Σελίδα 5 από 8 ΠρώτοΠρώτο 12345678 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 61 έως 75 από 112

Θέμα: πολυ ξυλο,αλλα το χρειαζονταν...

Μονολυκος Το avatar του/της crs-k
    Αρχικά δημιουργήθηκε από sas
    ..................
    Θα συμφωνήσω μαζί σου για τον σεβασμό στην ανθρώπινη ζωή, όμως άλλο ζωή και άλλο μώλωπες και κανά σπασμένο παϊδι

Η "πραγματικη" ζωη Γιαννακη ΔΕΝ ειναι Αμερικανικη ταινια, που μπορει να τρωει ο αλλος 10 ωρες ξυλο και να ξανασηκωνεται σαν να μην τρεχει τιποτα.

Μια απλη γροθια στην κοιλιακη χωρα μπορει και να προκαλεσει ρήξη καποιου οργανου (σπλήνας, συκωτιού κλπ) και να πεθανει καποιος απο εσωτερικη αιμοραγια (που ΔΕΝ την καταλαβαινεις, εκτος κι αν κανεις εξετασεις αιματοκρίτη) μεσα σε ΠΟΛΥ ΛΙΓΗ ωρα!

Με ενα απλο σπρωξιμο μπορει να καποιος να κτυπησει θανασιμα στο κεφαλι.

Δεν ειναι ετσι απλα οπως νομιζουμε τα πραγματα.

Με το ιδιο λοιπον σκεπτικο που καποιος, αφου εχει παρει και το "πανω χερι" συνεχιζει μεχρι να σακατεψει ενα (οποιονδηποτε) ΑΝΘΡΩΠΟ, με το ιδιο ακριβως θα τον παρατησει και στην ακρη του δρομου να σφαδαζει, γιαυι απλα ΔΕΝ ΤΟΝ ΝΟΙΑΖΕΙ !!!

Εδω εχουμε ξεπερασει τα όρια της άμυνας κι εχουμε περασει στο πεδίο της (σφοδρής μαλιστα) επίθεσης!

Προφανώς και γενικολογώ ΧΩΡΙΣ να αναφέρομαι σε κάποιον απ' τους συνομιλητές! :smilea:
    ... να ευχεσαι να 'ναι μακρυς ο δρομος.

Αρχικά δημιουργήθηκε από costas81
    οσο ωραιο και να ακουγεται, πρέπει να υπάρχει και μέτρο.
    οσο και αν "φαίνεται" βάρβαρο
    οσο και άν αυτή η "λογική" σχεδόν πάντα είναι λάθος
    οταν θα πιάσω κάποιον να μου κλέβει την μηχανή ή το σπίτι, θα φροντίσω να μην "θυμάται" ποιος τον έκανε έτσι όπως θα τον μαζέψουν!

Τα περί ανθρωπισμού και περί νόμου, τα πιστεύω και τα υπερασπίζομαι,
    αλλά !!!!
    ξέρω και τα όρια της υπομονής μου.
    Δεν θα κοροϊδέψω τον εαυτό μου!
    Ξέρω τι μαλάκας γίνομαι!
    Οπως λοιπόν με αποφεύγω εγώ, (για το καλό μου), ας με αποφύγει και ο κλέφτης (για το καλό του)!!!

ΥΓ
    Και αυτό Χρήστο, είναι παντελώς άσχετο με το άν θα βοηθήσω κάποιον που έχει ανάγκη (ακόμα και αν την δημιούργησα εγώ) Η το αν θα αναλάβω της ευθύνες των λαθών μου. δεν ειναι το όριο που θέτεις αλλά το όριο που στα νεύρα σου ξεπερνάς

Αρχικά δημιουργήθηκε από marulis
    Εννοείς ξύλινο για να τους βαρέσει από απόσταση?

δεν ξερω και εγω αν ημουν στην θεση του παιδιου πως θα ειχα αντιδρασει.
    Εδω βλεπω καποιον απλα να στεκεται και να ακουμπαει στην μηχανη και τρελενομαι!
    Παντως τωρα που το σκεφτομαι απο το γραφειο μου με ήρεμους τόνους την σφαλιάρα δεν την καταδικάζω, το να τον σαπήσεις τον άλλο όμως με γκλομπ δεν ειναι κάτι που με βρίσκει σύμφωνο.

