Σελίδα 5 από 7 ΠρώτοΠρώτο 1234567 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 61 έως 75 από 99

Θέμα: mybike.gr

big boned μέλος Το avatar του/της cartman

Re: Re: Re: mybike.gr

Αρχικά δημιουργήθηκε από BUSA MAKIS
    Αυτή ήταν η επίσημη εκδοχή.

Δεν ήμαστε παιδιά.

είμαι 42 ετών και κάτι τέτοια δεν τα τρώω πλέον.
    Το έβαλα μόλις "ανέβηκε" το site επειδή νόμιζα αυτός ήταν και ο μόνος λόγος! Απ`ότι φαίνεται όμως είχες δίκαιο!
    Chris

ΑΜΑΝΙΚΟ ΒΕΛΟΣ Το avatar του/της TROOPER
    Αρχικά δημιουργήθηκε από crs-k
    ΔΕΝ απαγορεύει κανεις στους υπευθυνους του "άλλου" φορουμ (οπως το λες) να μπουν και ν' απαντησουν αν θελουν... :smilea:
    πασο

:a47:
    ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...

Μόνιμα Τσαντισμένο Μέλος Το avatar του/της Nikker
    Υπήρχαν μέλη εκεί μέσα ιδιαιτέρως ενεργά.
    Το myBike ήτανε κομμάτι της ζωής τους.

Ορισμένοι απο τους ιδιοκτήτες επειδή δεν γουστάρανε προσωπικά βαλθήκανε να αλλάξουνε το πρόσωπο του myBike.

Διαγραφόντουσαν posts αβέρτα και για πλάκα, απο άτομα που πραγματικά...μπαίνανε 2 φορές τον μήνα μέσα.

Τώρα δεν γίνεται να αναφερθώ σε συγκεκριμένα περιστατικά, αλλά αυτοί που κατηγορήθηκαν ως spammers ξέρανε πολύ καλά που τους παίρνει και που όχι και δείχνανε ωριμότητα εκεί που έπρεπε και εκεί που δεν θα καταλαβαίνανε.

Δηλαδή σε άτομα που δεν γουστάρουνε απλά και ωραία,
    ή σε άτομα καινούρια που είναι εκτός κλίματος και δεν ξέρουνε τι επικρατεί
    ή σε άτομα που γουστάρουνε, αλλά θέλουνε να κρατήσουνε κάποιο θέμα καθαρό.

Για να καταλάβετε και οι μοτοτζιαρείτες, δείτε το κάτι...σαν να τρως ban γιατί στην διαμάχη "Μπουγάτσα με τυρί ή με κρέμα?" έδωσες την απάντηση "Πάντως όχι ΓΙΑΠΩΝΕΖΙΚΗ!!!".

Διάθεση συζητήσεως ουδέποτε υπήρξε απο τους συντονιστές.Και το ban επίσης χρησιμοποιήθηκε...μπόλικα και αυθαίρετα. Άτομο ονόματι Multijohn έφαγε ban επειδή συμπλήρωσε το αυνανιζόμενο smiley δίπλα στην πολιτική των συντονιστών.

Συντονιστές...που είναι προφανές ότι όντως αυνανίζονται.Συντονιστές που δεν φροντίζουνε να ειδοποιήσουνε ότι σου σβήστηκε το posts σου ή ότι ΈΦΑΓΕΣ BAN.Αλλά που φροντίζουνε να σου υπενθυμίσουνε πόσο αναλώσιμος είσαι σε μία κοινωνία που εσύ αγαπάς.Πόσο αναλώσιμος είσαι εσύ και οι κόποι σου.

Λίγες ώρες μετά, το site κλειδώθηκε, φυσικά χωρίς ειδοποίηση προς τα μέλη.

Σε μία στιγμή που κανείς δεν ξέρει τι του γίνεται και ψαχνόμασταν μήπως φάγαμε ban...Υπενθυμίζω ότι για μας το myBike δεν είναι internet, είναι η παρέα μας...Κάποιος άνθρωπος είχε την φαεινή ιδέα να δημιουργήσει μία προσωρινή στέγη για τους κυβερνοbikers. Μέσα σε ένα τέταρτο έβαλε τέτοιο μεράκι και δημιούργησε κάτι πολύ όμορφο.Ένα σώμα για να στεγάσει την ψυχή του myBike. Ένα σώμα που ολόαινα και μεγαλώνει.

Όταν το myBike ανέβηκε και πάλι στον αέρα, οι συντονιστές επιμένανε να διαγράφουνε posts και φυσικά εγώ έφαγα Ban γιατί δεν μπόρεσα παρά να μην χρησιμοποιήσω το εξής smiley προς τους συντονιστές
    ----->:a36:.

Έπειτα για να δικαιολογήσουνε την θέση τους, τα βάλανε με έναν άνθρωπο, που είναι ο άνθρωπος που έφτιαξε και το νέο forum και φημίζεται για το spamming του. Αγνοώντας το γεγονός ότι ένα σωρό άνθρωποι διαμαρτυρήθακανε για το σβήσιμο posts, ban και την όλη αντιμετώπιση απο το myBike.

Εγώ δεν κοιτάζω την πάρτη μου.Δεν με θεωρώ την ψυχή του myBike ούτε τον οικοδόμο του σε καμμία περίπτωση.Αντιθέτως δεν νιώθω ιδιαίτερα συμπαθείς παρα μόνο απο ελάχιστους εκεί μέσα.
    Αλλά...
    Άνθρωποι που είναι κάθε μέρα όλη μέρα μέσα και κατά την γνώμη χτίσανε το myBike και είναι η ψυχή του. Είχανε την εξής αντιμετώπιση.

"Τα κουβαδάκια σας και σε άλλη παραλία."
    Επιστημονική έρευνα απέδειξε πως άμα τα Γιατονπουτσονέζικα φορούσανε κανά marzocchi, τα ατυχήματα θα μειωνόντουσαν κατά 98%!!!

Κληρονομικό χάρισμα Το avatar του/της dukeandthecity
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Nikker
    Άτομο ονόματι Multijohn έφαγε ban επειδή συμπλήρωσε το αυνανιζόμενο smiley δίπλα στην πολιτική των συντονιστών.
    εφαγε μπανακι ο μουλτιτζον ???? και δεν τους σαπισε τα κόκκαλα το κουλάδι ?????

Μόνιμα Τσαντισμένο Μέλος Το avatar του/της Nikker
    Bασικά τα δικά μου κόκκαλα θα σαπίσει...έκανα κάποιο μικρό λαθάκι.

Δεν έφαγε ο MultiJohn για μπάνιο, ο Μοντεχρίστος το έφαγε.

Α...ναι...και εγώ....

Γιατί χρησιμοποίησα ένα απο τα smileys του moto.gr.

Αυτό εδώ

--->:a36:
    Επιστημονική έρευνα απέδειξε πως άμα τα Γιατονπουτσονέζικα φορούσανε κανά marzocchi, τα ατυχήματα θα μειωνόντουσαν κατά 98%!!!

Να καταργηθει η οπισθεν ! Το avatar του/της tifoefs
    Αφου απαγορευοτανε αυτο το σμαϊλι γιατι τοχανε ;;;

Να καταργηθει η οπισθεν ! Το avatar του/της tifoefs
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Dodok edessa
    Mε πμ παρακαλώ ...έχουμε και μια υπόληψη κυριε μου !!
    Παλι εσοδα μυριστηκες εσυ ;;

θα παρακαλουσα τους φιλους μου απο το mybike να μην ενοχλουν τους αλλους φιλους μου απο το μοτο

.........καντε το για μενα και για τη αξιοπρεπεια σας ξερω οτι θα καταλαβετε ευχαριστω ........

καλους δρομους να εχουμε
    ΗΙ ΝΤΙΤ

Μονολυκος Το avatar του/της crs-k
    Αρχικά δημιουργήθηκε από afrolykos
    θα παρακαλουσα τους φιλους μου απο το mybike να μην ενοχλουν τους αλλους φιλους μου απο το μοτο

.........καντε το για μενα και για τη αξιοπρεπεια σας ξερω οτι θα καταλαβετε ευχαριστω ........

καλους δρομους να εχουμε

Δεν υπαρχει καμμια "ενοχληση" ρε... :wacko:

Μην στεναχωρεύεσαι...
    ... να ευχεσαι να 'ναι μακρυς ο δρομος.

ευχαριστω Χρηστο
    ΗΙ ΝΤΙΤ

BMW+KTM = GS 1450 EXC-F Το avatar του/της Nik0s
    Αρχικά δημιουργήθηκε από afrolykos
    ευχαριστω Χρηστο
    Αυτοί οι δύο μάλλοιν γνωρίζονται από το φόρουμ λύκος.gr
    - So, what do you do for a living ?
    - I'm into murders and executions.
    - I'm sorry ?
    - I said, I'm into mergers and acquisitions.

Patrick Bateman
    -------------------------------------
    Bikepics Photo Album
    Ινδία: Δύο εβδομάδες στο Rajasthan

♠ ace of spades ♠ Το avatar του/της ALX GS 11½
    Αυτά παθαίνει κανείς όταν ανέχεται κάποιους που βλέπει τι σόϊ άτομα είναι από την αρχή.
    Και μιλάω για κάποιους εντελώς άσχετους με το θέμα μοτοσυκλέτα,κάποιες κατίνες ετών 42 και κάποιους που λένε πως πίνουν νερό στο όνομα του Che. (Τα ίδια φαντάζομαι έκανε κι ο Che και παραδειγματίστηκε το άτομο)

Δεν θυμάμαι πολλούς μοτοσυκλετιστές (στα μοτοφόρα) μέσα στην 8χρονη θητεία μου σε αυτά στο διαδίκτυο να κάνει αυτό που έκαναν οι τρεις αυτοί "μάγκες" κατά συρροή σε όλα τα μοτοσυκλετιστικά φόρουμ που ήξεραν.
    Δεν υπάρχει καμιά δικαιολογία γι αυτό που έκαναν.Ότι και να έγινε στο mybike.;Oποιοι κι αν έφταιγαν.

Ένας μπήκε και στο mybike και έκραζε το moto.gr κι έφαγε ο ίδιος κράξιμο για την πράξη του κι όχι για το τι πιστεύουν τα μέλη τoυ mybike για το moto.gr. Καθαρά και μόνο για την πράξη του.

Εditάρω το μήνυμα γιατί κατόπιν ωρίμου σκέψεως μετάνιωσα γι αυτό που είπα.Έριξα χωρίς λόγο το επίπεδό μου κι αυτό με ενόχλησε πιο πολύ από αυτό που έκαναν αυτοί.
    Δεν έχει σημασία τι μοτοσυκλέτα οδηγείς αλλά....ΠΩΣ την οδηγείς!

Κατ' αρχήν κανείς δεν έβρισε το φόρουμ mybike.
    Απλά γίναν κάποιες διαπιστώσεις για την κατάσταση και εγώ προσωπικά θεώρησα ότι έπρεπε να δημοσιευτούν στο ίδιο το mybike.
    Αλλά αυτό απαγορεύτηκε και μάλιστα με τρόπο επίμονο.
    Δηλαδή, όποια κριτική αντιμετώπιση επί του θέματος μέσα στο mybike, αντιμετωπίστηκε με διαγραφή.
    Σβήστηκαν πολλά θρεντ που κριτίκαραν το mybike, μέσα στο mybike.

Έτσι, έπρεπε να μάθει όσος περισσότερος κόσμος του χώρου γίνεται, τι ακριβώς παίζετε μέσα στο mybike.
    Αν αυτό λέγεται κατινιά, τότε υπάρχει σύγχυση με την Ελληνική γλώσσα.

Το ότι μπανιαρίστικα από το mybike επειδή επέμενα να δημοσιευτούν οι απόψεις μου, ενώ αυτές σβήνονταν σε 2 λεπτά, αυτό πως λέγεται?

Νέο μέλος Το avatar του/της georgef
    Αρχικά δημιουργήθηκε από ALX GS 11½
    Αυτά παθαίνει κανείς όταν ανέχεται κάποιους που βλέπει τι σόϊ άτομα είναι από την αρχή.
    Και μιλάω για κάποιους εντελώς άσχετους με το θέμα μοτοσυκλέτα,κάποιες κατίνες ετών 42 και κάποιους που λένε πως πίνουν νερό στο όνομα του Che. (Τα ίδια φαντάζομαι έκανε κι ο Che και παραδειγματίστηκε το άτομο.

Δεν θυμάμαι πολλούς μοτοσυκλετιστές (στα μοτοφόρα) μέσα στην 8χρονη θητεία μου σε αυτά στο διαδίκτυο να κάνει αυτό που έκαναν οι τρεις αυτοί "μάγκες" κατά συρροή σε όλα τα μοτοσυκλετιστικά φόρουμ που ήξεραν.
    Δεν υπάρχει καμιά δικαιολογία γι αυτό που έκαναν.Ότι και να έγινε στο mybike.;Oποιοι κι αν έφταιγαν.

Ένας μπήκε και στο mybike και έκραζε το moto.gr κι έφαγε ο ίδιος κράξιμο για την πράξη του κι όχι για το τι πιστεύουν τα μέλη τoυ mybike για το moto.gr. Καθαρά και μόνο για την πράξη του.

Τελικά μερικούς ανθρώπους(?) τους αξίζει ένα φτύσιμο στην μάπα από τα 10 εκατοστά και λυπάμαι που το λέω.
    δεν θα μπω στο κοπο να απαντησω ΑΛΧ
    απλα μπηκα να κανω κουοτ το ποστ σου για να υπαρχει γιατι οι διαχειριστες του μυβικε εχετε το ψεμα σε πρωτη προτεραιοτητα
    για αλλη μια φορα αποδειξες το "ηθος" σου
    GFiotakis

♠ ace of spades ♠ Το avatar του/της ALX GS 11½
    Αρχικά δημιουργήθηκε από spypetros
    Κατ' αρχήν κανείς δεν έβρισε το φόρουμ mybike.
    Απλά γίναν κάποιες διαπιστώσεις για την κατάσταση και εγώ προσωπικά θεώρησα ότι έπρεπε να δημοσιευτούν στο ίδιο το mybike.
    Αλλά αυτό απαγορεύτηκε και μάλιστα με τρόπο επίμονο.
    Δηλαδή, όποια κριτική αντιμετώπιση επί του θέματος μέσα στο mybike, αντιμετωπίστηκε με διαγραφή.
    Σβήστηκαν πολλά θρεντ που κριτίκαραν το mybike, μέσα στο mybike.

Έτσι, έπρεπε να μάθει όσος περισσότερος κόσμος του χώρου γίνεται, τι ακριβώς παίζετε μέσα στο mybike.
    Αν αυτό λέγεται κατινιά, τότε υπάρχει σύγχυση με την Ελληνική γλώσσα.

Το ότι μπανιαρίστικα από το mybike επειδή επέμενα να δημοσιευτούν οι απόψεις μου, ενώ αυτ΄ς σβήνονταν σε 2 λεπτά, αυτό πως λέγεται?
    Ρώτα αυτόν που το έκανε κι όχι εμένα. Εγώ τόσες μέρες προσπαθώ να κατευνάσω τα πνεύματα λέγοντας τις θέσεις μου ως μέλος και ως συντονιστής.
    Κάποιοι το παρατράβηξαν στα άκρα και συνεχίζουν να το τραβάνε.Μετά είδα κι αυτό εδώ το τόπικ και βγήκα έξω από τα ρούχα μου και γι αυτό απάντησα αναλόγως κάτι για το οποίο μετάνιωσα μέσα σε μισή ώρα και το πήρα πίσω.Όχι όμως την κατινιά που είπα.
    Με αυτό εδώ το ποστ τελειώνω την κουβέντα μου και δεν ξανασχολούμαι με το θέμα γιατί κουράζουμε και τα παιδιά του moto που δεν έχουν καμία όρεξη να διαβάζουν τι γίνεται στο "σπίτι" του άλλου,και ούτε πιστεύω θα τους ενδιαφέρει κιόλας.
    Περισσότερο σαν διαφήμιση του καινούριου σας φόρουμ μου φάνηκε αυτό το τόπικ παρά οτιδήποτε άλλο τελικά.

End of story από μένα και συγνώμη από τα παιδιά του moto.gr για την παρεμβολή μου σε ένα θέμα που καταλαβαίνω πως δεν τους αφορά.

GF... το ότι είπα το πήρα πίσω γιατί το μετάνιωσα πριν μου απαντήσεις εσύ και εξήγησα το γιατί.Καλά έκανες και το έκανες παράθεση για να φαίνεται το πριν και το μετά από το edit μου.Τα υπόλοιπα δεν τα σχολιάζω.Τώρα θα σε μάθω?
    Δεν έχει σημασία τι μοτοσυκλέτα οδηγείς αλλά....ΠΩΣ την οδηγείς!

Σελίδα 5 από 7 ΠρώτοΠρώτο 1234567 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 12
    Τελευταίο μήνυμα: 31/12/2003, 14:48
  2. venzini(GR vs UK)
    από greekshadow στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 13/11/2003, 21:34
  3. protash gia to neo moto.gr
    από vasdekiss στο forum Προτάσεις & σχόλια
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 11/11/2003, 13:43