δεν είμαι εγώ η κομπλεξική εδώ μέσα....
και νόμιζα ότι δεν ήσουν και εσύ....:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:νομίζεις ότι κατάλαβε;;;;
πάντως ασχολείσαι..... πώς τα καταφέρνεις;;;;
ΤΟ ΜΟΝΟ ΛΥΠΗΡΟ ΤΗΣ ΥΠΟΘΕΣΗΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΝΕΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ Τ Ι Π Ο Τ Α!!!!
με τόσα παραδείγματα δίπλα τους, με τόση ιστορία πίσω, με απίστευτα δημιουργικό μέλλον μπροστά τους....
ΤΙ ΝΑ ΠΩ ΓΜΤ??????
ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΓΡΑΨΩ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ ΜΟΥ....
ΣΙΓΟΥΡΑ ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΕΙ ΤΟ FORUM ΤΟΥ ΜΟΤΟ.... και αυτό είναι το πιο λυπηρό όλων...
Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΣΑΣ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΝΑ ΒΡΕΙΤΕ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΣΑΣ..
Το μόνο που κατάλαβα εγώ είναι 4 σέλιδες χωρίς επιχειρήματα (αν εξαιρέσουμε τον crs-k, που όμως το είδε με χιουμοριστική διάθεση και όχι σοβαρά) και υπαινιγμούς μαζί με ΚΕΦΑΛΑΙΑ μήπως κάποιοι καταφέρουν να επιβάλλουν τις απόψεις τους. Είναι τραγικό όσοι αυτοχαρακτηρίζονται δημοκράτες (ναι viky σε σένα μιλάω γιατί εσύ το κάνεις, δε σε δείχνω εμμέσως όπως κάνεις σε κάθε μύνημα σου) να προσπαθούν να επιβάλλουν με ΦΩΝΑΖΟΝΤΑΣ τις απόψεις τους επειδή δεν έχουν επιχειρήματα. Και είναι ακόμη ποιο τραγικό αυτοί οι "οπαδοί της δημοκρατίας" να χαρακτηρίζουν κάποιον ("κουτορνιθι", "κομπλεξικός" κλπ.) χωρίς να έχουν ακούσει καν τι θέλει να πει. Απλά υποθέτωντας τι σκέφτετε (γ@μω τον Γκέλερ σας δηλαδη, πως διαβάζετε τη σκέψη; )
Και δεν χρειάζομαι το Θεό ούτε κανα φωστήρα να μου δείξει το δρόμο μου. Όσοι τον βρήκατε, συγχαρητήρια τραβηξτε τον και αφήστε εμένα στο σκοτάδι. Άντε γιατί πετάμε μια ταμπέλα σε οτιδήποτε δε μας αρέσει, διαστρεβλώνουμε όλες τις έννοιες όπως μας αρέσει και είμαστε ήσυχοι ότι εμείς είμαστε καλά και τους τρελλούς τους έχουν κλείσει στο Δαφνι.![]()