Περαστικα σου και μη ξανανεβεις σε σκουτερ !!
γρουσουζικα ειναι !
![]()
γρουσουζικα ειναι !
![]()
εγώ δεν έχω πρόβλημα να έρθεις, το σκύλο μου που είναι 40kgστο διαμέρισμα να δώ ποιός θα τον μαζεύει που δεν σε ξέρει.Αρχικά δημιουργήθηκε από Operater
Μια γαρδένια θέλω να αφήσω ρε συ!![]()
Θα τη δώσω στον παπ, αφου δε με λες που να έρθω! :o
![]()
![]()
, ευχαριστώ πάντως για το ενδιαφέρον σου
![]()
i am ninja you can't see me
Revvin' up your engine ,Listen to her howlin' roar , Metal under tension ,Beggin' you to touch and go , Ride into the Danger Zone
εάν είχα την μπέμπα αυτή την στιγμή θα έκλαιγα και το αριστερό μου πόδι, ευτυχώς που είχα το σκούτερ και τα πόδια μου ήταν μαζεμένα μέσα στη μηχανή και όχι στο πλαι τηςΑρχικά δημιουργήθηκε από tifoefs
γρουσουζικα ειναι !
![]()
εσύ μην ξεχαστείς, θα περιμένω το δώρο μου, μέχρι 1,78Αρχικά δημιουργήθηκε από EVI
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από SCBR1000RR
εγώ δεν έχω πρόβλημα να έρθεις, το σκύλο μου που είναι 40kgστο διαμέρισμα να δώ ποιός θα τον μαζεύει που δεν σε ξέρει., ευχαριστώ πάντως για το ενδιαφέρον σου
![]()
καλα.......αν σου φερει ο Παπ την γαρδενια τον βλεπω να φευγει με τον σκυλο....
![]()
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από SCBR1000RR
εσύ μην ξεχαστείς, θα περιμένω το δώρο μου, μέχρι 1,78![]()
![]()
![]()
δε ξεχνιεμε το σκυλο ποιος θα μαζεψει
![]()
![]()
![]()
Revvin' up your engine ,Listen to her howlin' roar , Metal under tension ,Beggin' you to touch and go , Ride into the Danger Zone
Τι εννοείς? Ανταλλαγή γαρδένιας με χρυσή γλάστρα με τον σκύλο?Αρχικά δημιουργήθηκε από blackbusa
![]()
![]()
![]()
![]()
Πάντως, Σταύρο σε κάνουμε και γελάς ε?? Ε?![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από blackbusa
![]()
![]()
![]()
Εγω βασικα σκευτομουν αν θα εφτανε καν η γαρδενια...![]()
Αλλα ποιο πιθανη ειναι η δικη σου εκδοχη τελικα!!!![]()
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Αντε, και τωρα που εισαι σπιτακι γρηγορη αναρωση!!!![]()
Live fast...
Die Young...
And leave a Beautiful Corpse...
What goes around, comes around.. And it will bite you in the ass..
ασε που παιζει να αγορασει γαρδενια και στο δρομο να την πουλησει και να παρει τριανταφυλλο και λιγο πριν μπει στο σπιτι να το ανταλλαξει με ενα κακτο και στο τελος να παει με σοκολατακιαΑρχικά δημιουργήθηκε από VegasKitty
Εγω βασικα σκευτομουν αν θα εφτανε καν η γαρδενια...![]()
Αλλα ποιο πιθανη ειναι η δικη σου εκδοχη τελικα!!!![]()
![]()
αβυσσος το κιντερ εκπληξη
:rotflmao:
Αρχικά δημιουργήθηκε από EVI
ασε που παιζει να αγορασει γαρδενια και στο δρομο να την πουλησει και να παρει τριανταφυλλο και λιγο πριν μπει στο σπιτι να το ανταλλαξει με ενα κακτο και στο τελος να παει με σοκολατακια
αβυσσος το κιντερ εκπληξη
:rotflmao:
Μηπος ομως πριν μπει στη πορτα, δει μια ωραια γειτονισα, και ανταλαξει τα σοκολατακια για πορτοκαλια (λεμε οτι εχει πορτοκαλια) για να γνωρισει τη γειτονισα, και μεχρι να φτασει επανω, εχει φαει και τα πορτοκαλια και στο τελος παει με αδεια χερια?!?!?![]()
Και βασικα παει "αβυσσος οι ικανοτητες του παπ.."
:rotflmao: :rotflmao:
Live fast...
Die Young...
Δε σκεφτήκατε όμως οτι παίζει να έχει πουλήσει τη μηχανή στη διαδρομή και να μη μπορέσει να πάει....![]()
ΑΞΙΖΕΙ ΦΙΛΕ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙΣ ΓΙΑ ΕΝΑ ΟΝΕΙΡΟ ΚΙ ΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΦΩΤΙΑ ΤΟΥ ΝΑ ΣΕ ΚΑΨΕΙ...
Βρε συ γιαυτο σκας??? :wacko:Αρχικά δημιουργήθηκε από trigger
Δε σκεφτήκατε όμως οτι παίζει να έχει πουλήσει τη μηχανή στη διαδρομή και να μη μπορέσει να πάει....![]()
Το πολυ πολυ θα εχει κανει καποια ανταλαγη με κανα λευκο Busa και μετα στα καπακια το Duc και να σκασει με Ιταλικο αντι για γιαπονεζικο!!!![]()
Μη σε πω οτι μπορει να εχει ανταλαξει με καμοια Αγγλιδα που θα βρει που θα εχει καποιος ενοικος της πολυκατοικιας του Σταυρου!!! :o
ΤΑ ΚΕΠ ΕΙΝΑΙ ΦΙΛΟΙ ΜΑΣ - Το καινουριο συνθημα :hypnotize![]()
![]()
Live fast...
Die Young...
Αρχικά δημιουργήθηκε από trigger
![]()
![]()
![]()
o Παπ ποτε δεν πουλαει....ανταλλαγες κανει.....το πολυ πολυ να βρεθει ο Τιγκας με κανα κανοε/καγιακ και να αποχαιρετισει τον σκυλο....για λιγο καιρο βεβαια,γιατι παλι ο Παπ θα ξαναδωσει τον σκυλο πισω για να παρει κανα φουρνο.....:wacko:
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
![]()
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από blackbusa
για λιγο καιρο βεβαια,γιατι παλι ο Παπ θα ξαναδωσει τον σκυλο πισω για να παρει κανα φουρνο.....:wacko:
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
![]()
ΑΞΙΖΕΙ ΦΙΛΕ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙΣ ΓΙΑ ΕΝΑ ΟΝΕΙΡΟ ΚΙ ΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΦΩΤΙΑ ΤΟΥ ΝΑ ΣΕ ΚΑΨΕΙ...