καταρχην γνωριζεις ποση εξυπναδα και διαβασμα χρειαζεται για να γινει καποιος αξιωματικος.Αρχικά δημιουργήθηκε από srx400
Δεν μου λες μαγκακο ειρωνευεσαι την αξιοπρεπεια την επαγγελματικη μου πορεια και το γεγονος οτι ειμαι υποαπασχολουμενος?Μπραβο ρε εξυπνακια.Ποτε δηλωσα πολυ εξυπνος και πετυχημενος?Ειδες να το γραφω αυτο καπου?Ανοιξε τα ματακια σου.Γραφω οτι ο γιος μου ειναι πολυ εξυπνος για να γινει μπατσος.Και αυτο το λενε οι δασκαλοι του στο σχολειο,στα αγγλικα,στους υπολογιστες,κλπ.
Φυσικα και καμαρωνω για αυτο.Δειχνει αν μη τι αλλο οτι κατι σωστο εχω κανει κι εγω.
Τωρα αν εγω δεν εχω καλη δουλεια τη συγκεκριμενη περιοδο της ζωης μου αυτο αυτοματα σημαινει οτι ειμαι χαζος και αποτυχημενος?Δηλαδη εσυ θα μου διαγραψεις την επαγγελματικη μου πορεια σε ενα επαγγελμα που εξ ορισμου απο το κρατος χαρακτηριζεται ως εποχιακο?
Το σχολιο μου το εκανα αφου ειδα το βιντεακι που παραθεσε ο βελεντζας.Δες το πρωτα και μετα πες μου αν αυτος ο αλητης ειναι εκει εξω για να φροντιζει για το κοινο καλο.
Αν θελεις να μου κανεις προσωπικη επιθεση και μπορεις ,να μου την κανεις απο κοντα.
Εγω δεν ντρεπομαι για το επαγγελμα μου.
δεν μπορω να καταλαβω πραγματικα το κολημα σου.και ξερεις ο σοφος λαος λεει μεγαλη μπουκια φαε μεγαλη κουβεντα μην λες.
αρκει να κοιταξεις ποσοι με πτυχια κανουν τα χαρτια τους για ειδικοι φρουροι.
τελος παντων οι κουβεντα εχει παει αλλου.εγω δεν ηθελα να θιξω τα παιδια σου και πως μαλλον αφου δεν ηξερα οτι εχεις παιδια.
εγω αυτο που ξερω ειναι οτι οπου υπαρχει βλακας μπατσος, θα υπαρχει και βλακας πολιτης που τον εκανε βλακα.κατι σαν δραση αντιδραση.δεν μπορεις να εχεις ατιδραση χωρις δραση.
Τουλαχιστον εμεις εδω στην επαρχια δεν πασχουμε απο βλακες μπατσους,μηπως λοιπον εκει κατω υπαρχουν οι καταλληλες συνθηκες που κανουν ενα μπατσος βλακα να μην αποτελει την εξαιρεση?