Σελίδα 5 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345
Προβολή αποτελεσμάτων 61 έως 70 από 70

Θέμα: Συμμετοχη παρακαλω!!

Ερχομαι!!!! Το avatar του/της zephyr1
    Δεν μπορω να καταλαβω γιατι τρελαινεστε τοσο πολυ(ημουν και απων 3 μερες εκανα χιλιομετρα ).

Ολοι εμεις μηχανακια καβαλαμε αυτη ειναι οι κοινη μας αγαπη ,απο κει και περα οποιος την εχει δει οτι το φορουμ εχει γινει κομματι και αναγκη της ζωης του ας προσεχε.

Οσον αφορα τα μελη ,ποιος ειναι σωστος ποιος λαθος και παλιοτερα ειμαστε καλυτερα αυτα ειναι μαλακιες ,παντα και παντου υπαρχουν οι καλοι και οι σπασικλες.
    Αν θελετε μονο ατομα που καλυπτουν καποιες ιδιαιτεροτητες εφυγα πρωτος( καλως ή κακως οσοι καβαλανε ανηκουν στην ιδια οικογενεια), τουλαχιστον θα μπορουσατε να κανετε οτι το bikenet καθε τελος χρονου ξεκαθαρισμα τον fake μελων με αποτελεσμα μετα απο τοσα χρονια να εχει 2000 γνωστα μελη.Απ'οτι φαινεται ειναι μια δουλεια που δεν θελετε να κανετε -δεν ξερω ποσο δυσκολοι ειναι αλλα μοιαζει οτι θελετε να φαινομαστε πολυ.

Για το Δελεαρ τωρα ,δεν ερχομουνα συχνα- βασικα δεν τρελαθηκα κιολας απ΄την ολη φαση , οπως και τοσα μελη που ειναι εκτος Αθηνας δεν συμμετεχουν σ'αυτη την φαση, καποιοι βρηκαν λογο να δημιουργηθει μια κατασταση αναστατωσης για το που θα μαζευομαστε , και μονο που πηρε τετοια τροπη με αηδιαζει τελειως .
    Τοσα θεματα που προταθηκαν εδω μεσα (βλ. οδηγικη αγωγη κ.α) ειχαν την πληρη απαθεια πολλων που σκιζοντε για το που θα περασει καλυτερα ο κωλος μας.

Για μενα το moto.gr θα ηταν σωστο (επηδει συνοστιζει κοσμο γυρω απο την μοτοσυκλετα) να αγωνιζεται για το καλο του αναβατη και της μηχανης απεναντι στο κρατος στην αστυνομια και στο συνολο.
    Οποτε και αν εγινε καποια τετοια προσπαθεια πηγε απατη.Ετσι και εγω προσαρμοστηκα στο χαβαλε και στην μαλακια να περναει η ωρα.Ακομα και οι λιγες βολτες που πηγα πιο πολυ καφες και μπλα -μπλα ηταν παρα χλμ. γιάυτο παω μονος μου.

Το πολυ το κυρ ελεησον το βαριετε και ο Χριστοδουλος.

Ποσαδιστής Το avatar του/της el_hymador
    @Θανο

Φιλε μου δεν πηρα θεση στο αν γουσταρω η δεν γουσταρω την κατασταση αυτη.

Η κατασταση απλως υπαρχει και ο καθενας αποφασιζει αν του κανει η δεν του κανει.

Το πως διαμορφωθηκε αυτο το κλιμα σιγουρα εσυ το ξερεις πολυ καλυτερα απο εμενα.

Οπως πολυ σωστα λες ειναι ενας κυκλος ο οποιος εκλεισε (η ανοιξε...τουλαχιστον οπως το βλεπω εγω η καθημερινη δικτυακη -και οχι μονο- τριβη μεταξυ των ανθρωπων αναποφευκτα τους εφερε πιο κοντα...τουλαχιστον πιο κοντα απο το να περιοριζονται απλως στην παραθεση αμιγως μοτοσικλετιστικων θεματων.

Φανταζομαι οτι οι δημιουργοι αυτου του forum ισως να μην ειχαν αυτες τις βλεψεις.

Αλλα πιστευω οτι το moto.gr (και το καθε forum) το διαμορφωνουν αποκλειστικα οι χρηστες του.

Οποτε πες μου ποια κρητηρια μπορουν να χρησιμοποιηθουν απο εδω και περα για να αντιστραφει αυτο το κλιμα.

Να το αλλαξουμε;

Πολυ ευχαριστως, αλλα οπως ειπα και στο πρωτο post και επειδη πιστευω στην προσωπικη βουληση του καθενος, αυτο ειναι κατι που θα πρεπει να γινει με την συνδρομη ολων μας.

