Σελίδα 5 από 13 ΠρώτοΠρώτο 12345678910 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 61 έως 75 από 190

Θέμα: Εχουν σαλτάρει όλοι και όλες;

Αρχικά δημιουργήθηκε από VanDiemen
    Πάλι όμως μπαίνεις για να διαβάσεις. Δικαιολόγησέ το μας αυτό! Αν δεν έχεις να πεις κάτι επί του θέματος, για ποιο λόγο παρεμβαίνεις; Για να επισημάνεις το κάψιμό μου; Για να ειδοποιήσεις τους άλλους; Κι αυτοί έχουν ματάκια. Αν στο παίξω στο κλαρίνο θα τα καταλάβεις! Το κατέχω το όργανο και σε έκοψα πως είσαι και 'συ fan!
    εχω τα νευρα μου τωρα τελευταια,και διαβαζοντας κοτσανες μου φτιαχνει το κεφι......

στο θεμα μας,αλλα θα κανω επαναληψη επειδη με εχουν καλυψει απολυτα.....

ο πεζος κατα ενα μεγαλο ποσοστο εχει δικιο σε περιπτωση ατυχματος....αλλα οχι παντα.....ο δρομος ειναι για τα οχηματα,και τα πεζοδρομια για τους πεζους....υπαρχουν κατι λευκες λωριδες που λεγονται διαβασεις πεζων και ειναι στον δρομο....αλλες φορες ειναι σε φαναρι....αλλες φορες μονες τους....οταν ειναι χωρις φαναρι ο πεζος ΕΧΕΙ ΠΑΝΤΑ ΔΙΚΙΟ....οταν ειναι με φαναρι πρεπει ο πεζος να μην περναει τον δρομο οταν ειναι πρασινο για τα αυτοκινητα,γιατι εχει αδικο σε περιπτωση ατυχηματος....μονο στις διαβασεις εχει δικαιωμα να κινειται οταν χρησημοποιει ενα κομματι του δρομου....ολα αυτα εννοουνται στην πολη...επειδη ΜΟΝΟ στην Ελλαδα τα χωρια δεν εχουν διαβασεις,ολοι περνανε οπως θελουνε και οποτε θελουνε....οταν γινει ατυχημα πεζου με οχηματος και υπαρχει τραυματισμος γινεται αυτεπαγγελτα ποινικη διωξη απο την αστυνομια...αν εχουν τραυματιστει και οι 2,γινεται και στους 2,και μετα αποφασιζει το δικαστηριο....στο δικαστηριο υπαρχουν περιπτωσεις που εχουν δικαιωθει πεζοι η οχηματα εκατερωθεν,βαση τω συνθηκων του ατυχηματος....πια απλα δεν μπορω να τα γραψω για να καταλαβεις...και ολα αυτα ειναι βαση του ΚΟΚ και οχι απο το μυαλο μου....η οτι θα ηθελα να ειναι...

υ.γ. παταει ενα τρενο σε αφυλακτη διαβαση πεζο....ποιος φταιει???το τρενο βεβαια που δεν πηγαινε με 3 χλμ την ωρα???
    υ.γ.2 να προτιμας κλαρινο εγω μαζι σου...

Να γράφει το κοντερ...... Το avatar του/της Maira
    Όχι βέβαια! Αν δεν έχει προκληθεί βλάβη στον πεζό, εννοείται πως θα φέρει ευθύνη για οτιδήποτε έχει κάνει, το οποίο οδήγησε σε τραυματισμό ή υλική ζημιά τον άλλο εμπλεκόμενο στο ατύχημα! Ποιος δε θέλει να καταλάβει;

Εγώ θα σου πάρω το άλλο ενδεχόμενο!!!!

Κηφισίας! Επιτρεπόμενο όριο (με βάση την τροχαία) 70χλμ./ώρα. Μηχανή κατεβαίνη με την ταχύτητα του ορίου στην αριστερη λωρίδα. Ξαφνικά πετάγεται πεζός από τις μπαριέρες. Χάνει τον έλεγχο της μηχανής ο οδηγός, τον πεζό τον βρίσκει η μηχανή και του σπάει ένα πόδι και ο οδηγός σκάει με τον αυχένα στα διαχωριστικά κικλιδόματα και σκοτώνεται επιτόπου! Ποιός φταίει?Ο οδηγός?

....Έχω επιλεκτική ακοή. Συγνώμη δεν επιλέχτηκες.......

Παλαιό μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Maira
    Εγώ θα σου πάρω το άλλο ενδεχόμενο!!!!

