Σελίδα 5 από 6 ΠρώτοΠρώτο 123456 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 61 έως 75 από 82

Θέμα: λαζοπουλος

Το κακο φιλε Αφτερ ειναι οτι το ατομο εχει πραγματικο ταλεντο και το χει αποδειξει με αλλες δουλειες του. Αυτο που κανει ομως τωρα ειναι φτηνιαρικο και ευκολο για το ταλεντο του. Εχει παρει χαμπαρι ομως σε ποιους απευθυνετε, παιρνει και τα φραγκακια του και λαικιζι ασυστολα, παιζοντας με τα συναισθηματα και τα κομπλεξιλικια του κοσμου.

Δηλαδη ειμαι χαζος εγω και οσοι αλλοι βλεπουνε Λακη γιατι τον αφηνουμε και παιζει με τα κομπλεξ μας???

:rotflmao: :rotflmao:

Ξεκολλατε ρε,ενταξει δεν τον πατε,αλλα μην βγαζετε τουβλα τα 3,000,000 σχεδον που τον ειδαν στην τελευταια εκπομπη....

Ενταξει δεν ειναι το προτυπο ηθικης και ταξης ουτε ειναι φτωχος.Και τι εγινε???

Αν καποιοι βγαζουν κομπλεξ ειναι αυτοι που τον κραζουνε.Οι αυτοκλητοι υπερασπιστες του <<δικιου>> του κακομοιρου τηλεθεατη που βλεπει Λακη γιατι εξαπατηθηκε...Ελεος απλα...

Αλλαξτε καναλι

Κ εγω τον βλεπω καμια φορα στο ζαπινγκ, και σε μερικα γελαω. Δεν ειμαι στραβος ομως ουτε εκτος πραγματικοτητας οταν βλεπω τα στραβα του και τον κοσμο να τον βαζει στο απειροβλητο. Οπερισσοτερος κοσμος δεν την ψυλαζετε την προπαγανδα το παρασκηνιο και τα φραγκα που παιζουν και αυτο με ενοχλει. Οχι για παρτι μου αλλα για τους συμπολιτες μου. Κ εγω ειμαι χαλαρος και χαβαλες αλλα δεν αφηνω οποιονδηποτε να μου περναη οτι θελει. Παντως ο καθενας εχει δικαιωμα να βλεπει οτι γουσταρη και να εχει τη γνωμη του. Αν επιμενω ειναι οχι για να κοντραρο εσας αλλα αυτον γιατι δεν βλεπω κανεναν να του πηγαινει κοντρα και αυτο καπου κατανταη υποπτο. Οσο για τα περι το ψηλο δεντρο το χτυπανε οι βοριαδες και τετοιες τριχοδικαιολογιες, δεν περνανε γιατι μικρο χωριο ειμαστε στην Ελλαδα και ψιλογνωριζομαστε ολοι το τι ρολο παιζουμε, και ο νοων νοητο. Παντα φιλικα.

ότι να ναι κανονικά

αντίδραση χωρίς λόγο και χωρις καμια αιτιολόγηση
    απλά επειδή έχει πετύχει...ελληνάρες αθάνατοι

επειδή κανείς δν του πάει κόντρα ας του πάω εγώ λεει για να διαφέρω κ να φανώ πιο ψαγμένος

συμφωνώ για τα κόμπλεξ...είπαμε...ελληνάρες αθάνατοι

όλοι καταλαβαίνουν την προπαγάνδα όταν κάνει...ουδείς τέλειος....
    αλλά πέρα απο αυτήν λέει κ σχολιάζει πράγματα που κανεις δεν τολμά να πει...ή μάλλον οι άλλοι τα γλείφουν
    http://www.youtube.com/watch?v=P3pHY7auD8w

Τον βλέπω για διάφορους λόγους που έχουν αναφερθεί παραπάνω ή που δεν έχουν αναφερθεί. Αλλά θέλω να ρωτήσω..

Συγνώμη ρε παιδιά, αλλά από πότε κάποιος που έχει ένα βήμα να ΕΚΦΡΑΣΕΙ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΤΟΥ γίνεται αυτόματα προπαγάνδα?

Εσείς δεν έχετε (ανάλογο) βήμα? Αυτό το ρημάδι το forum, τα blogs, το ραδιόφωνο τι είναι για τον καθένα?

Επίσης, γιατί να είναι κάποιος σώνει και καλά αντικειμενικός επειδή προβάλλεται στην τηλεόραση??? Και γιατί πρέπει η άποψη του καθενός να ακολουθείται από το που κλίνει πολιτικά, σεξουαλικά κ.λπ., του τύπου "αυτός είναι πούστης, οπότε στην πυρά.."

