Έλα τώρα, που το είπες μόνο στον εαυτό σου..Αρχικά δημιουργήθηκε από mako
Van ειπα στον εαυτο μου μου να μην απαντησει σε οτι ξαναγραψεις, αλλα δεν το καταφερα .................![]()
Έλα τώρα, που το είπες μόνο στον εαυτό σου..Αρχικά δημιουργήθηκε από mako
Van ειπα στον εαυτο μου μου να μην απαντησει σε οτι ξαναγραψεις, αλλα δεν το καταφερα .................![]()
Απουσία του τοπικού θα παρακαλέσω γιά μία και τελευταία φορά, να είμαστε λίγο (έως κι αρκετά) προσεκτικοί και να ΜΗΝ γινόμαστε εριστικοί εδώ μέσα.
Εκφράσεις υποτιμιτικές προς τους συνδιαλεγόμενους συμφορουμήτες, ΔΕΝ δίνουν καμμία παραπάνω βαρύτητα στα όποια επιχειρήματα μας!
Κάρτες (κατά το καμπανάκια) και μ@λακίες ΔΕΝ έχει!![]()
![]()
Ποια είναι η υποτιμητική έκφραση;
Για οποιον γουσταρει τις μηχανες αξιζει....για οποιον τις χρησιμοποιει επειδη πρεπει δεν αξιζει...ο φοβος στην ζωη μας υπαρχει απο τοτε που γεννιομαστε....φοβουνται οι γονεις μας μην παθουμε τιποτα....οταν μεγαλωσουμε και αρχισουμε να καταλαβαινουμε τι παιζει φοβομαστε εμεις....και καποια στιγμη θα φοβομαστε εμεις για τα παιδια μας....αρα μην κανουμε παιδια???
οσο και να φοβαμαι μην παθει κατι η σωματικη ακαιραιοτητα μου,γνωριζοντας τους κινδυνους βεβαια οταν οδηγαω το μηχανακι μου.....επιλεγω να παρω αυτο το ρισκο,απο το να χασω το 1/5 της ζωης μου κλεισμενος σε ενα κουτι,με τον φοβο να παθω εγκεφαλικο η κανα ελκος,απο τον ανγχος που θα μου δημιουργηθει αφου δεν θα προλαβω ολες τις δουλιες μου,ωστε να βγαλω λεφτα,για να μπορεσω να συντηρησω τον εαυτο μου (ποσο μαλλον αν εχω και οικογενεια)....αν βεβαια δεν εχω προλαβει να πλακωθω στα μπουκετιδια με τον πισινο που μου κορναρει ωντας 15ος στο φαναρι,αφου τα νευρα μου εχουν γινει τσαταλια απο την μπροστινη κυρατσα η παππου που δεν ξερουν τι να κανουν,και λενε να πανε καμμια βολτιτσα με το αυτοκινητο....ολα αυτα βεβαια περιγραφουν συνθηκες Αθηνας (η οποιαςδηποτε πολης που εχει κυκλοφοριακο προβλημα)...δεν βαζω και τα πολλαπλασια πακετα τσιγαρα που θα καπνισω,δημιουργοντας μου στο μελλον προβλημα υγειας σοβαροτατο.....και ειμαι απο τους τυχερους γιατι μαζι με την επιλογη της αναγκης,εχω και το οτι γουσταρω να ειμαι σε ενα πανω σε ενα μηχανακι....αρα δουλεια μαζι με (ας πουμε) διασκεδαση....αλλοιμονο σε συτους που χρησημοποιουν ενα οχημα μονο απο αναγκη και υποχρεωτικα...
