Σελίδα 5 από 6 ΠρώτοΠρώτο 123456 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 61 έως 75 από 89

Θέμα: Στο σκαμνί για τα βίντεο της ντροπής

δεν παλευεστε Το avatar του/της ΜΟΖΑΡΤ
    Αρχικά δημιουργήθηκε από srx400
    Δεν μου λες μαγκακο ειρωνευεσαι την αξιοπρεπεια την επαγγελματικη μου πορεια και το γεγονος οτι ειμαι υποαπασχολουμενος?Μπραβο ρε εξυπνακια.Ποτε δηλωσα πολυ εξυπνος και πετυχημενος?Ειδες να το γραφω αυτο καπου?Ανοιξε τα ματακια σου.Γραφω οτι ο γιος μου ειναι πολυ εξυπνος για να γινει μπατσος.Και αυτο το λενε οι δασκαλοι του στο σχολειο,στα αγγλικα,στους υπολογιστες,κλπ.
    Φυσικα και καμαρωνω για αυτο.Δειχνει αν μη τι αλλο οτι κατι σωστο εχω κανει κι εγω.
    Τωρα αν εγω δεν εχω καλη δουλεια τη συγκεκριμενη περιοδο της ζωης μου αυτο αυτοματα σημαινει οτι ειμαι χαζος και αποτυχημενος?Δηλαδη εσυ θα μου διαγραψεις την επαγγελματικη μου πορεια σε ενα επαγγελμα που εξ ορισμου απο το κρατος χαρακτηριζεται ως εποχιακο?
    Το σχολιο μου το εκανα αφου ειδα το βιντεακι που παραθεσε ο βελεντζας.Δες το πρωτα και μετα πες μου αν αυτος ο αλητης ειναι εκει εξω για να φροντιζει για το κοινο καλο.
    Αν θελεις να μου κανεις προσωπικη επιθεση και μπορεις ,να μου την κανεις απο κοντα.
    Εγω δεν ντρεπομαι για το επαγγελμα μου.
    καταρχην γνωριζεις ποση εξυπναδα και διαβασμα χρειαζεται για να γινει καποιος αξιωματικος.
    δεν μπορω να καταλαβω πραγματικα το κολημα σου.και ξερεις ο σοφος λαος λεει μεγαλη μπουκια φαε μεγαλη κουβεντα μην λες.
    αρκει να κοιταξεις ποσοι με πτυχια κανουν τα χαρτια τους για ειδικοι φρουροι.
    τελος παντων οι κουβεντα εχει παει αλλου.εγω δεν ηθελα να θιξω τα παιδια σου και πως μαλλον αφου δεν ηξερα οτι εχεις παιδια.

εγω αυτο που ξερω ειναι οτι οπου υπαρχει βλακας μπατσος, θα υπαρχει και βλακας πολιτης που τον εκανε βλακα.κατι σαν δραση αντιδραση.δεν μπορεις να εχεις ατιδραση χωρις δραση.

Τουλαχιστον εμεις εδω στην επαρχια δεν πασχουμε απο βλακες μπατσους,μηπως λοιπον εκει κατω υπαρχουν οι καταλληλες συνθηκες που κανουν ενα μπατσος βλακα να μην αποτελει την εξαιρεση?
    καΛΑ πΛΑκα με κανεις?

Αρχικά δημιουργήθηκε από ΜΟΖΑΡΤ
    Τουλαχιστον εμεις εδω στην επαρχια δεν πασχουμε απο βλακες μπατσους,μηπως λοιπον εκει κατω υπαρχουν οι καταλληλες συνθηκες που κανουν ενα μπατσος βλακα να μην αποτελει την εξαιρεση?

Η χειροτερη εμπειρια μου ηταν στην Λευκαδα με διοικητη του τμηματος αστο μην γενικευεις για επαρχια...

Τελος παντων δεν ειναι ολοι καλοι,δεν ειναι ολοι κακοι αλλα η αστυνομια πρωτον ΔΕΝ λειτουργει και δευτερον υπαρχει φοβερη ελλειψη σεβασμου προς τους πολιτες.Γενικα παντα και οχι ειδικα,αφου ασφαλιτες και ΜΑΤ ειναι εκτος συναγωνισμου.....

