μηπως προσεξατε τις συμετοχες του αγωνα?
ολα τα παιδια που δηλωσαν ειναι πανω του μεσου ορου.
μηπως θελανε μια extrem προπονηση ενοψει π.π.ε (λεω εγω τωρα , μπορει και να πεφτω εξω)
μηπως θελανε μια extrem προπονηση ενοψει π.π.ε (λεω εγω τωρα , μπορει και να πεφτω εξω)
Αρχικά δημιουργήθηκε από geotriada
Κοίτα να δείς.
Ο Σκαρής – Μανωλίδης θα με ζόριζε λίγο .
Κοινωνάς – Χελιώτης τους έχουμε για πλάκα (τελευταία ο Μήτσος είχε πολύ δουλειά και έχασε μερικές προπονήσεις).
Έ τώρα κάτι Κόκκινοι – Κουρλάδες – Κλαβάδες – Παπαδάκιδες είναι πεσμένοι φέτος
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Τον κάθε λαό τον κυβερνάει αυτός που του αξίζει.
[QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από marios8
Κοίτα να δείς.
Ο Σκαρής – Μανωλίδης θα με ζόριζε λίγο .
Κοινωνάς – Χελιώτης τους έχουμε για πλάκα (τελευταία ο Μήτσος είχε πολύ δουλειά και έχασε μερικές προπονήσεις).
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Το concept του αγώνα μου άρεσε, μια μεγάλη ειδική στην ουσία όπου μπορείς να οδηγήσεις γρήγορα για 15-20 λεπτά, να ξεκουραστείς για άλλο τόσο και πάλι από την αρχή. Και όλο αυτό στην λογική της ομάδας, αφού δεν τρέχεις μόνο για σένα αλλά και για το φιλαράκι σου (κουμπαράκι συγκεκριμένα ;o). Ομαδική σκέψη δηλαδή κάτι που δεν υπάρχει στους αγώνες εντούρο, όπου μπορεί να τρέχεις με φίλους αλλά στην ουσία είναι αντίπάλοι σου. Από εκεί και πέρα ο παράγοντας στρατηγική το κάνει ακόμα πιό ενδιαφέρον, ανεφοδιασμός, ξεκούραση, τροφή, ταχύτητα, ζέσταμα κτλ.Αρχικά δημιουργήθηκε από dirtbird
Κάτσε να μας πει περισσότερα ο Δημήτρης και μετά βγάζουμε κάποιο συμπέρασμα...
Εγώ το όλο event δεν κατάλαβα (και σε τι χρησιμεύει)... αλλά it's just me .
Oύτε φυσικά με βλέπω να πηγαίνω σε hill climbing και να σπάω μηχανάκια έτσι για την πλάκα...
Αντιθέτως θα προτιμούσα 5ο και 6ο αγώνα στο κύπελλο (από Απρίλιο-Νοέμβριο???????) και στο φινάλε εάν τα οργανωτικά βάρη είναι μεγάλα (προσωπικά το δέχομαι), ας πάμε και σε αγώνες με 4 γύρους των 30χλμ...
Με 2 ειδικές /γύρο εκτός του πρώτου όπου θα τις κάνουμε αναγνωριστικά, σύνολο 6 ειδικές.
![]()
![]()
Κρίμα που δεν έγινε, ελπίζω να μην ακυρωθεί και να πραγματοποιηθεί κάποια στιγμή αργότερα.
Όσο αφορά τώρα την απόφαση της οργάνωσης να το πάει μέχρι τέρμα, είναι αλήθεια πως θα μπορούσε να το αποφύγει μιας και υπήρχε πρόγνωση καιρού από την αρχή της εβδομάδας. Το πίστεψαν αλλά δεν τους βγήκε. Είναι και το οικονομικό στην μέση... Τέλος πάντων δεν θέλω να τους κρίνω, τα σχόλια δικά σας...
Σχετικά με τα λοιπά events σε στιλ hill climbe και πάλι μου αρέσει η ιδέα και θα πάω, καλά να είμαστε.
Σωτήρη, συμφωνώ απόλυτα για τους έξι άγώνες και νομίζω ότι πρέπει να τους το προτείνουμε για το μέλλον. Κύκλος βέβαια των 30 χλμ είναι αδύνατο να γίνει γιατί θα χάθεί η μπάλα στο τρίτο πέρασμα αφού οι πρώτοι θα φτάσουν τους τελευταίους.
Δ.
Enduro Republic, Prime Minister
δε πειραζει...
συμφωνω με τη διοργανωση...
αγωνας εντουρο και με εξτριμ συμμετοχες ηλπιζαν σε ενα σκληρο περιβαλλον που θα ανεβασει τον πηχη του τερματισμου...
το παραεκανε ο καιρος και στην ουσια το αναβαλανε τελευταια στιγμη...
και μονο παντως που κατεβηκαν 6 ζευγαρια σημαινει πως θεληση υπηρχε απο ατομα με τρελα!