Τωρα οσο αφορα τον τομεα διασκεδασης,και παλι γουσταρω και επιλεγω να παω την βολτα μου με την μηχανη μου (μονος μου η με φιλους) για την αισθηση που μου δινει,το να ειμαι ''εκτεθημενος'' στα καιρικα φαινομενα,αρα και στην γη την φυση τον κοσμο.....το οτι θα χαιρετηθω με καποιον αγνωστο γιατι κατι μας ενωνει,γιατι γιατι γιατι (εδω ειναι κλοπηright crs).......για εμενα που ΓΟΥΣΤΑΡΩ τις μηχανες ΑΞΙΖΕΙ και με το παραπανω.....και εν πασει περιπτωσει που λεει οτι οποιος ειναι με αυτοκινητο δεν σκοτωνετε,μενει αναπηρος,ακρωτιριαζετε...τα στατιστικα το αντιθετο λενε μαλλον....αρα ολη αυτη η κουβεντα δεν εχει ουτε κανενα νοημα διαξιφισμου,εντασης η οτιδηποτε παρομοιο γιατι ο καθενας αποφασηζει το τι γουσταρει και το τι αξιζει βαση με τις δικες του αναγκες και δεδομενα....
ερωτηση που δεν απαντηθηκε....αυτο ειναι ενα Μοτο φορουμ,με πολλες και αλλες ασχετες βεβαια συζητησεις....αλλα ειναι ανοιχτο σε ολους....σε κατοχους,σε πρωην,σε μελλοντικους,σε ανθρωπους που γουσταρουν απλα....δεν εχω καταλαβει γιατι ποσταραν σε αυτο το θρεντ και καποιοι που με τα λεγομενα τους εδειξαν οτι δεν γουσταρουν τις μηχανες (το αν εχουν η δεν εχουν δεν εχει καμμια σημασια)....γιατι γραφτηκατε ρε παιδια σε ενα ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΙΣΤΙΚΟ φορουμ,αφου θεωρητε οτι δεν αξιζει να καβαλας μηχανη και οτι ειναι επικινδυνο???και γιατι χανετε τον πολυτιμο χρονο σας σε κατι που δεν σας εκφραζει αν οχι κυριολεκτικα εστω ουσιαστικα???φιλικα παντα
edit.... ΓΙΑΥΤΟ ΑΞΙΖΕΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ
Ωραίος ο blackbusa! Καλά τα είπες φίλε!
Όσο για την τελευταία παράγραφο των λεγόμενων σου, δεν νομίζω κανείς εδω μέσα να μην γουστάρει τις μηχανές! Απλά κάποιους τους υπερνικά ο φόβος και το άγχος για την σωματική τους ακαιρεότητα, δικαιολογημένα φυσικά, αλλά σε σημείο που να είναι μπερδεμένοι και να μην αισθάνονται άνετα πάνω στην μηχανή τους! Είναι καθαρά ψυχολογικό!
Προσωπικά, παθαίνω το ίδο πράγμα με τα αεροπλάνα! Αν και στατιστικώς το να πάθει κανείς κάτι στον δρόμο, ιδιαίτερα στον Πατρών - Κορίνθου είναι πολύ πιο πιθανό απ`ότι σε κάποιο αεροπλάνο, εντούτοις προτιμώ να κάνω 3 φορές την Πατρών - Κορίνθου βράδυ παρά μια ώρα πτήσης! Είναι ψυχολογικός φόβος που μας υπερνικά, άλλος το έχει πολύ, άλλος λίγο, άλλος για το ένα πράγμα, άλλος για το άλλο!
Και καταλήγω ότι αν ο φόβος αυτός καταλήξει σε κάποιον να είναι τόσο μεγάλος ώστε να μην απολαμβάνει την οδήγηση της μοτό του, τότε καλύτερα να πάρει αμάξι αφου δεν έχει κάποιο νόημα το ρίσκο που παίρνει καθημερινά. Πιστεύω γιαυτόν ΔΕΝ αξίζει! Για τους υπόλοιπους όμως το ρίσκο αυτό αξίζει!
Chris
Αρχικά δημιουργήθηκε από cartman
Ωραίος ο blackbusa! Καλά τα είπες φίλε!
Όσο για την τελευταία παράγραφο των λεγόμενων σου, δεν νομίζω κανείς εδω μέσα να μην γουστάρει τις μηχανές! Απλά κάποιους τους υπερνικά ο φόβος και το άγχος για την σωματική τους ακαιρεότητα, δικαιολογημένα φυσικά, αλλά σε σημείο που να είναι μπερδεμένοι και να μην αισθάνονται άνετα πάνω στην μηχανή τους! Είναι καθαρά ψυχολογικό!
