Σελίδα 5 από 7 ΠρώτοΠρώτο 1234567 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 61 έως 75 από 99

Θέμα: Αυτοκτονία στρατιώτη

Canibalise Legallis Το avatar του/της the who
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Tpap
    πρωτα-πρωτα (συμπαθα με κ παλι) μου αρεσει οτροπος αντιμετωπισης σου!
    Με γελιο..σωστος...!!
    Απο την αλλη ηθελα να επεξηγησω οτι το σχολιο μου στην θεση σου ηταν αναλογο διοτι...ΔΕΝ εχει ΥΠΟΣΤΑΣΗ η ΘΕΣΗ σου.
    Κατ΄επεκτασιν ΔΕΝ μπορω παρα να μην καταληξω στο παραπανω.
    Η θεση μου δλδ θα ειχε υποσταση αν διαβαζα κι εγω τους τομους της ιστοριας του ελληνικου εθνους,εκπαιδευα τη γυναικα μου,κλπ.ΟΚ. καταλαβα.Παω να διαβασω την ιστορια που εγραψαν οι νικητες και τα ξαναλεμε.Ελπιζω να γραφει για τις προδοσιες των ρασοφορων,τον αναθεματισμο της επαναστασης του 21,τις λιποταξιες των αξιωματικων το 40,το ΝΑΙ του Μεταξα,τους γερμανοτσολιαδες και τους κουκουλοφορους ,την Κυπρο,τον Οτσαλαν,τα Ιμια,κι ολα τα αλλα αποβρασματα που εκαναν την Ελλαδα ετσι οπως ειναι σημερα.
    :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    «Γαμώ την πίστιν σας και τον Μωχαμέτη σας. Δεν εντρέπεσθε να ζητείτε “από ημάς” συνθήκην με “έναν” κοντζιά σκατο-Σουλτάν Μαχμούτην -να τον χέσω και αυτόν και τον Βεζίρην σας και τον Εβραίον Σιλιχτάρ Μπόδα την πουτάνα! Άμα ζήσω, θα τους γαμήσω. Άμα πεθάνω θα μου κλάσουν τον πούτσο!»

Στρατηγός Γεώργιος Καραϊσκάκης (1782-1827)

http://www.youtube.com/watch?v=Ggd3TkJjlk8&feature=related

Αρχικά δημιουργήθηκε από la_villa
    ...δεν γουστάρω να έχω τον όποιο ΜΑΛΑΚΑ αρχιδα καραβανά που επειδή δεν είχε στόχους και ήταν αποτυχημένος επελεξε να πάει στρατιωτική σχολή....και να γλύφει κώλους μια ζωή
    ...
    Ισοπεδωτικό σε βρίσκω…

Μήπως ξεχνάς πως «μαλάκες» κ «αρχίδια» (όπως αποκάλεσες) βρίσκεις εύκολα σε κάθε δουλειά – κοινωνικό χώρο κ όχι αποκλειστικά στο στρατό; Δε θα μπορούσε να είναι ένας τέτοιος, ο οποιοσδήποτε προϊστάμενος – εργοδότης μας;
    Κ μήπως ξεχνάς ΠΟΣΟ πρέπει να γράψεις, για να περάσεις σε μια στρατιωτική σχολή κ να γίνεις «μαλάκας» κ «αρχίδι»;

Έχω την εντύπωση πως είσαι ανώριμος κ εύχομαι (ως ελαφρυντικό) να είσαι νεαρός (σε ηλικία)… Σε διαφορετική περίπτωση, τα πράματα είναι δύσκολα…

Τέλος, να είσαι σίγουρος ότι για να γίνει κάποιος μεγάλος «μαλάκας» κ «αρχίδι», έχει να διαλέξει ΑΠΕΙΡΟΥΣ τρόπους, χωρίς απαραίτητα να χρειάζεται να σκιστεί στο διάβασμα κ να περάσει σε μια στρατιωτική σχολή!

Περαστικό μέλος Το avatar του/της perastikos
    Τέλος, να είσαι σίγουρος ότι για να γίνει κάποιος μεγάλος «μαλάκας» κ «αρχίδι», έχει να διαλέξει ΑΠΕΙΡΟΥΣ τρόπους, χωρίς απαραίτητα να χρειάζεται να σκιστεί στο διάβασμα κ να περάσει σε μια στρατιωτική σχολή! [/B]
    Καλά χαλάρωσε και εσύ...

