Σελίδα 5 από 11 ΠρώτοΠρώτο 12345678910 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 61 έως 75 από 158

Θέμα: fazer vs uno turbo

Ένα μέλος... Το avatar του/της Aggelos_SV
    Αρχικά δημιουργήθηκε από flwros

υ.γ. αφου περνας οπως λες καθε μερα με το παπι στην καβαλας εγω ειμαι αυτος με κοκκινη φορμα κ σογκοκου που κατεβαινει με 100+αντιθετα!!αυτο γιατι δεν το κατακρινεις??

Ρε Respeeeeeeeeeeeeeeeeect ακούς??

Αν θες κάνα αυτοκόλλητο για τον τράκτορα πέρνα μια βόλτα από Αθήνα :rotflmao:

Φλώρε είσαι τραγικός μαλάκας Εν συντομία τριμάλακας
    Μην απορείτε γιατί κάποιοι καβαλάν χωρίς κράνος...το κάνουν για να μη χαλάσει το τυρί που έχουν μεσ'το κεφάλι τους

σημερα τριτη καθως σχολασα απ την δουλεια βρεθηκα στο φαναρι στα καρφουρ πριν το σαρακακη διπλα διπλα μ ενα fazer καινουριο!!........................ειχε γουστο,αν φορουσα προγραμμα στο ουνο θα χε ακομα περισσοτερη πλακα!!

Εγω απο ολα αυτα 2 αποριες εχω.....Θα προσπερασω τις αποψεις πανω στο θεμα αν ειναι σωστο ή οχι και θα σχολιασω αυτα που μας λες για δεδωμενα.

1η τα εριξες με το Uno σε Ζ και τα εφαγες απο <<καινουργιο Fazer>> απο σταση(ειπες 1ες-2ες λιγο 3ες)

Δηλαδη φιλε πρεπει να κανει κατω απο 3-3.5sec το Uno τα 100 ε?Και περναει 105 αλογα μηχανακι ενω χανει απο 90 πανω κατω ροδα,καινουργιο κιολας.Μηπως του φορας και μπαλονια οταν πας στην δουλεια σου για να περιορισεις το σπινιαρισμα?

2η Με ενα προγραμμα ποσα αλογα θα παρει το Uno?100-150 ?Αμα ειναι τοσο κωλοφτιαγμενο που περναει Z,απο σταση, και παιζει με Fazer δεν του εχεις ηδη προγραμμα?

Μου θυμιζεις ενα γνωστο μου που με Fazer περναγε οτι εβρισκε μπροστα του.Καθε μερα εκανε κοντρες στον υπνο του με οτι υπηρχε στον δρομο και το παταγε......Με λιγα λογια καλο το Unο και εμενα μου αρεσει αλλα για να ισχυουνε αυτα που λες και ειδικα απο σταση πρεπει να βγαζει 250 αλογα πανω κατω,ελαφρωμενο και να ειναι στημενο για dragster,ραμμενο αμαξωμα σχεσεις λαστιχα κτλ κτλ, οχι να πηγαινεις στην δουλεια σου και να κανεις κοντρες στην Καβαλας.

Θα χαρω να με βγαλεις λαθος

Τουρίστας Φωτογράφος Το avatar του/της Greg61
    πως κανεις ετσι ρε φιλε??σε πιασαν οι ανασφαλειες σου??μη φοβασαι δεν θα το ξανακανω μπροστα στα ματια σου,η μαλλον μην περνας απο καβαλας!!ουτε μουρη πουλησα ουτε τπτ!!εσυ προσπαθεις να κερδισεις τις εντυπωσεις παιζοντας το κυριλεμανής!!ηρεμισε θα παθεις τπτ!!αντε...θα σε παω με κλειστη πιεση εσενα
    ή με σουζα με το κτμ
    Γιατί το αποπαίρνετε το παιδί ρε συνάδελφοι;
    Δέν βλέπετε που, σώνει και καλά θέλει να βάλει την άδεια του uno;
    Δηλαδή, θέλει να μας κάνει δώρο ένα αμάξι (για να το πουλήσουμε) και σείς τον μαλώνετε; Παλιόπαιδα!

Έλα παληκάρι μου εσύ, πάρε και το καραφτιαγμένο σου, το καμάρι σου, ανέβασε και τις πιέσεις σου, φόρα τα προγράμματά σου, πάρε και το λάπτοπ δίπλα για επιτόπου σετάρισμα (τι; δέν έχεις; ) βάλε και σλίκ λάστιχα για να μή γλυστράς, κι όποτε είσαι έτοιμος, έλα να σε μπάσω εγώ στο παλιό αεροδρόμιο. Εκεί, ο μόνος κίνδυνος είναι οι γλάροι, άρα έχεις ένα ατού υπέρ σου!

...κι αφού έραψες Ζ και fazer, εμένα με το ταπεινό και μαμά χορνέτ μ' έχεις στα σίγουρα!.... τί λές φλώρε;
    Πολλά, Καλά κι Ευχάριστα Χιλιόμετρα. Γρηγόρης Νάκος.

