Σελίδα 5 από 8 ΠρώτοΠρώτο 12345678 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 61 έως 75 από 115

Θέμα: Aληθεια ή μυθος?

Θαυμαστε το.... Το avatar του/της edmarios
    Αρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
    Οι μεγαλύτερες μαλακίες στη ζωή, έχουν ειπωθεί από ασπρομάλληδες.

YΓ. Με την υπογραφή που έχεις, περιμενεις να πάρεις σοβαρές απαντήσεις ???

Και τα πιο σοφα πραγματα τα λενε απο 5 και πανω μεχρι τα 40 ... Μετα εφοσον αρχιζει να ασπριζει το μαλλι λενε μονο μαλακιες... Α ρε μπουρλωτο που θελετε...

Με δουλευεις τωρα??? Μηπως δεν πηρες δωρο απο τον Αγ. Βασιλη και εχεις φρικαρει τελειως???

Οσο για την υπογραφη...
    η δικια σου σκιζει εχω παθει πλακα μιλαμε... νταξ μεγαλε εισαι απιστευτος , φανταστικος , ανεπαναληπτος , μοναδικος και αλλα πολλα που βαριεμαι να γραψω...
    Αν δεν μπορείς να βρεις λύση βρες άλλο πρόβλημα.

Αρχικά δημιουργήθηκε από arxaios
    @ edmarios

Η υπογραφή σου δεν αξίζει ΟΥΤΕ για φτύσιμο !!!
    ειχα μια φαγουρα ... Αστα να πανε... τωρα που το λες καταλαβα απο τι ηταν...

Αρχικά δημιουργήθηκε από zzr2005
    ρε φίλε αν εισαι πάνω απο 5 χρονών και πιστεύεις τέτοιες π@π@ριες πως να σε κατατοπίσουμε....
    πάει να πει οτι και εσύ εχεις στο κεφάλι οτι εχει ο κουβάς στο ανέκδοτό σου...
    για να μην πω για τους ηλικιωμένους φίλους σου....
    αυτοί εχουν βαρέλι αντι για κουβά....και φυσικά γεμάτο με αυτο που περιγράφεις στην υπογραφή....

Κοιτα να δεις... πες οτι εγω εχω αδικο... Εσυ που εισαι σιγουρα πανω απο 5 χρονων και δεν πιστευεις σε αυτες τις παπαριες γιατι δεν με κατατοπιζεις χωρις να προσβαλλεις εμενα και τους ''Φιλους'' μου?? Εισαι τοσο μαγκας?? δεικτικες τωρα με αυτο που εκανες?? Δεν μπορεις να μιλησεις πολιτισμενα?? Εγω δεν πιστευω οτι με αυτα που ειπα οτι πειραξα , προσεβαλα καποιον , κατι το οποιο εκανες εσυ αυτη τη στιγμη... και πιστεψε με αν συνεχιστει αυτο το πραγμα ξερω και εγω να προσβαλλω... αλλα δυστηχως δεν ειμαστε στις διαμαχες... Μπορουμε να μιλησουμε πολιτισμενα και να βρουμε μια ακρη... Και κατι τελευταιο δεν ισχυριστικα ποτε οτι τα πιστευω αλλα οτι τα εχω ακουσει... για αυτο αλλη φορα προσεχε τις απαντησεις σου και μαθε να διαβαζεις...

Καλημερα

Αρχικά δημιουργήθηκε από mats8282
    Δεν παρεξηγω.....

Δεν ειδα ομως την υπογραφη σου....

Συγνωμη κιολας αμα τυχον εθιξα ειδωλα σου....

Δεν παρεξηγεις που ειπα τι εχω ακουσει και το πηρατε ολοι στην πλακα?? Η αρχικη ερωτηση του thread ιδια δεν ηταν πανω κατω? Για πες μου εσυ που ξερεις τι παιζει... αντε να σε δω τωρα... για πες... Δεν μου απαντησες σε κατι απο αυτα που ρωτησα... Σε τι πραγμα δεν παρεξηγεις...???Και αν σε πειραζει η υπογραφη μου και δεν σου αρεσει......