Ειδικά οι σχολές υπαξιωματικών δεν είναι και τόσο υψηλόβαθμες! Να σκιστείς στο διάβασμα για Ιατρική ΣΣΑΣ να το καταλάβω...

Να σκιστείς στο διάβασμα για να μπεις ΣΜΥ...
    Πιο πάνω είναι οι αστυφυλάκων

πρωτα απο ολα για το παληκαρι.... κριμα στους γονεις του... αλλα κοσμος αυτοκτωνει μεσα και εξω απο το στρατο..... στο στρατο βρηκε το μεσο πολυ ευκολα και αφορμες λογω πιεσης, εγκλεισμου κλπ.το παληκαρι αν δεν αυτοκτονουσε εκει ειναι πολυ πιθανο να να το εκανε και αλλου με αλλο μεσο...τα προβληματα υπηρχαν πριν το στρατο και ας μην ειχαν βγει ποτε στην επιφανεια...........

ο στρατος δεν εχει σωστα κριτηρια για την επιλογη των στελεχων και των φανταρων...
    πχ στη σχολη των αστυφυλακων μπαινεις με πανελληνιες... οι ΕΠΟΠ απλα ειναι ενα ματσο βαρεμενοι και ανεργοι που πανε εκει κανουν τους μαγκες.συγγνωμη κιολας οι περισσοτεροι που γνωρισα ειχαν ζωα, χωραφια και διαφορα αλλα περουσιακα στοιχεια τα οποια ειναι σαφεστατα κερδοφορα... αλλα γιατι να σκιστουν στο χωραφι της οικογεννειας σε ενα κωλοχωρι (οπου οι ιδιοι απο τη στιγμη που προτιμησαν να πανε σε νησι ΕΠΟΠ απορριψαν την πατριδα τους ταχα μου οι φιλοπατρεις) και να μην πανε στο στρατο οπου στις 12.00 το μεσημερι εχει ληξη προγραμματος και πανε στους θαλαμους να αραξουν μεχρι τισ 2μισι...

επεισης ο στρατος δεν ειναι για ολους και αυτο ειναι κατι που πρεπει να συνειδητοποιηθει διοτι ειμαι σιγουρος οτι υπαρχουν παρα πολλοι που γουσταρουν το στρατο και θελουν να προσφερουν... καλα κανουν δικαιωμα τους ...αν μπορεσουν να απορροφηθουν....εγω δεν γουσταρω και για αυτο δουλευω εξω απο στολες...ο καθε ανθρωπος ειναι διαφορετικος και δεν θελει να προσαρμοζεται σε ενα ματσο μαλακιες που απλα συντηρουν καταστασεις και χαζα θεατρα του παραλογου οπως αλτ τις ει , εφοδος και τα @@ρια κρεμονται φιλωντας ψευτικα βαρελια καυσιμων, χαλασμενα οχηματα απο εχθρυς που αν υπαρξουν σιγουρα ο φανταρος ειναι ο τελευταιος που θα τον διωξει..το κοινωνικο στιγμα του εχω παει φανταρος και εγω εχω υπηρετησει τη μαμα πατριδα , που ξεπουλαει τις δουλειες σε ξενες εταιρες,,, εν μερη πουλαει και υποχρωνει τους ελληνες να ξεπληρωνουν δημοσια εργα σε ιδιωτες (οσοι εχουν ασχοληθει με το ποσο μας κοστιζει η γεφυρα ριου αντιτριου και ποσο κοστισε στην αναδοχο εταιρια θα καταλαβαινουν γιατι μιλαω)... που δεν προσφερει παιδεια.. που που που... γιατι να φυλαξει κανεις και να υπηρετησει ... για να λεει οτι εχει α#@$δια????..οσοι εχουν α#@$δια απο τα λαμογια που βολευτικαν στη καραβανα ας βγουν εξω να δουλεψουν.

νταξ.... απο σταρτιωτικη σχολη παει και ερχεται να σου λεει τι να κανεις....

