Αρχικά δημιουργήθηκε από dirtbird
LMS 2006 (Kώστα το δώρο σου για την γιορτή σου![]()
![]()
)
1![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από dirtbird
LMS 2006 (Kώστα το δώρο σου για την γιορτή σου![]()
![]()
)
1![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ισχυουν αλλα για πολυ ΜΕΓΑΛΑ αλματα που εισαι ΑΡΚΕΤΗ ωρα στον αερα......Αρχικά δημιουργήθηκε από marios8
Kάποτε μίλαγα με ένα μοτοκροσά και μου έλεγε πως μπορείς να διορθώσεις κάποια λάθη την στιγμή που είσαι στον αέρα.
Αυτός 'ελεγε πως αν έχεις την μούρη χαμηλά με κινδυνο να σκάσεις με το μπροστινό θα πρέπει να αρχίσεις τις ξερογκαζιές (στον αέρα) ώστε η δύναμη που παράγει ο πίσω τροχός να κατεβάσει τον κώλο της μηχανής. Ενω αντιθετα αν εχει σηκωθεί η μουρι το φέρνεις με πισω φρένο (στον αέρα όλα αυτά) .
Αυτά έλεγε ο κύριος μοτοκροσας. Τωρα κατα πόσο στέκουν δεν το γνωρίζω γιατί ποτέ δεν έχω κάνει τόσο μεγάλο αλμα ώστε να έχω χρόνο για αυτά. Παρόλα αυτά μπορούμε να το συζητήσουμε![]()
![]()
![]()
![]()
Οι ποιο παρατηριτικοι και οσοι απο εσας εχουν παει σε καποιο σουπερ κροςς που γινονται καθε χρονο στα κλειστα γηπεδα ισως εχετε παρατηρησει οτι σε καποια αλματα στην κυριολεξια οι αναβατες επαιζαν τερμα το γκαζι στον αερα...... Αλλα για τετοιες ταχτικες μιλαμε για αυτα τα αλματα...![]()
![]()
![]()
![]()
Sorry ???υπονοείς κάτι για τις οδηγικές μας ικανότητες??:rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από STOYBI
Ισχυουν αλλα για πολυ ΜΕΓΑΛΑ αλματα που εισαι ΑΡΚΕΤΗ ωρα στον αερα......![]()
Οι ποιο παρατηριτικοι και οσοι απο εσας εχουν παει σε καποιο σουπερ κροςς που γινονται καθε χρονο στα κλειστα γηπεδα ισως εχετε παρατηρησει οτι σε καποια αλματα στην κυριολεξια οι αναβατες επαιζαν τερμα το γκαζι στον αερα...... Αλλα για τετοιες ταχτικες μιλαμε για αυτα τα αλματα...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Somewhere in my soul
there’s always Rock ‘n’ Roll.
Yeahhh..
στο αλμα δεν καθεσα, πατας γερα στα μαρσπιε σου.Αρχικά δημιουργήθηκε από Zid
Βασικά αυτό που είπε και ο Dukas ... επειδή και εγώ δεν έχω εμπειρία σε χωμάτινο μηχανάκι (το 1ο μου είναι αυτό ) στα αλματάκια που μέχρι στιγμής έχω κάνει τα πόδια πάνε αλλόυ γι αλλού!!!!![]()
Δεν μένουν έυκολα στα μασπιέ και στο τελείωμα κυριαρχεί ένας πανικός....
![]()
![]()
χρειαζεσαι τα γονατα σου να λειτουργησουν σαν αποσβεση οταν σκαει η μηχανη κατω γιατι,
ότι δεν αποσβεσει η αναρτηση σου μεταφερετε αμεσα στη σπονδυλικη σου στηλη πραμα που δεν ειναι καθολου ευχαριστο!!
δε ξερω τι εννοειτε εσεις οταν λετε αλματα, αλλα πανω απο ενα μετρο δε νομιζω να εχω φτασει δλδ 2-3 σεκ με το ζορι!!!!! (κ πολλα λεω!!!!) οι εμεξαδες αυτα τα εχουν για ξεμουδιασμα!
Dorsoduro 750 & Norton 16H
1 μέτρο καλά είναι και για εμένα...Αρχικά δημιουργήθηκε από fantacid
στο αλμα δεν καθεσα, πατας γερα στα μαρσπιε σου.
χρειαζεσαι τα γονατα σου να λειτουργησουν σαν αποσβεση οταν σκαει η μηχανη κατω γιατι,
ότι δεν αποσβεσει η αναρτηση σου μεταφερετε αμεσα στη σπονδυλικη σου στηλη πραμα που δεν ειναι καθολου ευχαριστο!!
δε ξερω τι εννοειτε εσεις οταν λετε αλματα, αλλα πανω απο ενα μετρο δε νομιζω να εχω φτασει δλδ 2-3 σεκ με το ζορι!!!!! (κ πολλα λεω!!!!) οι εμεξαδες αυτα τα εχουν για ξεμουδιασμα!Δεν είμαι για παραπάνω ακόμα...