Κηφισίας! Επιτρεπόμενο όριο (με βάση την τροχαία) 70χλμ./ώρα. Μηχανή κατεβαίνη με την ταχύτητα του ορίου στην αριστερη λωρίδα. Ξαφνικά πετάγεται πεζός από τις μπαριέρες. Χάνει τον έλεγχο της μηχανής ο οδηγός, τον πεζό τον βρίσκει η μηχανή και του σπάει ένα πόδι και ο οδηγός σκάει με τον αυχένα στα διαχωριστικά κικλιδόματα και σκοτώνεται επιτόπου! Ποιός φταίει?Ο οδηγός?

Απ'τη στιγμή που ο οδηγός σκοτώνεται, ο Θεός θα κρίνει ποιος έφταιγε. Πάντως το "Μηχανή κατεβαίνη με την ταχύτητα του ορίου", είτε από πρακτικά πραγματικής δίκης, είτε από σελίδα με ανέκδοτα το ανέσυρες!

Παλαιό μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από blackbusa
    εχω τα νευρα μου τωρα τελευταια,και διαβαζοντας κοτσανες μου φτιαχνει το κεφι......

στο θεμα μας,αλλα θα κανω επαναληψη επειδη με εχουν καλυψει απολυτα.....

ο πεζος κατα ενα μεγαλο ποσοστο εχει δικιο σε περιπτωση ατυχματος....αλλα οχι παντα.....ο δρομος ειναι για τα οχηματα,και τα πεζοδρομια για τους πεζους....υπαρχουν κατι λευκες λωριδες που λεγονται διαβασεις πεζων και ειναι στον δρομο....αλλες φορες ειναι σε φαναρι....αλλες φορες μονες τους....οταν ειναι χωρις φαναρι ο πεζος ΕΧΕΙ ΠΑΝΤΑ ΔΙΚΙΟ....οταν ειναι με φαναρι πρεπει ο πεζος να μην περναει τον δρομο οταν ειναι πρασινο για τα αυτοκινητα,γιατι εχει αδικο σε περιπτωση ατυχηματος....μονο στις διαβασεις εχει δικαιωμα να κινειται οταν χρησημοποιει ενα κομματι του δρομου....ολα αυτα εννοουνται στην πολη...επειδη ΜΟΝΟ στην Ελλαδα τα χωρια δεν εχουν διαβασεις,ολοι περνανε οπως θελουνε και οποτε θελουνε....οταν γινει ατυχημα πεζου με οχηματος και υπαρχει τραυματισμος γινεται αυτεπαγγελτα ποινικη διωξη απο την αστυνομια...αν εχουν τραυματιστει και οι 2,γινεται και στους 2,και μετα αποφασιζει το δικαστηριο....στο δικαστηριο υπαρχουν περιπτωσεις που εχουν δικαιωθει πεζοι η οχηματα εκατερωθεν,βαση τω συνθηκων του ατυχηματος....πια απλα δεν μπορω να τα γραψω για να καταλαβεις...και ολα αυτα ειναι βαση του ΚΟΚ και οχι απο το μυαλο μου....η οτι θα ηθελα να ειναι...

υ.γ. παταει ενα τρενο σε αφυλακτη διαβαση πεζο....ποιος φταιει???το τρενο βεβαια που δεν πηγαινε με 3 χλμ την ωρα???
    υ.γ.2 να προτιμας κλαρινο εγω μαζι σου...
    Είδες που μπορείς να γράψεις σοβαρά και λογικά χωρίς να υποτιμάς το συνομιλητή σου; Έκανε τη δουλειά του, το κλαρίνο! Θα το έχω υπόψιν (το τελευταίο υ.γ.) άλλη φορά, όταν θα μου απευθύνεις το λόγο. Μετά από ότι προηγήθηκε όμως, δεν πιστεύω να ελπίζεις πως θα απαντήσω στο σεντόνι σου! Ξέρεις τι; Πήγαινε σε κανένα οικόπεδο που έχουν δεμένο κανένα μαντρόσκυλο που γαβγίζει, κάθισε κάπου εκεί, παραδίπλα και παρακολούθησε προσεκτικά αυτά που θα σου πει. Ε, αυτά θα είναι η απάντησή μου!

Παλαιό μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από sergiosm
    Δηλαδή αν έχει προκληθεί βλάβη στον πεζό ΔΕΝ θα φέρει ευθύνη;;

Δηλαδή για σένα το κριτήριο της ευθύνης του πεζού είναι αν έχει τραυματιστεί ή όχι

Τί σχέση έχει αυτό με την υπαιτιότητα;;
    Είναι δυνατό η ευθύνη ή όχι κάποιου να συνδέεται με το ΤΥΧΑΙΟ γεγονός του τραυματισμού του ή όχι ;;;

Από που προκύπτει αυτό;;
    Όχι βέβαια! Το δικαστήριο θα κρίνει τα ποσοστά υπαιτιότητας του καθενός, στην πρόκληση του ατυχήματος, αναλύοντας όλες τις παραμέτρους και λαμβάνοντας υπόψιν τις λεπτομέρειες!