και εχει και στο στρατο καμποσα χρονια... και στην τελικη... λοχαγοι , υπολχαγοι κλπ... δεν ασχολουνται αμεσα με φανταρους......

αλλα οχι ο αχρηστος- κοινωνικα αναπηρος - αγραμματος ΕΠΟΠ να πρπει μια @@#$μημενη φορα την εβδομαδα να μεινει μεσα και να δικαιολογισει τα 1200+πολυ καλη περιθαλψη και ασφαλιση....... να φορτωνει αυτο που εχει να κανει σε εναν φανταρο και να αραζει σπιτι ... γιατι υπαρχουν μοναδες (ξερω μια στη ροδο ....) που οι φανταροι φορωνονται τις υπυηρεσιες των αχρηστων.....

επειτα.... για τα αρματα - πυροβολα ... οχηματα γενικοτερα..... εγω σε 3 ασκησεις που ημουν παρων...... τα περισσοτερα τα γυρισε το τεχνικο.... δε δουλευει τιποτα..... το πρωι που και καλα γινεται συντηρηση... οι αχρηστοι κρυβονται πισω απο τα οχηματα και βαζοιυν τους φανταρους (οπου οι περισσοτεροι ειναι μεγαλυτεροι σε ηληκια και πιο μορφωμενοι) να μαζευουν γοπες και να κανουν οτι τους εχουν βαλει να κανουν κατι....

εγω προσωπικα.... δεν περασα καλα .. αλλα αυτο ειναι το τελευταιο... το πρωτο ειναι οτι αντι να δουλευω εχανα το χρονο μου για να βλεπω τεμπεληδες να πληρωνονται και ανθρωπους που μνετραν αστερακαι και σαρδελες να νομιζουν οτι κανουν κατι σπουδαιο.....

αυτα μεχρι στιγμης.... αν συνεχισω να γραφω δεν θα τελειωσει το post
    Bomb The Bass plz.....

Αρχικά δημιουργήθηκε από nadware
    Ισοπεδωτικό σε βρίσκω…

Μήπως ξεχνάς πως «μαλάκες» κ «αρχίδια» (όπως αποκάλεσες) βρίσκεις εύκολα σε κάθε δουλειά – κοινωνικό χώρο κ όχι αποκλειστικά στο στρατό; Δε θα μπορούσε να είναι ένας τέτοιος, ο οποιοσδήποτε προϊστάμενος – εργοδότης μας;
    Κ μήπως ξεχνάς ΠΟΣΟ πρέπει να γράψεις, για να περάσεις σε μια στρατιωτική σχολή κ να γίνεις «μαλάκας» κ «αρχίδι»;

Έχω την εντύπωση πως είσαι ανώριμος κ εύχομαι (ως ελαφρυντικό) να είσαι νεαρός (σε ηλικία)… Σε διαφορετική περίπτωση, τα πράματα είναι δύσκολα…

Τέλος, να είσαι σίγουρος ότι για να γίνει κάποιος μεγάλος «μαλάκας» κ «αρχίδι», έχει να διαλέξει ΑΠΕΙΡΟΥΣ τρόπους, χωρίς απαραίτητα να χρειάζεται να σκιστεί στο διάβασμα κ να περάσει σε μια στρατιωτική σχολή!

ισοπεδωτικό???μπαααα

όπως προείπα αλλά μάλλον δεν τα διάβασες καλά...
    σε κάθε δουλειά βρίσκεις μαλάκες και όχι μόνο στο στρατό. αλλά στον στρατό δεν μπορείς να κάνεςι κάτι και τρως στην μάπα τον κάθε κομπλεξικό ενώ στην δουλειά τον γαμωσταυρίζεις

όσο για το ΠΟΣΟ πρέπει να γράψεις για να μπεις σε στρατιωτική σχολή (βασικά ευελπίδων) έλα ντε...και γι'αυτό τους θεωρώ μαλάκες...να πήζεις στο διάβασμα και να πας να γίνεσαι καραβανας???αποτυχημένος???καλύτερα σκουπιδιάρης

ανώριμος?γιατι επειδή δεν γουστάρω τις μαλακίες του στρατού και τον κάθενα να απαιτεί σεβασμό απο εμένα??και απο που κι ως που έχει εξουσία πάνω μου

να σκιστεί στο διάβασμα????γιατι για να γίνει καραβανάς??? φίλε και εγώ σκίστηκα και πέρασα πολυτεχνείο...και ξεσκίστηκα και το έβγαλα...τι να μου πει εμένα ένας καραβανάς??

