Σελίδα 5 από 17 ΠρώτοΠρώτο 1234567891015 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 61 έως 75 από 246

Θέμα: 181,2 αλογα ειναι καλα???

Αρχικά δημιουργήθηκε από JIMK7
    Περί ορέξεως κολοκυθόπιτα η αλλιώς ότι δεν πιάνει ή αλεπού τα κάνει κρεμαστάρια
    φοβερη επιχειρηματολογια εναντι των γραφομενων μου...χανεσαι εσυ...η αλλιως...ριξε μια ματια στο ποστ των δυναμομετρησεων να δεις τι κανει ενα "παλιο" mild busa κι ελα μετα να μου πεις για κρεμασταρια κι αλλες τετοιες π@παριες...

υ.γ. "φτανει" οχι "πιανει"... την λες που την λες την αστοχη παροιμια,πες την τουλαχιστον σωστα...
    frankly my dear, i dont give a damn...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της T.R.E

the problematix Το avatar του/της JIMK7
    Αρχικά δημιουργήθηκε από reinmeister
    φοβερη επιχειρηματολογια εναντι των γραφομενων μου...χανεσαι εσυ...η αλλιως...ριξε μια ματια στο ποστ των δυναμομετρησεων να δεις τι κανει ενα "παλιο" mild busa κι ελα μετα να μου πεις για κρεμασταρια κι αλλες τετοιες π@παριες...

υ.γ. "φτανει" οχι "πιανει"... την λες που την λες την αστοχη παροιμια,πες την τουλαχιστον σωστα...
    Στη παροιμία ομολογώ έχεις απόλυτο δίκιο αλλά η ουσία παραμένει η ίδια
    και τις παπαριες που μας αραδιάζεις είναι μόνο άποψη σου παρτο χαμπάρι το πλοίο της αγάπης που έχεις είναι πλέον ξεπερασμένο σε ένα μηχανάκι δεν μετράνε μόνο τα άλογα αλλά το σύνολο σ αρέσει δε σ αρέσει το καινούργιο μπουσα είναι καλύτερο από όλες τις μεριές τώρα καλός η κακός μείνε εκεί που είσαι και άσε τους άλλους
    ΔΥΟ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΤΟ ΚΟΣΜΟ ΕΙΝΑΙ ΑΠΕΡΑΝΤΑ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ ΚΑΙ Η ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΒΛΑΚΕΙΑ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΕΧΩ ΚΑΠΟΙΕΣ ΑΜΦΙΒΟΛΙΕΣ

ΑΪΝΣΤΑΙΝ

Γατάκιαααααα....... Το avatar του/της arxaios
    Αρχικά δημιουργήθηκε από SUZUKAKIAΣ
    Πωπωπω εσεις οι αικπαιδεφτηκι ειστε αλλο πραμα......ακομα και στα φορουμ.....

:o :o :o :o :o :o :o
    Οι καλοί τρόποι φίλε μου, δεν έχουν να κάνουν με τα πτυχία και την επαγγελματική ιδιότητα αλλά με το ήθος ......
    Ευτυχώς δεν θα μπορούσα να απαντήσω με τον τρόπο σου .............

:a31:
    Έτσι δεν είχες απαντήσει ;;;

Σε παρακαλώ μην ξανα-ασχοληθείς μαζί μου ........

Στη παροιμία ομολογώ έχεις απόλυτο δίκιο αλλά η ουσία παραμένει η ίδια
    και τις παπαριες που μας αραδιάζεις είναι μόνο άποψη σου παρτο χαμπάρι το πλοίο της αγάπης που έχεις είναι πλέον ξεπερασμένο σε ένα μηχανάκι δεν μετράνε μόνο τα άλογα αλλά το σύνολο σ αρέσει δε σ αρέσει το καινούργιο μπουσα είναι καλύτερο από όλες τις μεριές τώρα καλός η κακός μείνε εκεί που είσαι και άσε τους άλλους
    εξακολουθεις βλεπω να λειτουργεις υπο καθεστως απολυτης ηλιθιοτητας...αυτα που σας "αραδιαζω" ειναι γεγονος οτι ειναι δημιουργημα της φαντασιας μου...καμια σχεση με την πραγματικοτητα...απο το μυαλο μου εβγαλα τα χαρακτηριστικα του "νεου" μπουσα...οχι δεν εχουν γνωστοποιηθει ακομα τα specs του...ειναι επτασφραγιστο μυστικο που η σουζουκι το κραταει καλα κρυμμενο...