ΠΟΛΥ ΠΟΥ ΧΕΣΤΗΚ@!!!

Αρχικά δημιουργήθηκε από edmarios
    ειχα μια φαγουρα ... αστα να πανε... τωρα που το λες καταλαβα απο τι ηταν...

Μανιβελάτο μέλος
    @ edmarios

+1 πραγματικά λυπάμαι..είχα ξεκινήσει να γράφω για αυτό αλλά δεν πρόκειται να κάτσω να ασχοληθώ με τον καθένα..

Αρχικά δημιουργήθηκε από epp1640
    +1 πραγματικά λυπάμαι..είχα ξεκινήσει να γράφω για αυτό αλλά δεν πρόκειται να κάτσω να ασχοληθώ με τον καθένα..
    Γιατι ρε φιλαρακι λυπασαι... Σε στεναχωρησα?? Μηπως εισαι μαυρος και σε προσβαλλα?? Αν ναι πραγματικα ΣΥΓΓΝΩΜΗ...

@ edmarios

Ενατξει τωρα ολα καλα?? Την εβγαλα για να μην εχεις να λες... αντε να δουμε τι αλλο θα βρεις να πεις τωρα...

Αρχικά δημιουργήθηκε από div400
    βρε αγορίνα μου εμείς σου φτάιμε τώρα?

δηλ εσυ το θεωρείς λογικό ενα εθνος προκειμένου να εκδικηθεί ενα αλλο για κάτι που έγινε 25-30 πριν να κατασκευάσει μια ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΑ*?!?!?!?!?

απο χημικά λες να μην ηξεραν οι Ιαπωνες εκεινη την εποχή? απο εκρηκτικά?
    ΑΠΟ ΚΑΡΑΤΕ ΣΤΟ ΚΑΤΩ ΚΑΤΩ!!!!!! ( :rotflmao: )

εδω ο Μπιν Λάντεν για πιο ''ασαφεις'' λογους πηρε 3 αεροσκαφη και έκανε Μ@#$νι την ΝΥ.....

*= μια χαρα μηχανη ηταν (μου το ειπαν και εμενα ανθρωποι σαν το δικους σου) με μονο ''μειονεκτιμα'' τον κινητηρα....που ηταν υπερβολικα δυνατος για το πλαισιο και τις αναρτησεις και τα φρενα και τα μυαλα των (τοτε) αναβατων!!!

υγ: στην περιπτωση παντως που ισχυει αυτο που λες.....οι Ιταλοι για τι διαολο μας εκδικουντε?????
    :rotflmao: :rotflmao:
    Ενταξει ρε φιλαρακι και εγω ειπα οτι εχω ακουσει... Οπως ολοι οι αλλοι... δεν βρισκω τον λογο για τον οποιο μου επιτεθηκαν ολοι λες και τους εθιξα το εγω τους... Παντως εισαι ο μονος που το συζητησε κατα καποιο τροπο κχωρις να τσακωθει , βρισει , προσωβαλλει... και καλο θα ηταν καποιοι απο εδω μεσα να περνουν παραδειγματα σαν και αυτα...

Και μια γενικη απαντηση προς ολους...

Ειμαι γραμμενος σε αυτο το φορουμ απο τις 19/07/07 . Δεν νομιζω οτι εχω βρισει προσβαλλει

κανεναν εδω μεσα και ουτε προκειται να το κανω δημοσιος. Αν θελω να πω κατι το οποιο ειναι σε

προσωπικο επιπεδο θα το πω με πμ. Οσο καιρο ειμαι εδω μεσα εχω συμμετασχει σε λιγες συζητησεις

και αυτο το κανω μονο οταν ξερω κατι η οταν μπορω να βοηθησω... Εγω ξερω σαν φορουμ ενα

δικτυακο τοπο ο οποιος ειναι ολοι πανω κατω φιλοι και ο ενας βοηθαει τον αλλον και

δεν περιμενει να πει κατι το οποιο θα ειναι αστειο για να τον κοροιδεψει... Αλλα απο οτι φαινεται εδω

περα δεν ισχυουν αυτα εχετε αλλους κανονισμους... ειστα πιο hi class ρε παιδι μου και δεν ανεχεστε

λαθοι... Οποιος μπαινει να μιλησει εδω πρεπει να ειναι doctor .... και να λεει μονο σοφα πραγματα...

θα επρεπε να ντρεπεσται οικτρα καποιοι απο εσας που ειστε καποιας ηλικιας ανω των 30 και αντι να

συμβουλευεται καποιον και να τον κατατοπιζεται αν πει κατι λαθος καθεσται και τον

κατακρινετε... λες και ειστε 15 χρονων παιδακια... Πραγματικα ειστε για γελια... (και απευθυνομαι σε συγκεκριμενα ατομα αυτην την φορα....)

Και η λαλακια ποια ειναι?? οτι 1-2 κατακρινατε αυτο που ειπα... ολοι οι αλλοι ειπατε για την

υπογραφη μου... Γιατι μαλλον δεν θα ξερατε τι να απαντησετε στην ερωτηση που εκανα πιο πανω

και για αυτο σχεδον ολη την αποφυγατε και επειδη δεν ξερατε τι νε πειτε πεταξατε οτι η υπογραφη

μου ειναι χαλια... Να δω τωρα που την εβγαλα τι θα εχετε να σχολιασετε...

Καλες Γιορτες σε ολους.

Αναλλοίωτος Το avatar του/της Akatanomastos
    i ousia einai oti me ola ta montela tis kathe koloetairias exoun pethanei polla paidia..
    diladi an to katarameno itan 1 sigekrimeno ti na leei?

ola einai kataramena kai ola agia
    ola ta alla einai asteia..

pantos an to plaisio tou kawasaki antekse tosa atiximata ti na po?

RESPECT:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    -It's 106 miles to Chicago. We've got a full tank of gas, half a pack of cigarettes, it's dark, and we're wearing sunglasses.
    - Hit it.
    -------------------------------------------------------------------------------
    όλα αυτά, είναι απλά μέρος του πανυγηριού που λέγεται ζωή..
    ------------------------------------------------------------------------------
    νέα προσθήκη

Definition of a bad boy

Παλαιό μέλος Το avatar του/της GeorgeFZR
    Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
    Εγω το ειχα ακουσει για ενα C50 εξαβολτο που απο τους πολλους σταυρους που του ειχαν κολησσει στο τιμονι πηγαινε συνεχεια endo

ξεκολατε ρεεεε αυτα ειναι επιπεδου Δαλιανιδη

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    Έμαθα Να Αγαπώ Τον Εαυτό Μου,Να Τον Σέβομαι,Και Να Τον Καρφώνω Σε Οποιο Ντουβάρι θέλω....

------------------------------------------------------

καταραμένα, ξε-καταραμένα μου αρέσουν...εν κακοο

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	kawasaki_750_h2_1972_stpz.jpg 
Προβολές:	264 
Μέγεθος:	63,5 KB 
ID:	115232

Αρχικά δημιουργήθηκε από div400

υγ: στην περιπτωση παντως που ισχυει αυτο που λες.....οι Ιταλοι για τι διαολο μας εκδικουντε?????
    :rotflmao: :rotflmao:

Νίκος
    Open Horizons

Banned Το avatar του/της crewdriver
    Αρχικά δημιουργήθηκε από notakos600
    καταραμένα, ξε-καταραμένα μου αρέσουν...εν κακοο
    κακο δεν ειναι,σκοτωστρα ομως(χωρις πλακα τωρα),ειναι..."ροπιασε" που λενε....

Σελίδα 5 από 8 ΠρώτοΠρώτο 12345678 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. 250 Hornet..? Μυθος ή θρυλος?
    από motorfoot στο forum Honda CB series
    Απαντήσεις: 7
    Τελευταίο μήνυμα: 20/09/2006, 15:24
  2. Παντού υπάρχει ένας Μύθος....
    από powerphot στο forum Honda Africa
    Απαντήσεις: 13
    Τελευταίο μήνυμα: 27/02/2006, 15:34
  3. Μεγάλος μύθος
    από tai στο forum Off topic