Δεν θέλω άλλους αντικειμενικούς!! Νυσάφι! Όπως επίσης δεν θέλω άλλους προβεβλημένους με ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΑΛΛΑ ΧΩΡΙΣ ΘΕΣΗ!
    Π.χ. ο επαναστάτης Ψαριανός...
    Μικρό κορίτσι με τα βήματα χαμένα
    Τυχαία γόνατα ξεκούρασαν τα οστά μου
    Μα πάντα θα 'ρχομαι από τ' άπειρο σε σένα
    Με το χαμόγελό σου στη ματιά μου...

Αρχικά δημιουργήθηκε από vestromas
    Κ εγω τον βλεπω καμια φορα στο ζαπινγκ, και σε μερικα γελαω. Δεν ειμαι στραβος ομως ουτε εκτος πραγματικοτητας οταν βλεπω τα στραβα του και τον κοσμο να τον βαζει στο απειροβλητο. Οπερισσοτερος κοσμος δεν την ψυλαζετε την προπαγανδα το παρασκηνιο και τα φραγκα που παιζουν και αυτο με ενοχλει. Οχι για παρτι μου αλλα για τους συμπολιτες μου. Κ εγω ειμαι χαλαρος και χαβαλες αλλα δεν αφηνω οποιονδηποτε να μου περναη οτι θελει. Παντως ο καθενας εχει δικαιωμα να βλεπει οτι γουσταρη και να εχει τη γνωμη του. Αν επιμενω ειναι οχι για να κοντραρο εσας αλλα αυτον γιατι δεν βλεπω κανεναν να του πηγαινει κοντρα και αυτο καπου κατανταη υποπτο. Οσο για τα περι το ψηλο δεντρο το χτυπανε οι βοριαδες και τετοιες τριχοδικαιολογιες, δεν περνανε γιατι μικρο χωριο ειμαστε στην Ελλαδα και ψιλογνωριζομαστε ολοι το τι ρολο παιζουμε, και ο νοων νοητο. Παντα φιλικα.

Και να του πει τι αυτος που θελει να τον κοντραρει????Θυμασαι που ειχε διαβασει ενα e-mail καποιου φοιτητη απο Κρητη νομιζω...Του εδωσε μονος του βημα....Φυσικα δεν μπορει να το κανει συνεχεια αυτο,αλλα και και μια φορα που το εκανε μπραβο του....

Ποια προπαγανδα????Τι λετε ρε παιδια.....Εκπομπη κανει ο ανθρωπος δικη του ειναι και ο,τι θελει λεει μεσα σε καποια πλαισια....

Πες μου 5 σκηνικα προπαγανδας του Λακη και εναντια σε ποιον ειναι η προπαγανδα....

Πες μου 5 σκηνικα που ειχε αδικο σε αυτα που ελεγε και δεν βγηκε μετα να πει εκανα λαθος και θα σε παραδεχτω....

Αφου παρακολουθεις κιολας Λακη θα ξερεις....

Διαβασα χτες στο Εψιλον της Κυριακατικης Ελευθεροτυπιας μια ατακα ενος κωμικου,δεν θυμαμαι ονομα....

<<Ολα αλλαζουν....Εχουμε παρει στα σοβαρα τους κωμικους και στα αστεια τους πολιτικους>>

IGNORE ALIEN ORDERS Το avatar του/της yannis27
    Αρχικά δημιουργήθηκε από vestromas

περνας "καλα" για μια μιαμιση ωρα τιποτα περισσοτερο
    και τιποτα λιγοτερο...(αν θεωρειτε καλα το αυτονοητο)...
    --ΚΟΝΞ ΟΜ ΠΑΞ--

Eπειδη μου δινει την ευκαιρια το ιντερνετ, κανω και εγω την κριτικη μου. Αυτο εχω, αυτο χρησιμοποιο. Τωρα αν αυτα που λεω ειναι κομπλεξιλικια δικα μου και ζηλια εναντιον του Πετηχημενου Λαζοπουλου, ειναι και αυτο καθημερινη καραμελιτσα και το αφηνω στην κριση οποιου διαβαζει εδω μεσα. Στο φιναλε αυτη ειναι η δημοκρατια. Ολοι κρινουμε και κρινομαστε και αυτο το βρισκω θεμιτο.

Απών Μέλος Το avatar του/της cOzAtS
    Φίλε, τηλεόραση είναι.
    Παίρνεις πολύ σοβαρά κάτι που δεν εκτιμάς. Από πότε η τηλεόραση και τα ΜΜΕ έγιναν αντικειμενικά; Από πότε προβάλουν σωστά πρότυπα;
    Δεν καταλαβαίνω τον προβληματισμό σου με το Λαζόπουλο. Στην τελικά και μόνο που βάζει τον κόσμο να σιχτιρίζει για τη φτώχεια του τσιμπόντας αυτός τα εκατομυριάκια καλό είναι. Αν μη τι άλλο αναπύσεται μια κριτική διάθεση απένταντι στα στραβά. Ακόμα και αν αυτή είναι απλώς trendy επειδή είναι ο Λαζόπουλος της μοδός, η δουλειά γίνετε. Δε χρειάζονται τσοπάνοι και ηγέτες. Αφύπνιση χρειάζετε. Ακόμα και αν γίνετε από λάθος άτομα και για λάθος λόγους.