Και το διαβασμα δεν εξασφαλιζει την παιδεια ή/και την σωστη συμπεριφορα και αισθηση καθηκοντος ενος ατομου.Αν εχεις προισταμενο εναν χρυσαυγιτη ή εναν σαν τον κατηγορουμενο αστυνομικο που ηταν η αιτια για το θεμα που συζηταμε στην καλυτερη θα κανεις τον μαλακα...

Canibalise Legallis Το avatar του/της the who
    καταρχην γνωριζεις ποση εξυπναδα και διαβασμα χρειαζεται για να γινει καποιος αξιωματικος.
    δεν μπορω να καταλαβω πραγματικα το κολημα σου.και ξερεις ο σοφος λαος λεει μεγαλη μπουκια φαε μεγαλη κουβεντα μην λες.
    αρκει να κοιταξεις ποσοι με πτυχια κανουν τα χαρτια τους για ειδικοι φρουροι.
    τελος παντων οι κουβεντα εχει παει αλλου.εγω δεν ηθελα να θιξω τα παιδια σου και πως μαλλον αφου δεν ηξερα οτι εχεις παιδια.

εγω αυτο που ξερω ειναι οτι οπου υπαρχει βλακας μπατσος, θα υπαρχει και βλακας πολιτης που τον εκανε βλακα.κατι σαν δραση αντιδραση.δεν μπορεις να εχεις ατιδραση χωρις δραση.

Δεν μου απαντησες γιατι μου επιτιθεσαι.Δεν ηξερες οτι εχω παιδια αλλα ξερεις την καριερα μου.Μηπως εισαι μαντης?
    Δεν καταλαβαινω τιποτα απ αυτα που γραφεις γιατι δεν εχουν καμμια λογικη συνεχεια.
    Κανεις τοσα και τετοια ορθογραφικα λαθη που απαξιω να σου απαντησω.
    Επαρχια ειναι αυτο που κουβαλαει ο καθενας μεσα του.

Εδω το εχω αλλα δεν θα το γραψω.Οχι για το ban αλλα για το σακχαρο που μου ανεβαινει με τοση αλητεια γυρω τριγυρω.
    «Γαμώ την πίστιν σας και τον Μωχαμέτη σας. Δεν εντρέπεσθε να ζητείτε “από ημάς” συνθήκην με “έναν” κοντζιά σκατο-Σουλτάν Μαχμούτην -να τον χέσω και αυτόν και τον Βεζίρην σας και τον Εβραίον Σιλιχτάρ Μπόδα την πουτάνα! Άμα ζήσω, θα τους γαμήσω. Άμα πεθάνω θα μου κλάσουν τον πούτσο!»

Στρατηγός Γεώργιος Καραϊσκάκης (1782-1827)

http://www.youtube.com/watch?v=Ggd3TkJjlk8&feature=related

Δεν μου απαντησες γιατι μου επιτιθεσαι.Δεν ηξερες οτι εχω παιδια αλλα ξερεις την καριερα μου.Μηπως εισαι μαντης?
    Δεν καταλαβαινω τιποτα απ αυτα που γραφεις γιατι δεν εχουν καμμια λογικη συνεχεια.
    Κανεις τοσα και τετοια ορθογραφικα λαθη που απαξιω να σου απαντησω.
    Επαρχια ειναι αυτο που κουβαλαει ο καθενας μεσα του.

Εδω το εχω αλλα δεν θα το γραψω.Οχι για το ban αλλα για το σακχαρο που μου ανεβαινει με τοση αλητεια γυρω τριγυρω.
    μαλλον με μπερδευεις.ποια καριερα σου ξερω?
    κανω τοσα ορθογραφικα λαθη που απαξιεις αλλα τελικα μου απαντας.
    μαλλον δεν την παλευεις ε?
    για μενα επαρχια ειναι ανθρωπινες συνθηκες διαβιωσης
    καΛΑ πΛΑκα με κανεις?