Ποιος θα ειναι ο ανθρωπος (και η ομαδα ανθρωπων) που θα αναλαβει το moderating σε αυτο το εγχειρημα;

Τουλαχιστον οπως το βλεπω εγω, θα πρεπει καθημερινα να ξυριζονται επι μερους σχεδον ολα τα θεματα που παιζουν...

Αν θελουμε να αλλαξει μορφη το forum, δεν εχει ημιμετρα και αποχρωσεις του γκρι....η ασπρο η μαυρο θα ειναι τα πραγματα.

Αμεσο ξυρισμα οποιασδηποτε ασχετης συζητησης, παρεμβασης, σχολιου...

Εδω προκυπτει αλλο ενα θεμα ομως....πως καθοριζεται το τι ειναι ασχετο και σχετικο σε μια συζητηση;

Δεν μιλαω για ξεμπο*ρδελιασμα ενος Post με βρισιες και ανελεητο spam, μιλαω για την συνηθη τροπη που εχει το 98% των Post εδω μεσα...παιζουν 10-15 σοβαρες απαντησεις και μετα καποιος πυροδοτει τον χαβαλε, τις διαμαχες, ασχετες συζητησεις κτλ.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Θάνος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
    @Θανο

Φιλε μου δεν πηρα θεση στο αν γουσταρω η δεν γουσταρω την κατασταση αυτη.

Η κατασταση απλως υπαρχει και ο καθενας αποφασιζει αν του κανει η δεν του κανει.

Το πως διαμορφωθηκε αυτο το κλιμα σιγουρα εσυ το ξερεις πολυ καλυτερα απο εμενα.

Οπως πολυ σωστα λες ειναι ενας κυκλος ο οποιος εκλεισε (η ανοιξε...τουλαχιστον οπως το βλεπω εγω η καθημερινη δικτυακη -και οχι μονο- τριβη μεταξυ των ανθρωπων αναποφευκτα τους εφερε πιο κοντα...τουλαχιστον πιο κοντα απο το να περιοριζονται απλως στην παραθεση αμιγως μοτοσικλετιστικων θεματων.

Φανταζομαι οτι οι δημιουργοι αυτου του forum ισως να μην ειχαν αυτες τις βλεψεις.

Αλλα πιστευω οτι το moto.gr (και το καθε forum) το διαμορφωνουν αποκλειστικα οι χρηστες του.

Οποτε πες μου ποια κρητηρια μπορουν να χρησιμοποιηθουν απο εδω και περα για να αντιστραφει αυτο το κλιμα.

Να το αλλαξουμε;

Πολυ ευχαριστως, αλλα οπως ειπα και στο πρωτο post και επειδη πιστευω στην προσωπικη βουληση του καθενος, αυτο ειναι κατι που θα πρεπει να γινει με την συνδρομη ολων μας.

Ποιος θα ειναι ο ανθρωπος (και η ομαδα ανθρωπων) που θα αναλαβει το moderating σε αυτο το εγχειρημα;

Τουλαχιστον οπως το βλεπω εγω, θα πρεπει καθημερινα να ξυριζονται επι μερους σχεδον ολα τα θεματα που παιζουν...

Αν θελουμε να αλλαξει μορφη το forum, δεν εχει ημιμετρα και αποχρωσεις του γκρι....η ασπρο η μαυρο θα ειναι τα πραγματα.

Αμεσο ξυρισμα οποιασδηποτε ασχετης συζητησης, παρεμβασης, σχολιου...

Εδω προκυπτει αλλο ενα θεμα ομως....πως καθοριζεται το τι ειναι ασχετο και σχετικο σε μια συζητηση;

Δεν μιλαω για ξεμπο*ρδελιασμα ενος Post με βρισιες και ανελεητο spam, μιλαω για την συνηθη τροπη που εχει το 98% των Post εδω μεσα...παιζουν 10-15 σοβαρες απαντησεις και μετα καποιος πυροδοτει τον χαβαλε, τις διαμαχες, ασχετες συζητησεις κτλ.
    Καλά τώρα μπορεί και να κατάλαβα λάθος, μου φάνηκε όπως διάβασα την απάντηση σου ότι σου αρέσει το φόρουμ όπως είναι. Δεν έχει και ιδιαίτερη σημασία γι'αυτό που συζητάμε, πες ότι δεν το είπα.