πρόσεξε με...δεν έχω τίποτα με αυτούς που γουστάρουν και πανε στρατιωτικές σχολές...καλά κάνουν αφού γουστάρουν...
    αλλά κάντε το μπουρδέλο εθελοντικό ή επαγγελματικό...και τραβάτε όλοι μια ζωή φαντάροι..απο εμένα κανένα πρόβλημα...αλλά μην με καλείς εμένα να μαλακίζομαι ένα χρόνο με τον κάθε τυχαίο...
    και στο κάτω κατω ο στρατός μια τεράστια μπίζνα είναι...απλά σε αυτό το καραγκιοζοθέατρο αναγκαζόμαστε να συμμετέχουμε κι εμείς...κι σε αυτό στραβώνω...
    εσείς που το επιλέξατε λουστήτε το...αυτό λέω

όπως είπε και ο ninjatune αλλά ρε φίλε δεν δέχομαι ΟΥΤΕ απο λοχαγό ΟΥΤΕ απο Σχη...
    http://www.youtube.com/watch?v=P3pHY7auD8w

D-11 Earth Mover Το avatar του/της Tpap
    Αρχικά δημιουργήθηκε από srx400
    ...........................Παω να διαβασω την ιστορια που εγραψαν οι νικητες και τα ξαναλεμε. Ελπιζω να γραφει για τις προδοσιες των ρασοφορων,τον αναθεματισμο της επαναστασης του 21,τις λιποταξιες των αξιωματικων το 40,το ΝΑΙ του Μεταξα,...................(!!!!!!)............τους γερμανοτσολιαδες και τους κουκουλοφορους ,την Κυπρο,τον Οτσαλαν,τα Ιμια,κι ολα τα αλλα αποβρασματα που εκαναν την Ελλαδα ετσι οπως ειναι σημερα
    :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    ok,φιλε...
    με τα παραπανω, επαληθευεις το σχολιο μου.

Αρχικά δημιουργήθηκε από la_villa
    ...........................να σκιστεί στο διάβασμα????γιατι για να γίνει καραβανάς??? φίλε και εγώ σκίστηκα και πέρασα πολυτεχνείο...και ξεσκίστηκα και το έβγαλα...τι να μου πει εμένα ένας καραβανάς??

πρόσεξε με...δεν έχω τίποτα με αυτούς που γουστάρουν και πανε στρατιωτικές σχολές...καλά κάνουν αφού γουστάρουν...
    αλλά κάντε το μπουρδέλο εθελοντικό ή επαγγελματικό...και τραβάτε όλοι μια ζωή φαντάροι..απο εμένα κανένα πρόβλημα...αλλά μην με καλείς εμένα να μαλακίζομαι ένα χρόνο με τον κάθε τυχαίο...
    και στο κάτω κατω ο στρατός μια τεράστια μπίζνα είναι...απλά σε αυτό το καραγκιοζοθέατρο αναγκαζόμαστε να συμμετέχουμε κι εμείς...κι σε αυτό στραβώνω...
    εσείς που το επιλέξατε λουστήτε το...αυτό λέω

όπως είπε και ο ninjatune αλλά ρε φίλε δεν δέχομαι ΟΥΤΕ απο λοχαγό ΟΥΤΕ απο Σχη...
    Μπορει να εισαι μορφωμενος..(πολυτεχνειο κλπ)
    ΑΛΛΑ παλικαρι μου, ΕΙΣΑΙ απαιδευτος.
    Και απαξιωτικος.

ναι με τον στρατό είμαι...
    τώρα για το απαίδευτος...αν αυτό το κρίνεις απο το στρατό!!!

τεσπα ο καθένας έχει την νοοτροπία του
    εσένα σου αρέσει ο στρατός (στρατιωτικός?) εμένα όχι...