Αναλλοίωτος Το avatar του/της Akatanomastos
    simfono me crs-k.
    oxi toso ston parallilismo me to an tha voithiseis kapoion ston dromo pou exei provlima alla sto oti
    den mporeis na sakateveis kapoion epeidi sou peirakse ta telika.

kai to paidi bodyguard den tha thele kai poli na arxisei na dernei.
    tespa kai oi men kai oi de (kleftes kai portierides) den tha prepe na iparxoun os eidos
    -It's 106 miles to Chicago. We've got a full tank of gas, half a pack of cigarettes, it's dark, and we're wearing sunglasses.
    - Hit it.
    -------------------------------------------------------------------------------
    όλα αυτά, είναι απλά μέρος του πανυγηριού που λέγεται ζωή..
    ------------------------------------------------------------------------------
    νέα προσθήκη

Definition of a bad boy

Αρχικά δημιουργήθηκε από Akatanomastos

tespa kai oi men kai oi de (kleftes kai portierides) den tha prepe na iparxoun os eidos
    +100000

Αρχικά δημιουργήθηκε από tai
    οσο και αν "φαίνεται" βάρβαρο
    ..........................
    Στο πρωτο ποστ που εχω γραψει ΔΕΝ εβγαλα τον εαυτο μου "απ' εξω", αν ειδες...

Ειδικα γνωριζοντας την προϊστορια μου...

Το θεμα ειναι ομως, οτι με τα χρονια πρεπει να ερχεται κι "λογικη" και να κυριαρχει (οσο ειναι δυνατον) στην κατσαρολα που βραζει την ψυχη μας...

Μέλος με μέλι Το avatar του/της marulis
    Χρήστο όσο κι αν είμαι κατά της βίας , στην συγκεκριμένη περίπτωση τάσσομαι υπέρ του πραγματικού θύματος. έχω βαρεθεί κάθε τσόγλανο που δεν θέλει να δουλέψει για 3+60 να βρίσκει την εύκολη λύση.

Άλλωστε και ο νόμος τιμωρεί αυτές της πράξεις, απλά στην συγκεκριμένη περίπτωση εφαρμόστηκε από ένα μη εντεταλμένο πρόσωπο , γρήγορα, χωρίς δικαστήριο και χωρίς έξοδα για το δημόσιο
    θελω να ΦΥΓΩ!!!!!!!!!!!
    ...........Πέταξες ψηλά , κι΄ας λεν σε ρηξαν, Γιάννη δε σε χωράει όλη η γηηηη .............
    Η μυρωδιά του εμετού από το χαλί φεύγει με γάλα η να το τρίψω με πράσινο σαπούνι;
    πω-πω μια κανονια!!!!

Αρχικά δημιουργήθηκε από crs-k
    Στο πρωτο ποστ που εχω γραψει ΔΕΝ εβγαλα τον εαυτο μου "απ' εξω", αν ειδες...

Ειδικα γνωριζοντας την προϊστορια μου...

Το θεμα ειναι ομως, οτι με τα χρονια πρεπει να ερχεται κι "λογικη" και να κυριαρχει (οσο ειναι δυνατον) στην κατσαρολα που βραζει την ψυχη μας...
    ναι όντως
    θα'πρεπε

Αρχικά δημιουργήθηκε από marulis
    Χρήστο όσο κι αν είμαι κατά της βίας , στην συγκεκριμένη περίπτωση τάσσομαι υπέρ του πραγματικού θύματος. έχω βαρεθεί κάθε τσόγλανο που δεν θέλει να δουλέψει για 3+60 να βρίσκει την εύκολη λύση.

Άλλωστε και ο νόμος τιμωρεί αυτές της πράξεις, απλά στην συγκεκριμένη περίπτωση εφαρμόστηκε από ένα μη εντεταλμένο πρόσωπο , γρήγορα, χωρίς δικαστήριο και χωρίς έξοδα για το δημόσιο

ΟΧΙ "και ο νόμος", αλλα ΜΟΝΟ "ο νόμος"!