Αρχικά δημιουργήθηκε από mats8282

Και το διαβασμα δεν εξασφαλιζει την παιδεια ή/και την σωστη συμπεριφορα και αισθηση καθηκοντος ενος ατομου.Αν εχεις προισταμενο εναν χρυσαυγιτη ή εναν σαν τον κατηγορουμενο αστυνομικο που ηταν η αιτια για το θεμα που συζηταμε στην καλυτερη θα κανεις τον μαλακα...
    Εχεις δικιο.Ο μπατσος με τον κουβα ,στο αλλο χερι κραταγε Νιτσε,Καβαφη,Σικελιανο και τα απαντα του Μαρξ.Απο ποτε το διαβασμα σε κανει νωθρο και χωρις χαρακτηρα φιλε μου?
    Μαλλον το αντιθετο συμβαινει.Η αμορφωσια ειναι αυτη που σε κανει εαυτουλη,ευθυνοφοβο και ωχαδερφιστη.
    «Γαμώ την πίστιν σας και τον Μωχαμέτη σας. Δεν εντρέπεσθε να ζητείτε “από ημάς” συνθήκην με “έναν” κοντζιά σκατο-Σουλτάν Μαχμούτην -να τον χέσω και αυτόν και τον Βεζίρην σας και τον Εβραίον Σιλιχτάρ Μπόδα την πουτάνα! Άμα ζήσω, θα τους γαμήσω. Άμα πεθάνω θα μου κλάσουν τον πούτσο!»

μαλλον με μπερδευεις.ποια καριερα σου ξερω?
    κανω τοσα ορθογραφικα λαθη που απαξιεις αλλα τελικα μου απαντας.
    μαλλον δεν την παλευεις ε?
    για μενα επαρχια ειναι ανθρωπινες συνθηκες διαβιωσης
    Ειμαι τοσο αναστατωμενος που νομιζα πως ησουν ο βαυαρος.Απο εκεινον περιμενα μια απαντηση,ειδα το edit και τελικα μαλλον δεν την παλευω ρε φιλε.Συγγνωμη ηταν λαθος απαντηση σε λαθος ανθρωπο.
    Επαρχια δεν σημαινει κακο.Οχι για μενα.Εχω ζησει απειρες στιγμες ευτυχιας σε επαρχιακες πολεις κι αν δεν με κραταγαν δεμενο οι υποχρεωσεις θα την ξανακανα τρεχοντας.
    Συγγνωμη και παλι

Ειμαι τοσο αναστατωμενος που νομιζα πως ησουν ο βαυαρος.Απο εκεινον περιμενα μια απαντηση,ειδα το edit και τελικα μαλλον δεν την παλευω ρε φιλε.Συγγνωμη ηταν λαθος απαντηση σε λαθος ανθρωπο.
    Επαρχια δεν σημαινει κακο.Οχι για μενα.Εχω ζησει απειρες στιγμες ευτυχιας σε επαρχιακες πολεις κι αν δεν με κραταγαν δεμενο οι υποχρεωσεις θα την ξανακανα τρεχοντας.
    Συγγνωμη και παλι
    καΛΑ πΛΑκα με κανεις?

Η αμορφωσια ειναι αυτη που σε κανει εαυτουλη,ευθυνοφοβο και ωχαδερφιστη.

Ειναι αλλο το διαβασμα να μπεις σε μια σχολη και αλλο η παιδεια φιλε

Και ο Ζαχοπουλος πτυχιο εχει...και ο Θεμος....και ο Κωστακης και ο Γιωργακης κτλ κτλ κτλ

Ειναι αυτο που βγαλανε οι Αμερικανοι emotional intelligence και οχι μονο το IQ και τα πτυχια..

Αυτο προσπαθουνε να μετρησουνε τωρα

Αρχικά δημιουργήθηκε από byr0n

Το να συζητάτε έχοντας τις διαφωνίες σας είναι σεβαστό. Οι προσωπικές επιθέσεις και προσβολές δεν είναι.

@ srx400 το να τσουβαλιάζεις κάποιες χιλιάδες ανθρώπους με μοναδικό κριτήριο την δουλειά τους, είναι ανοησία. Ουτε όλοι είναι ίδιοι, ούτε επέλεξαν την στολή με σκοπό να βγάζουν την εξουσία τους πάνω σε ανυπεράσπιστους μετανάστες.
    Όταν βλέπεις πόσες χιλιάδες νέοι έχουν ως πρώτη προτίμηση τα σώματα ασφαλείας, με μοναδικό κίνητρο την εξασφάλιση ενός σταθερού μισθού, καταλαβαίνεις τι θεωρούν ως πρώτη προτεραιότητα.

@Bavarian σου έστειλε ο srx κανένα cv και κάνεις τέτοια σχόλια?

Δεν μου έστειλε cv και τι κακό είχαν τα σχόλιά μου...ότι γραφει στη αγγελία του έγραψα με κάποια δόση ειρωνίας ίσως ομολογώ και αν ναι ζητώ συγγνώμη.Δηλαδή δεν μπορώ ούτε τη γνώμη μου να πω ?

