι' αυτο).

Αν καποιος με ρωτησει, ουτε κι εγω γουσταρω το μαγαζι.
    Ειναι ομως ΚΕΝΤΡΙΚΟ και με χωρο ΑΣΦΑΛΗ για τα μηχανακια (κι ας ερχομαι με αμαξι κατα κανονα εγω)...

Χτες (οπως και την προηγουμενη Δευτερα), εκανα καποιον κοπο (κι εκαψα και καποια βενζινα) για να δω 10 ανθρωπους...
    Αυτο λοιπον ΔΕΝ κατεστει εφικτο τελικα, με αποτελεσμα να μου αφησει μια πικρία (την προηγουμενη Δευτερα), αλλα μια τρομερη ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗ χτες που επαναλειφθηκε!!!

Θελετε να πατε για φαϊ?
    Παέντε!
    Βαλτε ενα ποστ και μαζευτειτε και παέντε!
    ΔΕΝ ειπε κανεις τιπτις!

Αν (π.χ.) πριν τρια χρονια, ΕΓΩ μαζευα την παρεα κι ευφευγα "γι' αλλου", τωρα ΕΣΥ ΔΕΝ θα 'ξερες ΚΑΝΕΝΑΝ, γιατι απλα ΔΕΝ θα υπηρχε κανενας για να συναντησεις!

Οσο για την τακτικη του μαγαζιου (με την πληρωμη "αμα τη εμφανιση"), ΔΕΝ ειδα ΚΑΝΕΝΑΝ να "διαμαρτυρηθει", οταν παλιοτερα ΕΓΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ εχω πληρωσει πανω απο 30 φορες, "λογαριασμους" ατομων (γνωστων κι ευυποληπτων κατα τα αλλα) που "ξεχασαν" να πληρωσουν κι ουτε ειδα καποιον να συμμετασχει σ' αυτην την "καλυψη".

Θα μου πει καποιος βεβαια, οτι ειναι απ' τα ποσοστα που παιρνω, οποτε μικρη η ζημια...

Αρχικά δημιουργήθηκε από Nik0s
    Εγώ πάλι δεν καταλαβαίνω πως είναι αγένεια να φύγεις από κάπου που δεν έχεις ΡΑΝΤΕΒΟΥ με ΚΑΝΕΝΑΝ αφού όλα είναι τόσο αυθόρμητα και απρογραμμάτιστα...

Αν τον πετύχεις σε πετύχει καλώς. Αν πεινάει και έχει πάει για σουβλάκια πάλι καλώς....

Για ξαναπροσπαθησε...

Αλλιως να στο πω με παραδειγμα. :wacko:

Σαφως κι αναφερομαι ΚΑΙ σε σενα, οπως αναφερομαι και στον Νικο, που προτιμαει τις "μικρες" παρεες (τις οποιες ΔΕΝ θα 'χε γνωρισει, αν δεν ειχε ερθει στην μεγαλη παρεα), οπως ακομα και στον tai πχ, που ενω ηταν παρων σε παλιοτερες "δοκιμες", δεν εχει βαλει "μυαλο" ( ) ακομα και σ' αυτους που εχουν επιλεξει, να πηγαινουν τελικα "καπου αλλου" (χωρις να μπορω βεβαια να τους κακισω γι' αυτο).

Χρήστο, δεν είπα οτι προτιμάω τις μικρές παρέες, ούτε ποτέ κανόνισα κάτι με παιδιά από το moto σε επίπεδο κοινωνικής συναναστροφής εκτός Δέλεαρ και βόλτες. Απλά έχω επιλέξει τον τελευταίο καιρό, να μην προσπαθώ τόσο πολύ να έρθω στο Δέλεαρ (γιατί δεν είναι πάντα επιλογή μου) γιατί δεν περνάω όσο καλά περνούσα και οι άνθρωποι που έβλεπα, ΔΕΝ έρχονται ούτε αυτοί πια !
    - I'm sorry ?

Patrick Bateman
    Bikepics Photo Album

Για ξαναπροσπαθησε...

Αλλιως να στο πω με παραδειγμα. :wacko:

Για πε
    - I'm sorry ?

Patrick Bateman
    Bikepics Photo Album

Χρήστο, δεν είπα οτι προτιμάω τις μικρές παρέες
    Αυτο το ειπε ο Νικ0ς κι οχι εσυ. :smilea:

ούτε ποτέ κανόνισα κάτι με παιδιά από το moto σε επίπεδο κοινωνικής συναναστροφής εκτός Δέλεαρ και βόλτες. Απλά έχω επιλέξει τον τελευταίο καιρό, να μην προσπαθώ τόσο πολύ να έρθω στο Δέλεαρ (γιατί δεν είναι πάντα επιλογή μου) γιατί δεν περνάω όσο καλά περνούσα και οι άνθρωποι που έβλεπα, ΔΕΝ έρχονται ούτε αυτοί πια !
    Δεν ειπε οτι "υποσκαπτεις" εσυ τιποτα ρε Χρηστε...

Το μονο που ειπα για σενα, ειναι οτι ειχες βρεθει (νομιζω ) σε παλιοτερες και αποτυχημενες "προσπαθειες" και θα 'πρεπε να ξερεις... :wacko:

Απο την αλλη πιστευω (μπορει να κανω και λαθος) οτι οι "παλιοτεροι" θα πρεπει να βοηθαν στο να "δεθουν" και καινουργιες παρεες και να μην αρκουνται στις "δαφνες" (διαβαζε παλιες παρεες) τους, αν θελουμε να μεγαλωσει αυτη η οικογενεια και να 'χουμε "προσφερει" κι εμεις κατι σ' αυτο...

Απ' την αλλη (οπως ξαναπα) μπορει εγω να ειμαι απλα ουτοπικος κι εκτος πραγματικοτητας...
    Αν ισχυει παντως το δευτερο, τοτε ΔΕΝ μ' αρεσει αυτη η εσωστρεφης "πραγματικοτητα"!

Σελίδα 5 από 45 ΠρώτοΠρώτο 1234567891015 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Δευτέρα 23/8 το Group therapy συνεχίζετε στο ΔΕΛΕΑΡ
    από idi στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 94
    Τελευταίο μήνυμα: 25/08/2004, 21:18
  2. Συναντηση Δελεαρ για coca-amstel στις 9:00...
    από life_dab στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 26
    Τελευταίο μήνυμα: 21/08/2004, 13:01
  3. Δελεαρ
    από crs-k στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 17
    Τελευταίο μήνυμα: 02/08/2004, 17:37
  4. Καλημέρα...ΚΑΦΕΔΑΚΙ...στο...ΔΕΛΕΑΡ...29/5;;;
    από jimbar στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 49
    Τελευταίο μήνυμα: 30/05/2004, 17:32
  5. Δελεαρ 2/4/04