συνελθε...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της kinhsh
    Απο το λιγο που ειχα οδηγησει το παλιο και το καινουργιο ,δεν αποκομισα την εντυπωση οτι εχουν ιδιο πλαισιο.Μπορει να κανω και λαθος αλλα το συνολο πλαισιο ψαλιδι στο καινουργιο μου φανηκε πιο ακαμπτο εστω με μικρη διαφορα. Επισης η γεωμετρια του καινουργιου μου φανηκε πιο γρηγορη και προσωπικα προτιμω την παλια γεωμετρια στο πιρουνι ακομη και τα παλια λαστιχα τα 56 σε σχεση με τα 15 γιατι γλιστραγαν πιο ευκολα, και γενικα το πιρουνι το προηγουμενο μου φαινοταν πιο ακριβο απο στιβαροτητα και πληροφορια.Αυτα τα πιρουνια με τα μαυρα καλαμια δεν μου αρεσουν γιατι εχουν μια μικρη ελαστικοτητα στο σημειο των μαυρων καλαμιων για να ειναι ελαφρια.
    Οσο για τα φρενα πιστευω επιτηδες δεν βαζουν πολυ δυνατα για να μη πεφτει ο κοσμος .Εχω ακουσει οτι και τα χαρλευ δεν εχουν δυνατα φρενα και πιστευω οτι αυτος ειναι ο λογος και γι αυτα.
    Στην πραξη το καινουργιο χαγιαμπουσα μπορει να κινηθει πιο γρηγορα απο το παλιο κυριως στις αλλαγες κατευθυνσης και γενικα θυμιζει περισσοτερο συχρονο σουπερσπορ.

εξακολουθεις βλεπω να λειτουργεις υπο καθεστως απολυτης ηλιθιοτητας...αυτα που σας "αραδιαζω" ειναι γεγονος οτι ειναι δημιουργημα της φαντασιας μου...καμια σχεση με την πραγματικοτητα...απο το μυαλο μου εβγαλα τα χαρακτηριστικα του "νεου" μπουσα...οχι δεν εχουν γνωστοποιηθει ακομα τα specs του...ειναι επτασφραγιστο μυστικο που η σουζουκι το κραταει καλα κρυμμενο...

συνελθε...

Όλα αυτά που ανέφερες πιο πριν τα διάβασα και σε ότι περιοδικό
    κυκλοφόρησε για το νέο hayabusa.
    Έχω καταλήξει στα ίδια συμπεράσματα με σένα.
    Θα ήθελα να διορθώσω ότι στην τιμή ήρθε φτηνότερη κατά 1300 ευρώ.
    Πριν βγεί σε προσφορά πέρυσι το haya έκανε 15300.
    Τώρα η τιμη αντιπροσωπείας για το νέο είναι 14000.
    Πράγματα που επιβεβαιώνουν όλα αυτά που έγραψες.
    Ούτε έξοδα για έρευνα ,ούτε τίποτε.

Όταν δε διάβασα τις επιδόσεις διασταυρωμένες από πολλά περιοδικά
    τότε απογοητεύτηκα πλήρως.
    10 χρόνια μετά και να φεύγει το παλιό σε τελική,0-100 και ο-400 ??
    Και 30 κιλά βαρύτερο ??