Δεν μου λες μαγκακο ειρωνευεσαι την αξιοπρεπεια την επαγγελματικη μου πορεια και το γεγονος οτι ειμαι υποαπασχολουμενος?Μπραβο ρε εξυπνακια.Ποτε δηλωσα πολυ εξυπνος και πετυχημενος?Ειδες να το γραφω αυτο καπου?Ανοιξε τα ματακια σου.Γραφω οτι ο γιος μου ειναι πολυ εξυπνος για να γινει μπατσος.Και αυτο το λενε οι δασκαλοι του στο σχολειο,στα αγγλικα,στους υπολογιστες,κλπ.
    Φυσικα και καμαρωνω για αυτο.Δειχνει αν μη τι αλλο οτι κατι σωστο εχω κανει κι εγω.
    Τωρα αν εγω δεν εχω καλη δουλεια τη συγκεκριμενη περιοδο της ζωης μου αυτο αυτοματα σημαινει οτι ειμαι χαζος και αποτυχημενος?Δηλαδη εσυ θα μου διαγραψεις την επαγγελματικη μου πορεια σε ενα επαγγελμα που εξ ορισμου απο το κρατος χαρακτηριζεται ως εποχιακο?
    Το σχολιο μου το εκανα αφου ειδα το βιντεακι που παραθεσε ο βελεντζας.Δες το πρωτα και μετα πες μου αν αυτος ο αλητης ειναι εκει εξω για να φροντιζει για το κοινο καλο.
    Αν θελεις να μου κανεις προσωπικη επιθεση και μπορεις ,να μου την κανεις απο κοντα.
    Εγω δεν ντρεπομαι για το επαγγελμα μου.

Τα μαγκάκος και λοιπές εκφράσεις στην παρεούλα σου και εκεί που σε παίρνει.Εδώ κάνουμε κουβέντα και με τις απαντήσεις που δίνεις φαίνεται και το ποιόν σου.Αν θέλεις να τα ισωπεδώνεις όλα με γεια σου με χαρά σου.Ολοι μας έχουμε παιδιά που είναι εξυπνα και μας το λένε οι δάσκαλοί τους δεν έχεις την αποκλειστικότητα δυστυχώς ή ευτυχώς και για να τελειώνουμε προτιμώ το παιδί μου να πάει σε κάποια σχολή ή της αστυνομίας ή στρατιωτική που θα του εξασφαλίσει το μέλλον του και το μέλλον των παιδιών του παρά να διαβάζει μια ζωή να πάει σε Πανεπιστήμια και στο τέλος να καταλήξει χαμάλης και να βολοδέρνει στο μεροκάματο επειδή οι ευκαιρείες σ' αυτήν τη χώρα απλά δεν υπάρχουν.Τώρα αν την αντίθετη άποψη την θεωρείς προσωπική επίθεση τι να σου πώ...Και από κοντά αν θέλεις μπορούμε να τα πούμε δεν έχω πρόβλημα σου στέλνω με pm το τηλεφωνό μου Κυριακή είναι κερνάω και τον καφέ άμα θες.

PS.Κανένας μας δεν ντρέπεται για το επαγγελμά του.Ολοι μας κάνουμε τις επιλογές μας...

PS 2.Το βιντεο το είδα.Εγώ προσωπικά θα ζήταγα ακόμα περισσότερες φάπες σε κάποιο απόβρασμα που πείραζε έστω και μια τρίχα από την περιουσία μου και δεν το συζητάω καθόλου.

Αρχικά δημιουργήθηκε από Bavarian
    Τα μαγκάκος και λοιπές εκφράσεις στην παρεούλα σου και εκεί που σε παίρνει.Εδώ κάνουμε κουβέντα και με τις απαντήσεις που δίνεις φαίνεται και το ποιόν σου.Αν θέλεις να τα ισωπεδώνεις όλα με γεια σου με χαρά σου.Ολοι μας έχουμε παιδιά που είναι εξυπνα και μας το λένε οι δάσκαλοί τους δεν έχεις την αποκλειστικότητα δυστυχώς ή ευτυχώς και για να τελειώνουμε προτιμώ το παιδί μου να πάει σε κάποια σχολή ή της αστυνομίας ή στρατιωτική που θα του εξασφαλίσει το μέλλον του και το μέλλον των παιδιών του παρά να διαβάζει μια ζωή να πάει σε Πανεπιστήμια και στο τέλος να καταλήξει χαμάλης και να βολοδέρνει στο μεροκάματο επειδή οι ευκαιρείες σ' αυτήν τη χώρα απλά δεν υπάρχουν.Τώρα αν την αντίθετη άποψη την θεωρείς προσωπική επίθεση τι να σου πώ...Και από κοντά αν θέλεις μπορούμε να τα πούμε δεν έχω πρόβλημα σου στέλνω με pm το τηλεφωνό μου Κυριακή είναι κερνάω και τον καφέ άμα θες.

PS.Κανένας μας δεν ντρέπεται για το επαγγελμά του.Ολοι μας κάνουμε τις επιλογές μας...

PS 2.Το βιντεο το είδα.Εγώ προσωπικά θα ζήταγα ακόμα περισσότερες φάπες σε κάποιο απόβρασμα που πείραζε έστω και μια τρίχα από την περιουσία μου και δεν το συζητάω καθόλου.
    Εχεις δικηο το μαγκακος δεν σου ταιριαζει.Μαλλον το δικο σου ποιον φαινεται.Το ισωπεδωνεις γραφεται με ο το ισο.
    Βεβαια αν γινει καποιος μπατσος η καραβανας θα εξασφαλισει και το μελλον των παιδιων του.Αλλωστε μια οικογενεια ειναι τα σωματα ασφαλειας.Ασε που αν γινει καμμια χουντα εισαι μεσα στα πραγματα.
    Ειναι και κουραστικο ρε παιδι μου να διαβαζεις τοσα βιβλια,να τρεχεις στα πανεπιστημια και να μη βρεις δουλεια.
    Ολα τα κανουμε για τη δουλεια σ αυτον τον τοπο.Οχι για να κανουμε τους εαυτους μας και τα παιδια μας καλυτερα.
    Αν δεν ειναι προσωπικη επιθεση αυτα που γραφεις οκ.Παντως αν σου πει ενας οτι εισαι γαιδαρος τον λες τρελλο.Αν στο πουν δεκα ψαχνεις για σαμαρι.
    Το δικο μου επαγγελμα δεν εχει υποτιμητικους χαρακτηρισμους.

Αρχικά δημιουργήθηκε από mats8282
    Ειναι αλλο το διαβασμα να μπεις σε μια σχολη και αλλο η παιδεια φιλε

Και ο Ζαχοπουλος πτυχιο εχει...και ο Θεμος....και ο Κωστακης και ο Γιωργακης κτλ κτλ κτλ

Ειναι αυτο που βγαλανε οι Αμερικανοι emotional intelligence και οχι μονο το IQ και τα πτυχια..

Αυτο προσπαθουνε να μετρησουνε τωρα
    Οταν μιλαω για διαβασμα μιλαω για αποκτηση γνωσεων.Αυτο που μας κανει καλυτερους ανθρωπους κι οχι για πτυχια.Εχω θειο που γυρισε με τα ποδια απο στρατοπεδο συγκεντρωσης απο τη Γερμανια.Ειχε την ευκαιρια να γινει χωροφυλακας αλλα δεν το εκανε.Εγινε λιμενεργατης αλλα η βιβλιοθηκη του ειναι τεραστια και την εχει διαβασει ολη.

Εχεις δικηο το μαγκακος δεν σου ταιριαζει.Μαλλον το δικο σου ποιον φαινεται.Το ισωπεδωνεις γραφεται με ο το ισο.
    Βεβαια αν γινει καποιος μπατσος η καραβανας θα εξασφαλισει και το μελλον των παιδιων του.Αλλωστε μια οικογενεια ειναι τα σωματα ασφαλειας.Ασε που αν γινει καμμια χουντα εισαι μεσα στα πραγματα.
    Ειναι και κουραστικο ρε παιδι μου να διαβαζεις τοσα βιβλια,να τρεχεις στα πανεπιστημια και να μη βρεις δουλεια.
    Ολα τα κανουμε για τη δουλεια σ αυτον τον τοπο.Οχι για να κανουμε τους εαυτους μας και τα παιδια μας καλυτερα.
    Αν δεν ειναι προσωπικη επιθεση αυτα που γραφεις οκ.Παντως αν σου πει ενας οτι εισαι γαιδαρος τον λες τρελλο.Αν στο πουν δεκα ψαχνεις για σαμαρι.
    Το δικο μου επαγγελμα δεν εχει υποτιμητικους χαρακτηρισμους.