Τώρα σχετικά με το αν θ'αλλάξει το φόρουμ και με τι κριτήρια θα γίνει κάτι τέτοιο, δεν το αποφασίζω εγώ. Αν γινόταν μία κίνηση ανανέωσης, τον πρώτο λόγο θα είχαν οι δημιουργοί και ιδιοκτήτες του site και ο τρόπος θα μπορούσε να βρεθεί αν υπήρχαν ιδέες, όρεξη και φυσικά χρόνος.

Ωστόσο δεν είναι καν απαραίτητο ν'αλλάξει κάτι. Εμένα προσωπικά δεν μου αρέσει έτσι όπως είναι. Αν ψηφίζαμε θα ήμουνα υπέρ της ριζικής ανανέωσης. Προς το παρόν και επειδή έχω καταλάβει ότι τίποτα δεν αλλάζει, απλά δεν μπαίνω. Αν το σκεφτείς λίγο θα δεις ότι δεν τρέχει και τίποτα...

Όπως είπα.. οι από πάνω αποφασίζουν σε ποιους θέλουν να απευθύνονται. Κάποιοι θα μένουν και κάποιοι θα φεύγουν.
    Θάνος..

Μονολυκος Το avatar του/της crs-k
    Θα διαφωνησω λιγο (και) με τον Θανο (τι πρωτοτυπια! ) στο θεμα του "τελους" του moto.gr...

Ας σκεφτουμε λιγο ΟΛΟΙ πως ειμαστε με τις (μοτοσυκλετιστικες) παρεες μας, σε μια βολτα, σε μια καφετερεια, σ' ενα σπιτι ή οπουδηποτε αλλου.

Σιγουρα ενα μεγαλο μερος της κουβεντας μας αφορα τις μηχανες, αλλα κουβεντιαζουμε και χιλια δύο αλλα πραγματα που μας απασχολουν.

Ετσι γνωρισα το moto.gr κι ετσι ειναι ακομα σ' ενα μεγαλο βαθμο.
    Ενα μοτοσυκλετιστικο στεκι που πινοντας (virtual) το ποτακι μας "κουβεντιαζουμε".

Λεμε για το τι μηχανακια θελουμε να παρουμε.
    Ρωταμε τους παλιοτερους πραγματα που μας ενδιαφερουν.
    Λεμε για τις "καγκουριές" μας.
    Συμφωνουμε στο οτι πρεπει να γινονται με μέτρο...
    Μιλαμε για εξοπλισμο.
    Αφηγουμαστε τις βόλτες μας.
    Κανονιζουμε καινουργιες.
    Σιγουρα ομως μεσα σ' αυτες τις κουβεντες θα υπαρχουν και ΑΛΛΑ ΘΕΜΑΤΑ της ζωης, μιας κι ειμαστε πολυδιαστατα όντα (θελω να πιστευω) κι ΟΧΙ "κολλημενοι" μονο με το μηχανακι μας.

Ετσι "γνωριζομαστε" και συμπαθουμε ή αντιπαθουμε ο ενας τον αλλον.

Οταν κανονιζεται μια βολτα π.χ. εγω (κι ο καθενας μας νομιζω) θα ηθελα να ξερω 5 πραγματα για τα παιδια με τα οποια θα παω παρεα.
    Αυτα τα πραγματα ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ να τα μαθεις μιλωντας ΜΟΝΟ για μηχανες!

Σκεφτητε το τι συζητατε οταν κατσετε για ξεκουραση και καφε σε καποια βολτα που υπαρχουν "άγνωστοι" στην μοτοπαρεα...
    - Απο που εισαι φιλε?
    - Τι δουλεια κανεις?
    - Τι ενδιαφεροντα εχεις?
    - Που μενεις?
    - .......

Κι ενα σωρο "ασχετες" ερωτησεις, γιατι εχουμε ΑΝΑΓΚΗ να γνωρισουμε καλυτερα τον συνοδοιπορο μας!

Αυτο ΑΚΡΙΒΩΣ γινεται κι εδω μεσα! :smilea:

Να δουμε λιγο και το (καταραμενο για πολλους) spam...

Επειδη εχω βασικη αρχη οτι ΔΕΝ υπαρχει μονο ασπρο ή μαυρο πουθενα στην ζωη, ετσι βλεπω και το spam!

Υπαρχουν περιπτωσεις που οντως γινεται ενας κατακλυσμος απο σπαμοποστς και καθισταται "αχρηστη" μια κουβεντα.

Υπαρχουν ομως και πολλες περιπτωσεις που μια "εξυπνη" ατάκα προσφερει εκεινο το γέλιο που τοσο μας λειπει στην καθημερινοτητα μας.

Υπαρχουν περιπτωσεις που ενα "ειρωνικο" σχόλιο ειναι μια ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΗ απαντηση σε καποιον, κι ΟΧΙ σπαμ!