Έχω μείνει άφωνος!....

Παλαιό μέλος Το avatar του/της CPANTELO
    Αρχικά δημιουργήθηκε από mats8282
    Εγω απο ολα αυτα 2 αποριες εχω.....Θα προσπερασω τις αποψεις πανω στο θεμα αν ειναι σωστο ή οχι και θα σχολιασω αυτα που μας λες για δεδωμενα.

1η τα εριξες με το Uno σε Ζ και τα εφαγες απο <<καινουργιο Fazer>> απο σταση(ειπες 1ες-2ες λιγο 3ες)

Δηλαδη φιλε πρεπει να κανει κατω απο 3-3.5sec το Uno τα 100 ε?Και περναει 105 αλογα μηχανακι ενω χανει απο 90 πανω κατω ροδα,καινουργιο κιολας.Μηπως του φορας και μπαλονια οταν πας στην δουλεια σου για να περιορισεις το σπινιαρισμα?

2η Με ενα προγραμμα ποσα αλογα θα παρει το Uno?100-150 ?Αμα ειναι τοσο κωλοφτιαγμενο που περναει Z,απο σταση, και παιζει με Fazer δεν του εχεις ηδη προγραμμα?

Μου θυμιζεις ενα γνωστο μου που με Fazer περναγε οτι εβρισκε μπροστα του.Καθε μερα εκανε κοντρες στον υπνο του με οτι υπηρχε στον δρομο και το παταγε......Με λιγα λογια καλο το Unο και εμενα μου αρεσει αλλα για να ισχυουνε αυτα που λες και ειδικα απο σταση πρεπει να βγαζει 250 αλογα πανω κατω,ελαφρωμενο και να ειναι στημενο για dragster,ραμμενο αμαξωμα σχεσεις λαστιχα κτλ κτλ, οχι να πηγαινεις στην δουλεια σου και να κανεις κοντρες στην Καβαλας.

Aκομα και με 400 αλογα.....
    παλι θα τους εκλανε τα @ρχιδι@!!!!!!!

Ειδικα αυτο που ειπε για 2ρες και 3ες ειχε πολυ πλακα......... Απλα ο ανθρωπος ζει σε εναν δικο του κοσμο οπου ολα ειναι αναποδα..... ακομα και τα χρεπια με 10 κιλα ανα ιππο εχουν μηχανες απο σταση!!!!!! Ρε μπας και τα εβαλε με κανα ζετακι ή μπομπο και μπερδευτηκε?

Τσίκι; Το avatar του/της MikeG
    Ακόμα ασχολείστε μα μ@λ@κίες....?

Παλαιό μέλος Το avatar του/της CPANTELO
    Αρχικά δημιουργήθηκε από MikeG
    Ακόμα ασχολείστε μα μ@λ@κίες....?
    Εχεις απολυτο δικιο αλλα εχει γελιο η υποθεση!!!

Και εγω μια φορά με το NEXUS SCOOTERΑΚΙ μου (250cc παρακαλω) εβαλα κοντρα με μια ferrari και την εσκισα μεσα στην αθηνα στην πετρου ραλλη, προσεχαμε παντα βεβαια και δεν χτυπησαμε κανενα κοιταξαμε να το οργανωσουμε σωστα δεν περναγε κανενας εκεινη την ωρα ειχαμε φωναξει δυνατα πριν ξεκινησουμε καντε στην ακρη ολοι θα κανουμε κοντρα και ετσι ηταν ασφαλες στα πρωτα μετρα μου εριξε λιγακι αλλα μετα μπηκε μπροστα του ενας διαδηλωτης που φωναζε κατι για σφαλιστικο και μ@λακιες που δεν ειχε ακουσει την ανακοινωση μας (τι μ@λακας και αυτος, αφου ειχαμε ξελαρυγγιαστει κουφος ηταν?) και εκοψε η ferrari και του εριξα παιδια στα αυτια, τον γ@μησα, αλλα τον παραδεχομαι ηταν κυριος δωσαμε τα χερια μετα και ξανακανονισαμε για αλλη μερα, δεν βαζω κοντρες γενικα αλλα να, ειναι στο αιμα του ανθρωπου πιστευω και καμοια φορα σου βγαινει!!!!

πολυ φλωροςςςςςςςςςςςςςς Το avatar του/της flwros
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Greg61
    Γιατί το αποπαίρνετε το παιδί ρε συνάδελφοι;
    Δέν βλέπετε που, σώνει και καλά θέλει να βάλει την άδεια του uno;
    Δηλαδή, θέλει να μας κάνει δώρο ένα αμάξι (για να το πουλήσουμε) και σείς τον μαλώνετε; Παλιόπαιδα!

Έλα παληκάρι μου εσύ, πάρε και το καραφτιαγμένο σου, το καμάρι σου, ανέβασε και τις πιέσεις σου, φόρα τα προγράμματά σου, πάρε και το λάπτοπ δίπλα για επιτόπου σετάρισμα (τι; δέν έχεις; ) βάλε και σλίκ λάστιχα για να μή γλυστράς, κι όποτε είσαι έτοιμος, έλα να σε μπάσω εγώ στο παλιό αεροδρόμιο. Εκεί, ο μόνος κίνδυνος είναι οι γλάροι, άρα έχεις ένα ατού υπέρ σου!