Απ'τη στιγμή που ο οδηγός σκοτώνεται, ο Θεός θα κρίνει ποιος έφταιγε. Πάντως το "Μηχανή κατεβαίνη με την ταχύτητα του ορίου", είτε από πρακτικά πραγματικής δίκης, είτε από σελίδα με ανέκδοτα το ανέσυρες!

Μα αγαπητέ κύριε συμφορουμήτη ένα παράδέιγμα έθεσα!!!

Άρα λοιπόν, μήπως σε κάθε τρακάρισμα, όπως εσείς αναφέρετε παραπάνω, να καλούμε τον Θεο ναμας λέει ποιός φταίει και ποιος όχι? Γιατί προφανώς για σας κύριε ο ΚΟΚ δεν είναι αρκετός!!!

Είδες που μπορείς να γράψεις σοβαρά και λογικά χωρίς να υποτιμάς το συνομιλητή σου; Έκανε τη δουλειά του, το κλαρίνο! Θα το έχω υπόψιν (το τελευταίο υ.γ.) άλλη φορά, όταν θα μου απευθύνεις το λόγο. Μετά από ότι προηγήθηκε όμως, δεν πιστεύω να ελπίζεις πως θα απαντήσω στο σεντόνι σου! Ξέρεις τι; Πήγαινε σε κανένα οικόπεδο που έχουν δεμένο κανένα μαντρόσκυλο που γαβγίζει, κάθισε κάπου εκεί, παραδίπλα και παρακολούθησε προσεκτικά αυτά που θα σου πει. Ε αυτά είναι η απάντησή μου!
    εγω δεν υποτιμαω κανενα....απλα τα γραφω ετσι μπας και καταλαβουν και καποιοι που δυστηχως εχουν χαμηλοτερο επιπεδο νοημοσυνης απο τον μ.ο.....βεβαια δεν λεω ουτε εγω οτι ειμαι ο υπερδιανοουμενος.....αλλα απο καποιους αλλους εδω μεσα ελπιζω να μην ειμαι στο ιδιο χαμηλο επειπεδο....αν σου αρεσει εσενα οπως ειπες να παιζεις κλαρινο,εγω ειπα μαζι σου.....απο την επομενη φορα θα προσπαθησω να γραφω λιγοτερα απο τραπεζομαντηλο μπας και μπορεσεις και εσυ να το διαβασεις....η θα το κοβω σε προτασεις για να ειναι ακομα πιο ευκολο....μεχρι και τα σκυλια ξερουν και μαθαινουν να ακουνε....καποιοι ανθρωποι ομως ποτε....

υ.γ.στην Αθηνα δεν εχει μαντρια,αν και κυκλοφορουν πολλα ζωα....φανταζομαι εκει ειστε γεματοι εε????

Όχι βέβαια! Το δικαστήριο θα κρίνει τα ποσοστά υπαιτιότητας του καθενός, στην πρόκληση του ατυχήματος, αναλύοντας όλες τις παραμέτρους και λαμβάνοντας υπόψιν τις λεπτομέρειες!

Δηλαδή κύριε συμφωρουμήτη αυτή τη στιγμή παραδέχεσθε ότι μπορεί να έχει υπαιτιότηταένας πεζός σε ένα ατύχημα? Με λίγα λόγια παραπάνω μας λέτε ότι ό πεζός δεν έχει πάντα δίκιο? Ωωωωωω πραγματικά μας εκπλήσετε κύριε με την αλλαγή της γνώμης σας!!!

Άρα λοιπόν, μήπως σε κάθε τρακάρισμα, όπως εσείς αναφέρετε παραπάνω, να καλούμε τον Θεο ναμας λέει ποιός φταίει και ποιος όχι? Γιατί προφανώς για σας κύριε ο ΚΟΚ δεν είναι αρκετός!!!

δεν μπορω να πηγαινω σε καθε τρακαρισμα.... εμενα να με αφησετε στην απ'εξω.....ντακς.....

