Και που να το δείς να ανεβαίνει τα βουνά της Πελοποννήσου! Είναι 80ρι αυτόματο....ευτυχως ο αναβάτης ειναι ελαφρύς!Αρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
Πολύ μου άρεσε αυτό το Tohatsu![]()
Και που να το δείς να ανεβαίνει τα βουνά της Πελοποννήσου! Είναι 80ρι αυτόματο....ευτυχως ο αναβάτης ειναι ελαφρύς!Αρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
Πολύ μου άρεσε αυτό το Tohatsu![]()
sapila racing team
bimota SB6 1995
Hornet 900 2005
Yamaha SR500 1981
BMW R75/6 1975
BMW R26 1957
Αυτός πρέπει να προσέχει τη δίαιτα του, όχι για να μην του μικρύνουν τα ρούχα, αλλά για το αν θα μπορεί το Tohatsu να τον πηγαίνει βόλτες.Αρχικά δημιουργήθηκε από sapila racing
Και που να το δείς να ανεβαίνει τα βουνά της Πελοποννήσου! Είναι 80ρι αυτόματο....ευτυχως ο αναβάτης ειναι ελαφρύς!![]()
ωραίες μηχανές! και ωραίοι μηχανόβιοι τις εποχές εκείνες!
2012: 150 ημέρες στη νότια Αμερική
2010: Βόρειο Ακρωτήρι, 2009: Πυρηναία, Χώρα Βάσκων, Άλπεις, 2008: Άλπεις
Ήμουν στο Παρίσι τα Φώτα και κατά λάθος βρέθηκα στη συνάντηση παλιών αυτοκινήτων. Τράβηξα μερικές φωτογραφίες. Μηχανές είχε πολύ λίγες, αλλά τα αυτοκίνητα ήταν καταπληκτικά.
Δυστυχώς δεν μπορώ να επισυνάψω τις φωτογραφίες, θα προσπαθήσω απο βδομάδα.Αρχικά δημιουργήθηκε από BMW R75
Ήμουν στο Παρίσι τα Φώτα και κατά λάθος βρέθηκα στη συνάντηση παλιών αυτοκινήτων. Τράβηξα μερικές φωτογραφίες. Μηχανές είχε πολύ λίγες, αλλά τα αυτοκίνητα ήταν καταπληκτικά.
Αρχικά δημιουργήθηκε από BMW R75
Δυστυχώς δεν μπορώ να επισυνάψω τις φωτογραφίες, θα προσπαθήσω απο βδομάδα.
Άχ καημό το έχω να καταφέρω να έχω ένα κλασικό ιστορικό αυτόκίνητο και ένα κλασικό ιστορικό μηχανάκι!