μπορεί να λέω για τους καραβανάδες αλλά δεν είναι ότι έχω κάτι με αυτούς...την δουλειά τους κάνουν
    τώρα για αυτούς που διαβάζουν για στρατιωτικές σχολές πραγματικά μου φαίνεται φοβερά παράξενη η επιλογή τους...ίσως γιατι εγώ δεν θα το έκανα ποτε...ίσως αυτοί δεν ξέρουν τι επιλέγουν (μικρή ηλικία)...τεσπα επιλογή τους δεν μου πέφτει λόγος και στο κάτω κάτω κάποιοι πρέπει να πάνε κι εκει
    http://www.youtube.com/watch?v=P3pHY7auD8w

Canibalise Legallis Το avatar του/της the who
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Tpap
    Μπορει να εισαι μορφωμενος..(πολυτεχνειο κλπ)
    ΑΛΛΑ παλικαρι μου, ΕΙΣΑΙ απαιδευτος.
    Και απαξιωτικος.
    Ενω εσυ παλι...Αστο ρε φιλε εισαι μακρια.Στην Καλαματα εβαλα το κωλοπαιδο που μου ξηλωσε το κουμπι απο το χιτωνιο να το ξαναραψει μπροστα σ'ολη τη διμοιρια.Γιατι η ψευτομαγκια της στολης και η νοητη-τεχνητη προεκταση του πεους-οπλου δεν περνανε παντου.
    Αντε γιατι εχω και μια ιωση που με τσακιζει.
    Καθολου φιλικα
    «Γαμώ την πίστιν σας και τον Μωχαμέτη σας. Δεν εντρέπεσθε να ζητείτε “από ημάς” συνθήκην με “έναν” κοντζιά σκατο-Σουλτάν Μαχμούτην -να τον χέσω και αυτόν και τον Βεζίρην σας και τον Εβραίον Σιλιχτάρ Μπόδα την πουτάνα! Άμα ζήσω, θα τους γαμήσω. Άμα πεθάνω θα μου κλάσουν τον πούτσο!»

Στρατηγός Γεώργιος Καραϊσκάκης (1782-1827)

http://www.youtube.com/watch?v=Ggd3TkJjlk8&feature=related

Ενω εσυ παλι...Αστο ρε φιλε εισαι μακρια.Στην Καλαματα εβαλα το κωλοπαιδο που μου ξηλωσε το κουμπι απο το χιτωνιο να το ξαναραψει μπροστα σ'ολη τη διμοιρια.Γιατι η ψευτομαγκια της στολης και η νοητη-τεχνητη προεκταση του πεους-οπλου δεν περνανε παντου.
    Καθολου φιλικα

Περαστικα.

Οντως ισως να ειμαι μακρυα.
    Πολυ.

Σημ: συγχαρητηρια για το κατορθωμα σου παντως..πραγματι εισαι μεγαλος τσαμπουκας.

Παλαιό μέλος
    Καθολου φιλικα
    Η διμοιρία, φαντάζομαι, κάθονταν προσοχή, ε;

δεν το πουλαω το ζετακι Το avatar του/της veletzas
    Αρχικά δημιουργήθηκε από mourgakos
    οπως γραφεις και εσυ ,τους νεκρους,οχι τους αυτοχειρες.

οι νεκροι ειχαν τα @@ να πολεμησουν για κατι,σε πολεμο η σε ειρηνη,οι αυτοχειρες οχι.

οσο για το τζον ραμπο καλυτερα μην επεκταθω .........

οι αυτοχειρες δηλαδη ειναι μια αλλη κατηγορια νεκρων σ.σ αυτοχειρες που εσυ δεν σεβεσαι, οπως εγω δεν σεβομαι αλλα πραγματα που εσυ σεβεσαι...αλλα δεν νομιζω να ανοιξε αυτο το θεμα ο βαν δημηρος για να βρω εγω πατημα να γραψω για τον στρατο κ εσυ για το ποιους γραφεις στα @@@@ σου

το john rambo το εβαλα σαν κοπλιμαν γιατι ανεφερες οτι κ αλλοι εφαγαν ηττα κ μεσα κ εξω, αν δεν συγκαταλεγεις τον ευατο σου μεσα σε αυτους , να το παρω πισω
    panta vromikoi panta laspomenoi