Πανω σ' ολα τα παραπανω εχει "στηριχτει" μεχρι τωρα το moto (κατα την γνωμη μου παντα) κι εχει φτασει εδω που εχει φτασει.

Μεσα σ' αυτο το "ευχαριστο" κλιμα, θα συμφωνησω οτι εχουν μπει κι ανθρωποι που τους ενοιαζε ΜΟΝΟ η "παρεα" κι οχι οι μηχανες.

Αυτο ομως ειναι αναποφευκτο στην ζωη.
    Σε καθε παρεα (με καποιο συγκεκριμενο ενδιαφερον) θα μπαινουν (και κατα κανονα γινονται αποδεκτοί) κι ανθρωποι που νοιαζονται ΜΟΝΟ για την παρεα.

Συμφωνω στο να "περιοριστουν" καπως τα εντελως ασχετα θεματα, αλλα οχι στο να απαγορευτουν δια ροπαλου.

ΔΕΝ μ' αρεσουν οι "εκκαθαριστικες" επιχειρησεις.

Μ' αρεσει να υπαρχει σεβασμος προς τον συνομιλητή σου.

Ειναι (πιστευω) απλά πραγματάκια που με την βοηθεια ΟΛΩΝ μπορουν να κανουν (οπως κανουν τοσα χρονια) την καθημερινότητά μας καπως καλυτερη!
    ... να ευχεσαι να 'ναι μακρυς ο δρομος.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Θάνος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από crs-k
    Ειναι (πιστευω) απλά πραγματάκια που με την βοηθεια ΟΛΩΝ μπορουν να κανουν (οπως κανουν τοσα χρονια) την καθημερινότητά μας καπως καλυτερη!
    Αν όμως σε μία παρέα που πίνει το ποτό της έρθει ένας καινούργιος τότε δύο πράγματα θα συμβούν. Είτε θα γουστάρει που κάνετε πλάκα και θα μείνει γιατί κι αυτός είναι του χαβαλέ είτε θα τον τραβήξει μία κουβέντα που κάνετε και θα μείνει από ενδιαφέρον.

Αν και δεν μπορούμε να εξομοιώσουμε με τέτοια παραδείγματα το κλίμα του φόρουμ, νομίζω ότι με τόσο κόσμο η κατάσταση έχει πάει στα άκρα. Δεν σου κάνει εντύπωση που τόσα παλιά μέλη έχουν εξαφανιστεί εντελώς ή απλά παρακολουθούν σιωπηλοί;

Δεν διαφωνώ με αυτά που λες, απλά κάποτε που ήμασταν λιγότεροι γινόντουσταν με τη σωστή δόση.

Τέλος πάντων.. όλα τα πράγματα κάποια στιγμή θέλουν την ανανέωση τους. Για μένα η στιγμή αυτή έχει έρθει για το moto εδώ και πολύ καιρό.
    Θάνος..

Παλαιό μέλος Το avatar του/της gcrook
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Θάνος
    Από THEOD

Το moto σήμερα είναι πράγματι το καθημερινό στέκι, αλλά είναι μόνο αυτό. Πιστεύω ότι η μεγαλύτερη μερίδα των ενεργών χρηστών του moto γουστάρουν το ευχάριστο κλίμα της παρέας και όχι την ενημέρωση ή την επαφή με τη μοτοσυκλέτα που προσφέρει το φόρουμ και αυτό με τον καιρό θα γίνεται όλο και πιο ξεκάθαρο. Σε λίγο καιρό, αν όχι ήδη, ο τίτλος moto θα είναι μόνο εθιμοτυπικός.

Εγώ προσωπικά ανήκω σε αυτούς που όπως και ο Θανάσης πιστεύουν ότι το φόρουμ έκλεισε τον ωφέλιμο κύκλο του και δεν μπαίνω πια ούτε από συνήθεια. Ακόμα και σ'αυτό το ποστ ο sniper με τράβηξε..

Πριν απο εναμιση χρονο που παραιτηθηκα απο μοντ ειχα γραψει "ολα τα φορα κανουν τον κυκλο τους,και ευχομαι ο συγκεκριμενος να αργησει πολυ να κλεισει" .
    Δεν ξερω αν εχει κλεισει ακομα οπως λεει ο Θανος αλλα ξερω οτι αυτος ο χωρος πρευσβευει ακομα κατι θετικο και αυτο δεν μπορει να το παραβλεψει κανενας.
    Επισης αφηνω τον καθ'ενα να κρινει το μεριδιο ευθυνης που του αναλογει και εγω πρωτος ξερω οτι εσφαλλα.

Οσο υπαρχουν ακομα βολτες,τρακντεις,μοντελα,νεα,τεχνικα,ταξιδιωτικα κτλ και οσο καποιοι θα καταβαλλουν προσπαθεια και θα αφιερωνουν προσωπικο χρονο για να ανακυκλωνουν την γνωση και να την συμπληρωνουν αρνουμαι προσωπικα να παραιτηθω.

Απλα οπως ειπε και εκλεκτος φιλος και συμφορουμιτης προσφατα "οι σκατουλες ξεκινησαν να επιπλεουν και τωρα μας παιρνει η μυρωδια" .

Με συγχωρειτε τωρα παω να ξαναβουλιαξω....
    -Have you any famous last words?
    -..Not Yet!
    -"Not yet"!? Is that famous?

Ποσαδιστής Το avatar του/της el_hymador
    Αν σβησει κανεις τα section

Γενικες

Ανεκδοτα - Humor

Στραβα και αναποδα

Ιστοριες του δρομου

Αναζητησεις - σκεψεις - προβληματισμοι

και αφησει ΕΝΑ μονο για γενικη κουβεντα, αλλα με πολυ τσαμπουκαλεμενο moderating...

VOILA!!

Εχετε ενα hard-core μοτοσικλετιστικο forum.

Πειτε τι θελετε να το δοκιμασουμε στην τελικη

i love you 80's Το avatar του/της zoropatra
    διαβασα οσο μπορουσα το θρεντ,και εγω εχω σπαστει με οσα γινονται,και για παραδειγμα μπορει να εχω κανει και εγω καποιες παρατυπιες και να μην το εχω καταλαβει....απλα αν το εκανα δεν μου ειπε κανεις εκανες μαλακια παρε μια κιτρινη καρτα!

επισης δεν ειναι και ωραιο να κλειδωνουν τα ποστ που φτοιαχνουν οι (νεοι κυριως)μοδιστροι και τα ποστ που
    φτοιαχνουν οι απλοι χρηστες να ειναι ανοιχτα......αυτο δεν μου αρεσει καθολου ομως.........

για κοιταξτε το παρακαλω...........
    Ο ΔΡΟΜΟΣ ΠΟΥ ΟΔΗΓΕΙ ΣΤΗΝ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΥΠΟΚΑΤΑΣΚΕΥΗ

ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΧΑΠΙ ΠΟΥ ΤΟ ΠΕΡΝΕΙΣ ΜΙΚΡΟΣ ΚΑΙ ΜΕΝΕΙ.....

μην ακολουθείς το μονοπάτι...πήγαινε εκεί που δεν υπάρχει μονοπάτι και άφησε τα ίχνη σου.....

Solomostrongos Το avatar του/της byron
    Αρχικά δημιουργήθηκε από zoropatra
    επισης δεν ειναι και ωραιο να κλειδωνουν τα ποστ που φτοιαχνουν οι (νεοι κυριως)μοδιστροι και τα ποστ που
    φτοιαχνουν οι απλοι χρηστες να ειναι ανοιχτα......αυτο δεν μου αρεσει καθολου ομως.........

για κοιταξτε το παρακαλω...........
    Εκτός από κάποια θέματα που κλειδώνονται μέχρι να τελειώσει ο mod τα ποστ (πχ. crs-k ταξιδιωτικά) που έχεις δεί κλειδωμένα θέματα. Δεν έχω δει κάτι. Εχεις κάποιο παράδειγμα?
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

Αναλλοίωτος Το avatar του/της Akatanomastos
    meta apo mia poli omorfi <<epafi>> akoustiki kai optiki pou eixa ksimeromata me ena ninja girnontas apo el.vel. siniditopoiisa pos sto moto.gr sizitame perisotero ta themata pou mas <<xorizoun>> para ta koina, afta pou mas enonoun
    -It's 106 miles to Chicago. We've got a full tank of gas, half a pack of cigarettes, it's dark, and we're wearing sunglasses.
    - Hit it.
    -------------------------------------------------------------------------------
    όλα αυτά, είναι απλά μέρος του πανυγηριού που λέγεται ζωή..
    ------------------------------------------------------------------------------
    νέα προσθήκη

Definition of a bad boy

Σελίδα 5 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345

Παρόμοια θέματα

1. παρακαλω για την συμμετοχη σας
    από apolon10 στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 15
    Τελευταίο μήνυμα: 19/01/2006, 19:35
  2. Την γνώμη σας παρακαλώ
    από Julius στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 122
    Τελευταίο μήνυμα: 12/05/2004, 12:48