Προσωπικά, παθαίνω το ίδο πράγμα με τα αεροπλάνα! Αν και στατιστικώς το να πάθει κανείς κάτι στον δρόμο, ιδιαίτερα στον Πατρών - Κορίνθου είναι πολύ πιο πιθανό απ`ότι σε κάποιο αεροπλάνο, εντούτοις προτιμώ να κάνω 3 φορές την Πατρών - Κορίνθου βράδυ παρά μια ώρα πτήσης! Είναι ψυχολογικός φόβος που μας υπερνικά, άλλος το έχει πολύ, άλλος λίγο, άλλος για το ένα πράγμα, άλλος για το άλλο!
Και καταλήγω ότι αν ο φόβος αυτός καταλήξει σε κάποιον να είναι τόσο μεγάλος ώστε να μην απολαμβάνει την οδήγηση της μοτό του, τότε καλύτερα να πάρει αμάξι αφου δεν έχει κάποιο νόημα το ρίσκο που παίρνει καθημερινά. Πιστεύω γιαυτόν ΔΕΝ αξίζει! Για τους υπόλοιπους όμως το ρίσκο αυτό αξίζει!
Kαι ποιος ειπε οτι απο αυτους που γουσταρουν και λενε οτι δεν αξιζει δεν φοβουνται κιολας(και βαζω και την Μαιρα)....αλλα δεν το εχουν κανει σημαια...και ουτε το διατημπανιζουν,λεγοντας ολες τις χειροτερες πιθανες περιπτωσεις....και εγω ρε φιλε οταν παω προς Πατρα,η περναω απο τα Τεμπη εχω μια ανυσηχεια (οχι τοσο πολυ φοβο) αλλα αυτο με κανει να εχω ακομα πιο πολυ ολες τις αισθησεις μου σε επιφυλακη...οπως τις εχω οταν και θα παω και στο περιπτερο για τσιγαρα πχ....αλλα δεν θα σκεφτω και θα επιμενω σε ολα αυτα τα κουλα (που οντως ειναι πιθανα να γινουν) που γραφτηκαν.....δεν κολλαει να γουσταρω κατι,αλλα συνγχρονος να το βλεπω και τοσο αρνητικα και με τοσο φοβο...γιατι ισως εγω δεν θα μπορουσα να το κανω....και φανταζομαι πολλοι αλλοι....αρα γιατι αυτη η επιμονη....και ενα τελευταιο....καποια στιγμη εγινε μια κοντρα μεταξυ καπνιστων και μη.....εγω που καπνιζω δεν θα συμφωνησω σχεδον ποτε με να που δεν...αλλα ξερω και τους κινδυνους και και και....δεν γουσταρω αν παει να μου περασει με τσαμπουκα τις αποψεις του....αλλα τις σεβομαι οσο και να μην συμφωνο....και συνηθως ειναι αυτος που δεν εχει καπνισει ποτε στην ζωη του( και καλα κανει).....αυτος δεν γουσταρει το καπνισμα,γιαυτο λεει οτι δεν αξιζει κιολας,μαζι με ολες τις συνεπιες του.....και αυτος δεν θα μπει ποτε σε ενα καπνιστικο φορουμ....γιαυτο θελω να καταλαβω....γιαυτο περιμενω μια απαντηση....φιλικα παντα....![]()
Δεν σε κάλυψε ο mako; Είδα φως και μπήκα! Με το να αμφισβητείς την παρουσία αυτών που λένε πως “δεν αξίζει”, δε νομίζω πως κάνεις εγκυρότερη τη γνώμη σου. Δεν καταλαβαίνω γιατί φεύγουμε από την ουσία και μιλάμε για τέτοιου είδους θέματα. Το αν δεν πρέπει ή δεν έχω δικαίωμα να βρίσκομαι εδώ, δεν το αποφασίζει κανένας από σας. Τα κριτήρια για το αν θέλει κάποιος να είναι μέλος σε οποιοδήποτε forum, σύλλογο, club κ.