το τζον ραμπο πιο πολυ σε ειρωνια μου εκανε και η αληθεια ειναι οτι δεν μου αρεσε.
    οσο για το στρατο ,ολοι τρωνε αγγουρι,απλα οι περισσοτεροι το ζοριζοντε,ενω μερικοι δροσιζοντε(ξερω περιπτωσεις).εγω το ετρωγα και το τρωω και εξω,και μεσα εκει .
    αν το θες και προσωπικα εγω σαν οπλιτης μιας και περασα 3 κεντρα εκπαιδευσης μεχρι να παω μοναδα ,
    εφτασα να ειμαι νιουφις τουλαχιστον 10 μηνες....
    και οταν παλιωσα,ποτε δεν ετρεξα κανεναν,σε αντιθεση με τους περισσοτερους,ισα ισα που δεν αφηνα αλλους παλιους να πειραξουν χειριστες η πυροβολητες.και τα παιδια το εβλεπανκαι καθαριοτητες -αγγαριες κλπ πηγαινα ,απλα τα παιδια μαζευονταν και με βοηθουσαν να τελειωσουμε πιτσ φιτιλι ,η δε με αφηναν και καθολου,γιατι ημουν σωστος απεναντι τους.
    δεν ηθελα αυτα που τραβηξα ,να τα κανω σε αλλους.μονο μια απαιτηση ειχα.
    οι ακατοι και ο ορμος να ειναι αψογοι.για αυτους και για εμενα.μην τρωμε φυλακες για μπουρδες.
    οποτε δεν ειναι μονο ο στρατος,αξιωματικοι-υπαξιωματικοι..ειναι και τα κωλοπαιδια που οταν παλιωσουν
    το παιζουν ,συνηθως μετα τις 14 30.....δεν ξερω βεβαια τωρα με το 12μηνο αν εχει τετοια,και σε αυτο το βαθμο,και αν γινοντε τωρα απο τους μονιμους φανταρους.

οσο για τους αυτοχειρες ,οχι,προσωπικα δεν τους σεβομαι.ουτε η εκκλησια(αλλη απατη απο κει με το εμποριο ελπιδας)
    δεν τους "σεβεται".

επισης να σημειωσω,ουτε στρατοκαυλος,ουτε θρησκοληπτος ειμαι.χριστιανος προσπαθω μερα
    με τη μερα να ειμαι περισσοτερο........
    dagazono
    VINCERE................

φτηνα κτεβατια-επιπλα
    www.kouketa.com

ΝΑΙ ΡΕ ΠΑΟΚ Το avatar του/της T-REX
    Αφου διαβασα με προσοχή τις απόψεις των συμφορουμιτων ας πω κι εγω την μαλακία μου