Τα υπολοιπα μας οδηγουν σε αααλλα μονοπατια και ισως να πρεπει μετα να κυκλοφορουμε με τα εξασφαιρα στην ζωνη αλα Φαρ Ουέστ... :wacko:

όταν η ρόδα γυρίζει Το avatar του/της sas
    Η "πραγματικη" ζωη Γιαννακη ΔΕΝ ειναι Αμερικανικη ταινια, που μπορει να τρωει ο αλλος 10 ωρες ξυλο και να ξανασηκωνεται σαν να μην τρεχει τιποτα.

Μια απλη γροθια στην κοιλιακη χωρα μπορει και να προκαλεσει ρήξη καποιου οργανου (σπλήνας, συκωτιού κλπ) και να πεθανει καποιος απο εσωτερικη αιμοραγια (που ΔΕΝ την καταλαβαινεις, εκτος κι αν κανεις εξετασεις αιματοκρίτη) μεσα σε ΠΟΛΥ ΛΙΓΗ ωρα!

Με ενα απλο σπρωξιμο μπορει να καποιος να κτυπησει θανασιμα στο κεφαλι.

Δεν ειναι ετσι απλα οπως νομιζουμε τα πραγματα.

Με το ιδιο λοιπον σκεπτικο που καποιος, αφου εχει παρει και το "πανω χερι" συνεχιζει μεχρι να σακατεψει ενα (οποιονδηποτε) ΑΝΘΡΩΠΟ, με το ιδιο ακριβως θα τον παρατησει και στην ακρη του δρομου να σφαδαζει, γιαυι απλα ΔΕΝ ΤΟΝ ΝΟΙΑΖΕΙ !!!

Εδω εχουμε ξεπερασει τα όρια της άμυνας κι εχουμε περασει στο πεδίο της (σφοδρής μαλιστα) επίθεσης!

Προφανώς και γενικολογώ ΧΩΡΙΣ να αναφέρομαι σε κάποιον απ' τους συνομιλητές! :smilea:
    Χρηστάκη δεν είχα στο μυαλό μου Αμερικάνικη ταινία.....προφανώς.

Όπως προφανώς τα όρια του καθενός είναι διαφορετικά.

Μπορεί τα δικά σου π.χ. να εξαντλούνταν αν κάποιος πείραζε την κόρη σου (φυσικά δεν μπορείς να συγκρίνεις άψυχα πράγματα με άνθρωπο), αλλά και σε αυτή την περίπτωση θα μπορούσε να βρεθεί κάποιος που θα σου έλεγε αυτά που αναφέρεις εσύ τώρα.

Και φυσικά δεν επικροτώ όταν πια έχω το πάνω χέρι.....να συνεχίζω (η άσκηση εξουσίας δεν είναι το φόρτε μου)

Αλλά συνεχίζω να θεωρώ ότι η αυτοδικία δεν συνδέεται με την ευθυνοφοβία. Τουλάχιστον το επιχείρημα σου δε με έπεισε. (Μπορεί να φταίει και το απρόσωπο της συζήτησης μέσω web)

Μέλος με μέλι Το avatar του/της marulis
    ΟΧΙ "και ο νόμος", αλλα ΜΟΝΟ "ο νόμος"!

Τα υπολοιπα μας οδηγουν σε αααλλα μονοπατια και ισως να πρεπει μετα να κυκλοφορουμε με τα εξασφαιρα στην ζωνη αλα Φαρ Ουέστ... :wacko:
    Ναι βρε , δεν λέω πως έχεις άδικο αλλά μέχρι
    Αρχικά δημιουργήθηκε από crs-k Το θεμα ειναι ομως, οτι με τα χρονια πρεπει να ερχεται κι "λογικη" και να κυριαρχει (οσο ειναι δυνατον) στην κατσαρολα που βραζει την ψυχη μας...
    Έχουμε καιρό, μη νομίζεις και εγώ ντρέπομαι λίγο αλλά να πω ψέματα.