Οκ έλυσες όλες μου τις απορίες.Εχετε και συνέδριο σήμερα τράβα να ψηφίσεις.Εχω να σκεφτώ που θα φάω τα λεφτά μου και με ποια από τις τρεις μηχανές μου θα πάω βόλτα.Καληνύχτα φιλαράκο.

Να σας προσέχετε Το avatar του/της nktR

Re: Στο σκαμνί για τα βίντεο της ντροπής

Αρχικά δημιουργήθηκε από empyrium

οι οποίοι είχαν συλληφθεί να κλέβουν ηλικιωμένη γυναίκα...
    ....και τραβώντας την τσάντα της πέφτει κτυπάει το κεφάλι της πεθαίνει.....
    .....έγκυος αποβάλλει και ..... ομοίως......
    ......η μάνα μας.....
    ......η αδελφή μας......
    ......η γιαγιά μας.....
    ......η σύζυγος έχοντας στην αγκαλιά το ένα μωράκι 2 μηνών και στο άλλο χέρι το 1,5 ετών αδελφάκι....

λέω εγώ τώρα ο αρχιμαλάκας
    δεν παίζει και κάποιο όριο σε αυτόν που παρανομεί ?

προκαλεί κάποιος κάτι και αισθανόμαστε άσχημα όταν του συμπεριφέρονται με τον ίδιο τρόπο ?

και για να μην παρεξηγηθώ, στα υπόψιν δεν συμφωνώ με αυτό τον τρόπο, αλλά λέω τι θα μπορούσε να έλεγε η άλλη πλευρά....λέω

*και εγώ χωρίς πινακίδα κυκλοφορώ και δεν σταματάω σε σήμα γιατί δεν γουστάρω το όλο σύστημα...

γουστάρω θέμα για συζήτηση
    πάμε.....

Εσυ μπορεις να πας να ζησεις στην Σαουδικη Αραβια για να γινει το ονειρο πραγματικοτητα.Εδω υποτιθεται οτι υπαρουν νομοι και δικαιοσυνη.Η αυτοδικια και ο βασανισμος ειναι χειροτερα απο ενα κλεμμενο πορτοφολι.

Οκ έλυσες όλες μου τις απορίες.Εχετε και συνέδριο σήμερα τράβα να ψηφίσεις.Εχω να σκεφτώ που θα φάω τα λεφτά μου και με ποια από τις τρεις μηχανές μου θα πάω βόλτα.Καληνύχτα φιλαράκο.
    Να τις χαιρεσαι και τις μηχανες και τα λεφτα σου....Οταν αρχισεις να σκεφτεσαι και σαν ανθρωπος και οχι σαν μηχανη χρηματος τοτε ισως πας και εσυ σε ενα παρομοιο συνεδριο

Edit Με 3ς μηχανες και τοσα λεφτα και θες να κανεις το παιδι σου αστυνομικο???

Οταν μιλαω για διαβασμα μιλαω για αποκτηση γνωσεων.Αυτο που μας κανει καλυτερους ανθρωπους κι οχι για πτυχια.

Αρχικά δημιουργήθηκε από nktR
    [Bλέω εγώ τώρα ο αρχιμαλάκας
    δεν παίζει και κάποιο όριο σε αυτόν που παρανομεί ?

προκαλεί κάποιος κάτι και αισθανόμαστε άσχημα όταν του συμπεριφέρονται με τον ίδιο τρόπο ? [/B]
    Ολοι συμφωνουμε αλλα ο μπατσος ειναι αυτος που θα βαλει τα ορια

Σελίδα 5 από 6 ΠρώτοΠρώτο 123456 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 7
    Τελευταίο μήνυμα: 01/11/2008, 08:09
  2. Απαντήσεις: 10
    Τελευταίο μήνυμα: 20/08/2008, 16:39
  3. τι γνωμη εχετε για τα λαδια της γιαμαχα?
    από alfa156 στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο μήνυμα: 03/10/2007, 12:21
  4. Τα βήματα της ντροπής:
    από bonepeeler στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 08/08/2005, 04:14
  5. Aνανέωση για τα μοντέλα της ΤΜ
    από DUKASII στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 6
    Τελευταίο μήνυμα: 18/10/2004, 09:56

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι ΟΝ