Νομίζω πως αυτά τα Εuro-3 και 4 τα γαμίσανε τα μηχανάκια.
    Τα ίδια με το ZZR-1400.
    Όσο για τα άλoγα όπως το είπες 171 και κάτι ψιλά.
    Μόνο οι δικοί μας το έβγαλαν τόσο.
    15 άλογα πάνω από το παλιό, βάλε τα τριάντα κιλά και διαίρεσε.
    Η Γιαμάχα είναι έξω από αυτό το παιχνίδι των τεράτων.
    Αν δεν κάνει τίποτε και η Χόντα που το αποκλείω γιατί αυτοί κοιμούνται
    και αναπαράγουν εδώ και καιρό,άσε που όταν λένε 10 εννοούν 7,
    να μου το θυμάσαι
    ΤΟ HAYABUSA που έφυγε θα είναι ίσως η τελευταία μεγάλη
    υπερμοτοσυκλέττα με αρχίδια.
    Ο κόσμος πάει πια στα 1000 κυβικά,πολλοί οι λόγοι,πάρα πολλοί.
    Νομίζω πως σηματοδοτεί αυτό το μηχανάκι το τέλος μιας εποχής.
    Μιας εποχής που ξεκίνησε στις αρχές του 80 με τα πυραυλάκια ,τα 1100,
    και τα gsx-r.
    H κίνηση που είδα πέρσυ στα G.P. να κατεβαίνουν στα 800 κυβικά μου λέει πολλά.
    Πάντα οι αγώνες είναι μπροστά και ο προάγγελος του τι θα ακολουθήσει.

Όσο για τον ανωτέρω κύριο με την παροιμία,το ίδιο απότομος και προσβλητικός
    ήταν και προς εμένα σε μια προηγούμενη συζήτηση.
    Είναι θέμα κουλτούρας,οπότε άστο να το πάρει το ποτάμι δε θα βρεις άκρη.
    Εδώ ανταλλάσουμε απόψεις για να ανημερωθούμε,όχι για να βγάλουμε
    τα κατάλοιπα μας.
    Όποιος έχει τη γνώση ας φροντίσει να τη μεταδώσει όχι να την επιβάλλει.
    Και λάθος νάναι ,πάλι κερδισμένοι θάναι αυτοί που τον διαβάζουν,
    Γιατί ??
    Γιατί σε ερεθίζει να μάθεις.
    ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΚΟΥΛΤΟΥΡΑΣ.

Αρχικά δημιουργήθηκε από kinhsh
    Απο το λιγο που ειχα οδηγησει το παλιο και το καινουργιο ,δεν αποκομισα την εντυπωση οτι εχουν ιδιο πλαισιο.Μπορει να κανω και λαθος αλλα το συνολο πλαισιο ψαλιδι στο καινουργιο μου φανηκε πιο ακαμπτο εστω με μικρη διαφορα. Επισης η γεωμετρια του καινουργιου μου φανηκε πιο γρηγορη και προσωπικα προτιμω την παλια γεωμετρια στο πιρουνι ακομη και τα παλια λαστιχα τα 56 σε σχεση με τα 15 γιατι γλιστραγαν πιο ευκολα, και γενικα το πιρουνι το προηγουμενο μου φαινοταν πιο ακριβο απο στιβαροτητα και πληροφορια.Αυτα τα πιρουνια με τα μαυρα καλαμια δεν μου αρεσουν γιατι εχουν μια μικρη ελαστικοτητα στο σημειο των μαυρων καλαμιων για να ειναι ελαφρια.
    Οσο για τα φρενα πιστευω επιτηδες δεν βαζουν πολυ δυνατα για να μη πεφτει ο κοσμος .Εχω ακουσει οτι και τα χαρλευ δεν εχουν δυνατα φρενα και πιστευω οτι αυτος ειναι ο λογος και γι αυτα.
    Στην πραξη το καινουργιο χαγιαμπουσα μπορει να κινηθει πιο γρηγορα απο το παλιο κυριως στις αλλαγες κατευθυνσης και γενικα θυμιζει περισσοτερο συχρονο σουπερσπορ.

Όπως και να σου φάνηκε φίλε μου έχουν ακριβώς το ίδιο πλαίσιο με
    ακριβώς ην ίδια γωνία Κάστερ 24,2 μοίρες παρά το 23 και κάτι που είχαν ανακοινώσει.
    Επειδή στα παλιά είχε παρουσιαστεί κάποιο πρόβλημα στο φόρτωμα και τα
    πρώτα μέχρι το 2001 είχαν κόψει υποπλαίσιο ,
    απλά το υποπλαίσιο είναι πλέον από ατσάλι.
    Αλλά αυτό ήταν κάτι που διορθώθηκε από το 2002 και μετά με την ενίσχυση του.
    Εγώ δεν το οδήγησα,αλλά εξήγησε μου εσύ με 30 κιλά παραπάνω σου φάνηκε
    καλύτερο στο στροφιλίκι ??