...κι αφού έραψες Ζ και fazer, εμένα με το ταπεινό και μαμά χορνέτ μ' έχεις στα σίγουρα!.... τί λές φλώρε;
    επειδη ξεφευγει το πραμα...δεν κανω κοντρες...αλλα με σενα παω κ με οπισθεν!!βαζω προγραμμα κ παμε!!θα χαρω παρα πολυ να μου παρεις κ τα σωβρακα οχι μονο την αδεια!!!οπου θες κ χωρις μπαλονια!!δεν προκαλεσα κανεναν αλλα τελικα η λεξη flwros ανηκει σε πολλους αλλους εκτος απο μενα!!
    πεσμου που κ ποτε!!εγω σε καμια βδομαδα θα μαι ετοιμος!!!
    επαναλαμβανω..δεν κανω κοντρες...αλλα με σενα οτι ωρα γουσταρεις:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    http://www.youtube.com/watch?v=ws9BQ2k-RL0&feature=related

Λάθος λόγια και λάθος άνθρωπο διάλεξες...

Αρχικά δημιουργήθηκε από CIRUS
    Και εγω μια φορά με το NEXUS SCOOTERΑΚΙ μου (250cc παρακαλω) εβαλα κοντρα με μια ferrari και την εσκισα μεσα στην αθηνα στην πετρου ραλλη, προσεχαμε παντα βεβαια και δεν χτυπησαμε κανενα κοιταξαμε να το οργανωσουμε σωστα δεν περναγε κανενας εκεινη την ωρα ειχαμε φωναξει δυνατα πριν ξεκινησουμε καντε στην ακρη ολοι θα κανουμε κοντρα και ετσι ηταν ασφαλες στα πρωτα μετρα μου εριξε λιγακι αλλα μετα μπηκε μπροστα του ενας διαδηλωτης που φωναζε κατι για σφαλιστικο και μ@λακιες που δεν ειχε ακουσει την ανακοινωση μας (τι μ@λακας και αυτος, αφου ειχαμε ξελαρυγγιαστει κουφος ηταν?) και εκοψε η ferrari και του εριξα παιδια στα αυτια, τον γ@μησα, αλλα τον παραδεχομαι ηταν κυριος δωσαμε τα χερια μετα και ξανακανονισαμε για αλλη μερα, δεν βαζω κοντρες γενικα αλλα να, ειναι στο αιμα του ανθρωπου πιστευω και καμοια φορα σου βγαινει!!!!
    εσυ αν υπηρχε κ με βοηθητικες μοτο θα το επερνες!!κουλομαρια!!!φλωρε

Αρχικά δημιουργήθηκε από Operater
    Λάθος λόγια και λάθος άνθρωπο διάλεξες...
    αυτος διαλεξε τον σωστο

Αρχικά δημιουργήθηκε από mats8282

σε καταλαβα εσενα!!ο γειτονας απεναντι εισαι ε??????????

Παλαιό μέλος Το avatar του/της DimChios
    εμενα με εχεις?

οχι με το κτμ μου, με το αλλο...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Ζεύκας
    επειδη ξεφευγει το πραμα...δεν κανω κοντρες...αλλα με σενα παω κ με οπισθεν!!βαζω προγραμμα κ παμε!!θα χαρω παρα πολυ να μου παρεις κ τα σωβρακα οχι μονο την αδεια!!!οπου θες κ χωρις μπαλονια!!δεν προκαλεσα κανεναν αλλα τελικα η λεξη flwros ανηκει σε πολλους αλλους εκτος απο μενα!!
    πεσμου που κ ποτε!!εγω σε καμια βδομαδα θα μαι ετοιμος!!!
    επαναλαμβανω..δεν κανω κοντρες...αλλα με σενα οτι ωρα γουσταρεις:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    ρε φλωρε πλάκα μας κάνεις?

εδώ όποιος σου τη λέει του λές "σε έχω" "με την όπισθεν" κτλ!

Κ μας τα έχεις κάνει τσουρέκια με αυτό το πρόγραμμα! :rotflmao:

Αλλά κατ΄τ'άλλα δεν κάνεις κόντρες!

-Θέμα για κόντρες άνοιξες!
    -Η κόντρα είναι στη φύση του ανθρώπου λες!
    -Μας προκαλείς σε κόντρες!
    -Έχεις για υπογραφή όλα τα ελληνικά site για κόντρες!

Αλλά...

επαναλαμβανω..δεν κανω κοντρες...

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

τι μαλάκας θεέ μου!

Σελίδα 5 από 11 ΠρώτοΠρώτο 12345678910 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Fazer vs Fazer
    από Road67 στο forum Yamaha Fazer
    Απαντήσεις: 11
    Τελευταίο μήνυμα: 03/07/2009, 10:19
  2. sv650s vs fazer vs hornet