το οτι ο πόλεμος κερδίζεται με κουμπακια κτλ είναι ενα μεγα΄λο παραμυθι
    αναρωτηθήκατε άραγε γιατι οι Αμερικανοι έστειλαν στο ΙΡΑΚ τόσους και τόσους άνδες της Εθνοφυλακης (επίστρατους) ?
    Αναρωτηθήκατε γιατί το Ισραήλ στηρίζεται αποκλειστικά στους επίστρατους?
    Και μιλάμε για στρατούς που έχουν πολλλά κουμπάκια
    Αναρωτηθήκατε γιατί οι γειτονες Τουρκοι πάνε φαντάροι?
    Δυστηχώς αν νομίζεται οτι μπορούν να υπερασπιστουν την Ρόδο πχ μόνο τα στελέχη ΄μάλλον είσαστε πολύ βαθιά νυχτωμένοι. Η παρουσία και μόνο των ελλήνων επίστρατων απαγορεύει κατι τέτοιο έστω όπως λέτε και ανεκπαίδευτων.
    Όσον αφορά τους χαρακτηρισμούς κτλ είναι ένα τυπικό δειγμα της ελλήνικής ξερολστικης κοινωνίας : Όλοι οι άλλοι είναι αρχιλαμόγια εκτος από εμένα που εκτος από αυτό τα ξέρω όλα και είμαι ο καλύτερος. Κι ερωτώ με την ίδια λογικ'η του αφορισμού θα μπορούσα να αφορίσω ΟΛΟΥΣ τους οικονομολόγους για την κακή οικονομία της χώρας ΟΛΟΥΣ του αρχιτέκτονες και πολιτικους μηχανικους γιατι γτιαχνουν χαμηλης ποιοτητας κατοικιες και δρόμους ΟΛΟΥΣ τους γιατρούς οτι πέρνουν φακελάκι, ΟΛΑ τα συνεργεία οτι είναι κλεφτες ΟΛΟΥΣ ....ΟΛΟΥΣ ...
    Μάγκες πάρτε το χαμπάρι ένα κρατος για να προοδευσει χρειάζεται εξωτερική ασφάλεια πρωτα απόλα. Κι αυτή στην παρούσα στιγμή δεν μπορεί να την δωσει η ΕΕ ή ο ΟΗΕ μακάρι να μπορέσει στο μέλλον και να μην υπάρχει στρατός αλλά τωρα δεν μπορεί.
    Και κάτι άλλο..... τι σκατά έχουμε πάθει όλοι σαυτήν την χώρα και κατηγοτρόυμε αλλήλους για τα πάντα? Εμείς δεν είμαστε αυτοί που πιάνουμε τους βουλευτές μας για να μας απαλλάξουν στο στρατό , για να μπούμε σε μια δουλειά , να μεσολαβήσουν σε δικαστήρια , ακομα ακόμα και να μας σβήσουν τις κλήσεις από τροχαίες παραβάσεις?
    Όσο για το παιδί που αυτοκτόνησε μεγάλο κρίμα. Αλλά να ξέρετε οτι σε αυτές τις περιπτώσεις δεν φταίει μόνο η θητεία , μπορεί να φταίει η οικογένεια, η γκόμενα ή να υπήρχε ψυχολογικό πρόβλημα που κακώς δεν είχε δηλωθεί ή διαγνωστει. Που ξέρετε εσεις τι φταέι και έρχεστε και κατηγορήται τα πάντα ρε παιδιά.
    Τελος παντων μάγκες αυτή είναι μεγάλη κουβεντα, που δεν βλέπω να βγάζει νοημα....
    Φιλιά σε όλους

Το ρεμάλι της Φ.Νέγρη Το avatar του/της LsKostas
    Φιλτατε t-rex καποιος καποτε ειπε οτι

"πολεμος πλεον δεν θα γινει γιατι τα αφεντικα και απο εδω και στην απενατι πλευρα
    εχουν βρει τροπο να εκμεταλευονται τους εδω και εκει βλακες.

Το γιατι συντηρουμε ενα στρατο γεματο κακιστη εκπαιδευση στρατιωτων -αυτοκτονιες(δυστυχως)
    και γεματο απο λιωμενους εγκεφαλους(εποπ-επυ) ριξε μια ματια στα εξοπλιστικα προγραμματα
    και τις μιζες των προηγουμενων χρονων (f-16,πυραυλικα συστηματα)

Επισης ριξε μια ματια στο οτι οι γιοκες των χαρτογιακαδων που υπογραφουν αυτες
    τις συμφωνιες ειχαν θειο στην κορωνη (=ταγματαρχη στο ΓΕΣ)και δεν υπηρετησαν πουθενα...

Για το παιδι που "αυτοκτονησε" αν ησουν μπροστα στον πατερα που δολοφονηθηκε
    ο γιος του απο τον γνωστο δοκιμο για να μην αναφερει "ισως" το αλισβερισι των ναρκωτικων,σιγουρα
    θα το σκεφτοσουν να πεις "ελαφρια την καρδεια" αυτοκτονησε...

ΑΥΤΑ ΑΛΛΟΥ...

Λες και δεν υπηρετησαμε στον Εβρο και καναμε σκοπιες στην τοπογραφικη διπλα στο Δελεαρ
    Τα λογια πρεπει να ακολουθουνται απο πραξεις.Αλλιως...τουφες :-)

"ΘΕΛΩ ΝΑ ΝΙΚΗΣΩ,ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΝΙΚΗΘΩ"

Σελίδα 5 από 7 ΠρώτοΠρώτο 1234567 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Τα Χριστουγεννα του Στρατιωτη
    από crs-k στο forum Αναζητήσεις, σκέψεις & προβληματισμοί
    Απαντήσεις: 19
    Τελευταίο μήνυμα: 29/12/2006, 12:42

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας