Σελίδα 5 από 7 ΠρώτοΠρώτο 1234567 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 61 έως 75 από 95

Θέμα: Transalp 700

της γειτονιας σας Το avatar του/της BELZEBOYLIS
    Αρχικά δημιουργήθηκε από low__rider
    Τι να κανουμε και μεις οι νεοπες! βλεπεις εχουμε μπιχτικο ταπεραμεντο! :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Α και απο ποτε καποιος αγοραζει με ιστορια? ...και ο σκαραβεος εχει τρελη ιστορια ,10 φορες μεγαλυτερη απο την transalp ...και? βλεπεις να τον αγοραζουν πολλοι!

Αγοραζεις κατι για ενα και μονο λογο ...γιατι το γουσταρεις! ...και γουσταρεις για αυτα που σου δινει!
    Αν αγοράζεις μοτοσικλέτα , με την ίδια νοοτροπία που αγοράζεις ρούχα ή πίνακες για το σπίτι , πάω πάσο !
    Αν σε ενδιαφέρει η χρηστική αξία της μοτοσικλέτας σου ,τότε τα στρομ δεν έχουν το δικαίωμα να μιλάνε ( ακόμα τουλάχιστο ) ! Για να σου δώσω να καταλάβεις τι εννοώ , αν είχα το transalp του 97 (η πρώτη μου μηχανή) θα μπορούσα να δηλώσω συμμετοχή στο ΤΑΞΙΔΙ του Uriah Heep ‘’ Αλήτικη περιπλάνηση στα παζάρια της Μ. Ανατολής...και τσάι στο Ισπαχάν ‘’ , με το στρομ ούτε που θα το σκεφτόμουν !!!

Αρχικά δημιουργήθηκε από BELZEBOYLIS
    Αν αγοράζεις μοτοσικλέτα , με την ίδια νοοτροπία που αγοράζεις ρούχα ή πίνακες για το σπίτι , πάω πάσο !
    Αν σε ενδιαφέρει η χρηστική αξία της μοτοσικλέτας σου ,τότε τα στρομ δεν έχουν το δικαίωμα να μιλάνε ( ακόμα τουλάχιστο ) ! Για να σου δώσω να καταλάβεις τι εννοώ , αν είχα το transalp του 97 (η πρώτη μου μηχανή) θα μπορούσα να δηλώσω συμμετοχή στο ΤΑΞΙΔΙ του Uriah Heep ‘’ Αλήτικη περιπλάνηση στα παζάρια της Μ. Ανατολής...και τσάι στο Ισπαχάν ‘’ , με το στρομ ούτε που θα το σκεφτόμουν !!!
    αγοραζεις για παρα πολλους λογους και οχι μονο γιατι ενα μοντελο πριν 10 χρονια δεν εσπαγε!

Τη σκυταλη την εχει παρει το βεστρομ εδω και χρονια απ το τρανσαλπ και θ αργησει πολυ να την δωσει σε αλλο μοντελο απ οτι φαινεται. Το τρανσαλπ πλεον ειναι κλασικο και ως τετοιο θα πρεπε να αντιμετωπιζετε. Το καινουριο δε, δειχνει πιο παλιο απο τα προηγουμενα με αυτο το παρωχημενο στρογγυλοφαναρο και το απαραδεκτο, κατ εμε χρυσομουσταρδι χρωμα.

Ρε παιδιά τουλάχιστον στο τομέα της αισθητικής όλοι ξέρουμε ότι αυτό το βλέπει ο καθένας διαφορετικά (περί ορέξεως σπανακόπιτα που θα φάω το απόγευμα παρεπιπτόντως)

Εγώ ας πούμε το Βεστρόμ το βλέπω σαν ένα μηχανάκι που φτιάχτηκε με ανταλλακτικά άλλων μοτοσυκλετών και το αποτέλεσμα είναι ολίγον... αααααα μια εικόνα χίλιες λέξεις ! Δείτε το θρεντ του cityfly και θα καταλάβετε τι θέλω να πω.

Το Τρανσάλπ μου καθότανε πάντα καλύτερα στο μάτι εκτός απ'το τελευταίο που έχει κάποιες "παραφωνίες" στην αισθητική του, μιλώντας για μένα πάντα.

Και φεύγω απ'το αισθητικό.

