Νίκος
Open Horizons
Νίκος
Open Horizons
Νίκος
Open Horizons
Ολα τα χαλασμενα στη σειρα !!Αρχικά δημιουργήθηκε από Ταξιδευτής
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ωραια τα κοκκινα μηχανακια!
ποτε θα παιξει τεστ ραϊντ;![]()
σοβαρα τωρα, βλεποντας τις φωτο συνειδητοποιησα τι εχει το δελεαρ που δυσκολα το βρισκεις σε καφετερια αλλα μπορεις να το βρεις σε μπιλιαρδαδικο ας πουμε...
ΤΟΝ ΧΩΡΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΕΣΗ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΣΗΚΩΝΕΣΑΙ ΟΡΘΙΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΦΕΝΕΙΟ ΣΤΑ ΟΡΘΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΡΙΓΥΡΝΑΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΔΕΞΙΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙΣ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ... ΚΑΘΗΛΩΜΕΝΟΣ ΣΕ ΜΙΑ ΚΑΡΕΚΛΑ ΜΙΛΑΣ ΜΕ ΤΟΥσ ΓΥΡΩ ΣΟΥ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΛΟΙΠΟΥΣ ΑΠΛΑ ΚΟΙΤΙΕΣΑΙ
θα βάλεις μέσα το τρακτέρ και θα τα κανεις ολα φλαταδουρα, δεν θα εχουμε πρόβλημα μεταΑρχικά δημιουργήθηκε από KaTaNaS
ωραια τα κοκκινα μηχανακια!
ποτε θα παιξει τεστ ραϊντ;![]()
σοβαρα τωρα, βλεποντας τις φωτο συνειδητοποιησα τι εχει το δελεαρ που δυσκολα το βρισκεις σε καφετερια αλλα μπορεις να το βρεις σε μπιλιαρδαδικο ας πουμε...
ΤΟΝ ΧΩΡΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΕΣΗ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΣΗΚΩΝΕΣΑΙ ΟΡΘΙΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΦΕΝΕΙΟ ΣΤΑ ΟΡΘΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΡΙΓΥΡΝΑΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΔΕΞΙΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙΣ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ... ΚΑΘΗΛΩΜΕΝΟΣ ΣΕ ΜΙΑ ΚΑΡΕΚΛΑ ΜΙΛΑΣ ΜΕ ΤΟΥσ ΓΥΡΩ ΣΟΥ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΛΟΙΠΟΥΣ ΑΠΛΑ ΚΟΙΤΙΕΣΑΙ
![]()
ΥΓ: όποτε θες, και αν το αποφασίσεις, πες μου, για το θέμα της γαμομπατσοκλήσης![]()
2012: 150 ημέρες στη νότια Αμερική
2010: Βόρειο Ακρωτήρι, 2009: Πυρηναία, Χώρα Βάσκων, Άλπεις, 2008: Άλπεις
δεν εχει εργα καθε μερα κανω την ιδια διαδρομή αλλα απο Πειραια προς τα εκειΑρχικά δημιουργήθηκε από tifoefs
Σιγουρος εισαι ;;;
Και αν εχει εργα ;;;
Αυτο το Μπλιε δε με το δειχνει στο τζιμπιες !!
![]()
![]()
![]()
![]()
το Ble ειναι μαγαζι στα δεξια οπως κατεβαινεις με κατεύθυνση προς τη Γλυφαδα, 300-400 περιπου μετρα μετα το Ostria
με το που δεις το Ostria (εχει μια τεραστια ταμπελα επι της παραλιακης) πιασε δεξια λωρίδα και να εισαι ετοιμος να μπεις δεξια στην επομενη εξοδο (εχει γραμμες τραμ+φαναρι μπροστα απο τις γραμμές)
βασικα εχει 2 εξοδους. η 2η ειναι η πιο σύντομη αλλα και στη πρωτη να βγεις θα περασεις μεσα απο τπ παρκινγκ του Ble και θα σε βγάλει στη σωστη εξοδο. το εγραψα ετσι γιατι ειναι ευκολο να την χασεις τη δευτερη εξοδο και καλυτερα να ειμαστε σιγουροι ε :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
μετα θα ανεβεις την Αλιμου θα περασεις διαδοχικα μια αντιπροσωπια μοτοσυκλετων YMC, το Carrefure, κατι αντιπροσωπιες αυτοκινητων και με το που δεις στα δεξια σου βενζιναδικο "BEST OIL"(κοκκινη ταμπελα)+παρκακι+φαναρι στριβεις αριστερα επιτοπου και στο καπακι μπαινεις λωξα δεξια μεσα στο δρομακι μετα την εκκλησια
Αρχικά δημιουργήθηκε από idi