Καλλίγραμμον Μέλος Το avatar του/της vaska
    Η SUZUKI είναι η πρώτη διδάξασα σε μη αλλαγές στα εμπορικά της μηχανάκια. Δείτε λίγο την ιστορία με το DR 650. Σε διαδρομή περίπου 20 χρόνων έκανε μόνο 4 φορές αλλαγές. Ο ίδιος πρωτόγονος κινητήρας με την ίδια κτηνώδη δύναμη και την ίδια "κλωστιά" στην ροπή με συντροφεύει 10 χρονια τώρα, χωρίς καμία διάθεση από την μεριά της εταιρίας για αλλαγές. Και γιατί να το κάνει όταν το μηχανάκι πουλάει? Αλάζει λίο τα πλαστικά το χρώμα άντε και το σχήμα του καθρέφτη και νατο το ολοκαίνουριο μηχανάκι να το βλέπει ο πιτσιρικάς να κα@λώνει και να το αγοράζει. Όσοι αγόρασαν το καινούριο BUSA καλορίζικο με πολλά και ασφαλή χιλιόμετρα, όσοι έχουν το παλιό καλώς το έχουν δεν έχουν λόγο να το αλλάξουν. 299 Km με 317 δεν νομίζω ότι έχουν καμία διαφορά, έτσι κι αλιώς ελάχιστοι είναι εκείνοι που έχουν τα " ΝΕΦΡΑ" να το πάνε εκεί πάνω. Μοναξιά στα 299 μοναξιά και στα 317. Όσο για τους λεβέντες που θέλουν να επιβάλουν τη γνώμη τους απλά αγνοήστε τους. Στο forum κατάθεση απόψεων κάνουμε όταν κι όποτε μπορούμε, ΔΕΝ ΕΠΙΒΑΛΟΥΜΕ!!!!!!!!

συνελθε...
    Πρώτα πρώτα μεγάλε ποτέ δεν σε έβρισα και αν θέλεις ξέρω να σε στολίσω με διάφορα τέτοια κοσμητικά επίθετα αλλά δεν θα το κάνω (αν και σου χρειάζονται μερικά)
    έχω πει και στο παρελθόν μη κολλάτε και μην επαναπαύεστε σε ότι διαβάζετε σε ένα περιοδικό το ξέρω ότι έχεις επενδύσει στο πραπρα σου και τώρα που ηρθε ο αντικαταστατής του σε πονάει (πάρε ξύδι) αλλά έτσι είναι η ζωή (προχωράει) και σε εμένα όταν θα βγει ο αντικαταστατής του κ7 δεν θα μου αρέσει αλλά θα το δεκτώ και όχι θα κάθομαι να γράφω ένα σωρό παπαριες για να δικαιολογήσω το ξεπερασμένο πλέον πρι πρι όπως το λες για υτο μάγκα μου σύνελθε εσύ με το πρα πρα που έχεις και άσε τους άλλους να παίρνουν τα καινούργια και χειρότερα κατά σένα και μερικους άλλους έξυπνους από εδώ μέσα .

Τώρα αν έχω άδικο η δίκιο θα φανεί στη πορεία από τις πωλήσεις και από τις μαρτυρίες των ιδιοκτητών χαγιαμπουσα Κ8 δεν θα κάτσω να ασχοληθώ άλλο με αυτό το ζήτημα τέλος .

ΔΥΟ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΤΟ ΚΟΣΜΟ ΕΙΝΑΙ ΑΠΕΡΑΝΤΑ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ ΚΑΙ Η ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΒΛΑΚΕΙΑ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΕΧΩ ΚΑΠΟΙΕΣ ΑΜΦΙΒΟΛΙΕΣ

ΑΪΝΣΤΑΙΝ

Πρώτα πρώτα μεγάλε ποτέ δεν σε έβρισα και αν θέλεις ξέρω να σε στολίσω με διάφορα τέτοια κοσμητικά επίθετα αλλά δεν θα το κάνω (αν και σου χρειάζονται μερικά)
    έχω πει και στο παρελθόν μη κολλάτε και μην επαναπαύεστε σε ότι διαβάζετε σε ένα περιοδικό το ξέρω ότι έχεις επενδύσει στο πραπρα σου και τώρα που ηρθε ο αντικαταστατής του σε πονάει (πάρε ξύδι) αλλά έτσι είναι η ζωή (προχωράει) και σε εμένα όταν θα βγει ο αντικαταστατής του κ7 δεν θα μου αρέσει αλλά θα το δεκτώ και όχι θα κάθομαι να γράφω ένα σωρό παπαριες για να δικαιολογήσω το ξεπερασμένο πλέον πρι πρι όπως το λες για υτο μάγκα μου σύνελθε εσύ με το πρα πρα που έχεις και άσε τους άλλους να παίρνουν τα καινούργια και χειρότερα κατά σένα και μερικους άλλους έξυπνους από εδώ μέσα .

Τώρα αν έχω άδικο η δίκιο θα φανεί στη πορεία από τις πωλήσεις και από τις μαρτυρίες των ιδιοκτητών χαγιαμπουσα Κ8 δεν θα κάτσω να ασχοληθώ άλλο με αυτό το ζήτημα τέλος .

να προσπαθησω να τα πω πιο απλα μπας και παρεις μπρος καποια στιγμη...

κατ αρχας μην βαζεις τα παντα σε ενα τσουβαλι...ο ελληνικος ειδικος τυπος μοτοσυκλεττας ειναι οντως για γελια...λειτουργει ως διαφημιστης των μοντελων και τιποτα περισσοτερο...ο αγγλικος και αμερικανικος τυπος ομως λεει οτι ισχυει...κι αυτο εχει αποδειχθει και πρακτικα...περαν αυτου ομως τα στοιχεια που παρεθεσα στο ποστ μου ΔΕΝ τα γραφει ειδικος τυπος αλλα το μανιουαλ της μοτοσυκλεττας...επισης εχω συνεχη επαφη με αμερικη και μιλαω με ανθρωπους που εχουν ηδη λυσει και τουμπανιασει τα νεα μπουσα...και λενε ακριβως οτι κι εγω...ειτε σου αρεσει ειτε οχι αυτο ισχυει...

που με ειδες να γραφω οτι το καινουριο ειναι χειροτερο απο το παλιο?να σου πω εγω...πουθενα...
    μαλιστα ειπα οτι οποιος το παρει και το κρατησει σε σχετικα στοκ μορφη τοτε πραγματικα συμφερει...ειναι περιπου 20 αλογα πιο δυνατο απο το παλιο για τους λογους που ανεφερα στο πρωτο ποστ μου...επισης εχει καινουριο λουκ με οτι αυτο συνεπαγεται...μεχρι εκει ομως...οδηγικα,ειναι ακριβως το ιδιο πραγμα...(ναι το εχω οδηγησει και στοκ και με εξατμιση...)θελει ΑΚΡΙΒΩΣ τις ιδιες βελτιωσεις με το παλιο σε φρενα και αναρτησεις για να γινει αξιοπρεπες στον δρομο...

το οτι θα πουλησει ειναι ξεκαθαρο μια και ειναι το ιδιο καλο με το παλιο, πιο δυνατο και με νεο λουκ...δηλαδη οτι ακριβως χρειαζεται ο εκαστοτε πελατης που δεν την παραψαχνει...το ειπα και στο πρωτο ποστ μου...ειναι οντως μια πολυ καλη αγορα για καποιον που εχει το παλιο μαμα και θελει την χλιδη του καινουριου...