Όταν μου άνοιξαν το σπίτι μου πέρασαν περίεργα σχέδια απ’ το μυαλό και ήρθαν στην επιφάνια ανομολόγητα ένστικτα
    θελω να ΦΥΓΩ!!!!!!!!!!!
    ...........Πέταξες ψηλά , κι΄ας λεν σε ρηξαν, Γιάννη δε σε χωράει όλη η γηηηη .............
    Η μυρωδιά του εμετού από το χαλί φεύγει με γάλα η να το τρίψω με πράσινο σαπούνι;
    πω-πω μια κανονια!!!!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της THEOD
    Ψυχραιμία ρε παιδιά...Θρίλερ το κάναμε...2 τσογλάνια προσπάθησαν να κάνουν αυτό που όλοι μισούμε πολύ και απλά είχαν την ατυχία να πέσουν στον λάθος άνθρωπο...Και φυσικά τους ξυλοφόρτωσε όπως όλοι ονειρευόμαστε να κάνουμε σε παρόμοια περίπτωση... Αυτό είναι όλο...

Τα υπόλοιπα είναι φιλολογικές συζητήσεις για να περνάει η ώρα...ούτε μύνηση θα γίνει ούτε τίποτα... Οι άνθρωποι της νύχτας που δουλέουν ως μπράβοι και τα σχετικά, ξέρουν τι να κάνουν για να μην φτάσει ποτέ στα δικαστήρια... Μόλις βγούνε από το νοσομείο θα του πούνε και ευχαριστώ που δεν τους έδειρε ακόμα περισσότερο....

Αρχικά δημιουργήθηκε από THEOD
    Ψυχραιμία ρε παιδιά...Θρίλερ το κάναμε...2 τσογλάνια προσπάθησαν να κάνουν αυτό που όλοι μισούμε πολύ και απλά είχαν την ατυχία να πέσουν στον λάθος άνθρωπο...Και φυσικά τους ξυλοφόρτωσε όπως όλοι ονειρευόμαστε να κάνουμε σε παρόμοια περίπτωση... Αυτό είναι όλο...

Τα υπόλοιπα είναι φιλολογικές συζητήσεις για να περνάει η ώρα...ούτε μύνηση θα γίνει ούτε τίποτα... Οι άνθρωποι της νύχτας που δουλέουν ως μπράβοι και τα σχετικά, ξέρουν τι να κάνουν για να μην φτάσει ποτέ στα δικαστήρια... Μόλις βγούνε από το νοσομείο θα του πούνε και ευχαριστώ που δεν τους έδειρε ακόμα περισσότερο....

Αυτο ειναι το σωστοτερο συμπερασμα για την ιστορια.Τα υπολοιπα ειναι φιλοσοφιες και προσεγγισεις αναλογα με την ηθικη/πιστευω του καθενως.Εγω νομιζω οτι δεν θα φτασουνε καν στην μυνηση.Τις μαζεψανε και τελος.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της tsoukas77
    Η αυτοδικια κατ'εμε ειναι εγκλημα.Ποιος ειναι αυτος που θα κρινει ποια τιμωρια αξιζει σε καποιον;Αν αντι για γκλοπ,εξ¨ισου τυχαια ειχε περιστροφο,τι θα γινοταν;Θα σκοτωνε 2 ατομα για μια εξατμιση;Ποιος θα ηταν ο εγκληματιας και το τσογλανι τοτε;

Δεν παιρνουμε ολοι απο ενα γκλοπ και να καταργησουμε νομους,δικαστηρια και ανθρωπινα δικαιωματα;
    Κατω τα χερια απο τον 'Ακη!

Αρχικά δημιουργήθηκε από tsoukas77
    Δεν παιρνουμε ολοι απο ενα γκλοπ και να καταργησουμε νομους,δικαστηρια και ανθρωπινα δικαιωματα;

Οταν δεν δουλευει τιποτα σε αυτο το κωλοσυστημα που ζουμε μια περιπτωση αυτοδικιας δεν θα διαλυσει την νιρβανα μας.

Η κινδυνολογια δεν εχει νοημα.

Ουτε εγω θα παρω ροπαλο ουτε εσυ.

Σελίδα 5 από 8 ΠρώτοΠρώτο 12345678 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Πολύ καλό....ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ!
    από superfour στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 9
    Τελευταίο μήνυμα: 10/03/2010, 09:03
  2. Το φιλαράκι μου έφαγε πολύ ξύλο!
    από johnpan στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο μήνυμα: 02/09/2009, 14:03