δεν εχει εργα καθε μερα κανω την ιδια διαδρομή αλλα απο Πειραια προς τα εκει
το Ble ειναι μαγαζι στα δεξια οπως κατεβαινεις με κατεύθυνση προς τη Γλυφαδα, 300-400 περιπου μετρα μετα το Ostria
με το που δεις το Ostria (εχει μια τεραστια ταμπελα επι της παραλιακης) πιασε δεξια λωρίδα και να εισαι ετοιμος να μπεις δεξια στην επομενη εξοδο (εχει γραμμες τραμ+φαναρι μπροστα απο τις γραμμές)
βασικα εχει 2 εξοδους. η 2η ειναι η πιο σύντομη αλλα και στη πρωτη να βγεις θα περασεις μεσα απο τπ παρκινγκ του Ble και θα σε βγάλει στη σωστη εξοδο. το εγραψα ετσι γιατι ειναι ευκολο να την χασεις τη δευτερη εξοδο και καλυτερα να ειμαστε σιγουροι ε :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
μετα θα ανεβεις την Αλιμου θα περασεις διαδοχικα μια αντιπροσωπια μοτοσυκλετων YMC, το Carrefure, κατι αντιπροσωπιες αυτοκινητων και με το που δεις στα δεξια σου βενζιναδικο "BEST OIL"(κοκκινη ταμπελα)+παρκακι+φαναρι στριβεις αριστερα επιτοπου και στο καπακι μπαινεις λωξα δεξια μεσα στο δρομακι μετα την εκκλησια
Αντε να τα θυμαμαι ολα αυτα μεχρι τον Ιουλιο !
:hypnotize :hypnotize![]()
:hypnotize :rotflmao:
Αρχικά δημιουργήθηκε από idi
δεν εχει εργα καθε μερα κανω την ιδια διαδρομή αλλα απο Πειραια προς τα εκει
:hypnotize
κ περιμενεις εσυ ο νικος, που χανεται μεταξυ κρεβατοκαμαρας-τουαλετας να το βρει..
καλου κακου ας εχουμε το τηλεφωνο της νικολουλιιη ετοιμο
![]()
![]()
Θα φτιαξουμε και γκρουπακια οπως στην ετησια για να παμε? Γιατι αμα ειναι μπορει να παρω εγω ενα γκρουπακι για να τους παω![]()
(μπορει να καταληξουμε καπου στην εξοχη![]()
![]()
)
"Διαφωνώ με όσα λες αλλά θα υπερασπίσω με την ζωή μου το δικαίωμά σου να τα λες και με την ζωή σου το δικαίωμα μου να μην σε ακούω"
"Δημοκρατια ειναι 4 λυκοι και 1 προβατο να ψηφιζουν για φαγητο"
To μπορει με αρεσε !!!Αρχικά δημιουργήθηκε από Daemon
Θα φτιαξουμε και γκρουπακια οπως στην ετησια για να παμε? Γιατι αμα ειναι μπορει να παρω εγω ενα γκρουπακι για να τους παω![]()
(μπορει να καταληξουμε καπου στην εξοχη![]()
![]()
)
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Για... μαλακία τελικά μου φαίνεται πως πάει να γίνει αλλά τεσπα.![]()
Παίδες για σκεφτείτε το ξανά και ξανά πριν το κάμνομεν.
Δύσκολα νομίζω θα κάνουν κάποιοι αποστάσεις. Πως να το κάνουμε ο Άλιμος δεν είναι κέντρο πολλούς δεν θα βολέψει πιστεύω...
άσε να το δούμε πρωτα ρε Στέλιο...Αρχικά δημιουργήθηκε από alximistis
Για... μαλακία τελικά μου φαίνεται πως πάει να γίνει αλλά τεσπα.![]()
Παίδες για σκεφτείτε το ξανά και ξανά πριν το κάμνομεν.
Δύσκολα νομίζω θα κάνουν κάποιοι αποστάσεις. Πως να το κάνουμε ο Άλιμος δεν είναι κέντρο πολλούς δεν θα βολέψει πιστεύω...
όσοι πάτε δλδ![]()
![]()
![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
ωραια η ιδεα να αλλαχτει το δελεαρ
αλλα κ το ενηλιον δεν μου φανηκε καταλληλο
δεν ξερω πολυ κυριλα ειδα κ δεν
αφου εχει κ μια τυπισσα που σου ανοιγει την πορτα....![]()
τελος παντων οποιος το κανονισε προφανως ξερει τι παει να κανει........
![]()
![]()
θελω moter 250 για xt του 82
κ manual για rf 400
με 1η αδεια το 97
Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
άσε να το δούμε πρωτα ρε Στέλιο...
όσοι πάτε δλδ![]()
![]()
![]()
Το... πιασα το υπονούμενο...
άλλοι θα βγάλουν το φίδι από την τρύπα...![]()