το επιχειρημα σου οτι εχω επενδυσει στο δικο μου και ζοριζομαι με το νεο ειναι απλα αστειο...τα χρηματα που εχω ριξει ειναι τοσα που μου επιτρεπουν ανετα να το δωσω και να παρω το καινουριο...αλλα...ΔΕΝ μου αρεσει καθολου οπτικα και δεν εχει να μου προσφερει ΤΙΠΟΤΑ σε σχεση με το δικο μου...ουτε απο φρενα ουτε απο αναρτησεις και ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΑ απο πλευρας δυναμης...επειδη βλεπω οτι κανεις σταθερα γαργαρα την αναφορα μου στο ποστ των ιπποδυναμεων να σου το γραψω εδω...εχω 196 τροχο τα οποια μολις τελειωσω το set up θα γινουν 200...σε superflow δυναμομετρο που σημαινει οτι σε dynojet που ειναι ολες οι δυναμομετρησεις που ξερεις θα ειμαι +6-7...

και αυτα με πολυ χαλαρο φτιαξιμο μοτερ πρωτου σταδιου...

οποτε...που βλεπεις τον "πονο"?μαλλον οι ιδιοκτητες των καινουριων θα πονεσουν οταν ερθουν διπλα...

ο πονος ειναι για τα fashion freaks οπως εσυ που με το που βγαινει το νεο μοντελο που εχει δυο διακοπτες καινουριους και δυο παραπανω φλογες στα φαιρινγκς τρεχουν πανικοβλητοι να το αγορασουν μην τυχον και χασουν την ευκαιρια...

περαστικα σου...

τα χρηματα που εχω ριξει ειναι τοσα που μου επιτρεπουν ανετα να το δωσω και να παρω το καινουριο..

περαστικα σου...
    XAXAXA έχεις πολύ μεγάλη πλάκα και ιδέα για το πραπρα σου όταν θα έρθει αυτή η ώρα να το δώσεις τότε θα με θυμηθείς, όλα αυτά που έχεις βάλει δεν αξίζουν(σε τιμή πάντα μιλάω) σχεδόν τίποτα παρά μόνο αν τα δώσεις ξεχωριστά που τότε ίσος βγάλεις μερικά ψίχουλα μετά από όλα αυτά περαστικά μας μεγάλε

ΑΪΝΣΤΑΙΝ

να προσπαθησω να τα πω πιο απλα μπας και παρεις μπρος καποια στιγμη...

...εχω 196 τροχο τα οποια μολις τελειωσω το set up θα γινουν 200...σε superflow δυναμομετρο που σημαινει οτι σε dynojet που ειναι ολες οι δυναμομετρησεις που ξερεις θα ειμαι +6-7...

και αυτα με πολυ χαλαρο φτιαξιμο μοτερ πρωτου σταδιου...

οποτε...που βλεπεις τον "πονο"?μαλλον οι ιδιοκτητες των καινουριων θα πονεσουν οταν ερθουν διπλα...

1) Και 1000 άλογα να έχεις δεν μου καίγεται καρφί

2)και όλα αφτα με λίγο φτιάξιμο εεεε φαντάζομαι όταν το φτιάξεις καλά πόσο θα πάει ίσος και στο φεγγάρι και

3)περίμενε λίγο ακόμα και θα δεις ποιος θα πονέσει καλομελέτα και έρχεται

Για τα άλλα που ανέφερες δεν θα απαντήσω όχι πως δεν ξέρω αλλά όταν λέω τέλος το εννοώ

ΑΪΝΣΤΑΙΝ

αλλά όταν λέω τέλος το εννοώ
    δοξα τω θεω...επιτελους...

ego paidia sas milao antikeimenika,eiha 2002 busa me ena soro extras kai itane apistefto mihanaki,to kainourgio einai pio veltiomeno se PARA POLA otan to parete tha to katalavete,kai axizei ta lefta toy,pantos to gkazi toy einai apistefto ehei diafora apo to palio telika sto A mode to noitheis!
    Opoios ehei to GEN1 busa pali ehei ena FOVERO ERGALEIO ti tsakoneste paidia!!
    ehoume oloi ena hobby den eimaste edo na kontaristoume

PEACE

Σελίδα 5 από 17 ΠρώτοΠρώτο 1234567891015 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Τελικα ειναι καλα τα Linux?
    από stavrogin στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 8
    Τελευταίο μήνυμα: 26/01/2006, 14:32
  2. Ο Stako ειναι καλα?
    από MOZART στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 14
    Τελευταίο μήνυμα: 18/11/2005, 19:05