Παλαιό μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από blackbusa
    εγω δεν υποτιμαω κανενα....απλα τα γραφω ετσι μπας και καταλαβουν και καποιοι που δυστηχως εχουν χαμηλοτερο επιπεδο νοημοσυνης απο τον μ.ο.....βεβαια δεν λεω ουτε εγω οτι ειμαι ο υπερδιανοουμενος.....αλλα απο καποιους αλλους εδω μεσα ελπιζω να μην ειμαι στο ιδιο χαμηλο επειπεδο....αν σου αρεσει εσενα οπως ειπες να παιζεις κλαρινο,εγω ειπα μαζι σου.....απο την επομενη φορα θα προσπαθησω να γραφω λιγοτερα απο τραπεζομαντηλο μπας και μπορεσεις και εσυ να το διαβασεις....η θα το κοβω σε προτασεις για να ειναι ακομα πιο ευκολο....μεχρι και τα σκυλια ξερουν και μαθαινουν να ακουνε....καποιοι ανθρωποι ομως ποτε....

υ.γ.στην Αθηνα δεν εχει μαντρια,αν και κυκλοφορουν πολλα ζωα....φανταζομαι εκει ειστε γεματοι εε????
    Κοίτα δεν ξέρω τι απάντηση έλαβες (αν ακολούθησες τις οδηγίες μου <---που δεν τις ακολούθησες! Οικόπεδο σου είπα, όχι μαντρί), αλλά διάβασε λίγο τις πρώτες απαντήσεις σου (τη συνεισφορά σου στο θέμα) και έλα μετά να πεις αν υποτιμάς κάποιον ή όχι!

Παλαιό μέλος

Έτσι, έτσι θα μου μιλάτε όλοι! Και ει δυνατόν στον πληθυντικό, ακόμα καλύτερα! Το Θεό δε χρειάζεται να τον καλέσεις. Είναι πάντα εκεί!

Και κόφ' το το ρημάδι, μας μπούκωσες!

Τώρα παρατήρησα πως ήδη μιλάς στον πληθυντικό! Εντάξει..Εσύ είσαι εντάξει!

Κοίτα δεν ξέρω τι απάντηση έλαβες (αν ακολούθησες τις οδηγίες μου <---που δεν τις ακολούθησες! Οικόπεδο σου είπα, όχι μαντρί), αλλά διάβασε λίγο τις πρώτες απαντήσεις σου (τη συνεισφορά σου στο θέμα) και έλα μετά να πεις αν υποτιμάς κάποιον ή όχι!

Φίλτατε συμφωρουμήτη......

πραγματικά μου κάνει εντύπωση που πεδιαρίζετε και δεν ασχολήστε πραγματικά με το θέμα που υπάρχει! Δεν περίμενα μια τέτοια συμπεριφορά από εσάς και μένω έκπληκτη!!!

Παρακαλώ να απαντήσετε στα ερωτήματά μου καθώς περιμένουν αρκετοί αναγνωστες!!

Παλαιό μέλος
    Σιγουρα μπλέκεις! Αυτό είναι το κακό! Ότι υπάρχουν πολλοί πεζοί που περνάνε απερίσκεπτα τους δρόμους χωρίς να καταλαβαίνουν ότι μπορεί κάποιος να μην μπορέσει να τους αποφύγει και να μπλέξει για την υπόλοιπη ζωή του!!!!

Μα γιατί να μπλέξει; Και μάλιστα για το υπόλοιπο της ζωής του!! Αφού δε φταίει ο οδηγός, αλλά φταίει ο πεζός! Τι θα τον μπλέξει; Που θα εμπλακεί; Διευκρίνισέ το και θα σου απαντήσω μετά, σ' αυτό που με ρώτησες.

Έτσι, έτσι θα μου μιλάτε όλοι! Και ει δυνατόν στον πληθυντικό, ακόμα καλύτερα! Το Θεό δε χρειάζεται να τον καλέσεις. Είναι πάντα εκεί!

Και κόφ' το το ρημάδι, μας μπούκωσες!

Τώρα παρατήρησα πως ήδη μιλάς στον πληθυντικό! Εντάξει..Εσύ είσαι εντάξει!

Σας παρακαλώ κύριε συμφωρουμήτη μπορήτε να απαντήσετε τεκμηριομένα αν τελικά πιστεύετε ότι οι πεζοί έχυν πάντ αδίκιο ή όχι! Γιατί Ειληκρινά μας έχετε μπερδέψει!!!

Παλαιό μέλος
    Σας παρακαλώ κύριε συμφωρουμήτη μπορήτε να απαντήσετε τεκμηριομένα αν τελικά πιστεύετε ότι οι πεζοί έχυν πάντ αδίκιο ή όχι! Γιατί Ειληκρινά μας έχετε μπερδέψει!!!

Μόλις απαντήσεις σ' αυτό που σε ρώτησα!

Σελίδα 5 από 13 ΠρώτοΠρώτο 12345678910 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι OFF