Το Βεστρόμ είναι πιο δυνατό, είναι πιο γρήγορο, είναι πιο "μέσα σ'όλα" (ειδικά τώρα που το Τρανσάλπ φόρεσε 19άρη μπροστινό τροχό) και παραμένει ακόμα και σήμερα που το νέο Τρανσάλπ έκανε την εμφάνισή του.

Όσοι πίστεψαν πως η Χόντα θα έβγαζε ένα μηχανάκι για να "χτυπήσει" το Βεστρόμ απλά διαψεύστηκαν, το Τρανσαλπ παρέμεινε στην ίδια "οπισθοδρομική" λογική είτε αρέσει είτε όχι στον κόσμο που το περίμενε πως και πως (μαζί τους ήμουν κι εγώ)

Αν οι επιλογές μου με περιόριζαν ανάμεσα σ'αυτά τα δύο δεν ξέρω πιο θα διάλεγα, μάλλον στο Χόντα όμως θα πήγαινα αφού τα πρωταρχικά ΜΟΥ κριτήρια δεν είναι οι επιδόσεις, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν θα τό'παιρνα και το Βεστρόμ.

Αλλά δεν το λέω στους Σουζουκάκηδες γιατί είναι κολλημένοι με το σκούτερ και θα το πάρουν πάνω τους

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper
    Αρχικά δημιουργήθηκε από vestromas
    Τη σκυταλη την εχει παρει το βεστρομ εδω και χρονια απ το τρανσαλπ και θ αργησει πολυ να την δωσει σε αλλο μοντελο απ οτι φαινεται. Το τρανσαλπ πλεον ειναι κλασικο και ως τετοιο θα πρεπε να αντιμετωπιζετε. Το καινουριο δε, δειχνει πιο παλιο απο τα προηγουμενα με αυτο το παρωχημενο στρογγυλοφαναρο και το απαραδεκτο, κατ εμε χρυσομουσταρδι χρωμα.
    Tην μοναδική σκυτάλη που έχει πάρει το Βεστρομ ειναι αυτή για το ποιος θα φτάσει πρωτος στο συνεργείο!

Ακόμα και τα ΚΤΜ δείχνουν αξιόπιστα μπροστά τους....

Α.... Ερώτηση Quiz : Τα βεστρόμ τα 1000ρια... έχουν φρένα; :rotflmao: :rotflmao:
    Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

rolling fredo king Το avatar του/της DUKASII
    Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
    Tην μοναδική σκυτάλη που έχει πάρει το Βεστρομ ειναι αυτή για το ποιος θα φτάσει πρωτος στο συνεργείο!

Ακόμα και τα ΚΤΜ δείχνουν αξιόπιστα μπροστά τους....

Α.... Ερώτηση Quiz : Τα βεστρόμ τα 1000ρια... έχουν φρένα; :rotflmao: :rotflmao:
    τωρα τι του λες και εσυ?
    θες να καταλαβει τελικα οτι απο το να μη παρει το ζημιαρικο κτμ..πηγε και πηρε το ζημιαρικο v-strom?ασε τον ανθρωπο εκει που ζει..ειναι ωραία.

Τσίκι; Το avatar του/της MikeG
    Τη σκυταλη την εχει παρει το βεστρομ εδω και χρονια απ το τρανσαλπ και θ αργησει πολυ να την δωσει σε αλλο μοντελο απ οτι φαινεται.

:rotflmao: :rotflmao:

Εγώ πλέον σπάνια συναντάω στρωματέξ στο δρόμο....

Τεχνητό μέλος Το avatar του/της ekpaglos
    [QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper

Α.... Ερώτηση Quiz : Τα βεστρόμ τα 1000ρια... έχουν φρένα;

Πλάκα, πλάκα, ΔΕΝ έχουν... Το πως μπορεί να αποκτήσουν είναι μια άλλη συζήτηση που θα (ήθελα να) την κάνουμε εν ευθέτω χρόνω....
    Motorcycle Emptiness

Το ΤΡΑΝΣΑΛΠ 700 είναι όμορφο εκός απο το φανάρι του...αλλά παρέμεινε ψοφίμι...

Το ΣΤΡΟΜ είναι πιο ολοκληρωμένο και είναι και όμορφο ογκόδες αντρικό μηχανάκι...

Αλλά τί λέτε για αξιοπιστία έχω ακούσει τα καλύτερα για το 650... για το 1000 έχω ακούσει θεματάκια... τί ισχύει?
    TELL YOUR CAT I SAID PSPSPSPSPSPS

BMW R25/3 1955 Restoration

Αρχικά δημιουργήθηκε από Titan
    Το ΤΡΑΝΣΑΛΠ 700 είναι όμορφο εκός απο το φανάρι του...αλλά παρέμεινε ψοφίμι...

Το ΣΤΡΟΜ είναι πιο ολοκληρωμένο και είναι και όμορφο ογκόδες αντρικό μηχανάκι...

Αλλά τί λέτε για αξιοπιστία έχω ακούσει τα καλύτερα για το 650... για το 1000 έχω ακούσει θεματάκια... τί ισχύει?
    Όντως το 1000 έχει προβληαματίσει τους ιδιοκτήτες σου σε κανα δυο θεματάκια.
    Το 650 εκτός του θόρυβου που έκανε το μπροστινό και λύθηκε σφίγγοντας λίγο παραπάνω το μπροστινό φτερό δεν έχει παρουσιάσει κάτι ιδιαίτερο.

Τα κανει ολα καλά όχι τέλεια αλλά καλά και οικονομικά γι αυτό νομίζω και οι αυξημένες πωλήσεις του.

Τώρα ο καθένας μας πάντα κάτι θα βρεί να πεί για το δικό του να το παινέψει όπως και να μειώσει την άλλη μάρκα

Εγώ ξέρω ότι μέχρι στιγμής του έχω μαμήσει την μαμα και το καήμενο μόνο βενζίνη μου έχει ζητήσει και αυτή αρκετά οικονομικά για το δούλεμα που του κάνω. Δεν θέλω να το παρουσιάσω και δεν είναι κι όλας το υπερμηχανάκι αλλά εμένα με καλύπτει απόλυτα!
    Και διακοπές πέρασε λούκια σε χωματόδρομους (σε δρομους που κατεβαζα συνεπιβατη για να ξεκολήσω) και τα ταξίδια του στην εθνική φορτωμένες με τριπλέτα και δικάβαλος αξιοπρεπέστατα τα έκανε και κάθε μέρα με πάει και με φέρνει στην δουλειά μου απροβλημάτιστα!
    Αυτή την στιγμή με καλύπτει απόλυτα και αν ήμουν σε φάση να το αλλάξω αν δεν έπαιρνα το tiger 1050 πάλι το ίδιο θα έπαιρνα.

Το TAτο παλιό πάλι γαμώ τα μηχανάκια αλλά εμένα δεν μου κάνει. Έχει αφήσει ο θείος μες την πυλωτή το δικό του προσωρινά γιατί μετακωμίζει και του κάνω καμιά βόλτα για να μην μείνει και από μπαταρία! ΟΙ εντυπώσεις? Με ξενίζει με το που κάθομαι πάνω. Ο ήχος του είναι πιο μπάσος από του strom αλλά το βλέπεις ότι ακόμα και στο ρελαντί όταν δίνεις γκάζι ο κινητήρας σε σχέση με το strom το σκέφτεται για να στροφάρει. τα φρένα ικανοποιητικά με το πίσω να μπλοκάρει πολύ εύκολα. Τα φώτα του πολύ λιγα μπροστά στο strom καθώς και οι αναρτήσεις που όμως είναι πιο άνετες σε λακουβήδια αλλά πολύ μαλακές για να πεις ότι θα κινηθείς γρήγορα σε άσφαλτινα στροφηλήκια (σε σχεση με το strom οχι κανα street)

Φαίνεται πιο παλιό και λίγο σε εμένα σε σχέση με το vstrom μου. Σημαντική διαφορά είδα και στην κατανάλωση όταν άρχησα να το κυνηγάω.Επίσης από ότι μου είπε πάλι ο θείος τα service του κοστίζουν πολύ παραπάνω.

Τ'ωρα ότι αφορά το ΤΑ 700 δεν έχω άποψη μια και δεν το εχω οδηγησει το μηχανακι ουτε καν για 10 μετρα! Βέβαια και μόνο τα χαρακτηριστικά τα τεχνικά που βλέπω δεν με ενθουσιάζουν όπως όλοι μας περιμέναμε κάτι παραπάνω και όχι μόνο και μόνο για να χτυπήσει το vstrom αλλά όλο τον ανταγωνισμό. Επίσης πάνω απ όλα περίμενα να συνεχίσει το μύθο του ονόματος που είχε δημιουργήσει το όνομα Transalp.

Προσωπικά τό βρίσκω άσχημο χωρίς να μπορώ να πω ότι το vstrom ειναι η ομορφιά η ίδια. Ίσως αν κάτι κάνανε με το φανάρι το προστινό τα πράγματα να ήταν καλύτερα.

Δυο ειναι τα συμπερασματα σ αυτη τη διαμαχη. Το VSTROM 650 ειναι το καλυτερο μηχανακι στον κοσμο και ο Ντουκασιλ ειναι παλι ελευθερος να λεει ιστοριες για αγριους:rotflmao:

Το VSTROM 650 ειναι το καλυτερο μηχανακι στον κοσμο
    Πάνω που σοβάρευε η συζήτηση...!

Να καταργηθει η οπισθεν ! Το avatar του/της tifoefs
    Αρχικά δημιουργήθηκε από low__rider
    Ναι γιατι το Τenere XT660 θα πηγαινει μπουνια!!! :rotflmao:
    Ολα αυτα τα μηχανακια που ειναι στη "μεσαια κατηγορια" ετσι κι αλλοιως δε πανε μπουνια !
    Απο κατασκευης τους δεν ειναι φτιαγμενα για μεγαλες ταχυτητες και αν καποιος αγοραζοντας τα νομιζει οτι θα γινει κατα το ειδωλο της ελλαδας ο νεος γκοσττσιρλας εκανε λαθος επιλογη.

Αυτο σημαινει οτι και οι αποδοσεις των παρελκομενων βοηθηματων πεδησης δεν ειναι για γκαζακηδες.

Απο κει και μετα ομως καθε νεα μηχανη που βγαινει αξιζει μιας θετικης αντιμετωπισης μεχρι αποδειξεως του αντιθετου.

Για να ειμαι ειλικρινης δε περιμενω καθε νεα μηχανη να ειναι χειροτερη απο τις παληες.

Απο την αλλη ομως μια και το θεμα ειναι για το νεο τρανσαλπ απο κατασκευης του ειναι για νεους οδηγους και για λιγο χρονο γιατι στη κατηγορια του υπαρχουν πιο ανεπτυγμενα μηχανακια και πιο χρηστικα απο τεχνολογικης πλευρας.

Παίδες απο χθές το βράδυ είμαι και εγώ ένας ιδιοκτήτης VSTROM 650 ABS 06 και απο το λίγο που το οδήγησα είμεινα έκπληκτος παρ'όλο τον όγκο του πόσο παπί είναι μέσα στη πόλη...για την δύναμή του και το πόσο γρήγορα και με στιβαρότητα αλλάζει κατεύθυνση....

Είχα χρόνια πριν μηχανάκι εντούρο που είναι ψηλή η θεση οδήγησης και με το που έκατσα στο ΣΤΡΟΜ ένοιωσα αμέσως οικοία...
    TELL YOUR CAT I SAID PSPSPSPSPSPS

BMW R25/3 1955 Restoration

λεφτχαντιτ Το avatar του/της doctor x
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Titan
    Παίδες απο χθές το βράδυ είμαι και εγώ ένας ιδιοκτήτης VSTROM 650 ABS 06 και απο το λίγο που το οδήγησα είμεινα έκπληκτος παρ'όλο τον όγκο του πόσο παπί είναι μέσα στη πόλη...για την δύναμή του και το πόσο γρήγορα και με στιβαρότητα αλλάζει κατεύθυνση....

Είχα χρόνια πριν μηχανάκι εντούρο που είναι ψηλή η θεση οδήγησης και με το που έκατσα στο ΣΤΡΟΜ ένοιωσα αμέσως οικοία...

αντε γιωργο!!καλοταξιδο!!
    πρωταθλητης Ευρωπης

Σελίδα 5 από 7 ΠρώτοΠρώτο 1234567 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Transalp 700 Photo!!
    από advblack στο forum Νέα
    Απαντήσεις: 178
    Τελευταίο μήνυμα: 20/03/2008, 18:14
  2. neo transalp 700
    από afrotwin στο forum Honda Africa
    Απαντήσεις: 26
    Τελευταίο μήνυμα: 14/02/2008, 12:30