και αυτο ειναι που θελουμε ... τρελα!
αν ειχα δηλωσει συμμετοχη, εννοειται θα πηγαινα αν και εφοσων εφτανε το αυτοκινητο μεχρι την εκκινηση...
να περναμε και μια γευση απο φινλανδικο εντουρο...![]()
δε θα παρω ελαφρυ μοτορι;![]()
![]()
ακριβως αυτα μου αρεσαν και σε εμενα... κατι καινουργιο (οχι οτι εχω τρεξει σε αλλα και τα εχω βαρεθει) με πνευμα ομαδικοτητας!Αρχικά δημιουργήθηκε από GASer
Το concept του αγώνα μου άρεσε, μια μεγάλη ειδική στην ουσία όπου μπορείς να οδηγήσεις γρήγορα για 15-20 λεπτά, να ξεκουραστείς για άλλο τόσο και πάλι από την αρχή. Και όλο αυτό στην λογική της ομάδας, αφού δεν τρέχεις μόνο για σένα αλλά και για το φιλαράκι σου (κουμπαράκι συγκεκριμένα ;o). Ομαδική σκέψη δηλαδή κάτι που δεν υπάρχει στους αγώνες εντούρο, όπου μπορεί να τρέχεις με φίλους αλλά στην ουσία είναι αντίπάλοι σου. Από εκεί και πέρα ο παράγοντας στρατηγική το κάνει ακόμα πιό ενδιαφέρον, ανεφοδιασμός, ξεκούραση, τροφή, ταχύτητα, ζέσταμα κτλ.
Σωστά, έχεις δίκιο σ'αυτό, αλλά καταλαβαίνεςις την ιδέα.Αρχικά δημιουργήθηκε από GASer
.... Κύκλος βέβαια των 30 χλμ είναι αδύνατο να γίνει γιατί θα χάθεί η μπάλα στο τρίτο πέρασμα αφού οι πρώτοι θα φτάσουν τους τελευταίους.
Δ.
Παραπάνω διάρκεια αγώνα με 3 γύρους και συνολική διάρκεια γύρω στα 150χλμ και 6-7 ώρες.
Όλοι οι φετινοί αγώνες θα μπορούσαν να ξεκινάνε νωρίτερα και να υπάρχει ακόμα ένας γύρος ο οποίος την πρώτη φορά θα μπορούσε να έχει πιο χαλαρά ωράρια (όλοι οι αγώνες πλην του Σοφικού έβγαζαν τρελλές προπορίες για πάνω από το 50% των συμμετεχόντων).
Ο προβληματισμός του διοργανωτή είναι ότι έτσι δεν χρειάζεται να πας από την προηγούμενη για να περάσεις τεχνικό έλεγχο και πιθανόν να διανυκτερεύσεις, συνεπώς βολεύει περισσότερους αγωνιζόμενους. Στο Λαύριο και στη Θήβα πιστεύω ότι θα μπορούσε να γίνει.
Επίσης, ΔΕΝ καταλαβαίνω γιατί πρέπει να περιμένουμε μέχρι τον Νοέμβριο για τον τρίτο αγώνα. Οι 2 τελευταίοι αγώνες γίνονται σε εποχή που η διάρκεια της ημέρας έχει μικρύνει αισθητά (στο Σοφικό πολλοί τερμάτισαν στο σκοτάδι), και αυτό δεν μπορεί να συνδυαστεί με αγώνες μαγαλύτερης διάρκειας.
Προφανώς αυτός ο προγραμματισμός έχει γίνει για να μη συμπίπτει με τους πρωταθληματικούς αγώνες, έχω την εντύπωση όμως ότι ο καθένας έχει τις προτεραιότητες του και ότι αυτοί που τρέχουν στο πρωτάθλημα έτσι κι αλλιώς συμμετέχουν στην champion και δεν τους ενδιαφέρει και τόσο η τελική κατάταξη.
Ως έχουν πάντως οι αγώνες, θυμίζουν περισσότερο enduro sprint παρά κανονικούς enduro.
Πιστεύω -άσχετα αν μπορώ να τους βγάλω- ότι η ελάχιστη διάρκεια τους πρέπει να είναι 130χλμ - 5.5 με 6 ώρες.
You BETA believe...
To site του ATTIKA ENDURO, αναβαθμίστηκε σημαντικά , αν και ακόμα δεν λειτουργούν όλα τα links.
Στο -κοντινό φαντάζομαι- μέλλον, θα μπορούμε να κάνουμε τις προτάσεις μας απευθείας.
You BETA believe...
Αυτό ελπίζαμε και εμείς...Αρχικά δημιουργήθηκε από KaTaNaS
να περναμε και μια γευση απο φινλανδικο εντουρο...![]()
Τρεις γυροι σε μια ημερα ( με τεχνικο ελεγχο μεσα) δεν βγαινουν....Αρχικά δημιουργήθηκε από dirtbird
Σωστά, έχεις δίκιο σ'αυτό, αλλά καταλαβαίνεςις την ιδέα.
Παραπάνω διάρκεια αγώνα με 3 γύρους και συνολική διάρκεια γύρω στα 150χλμ και 6-7 ώρες.
Όλοι οι φετινοί αγώνες θα μπορούσαν να ξεκινάνε νωρίτερα και να υπάρχει ακόμα ένας γύρος ο οποίος την πρώτη φορά θα μπορούσε να έχει πιο χαλαρά ωράρια (όλοι οι αγώνες πλην του Σοφικού έβγαζαν τρελλές προπορίες για πάνω από το 50% των συμμετεχόντων).
Ο προβληματισμός του διοργανωτή είναι ότι έτσι δεν χρειάζεται να πας από την προηγούμενη για να περάσεις τεχνικό έλεγχο και πιθανόν να διανυκτερεύσεις, συνεπώς βολεύει περισσότερους αγωνιζόμενους. Στο Λαύριο και στη Θήβα πιστεύω ότι θα μπορούσε να γίνει.
Επίσης, ΔΕΝ καταλαβαίνω γιατί πρέπει να περιμένουμε μέχρι τον Νοέμβριο για τον τρίτο αγώνα. Οι 2 τελευταίοι αγώνες γίνονται σε εποχή που η διάρκεια της ημέρας έχει μικρύνει αισθητά (στο Σοφικό πολλοί τερμάτισαν στο σκοτάδι), και αυτό δεν μπορεί να συνδυαστεί με αγώνες μαγαλύτερης διάρκειας.
Προφανώς αυτός ο προγραμματισμός έχει γίνει για να μη συμπίπτει με τους πρωταθληματικούς αγώνες, έχω την εντύπωση όμως ότι ο καθένας έχει τις προτεραιότητες του και ότι αυτοί που τρέχουν στο πρωτάθλημα έτσι κι αλλιώς συμμετέχουν στην champion και δεν τους ενδιαφέρει και τόσο η τελική κατάταξη.
Ως έχουν πάντως οι αγώνες, θυμίζουν περισσότερο enduro sprint παρά κανονικούς enduro.
Πιστεύω -άσχετα αν μπορώ να τους βγάλω- ότι η ελάχιστη διάρκεια τους πρέπει να είναι 130χλμ - 5.5 με 6 ώρες.
Οποτε βρε Σωτηρη δεν καταλαβαινω ( ειδικα αν πρεπει να θυσιασω δυο ημερες για τον αγωνα) Γιατι αττικα και οχι πρωταθληματικους ?????![]()
Kώστα εάν υπήρχε παρκ-φερμέ στο Λαύριο και στη Θήβα, νομίζω ότι αρκετοί θα μπορούσαν να πάνε να περάσουν τεχνικό έλεγχο, να γυρίσουν σπίτια τους και να επιστρέψουν το πρωί.Αρχικά δημιουργήθηκε από STOYBI
Τρεις γυροι σε μια ημερα ( με τεχνικο ελεγχο μεσα) δεν βγαινουν....
Οποτε βρε Σωτηρη δεν καταλαβαινω ( ειδικα αν πρεπει να θυσιασω δυο ημερες για τον αγωνα) Γιατι αττικα και οχι πρωταθληματικους ?????![]()
Μήπως θυμάσαι τι ώρα ξεκινήσαμε για να πάμε στο Σοφικό?
Είχαμε κάνει έναν αγώνα πριν τον αγώνα.
Πρωταθληματικοί.... τι πρωταθληματικοί?
Σου είναι το ίδιο με το να πας Γρεβενά δηλαδή?![]()
![]()
You BETA believe...
Χωρίς προπορίες των 20 λεπτών στα ΣΕΧ, βγαίνει.Αρχικά δημιουργήθηκε από STOYBI
Τρεις γυροι σε μια ημερα ( με τεχνικο ελεγχο μεσα) δεν βγαινουν....
Και Αττικα για τα 130χλμ του αντί των 200+ των Πρωταθληματικών. Νέοι, γέροι και απροπόνητοι προτοιμούν τα 130...
Σωστή παρατήρηση ειδικά αν θέλετε και 150+ χλμ και 6 ώρες αγώνα.Αρχικά δημιουργήθηκε από STOYBI
Γιατι αττικα και οχι πρωταθληματικους ?????![]()
Ο θεσμός του Αττικα (θέλω να πιστεύω) γίνεται γι αυτούς που πρωτομπαίνουν στο χώρο ή γι αυτούς που είναι πλέον βετεράνοι (και δεν αντέχουν τους πρωταθληματικούς)
Όποιος νομίζει ότι το Αττικα δεν τον καλύπτει πλέον, ας αναβαθμιστεί στο Πανελλήνιο.
![]()
![]()
Τον κάθε λαό τον κυβερνάει αυτός που του αξίζει.
Πεσμένος?? γιατί?!??:???!?!? Μια χαρά ειμαι!!Αρχικά δημιουργήθηκε από marios8
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()