Somewhere in my soul
Yeahhh..
ena teleiws katheto empodio(90 moirwn) ipsous 1,5 dyw metrwn pws re fousti moy to anebainoyme???????? prospathoyse o karetsos na to eksigisei se ena periodiko alla kouba...to ena kapaki meta to allo metraw
me poli tixi!!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από nikos force
ena teleiws katheto empodio(90 moirwn) ipsous 1,5 dyw metrwn pws re fousti moy to anebainoyme???????? prospathoyse o karetsos na to eksigisei se ena periodiko alla kouba...to ena kapaki meta to allo metraw
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Χμμ όντως είναι αρκετά δύσκολο αυτό , το θυμάμαι το άρθρο ωραία τα εξηγούσε ... αλλά στη πράξη χμμ πρέπει να είναι πολύ πακέτοΑρχικά δημιουργήθηκε από nikos force
ena teleiws katheto empodio(90 moirwn) ipsous 1,5 dyw metrwn pws re fousti moy to anebainoyme???????? prospathoyse o karetsos na to eksigisei se ena periodiko alla kouba...to ena kapaki meta to allo metraw. ¨Ελεγε ότι πρέπει να βρεί η ποδιά κάτω και στη συνέχεια με τα ποδια να σπρώξεις και να γύρεις προς τα μπροστά το σώμα... αλλά το πιο πιθανό είναι καπάκι σίγουρα....
![]()
Somewhere in my soul
Yeahhh..
πατα με
ωραιο site απο τους γειτονες με πολλα βιντεακια κ οχι μονο!!
κ μαι (ακομα) ερωτηση!
θελω τελικο για το εξαρακι μου.
βρηκα κατι γλυκουλικα FMF (μη ρωτησετε που!) να προχωρησω ή εχετε να αντιπροτεινετε κατις αλλο?
Κατάλαβα που!!... πόσο όμως??Αρχικά δημιουργήθηκε από fantacid
κ μαι (ακομα) ερωτηση!
θελω τελικο για το εξαρακι μου.
βρηκα κατι γλυκουλικα FMF (μη ρωτησετε που!) να προχωρησω ή εχετε να αντιπροτεινετε κατις αλλο?![]()
Somewhere in my soul
Yeahhh..
den to eixa epidiwksei pote...gia thn akribeia den eixa skeftei kan oti einai efikto para mono sto trial...wspoy diabasa ayto to katarammeno arthtro...apo tote exw pesei me oloys toys pithanoys tropous...plagia ,orizontia kapakia...oti thes...kai mia erwthsh akoma...se monopati me KROKALES TRELES pws pame...kathomaste mprosta gai na exei baros o mprostinos h pisw pisw opws se apanwta kofta samarakia???? kai an einai anhfora????Αρχικά δημιουργήθηκε από Zid
Χμμ όντως είναι αρκετά δύσκολο αυτό , το θυμάμαι το άρθρο ωραία τα εξηγούσε ... αλλά στη πράξη χμμ πρέπει να είναι πολύ πακέτο. ¨Ελεγε ότι πρέπει να βρεί η ποδιά κάτω και στη συνέχεια με τα ποδια να σπρώξεις και να γύρεις προς τα μπροστά το σώμα... αλλά το πιο πιθανό είναι καπάκι σίγουρα....
![]()
Γενικά προσπαθείς να αποφορτίσεις το μπροστινό.Αρχικά δημιουργήθηκε από nikos force
den to eixa epidiwksei pote...gia thn akribeia den eixa skeftei kan oti einai efikto para mono sto trial...wspoy diabasa ayto to katarammeno arthtro...apo tote exw pesei me oloys toys pithanoys tropous...plagia ,orizontia kapakia...oti thes...kai mia erwthsh akoma...se monopati me KROKALES TRELES pws pame...kathomaste mprosta gai na exei baros o mprostinos h pisw pisw opws se apanwta kofta samarakia???? kai an einai anhfora????
Δεν βλέπω το λόγο να έχεις βάρος μπροστά ίσα ίσα το αντίθετο.
Για σκέψου να είσαι σε κροκάλα με 15-16 πίεση και να ρίχνεις και το βάρος σου μπροστά !!
Αυτά στα λέω απο δική μου εμπειρια και δεν προσπαθώ να κάνω το φωστήρα![]()
![]()
Τον κάθε λαό τον κυβερνάει αυτός που του αξίζει.
Τα 2μ ειναι υπερβολικα ενταξει......Αρχικά δημιουργήθηκε από nikos force
Κατα τα αλλα ..... Tουλαχιστον εγω χρησιμοποιω 2 τροπους.....
α) Σηκωμα της μοτο με στοχο να καθισει στην κορυφη περιπου του εμποδιου με το καρτερ....![]()
Πατημα καλο οπου μπορουμε στο αναχωμα ...Κοντραρω με την περιοχη της λεκανης το τιμονι και σπρωχνω οσο μπορω το τιμονι κρατωντας συχρονος σταθερο το γκαζι σε οχι πολυ υψηλες στροφες....![]()
β) Αμα σου την δωσει και δεν ανεβαινει του τραβας μια αμπραγιαρισια σπρωχνοντας συνχρονος ,να σηκωθει να παει μονο του πανω , και ανεβαινεις και μαζευεις το μηχανακι με την ησυχια σου...Εδω προσεχουμε και τα καπακια......
γ) μαζι με το α) Λες του συντροφου σου που σε βλεπει γελωντας να πασχιζεις ,να παρατησει της μ@λ@κιες και να παει να πιασει τον μπροστινο τροχο να τραβηξει λιγο και αυτος να βοηθηση την κατασταση....![]()
![]()