λπ. εφόσον βρίσκομαι εδώ και έχω δικαίωμα να τα καθορίσω μόνος μου, τα πληρώ! Δεν είπα πουθενά πως τίθεμαι υπέρ του αυτοκινήτου! Αντίθετα είμαι πολύ πιο αρνητικός εναντίον του αυτοκινήτου! Τελείως αυθαίρετο συμπέρασμα! “Δεν του αρέσουν οι μοτοσυκλέτες..ε, άρα είναι υπέρ του αυτοκινήτου”, ε; Το “καπνιστικό forum”, αν προϋπέθετε την ύπαρξη ενός σωλήνα, που να ψεκάζει καπνό στα μούτρα του κάθε επισκέπτη, σίγουρα δε θα είχε “μη καπνιστές” επισκέπτες. Διαφορετικά μην το αποκλείεις! Τέλος πάντων, όλη αυτή η ανούσια κουβέντα γίνεται για να αποδείξει ο καθένας την άποψή του. Δεν πρόκειται να βγει άκρη, καθώς όπως προανέφερα, ο καθένας λέει τα δικά του, με βάση τη μέχρι τώρα εμπειρία του. Πάω στοίχημα πως αν π.χ. έχανε ο πιο φανατικός, ατρόμητος κ.λπ. υπέρμαχος των μοτοσυκλετών ένα χέρι ή ένα πόδι ή κάτι αντίστοιχα τόσο σημαντικό για τη ζωή του, θα άλλαζε αυτομάτως την άποψή του. Δε θα το παραδέχονταν ποτέ εδώ μέσα, αλλά αν του ετίθετο το δίλημμα από το Θεό τον ίδιο, αν θα αντάλλασε όλες τις εμπειρίες, τις χαρές και τις λοιπές παπ%#@ές που περιγράφετε, με το πόδι του, δε θα το σκέφτονταν καν για το ποια θα ήταν η επιλογή του
Ρε φίλε VanDiemmen νομίζω το παρατραβάς.Δηλαδή είναι παπαριά (όπως λες) η ωραίες στιγμές που περνάω ή που πέρασα με τη μηχανή μου ?
Μη ξεχνάς ότι λόγω ατυχήματος είμαι καθηλωμένος με σπασμένο πόδι το οποίο ατύχημα δεν προκλήθηκε ούτε από καγκουριά ουτε από χαζομάρα με τη μηχανή αλλά καθαρά από την κακιά ώρα.
Κι όσο κι αν μου έχει στοιχίσει αυτό τόσο οικονομικά όσο και κοινωνικά αφού είμαι αποκομένος από φίλους κλπ σε διαβεβαιώ ότι δεν βλέπω την ώρα να ξανακαβαλήσω την καλή μου μαζί με τη γυναίκα μου και να φύγουμε.Γι' αυτή τη φυγή και μόνο αξίζει να ξανακαβαλήσω.Και στα 39 μου ούτε έχω ξαναπέσει ούτε είχα πάθει ατύχημα ποτέ μου ίσως γιατί οδηγώ πάντα με το πάνω κεφάλι κι όχι με το κάτω.Αλλά δεν μπορείς να λες παπαριές τις αναμνήσεις ούτε τις δικές μου ούτε κανενός εδώ μέσα που μας αρέσει η μοτοσυκλέτα.
Κανένας λογικός άνθρωπος πιστεύω δεν θα αντάλλαζε την σωματική του ακεραιότητα και την υγεία του με καμιά εμπειρία, χαρά κ.τ.λ! Αλίμονο! Το ερώτημα όμως δεν είναι αυτό! Το ερώτημα είναι αν αξίζει να ρισκάρει κανείς! Αυτό συζητάμε! Και όχι να ρισκάρει = να πηγαίνει με 300 και να πηγαίνει γυρεύοντας! Να ρισκάρει με την έννοια του να είναι μοτοσθκλετιστής, όπως είναι ο καθένας μας!Αρχικά δημιουργήθηκε από VanDiemen
... αν θα αντάλλασε όλες τις εμπειρίες, τις χαρές και τις λοιπές παπ%#@ές που περιγράφετε, με το πόδι του, δε θα το σκέφτονταν καν για το ποια θα ήταν η επιλογή του
Chris
mako TROOPER crs-k και blackbusa συμφωνώ και ασπάζομαι όλα όσα είπατε!
Τα γραφόμενα σας δείχνουν ανθρώπους που ξέρουν γιατί αγόρασαν μηχανή και για πιο λόγο τη χρησιμοποιούν!
ΑΞΙΖΕΙ ΦΙΛΕ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙΣ ΓΙΑ ΕΝΑ ΟΝΕΙΡΟ ΚΙ ΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΦΩΤΙΑ ΤΟΥ ΝΑ ΣΕ ΚΑΨΕΙ...
Τι να γραψουμε ρε παιδια για ενα ματσο σιδερα που αμα τα χαραξουμε θα τρεξει το αιμα μας το ιδιο;
![]()
-Have you any famous last words?
-..Not Yet!
-"Not yet"!? Is that famous?
Δεν ξέρω αν οδηγείς μηχανή, αν έχεις μηχανή, αν θέλεις να πάρεις μηχανή ή ακόμα αν δεν θέλεις να τις βλέπεις μπροστά σου αλλά θα σου πω για εμένα.Αρχικά δημιουργήθηκε από VanDiemen
Αν τους κεφτέδες τους φάνε πολλοί, είτε φίλοι μου, είτε άγνωστοι και πεθάνουν, ή τους φάω εγώ και πάω με τροφική δηλητηρίαση στο νοσοκομείο και τη γλυτώσω παρά τρίχα; Τότε δικαιούμαι, όχι να κακολογώ τους κεφτέδες, αλλά να λέω πως δεν αξίζει να τους φας άμα είναι να χαλάσεις την υγειά σου; Ακόμη καμμία απάντηση, σε ότι ρώτησα, σε περίπτωση που η απάντηση είναι "ναι". Αυτό είναι! Μάλλον η ηλικία φταίει..![]()
Πριν ακριβώς από ένα χρόνο ο παιδικός μου φίλος μου ζήτησε να πάμε μια ημερίσια εκδρομή στη Χαλκίδα με τις μηχανές...
Ήταν η πρώτη φορά που θα έβγαινε από την Αθήνα, για μένα... ένα ακόμα ταξίδι...
Φοβόμουν για αυτόν...
Δεν ήθελα να πάμε μήπως του τύχει κάτι...
Μπήκα μπροστά του μόλις ξεθάρεψε για να μειώσω τους ρυθμούς...
Πέρασαν 5 λεπτά...
Αριστερή στροφή... χώμα... χάσιμο μπροστινού... εγκατάλειψη μηχανής...
Ο χρόνος...
ο χρόνος σταμάτησε για μένα πάνω σε μια κολώνα...
ο κολλητός μου με κράταγε και εγώ του έκλεινα το μάτι...
Χειρουργεία...
"συντριπτικά κατάγματα σε δεξιό χέρι και πόδι"
"το αριστερό πόδι τι έχει; κάτι δεν πάει καλά"
"διαλυμένοι σύνδεσμοι!"
"καλά κάτσε να δούμε αν θα τη γλυτώσει..."
"είναι δυνατό παιδί, μπορεί να μην πεθάνει!"
"η καρδιά του αντέχει..."
"θα του κόψουμε το πόδι"
"8 ώρες ολική νάρκωση και ακόμα αντέχει..."
"άμα κρατήσει λίγο ακόμα... μακάρι να αντέξει..."
"είναι πολλές οι ώρες μπορεί να μην ξυπνήσει..."
"καταφέραμε και κρατήσαμε το πόδι!"
"αντέχει!Κάποιος εκεί πάνω τον αγαπάει ΠΟλΥ"
"Ξύπνα Δημήτρη όλα πήγαν καλά!"
"Τι ώρα είναι;"
"Πέρασαν 11 ώρες εδώ μέσα αλλά σε φτιάξαμε!Σε ευχαριστούμε που έζησες!"
Εντατική...
Δωμάτιο...
20 μέρες μετά...
Τι γίνεται;Δεν μπορώ να αναπνεύσω!
Πνευμονική εμβολή είπαν... (ξέρεις 10% πάνε αδιάβαστοι το 90% τους διασωληνώνουν)
Είναι σκύλος θα αντέξει! Δώσ'τε του οξυγόνο!
Έχει πεθάνει ο πατέρας μου σε τροχαίο,πληρώσαμε το χρέος μας στον πούστη με τα μαύρα ΕΓΩ δε θα του κάνω τη χάρη!
Πέρασαν 3 μέρες και είμαι οκ!
Γιατρέ πότε θα κάνω ποδήλατο; Γιατί; Μα πως θα ανέβω στη μηχανή αγύμναστος; (ακόμα δεν ξέραμε αν και πότε θα σηκωθώ να περπατήσω!)
Και ήρθε η μέρα που μου είπαν θα σηκωθείς....
4 μήνες μετά...
και τώρα; τι κάνουμε; πως περπατάμε;
Αγάντα θα περάσει και θα αρχίσεις πάλι να τρέχεις...
Σφίξε τα δόντια μαλ@κα σήκω!
4 μήνες μετά ξαναβλέπω τον κόσμο από το 1.97 και όχι από το κρεβάτι!
Κάνε ένα βήμα... φτάνει!
Μα θέλω κι άλλο...
Πρέπει να πάω κι άλλο!
Αύριο πάλι...
Αύριο πάλι...
και πάλι και πάλι...
και άντε λίγο ακόμα...
και να ο ΤROOPER
"έλα ρε μαλ@κα πότε θα καβαλήσεις;"
θα έρθει η ώρα...
"Πάμε μέχρι το δρόμο..."
τι λες ρε;
"Αύριο θα κατέβουμε και σκάλες!"
Γιώργο άμα πέσω και σκορπίσω εγώ δεν ξαναπάω νοσοκομείο!!!!!
......
......
......
......
......
......
......
και άφησα τις πατερίτσες...
άρχισα να οδηγώ το κουτί...
είμαι εγκλωβισμένος!
δεν την παλεύω!
πρέπει να δω τη μηχανή...
πρέπει να ανέβω!
Αύριο κλείνω ένα χρόνο από εκείνο το μεσημέρι στη Χαλκίδα...
Ξέρεις πότε θα είμαι οκ;
όταν φορέσω το μπουφάν, κουμπώσω το κράνος, τεντώσω τα γάντια στα δάχτυλά μου και κουμπώσω την πρώτη!
Δεν μπόρεσα ποτέ να πιστέψω πως δε θα ξανακάνω κάποια πράγματα στη ζωή μου και αυτό είναι που με βοήθησε να κρατηθώ και να επανέλθω...
Όσοι πέρασαν ατύχημα βαρύ και μπορούν να καταλάβουν έστω και το 1% όσων έγραψα τότε θα νιώσουν την ανάγκη αυτή...
'Οσοι δεν το έχουν ζήσει... εύχομαι να μην το ζήσουν ποτέ...
ΑΞΙΖΕΙ ΦΙΛΕ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙΣ ΓΙΑ ΕΝΑ ΟΝΕΙΡΟ ΚΙ ΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΦΩΤΙΑ ΤΟΥ ΝΑ ΣΕ ΚΑΨΕΙ...
εγω εχω και εξακολουθω να γραφω με ηρεμο τονο και εσυ βλεπω δεν κανεις το ιδιο...και το χειροτερο ειναι δεν απαντας γιατι δεν διαβαζεις αυτα που γραφω....μαλλον γιατι κανεις απλα μια αναγνωση....δεν εχω το δικαιωμα να αμφισβητησω την παρουσια κανενος σε αυτο το φορουμ,αφου δεν ειναι δικο μου....και ουτε σε ρωτησα ποτε γιατι μπηκες,με την εννοια που θες εσυ να περασεις....δεν ειπα ποτε οτι επειδη εχεις καποιες αποψεις για τις μηχανες οτι γουσταρεις τα αυτοκινητα....και εν πασει περιπτωσει που ειναι το κακο αυτο...δηλαδη εγω που γουσταρω ΚΑΙ τα αυτοκινητα τι ειμαι???η τι πρεπει να λεω....απλα ενω γουσταρω και τα δυο,αποφασησα οτι η τρελλα μου ειναι η μηχανη μου....αμα στο μελλον αλλαξει κατι,αφου εχουν αλλαξει και οι συνθηκες (οικογενεια,παιδια,συνεχισουν να με λενε κουλο και το εμπεδωσω τελικαΑρχικά δημιουργήθηκε από VanDiemen
Δεν σε κάλυψε ο mako; Είδα φως και μπήκα! Με το να αμφισβητείς την παρουσία αυτών λένε πως “δεν αξίζει”, δε νομίζω πως κάνεις εγκυρότερη τη γνώμη σου. Δεν καταλαβαίνω γιατί φεύγουμε από την ουσία και μιλάμε για τέτοιου είδους θέματα. Το αν δεν πρέπει ή δεν έχω δικαίωμα να βρίσκομαι εδώ, δεν το αποφασίζει κανένας από σας. Τα κριτήρια για το αν θέλει κάποιος να είναι μέλος σε οποιοδήποτε forum, σύλλογο, club κ.λπ. εφόσον βρίσκομαι εδώ και έχω δικαίωμα να τα καθορίσω μόνος μου, τα πληρώ! Δεν είπα πουθενά πως τίθεμαι υπέρ του αυτοκινήτου! Αντίθετα είμαι πολύ πιο αρνητικός εναντίον του αυτοκινήτου! Τελείως αυθαίρετο συμπέρασμα! “Δεν του αρέσουν οι μοτοσυκλέτες..ε, άρα είναι υπέρ του αυτοκινήτου”, ε; Το “καπνιστικό forum”, αν προϋπέθετε την ύπαρξη ενός σωλήνα, που να ψεκάζει καπνό στα μούτρα του κάθε επισκέπτη, σίγουρα δε θα είχε “μη καπνιστές” επισκέπτες. Διαφορετικά μην το αποκλείεις! Τέλος πάντων, όλη αυτή η ανούσια κουβέντα γίνεται για να αποδείξει ο καθένας την άποψή του. Δεν πρόκειται να βγει άκρη, καθώς όπως προανέφερα, ο καθένας λέει τα δικά του, με βάση τη μέχρι τώρα εμπειρία του. Πάω στοίχημα πως αν π.χ. έχανε ο πιο φανατικός, ατρόμητος κ.λπ. υπέρμαχος των μοτοσυκλετών ένα χέρι ή ένα πόδι ή κάτι αντίστοιχα τόσο σημαντικό για τη ζωή του, θα άλλαζε αυτομάτως την άποψή του. Δε θα το παραδέχονταν ποτέ εδώ μέσα, αλλά αν του ετίθετο το δίλημμα από το Θεό τον ίδιο, αν θα αντάλλασε όλες τις εμπειρίες, τις χαρές και τις λοιπές παπ%#@ές που περιγράφετε, με το πόδι του, δε θα το σκέφτονταν καν για το ποια θα ήταν η επιλογή του)δεν ξερω....η μπορει απο αναγκη να αλλαξει....αλλα φανταζομαι επειδη θα με κανει πολυ δυστηχησμενο να μην ερθω ποτε σε αυτο το σημειο....στο παραδειγμα καπνιστης τωρα...δηλαδη μας λες οτι καθεσαι και ασχολησαι με πραγματα που θεωρεις επικινδυνα,αρα αυτοματα και θεωριτικα παντα,δεν γουσταρεις και δεν αξιζει να ασχολησε γιατι μπορει να παθεις τα χειροτερα....δηλαδη με την λογικη σου να γραφτουμε και σε κανα gay φορουμ,αφου δεν υπαρχει κινδυνος να φαμε και καμμια ''αδεσποτη'',αρκει να παρακολουθουμε,και ασχετα αν δεν γουσταρουμε την ολη φαση...
![]()
![]()
....σορρυ για το παραδειγμα αλλα αυτο μου ηρθε σαν ακομα πιο ακραιο παραδειγμα....και βεβαια δεν εχω προβλημα με το τι κανει ο καθενας στην ερωτικη ζωη του....αυτη η συζητηση για εμενα (και για πολλους) δεν ειναι καθολου ανουσια οπως ειπες,γιατι ενας φιλος-συναδελφος-ασχετος(που δεν γνωριζω προσωπικα εννοω) εξεφρασε ενα προβληματισμο του για καποια πραγματα που τον απασχολουν πανω στην μηχανη....και για να το κανει,σημαινει οτι για αυτον,και για πολλους αλλους,εχει πολυ ουσια και σημασια...ιδιος σε ενα τοσο λεπτο θεμα....''λογικη η συναισθημα''...και αυτη η συζητηση δεν εχει να κανει με το να αποδειξουμε το σωστο η λαθος...απλα ο καθενας λεει την γνωμη του βαση της εμπειριας του,μπας και βοηθησουμε καποιον να ξεκαθαρισει τι θελει....''λογικη η συναισθημα''.....για ενα απο αυτους τους λογους υπαρχει και αυτο το φορουμ....να βοηθαμε οπως ο καθενας μπορει...και τελειωνοντας...καποια στιγμη γνωρισα ενα παλλικαρι που ειχε μεινει αναπηρο απο την μεση και κατω,μετα απο ατυχημα με μηχανη....δεν εφταιγε αυτος....οταν με πρωτοειδε καβαλα στον Ζουζουρα (zzr1100) τα ματια του γυαλισαν σχεδον δακρυσαν....αμεσως αρχισε να την κοιταει και να την λιγουρευετε μιας και ηταν το τελευταιο του μηχανακι....τα ματια του ''ουρλιαζαν'' θελω να σε καβαλησω,να σε βαλω μπρος,να μου κουμπωσουν την πρωτη,και να παω μια βολτα οπου φτασω,οσο φτασω,οσπου να τελειωσει η βενζινη,ο δρομος,ο κοσμος ολος...αφου το κραταγαμε γιατι το προσπαθησε
κατσαμε να τα πουμε για καφεδακι...ηταν τοσο ανετος που μου εδωσε το δικαιωμα να τον ρωτησω...τι??που??πως??ποτε??εφταιγες??και ενω μου απαντησε σε ολα,ξαφνικα μου λεει...''επειδη ολοι μου λενε μαλακια που εκατσε τετοια φαση'',''εγω τους λεω οτι αν ο θεος μου ελεγε οτι θα μου εδινε ξανα τα ποδια μου αρκει να μην ξανακαβαλησω ποτε γιατι θα με ξαναεβαζε στο καροτσακι'',''θα καβαλαγα ξανα χωρις δευτερη σκεψη,και ας ξερω τις συνεπειες''....για να πω την αληθεια το μυαλο μου κολλησε,αλλα αυτος σιγουρα ξερει καλυτερα....αυτος αγαπαει της μηχανες....αυτος ηξερε,ξερει,και θα ξερει (φανταζομαι)οτι ΑΞΙΖΕ παρολα αυτα που εγιναν...
υ.γ. ακομα δεν μου απαντησες γιατι εισαι σε αυτο το φορουμ???τι κερδιζεις απο αυτο???τι γουσταρεις σε αυτο???τι ζητας απο αυτο???και για να σε βοηθησω...εγω μπηκα για να πηγαινω βολτες με ατομα που γουσταρουμε το ιδιο πραγμα.....και βεβαια βρηκα πολλα περισσοτερα....πργματικα ανθρωπους διαμαντια,ψυχουλες,δασκαλους,και βεβαια πολλους φιλους....
φιλικα παντα![]()
δεν μπορω να καταλαβω πως το κανεις αυτο καθε φορα...Αρχικά δημιουργήθηκε από gcrook
Τι να γραψουμε ρε παιδια για ενα ματσο σιδερα που αμα τα χαραξουμε θα τρεξει το αιμα μας το ιδιο;
![]()
γραφεις 3 λεξεις και τα λες ολα !!!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...