Φτάνει πια με τους σωτήρες και τους "σωστούς" ηγέτες
    Graphic Designer for Hire
    http://www.brightside.gr

Αρχικά δημιουργήθηκε από mats8282
    Δηλαδη ειμαι χαζος εγω και οσοι αλλοι βλεπουνε Λακη γιατι τον αφηνουμε και παιζει με τα κομπλεξ μας???

:rotflmao: :rotflmao:

Ξεκολλατε ρε,ενταξει δεν τον πατε,αλλα μην βγαζετε τουβλα τα 3,000,000 σχεδον που τον ειδαν στην τελευταια εκπομπη....

Ενταξει δεν ειναι το προτυπο ηθικης και ταξης ουτε ειναι φτωχος.Και τι εγινε???

Αν καποιοι βγαζουν κομπλεξ ειναι αυτοι που τον κραζουνε.Οι αυτοκλητοι υπερασπιστες του <<δικιου>> του κακομοιρου τηλεθεατη που βλεπει Λακη γιατι εξαπατηθηκε...Ελεος απλα...

Αλλαξτε καναλι

Sorry αλλα το οτι τον βλεπουν 3000000 ΔΕΝ ειναι κριτηριο για μενα
    Ειμαι βλεπεις απο αυτους τους μαλακες που πιστευουν οτι ''ο κοσμος ειναι χαζος''
    Αν μπορεις προσπαθησε να με πεισεις για το αντιθετο, plz

Υ.Γ. Δεν υποστιριζω οτι δεν ειναι καλος ο Λακης, αλλα δεν ειναι και τυχαιο οτι τα περισσοτερα που λεει σε ΑΥΤΗΝ την εκπομπη, ειναι κλεμενα
    Και αν θες να ξερεις, επειδη εχω ζησει 6 χρονια στην Ιταλια, ειδα πολλες ΔΙΑΣΚΕΥΕΣ απο εδω καλιτεχνες, να εχουν γινει και να παρουσιαζονται σαν ''γνησιες'' ατακες

Παλαιό μέλος Το avatar του/της 700_Thespieis
    Αρχικά δημιουργήθηκε από cOzAtS
    Φίλε, τηλεόραση είναι.
    Παίρνεις πολύ σοβαρά κάτι που δεν εκτιμάς. Από πότε η τηλεόραση και τα ΜΜΕ έγιναν αντικειμενικά; Από πότε προβάλουν σωστά πρότυπα;
    Δεν καταλαβαίνω τον προβληματισμό σου με το Λαζόπουλο. Στην τελικά και μόνο που βάζει τον κόσμο να σιχτιρίζει για τη φτώχεια του τσιμπόντας αυτός τα εκατομυριάκια καλό είναι. Αν μη τι άλλο αναπύσεται μια κριτική διάθεση απένταντι στα στραβά. Ακόμα και αν αυτή είναι απλώς trendy επειδή είναι ο Λαζόπουλος της μοδός, η δουλειά γίνετε. Δε χρειάζονται τσοπάνοι και ηγέτες. Αφύπνιση χρειάζετε. Ακόμα και αν γίνετε από λάθος άτομα και για λάθος λόγους.

Φτάνει πια με τους σωτήρες και τους "σωστούς" ηγέτες

exactly!!

Τελικα κοζατς, εχεις 1000 δικια. Επεσα στην παγιδα. Το ομολογω, χωρις ιχνος ειρωνιας.

Αρχικά δημιουργήθηκε από AFTER
    Sorry αλλα το οτι τον βλεπουν 3000000 ΔΕΝ ειναι κριτηριο για μενα
    Ειμαι βλεπεις απο αυτους τους μαλακες που πιστευουν οτι ''ο κοσμος ειναι χαζος''
    Αν μπορεις προσπαθησε να με πεισεις για το αντιθετο, plz

Υ.Γ. Δεν υποστιριζω οτι δεν ειναι καλος ο Λακης, αλλα δεν ειναι και τυχαιο οτι τα περισσοτερα που λεει σε ΑΥΤΗΝ την εκπομπη, ειναι κλεμενα

Εγω θεωρω οτι λιγοι ειναι σωστοι σε αυτον τον κοσμο...Οι πιο πολλοι δεν ειναι χαζοι απλα δεν ειναι σωστοι....Το σωστος ειναι υποκειμενικο βεβαια αλλα τελος παντων....Την γνωμη μου λεω....

Υπαρχουν και οι χαζουληδες βεβαια αλλα δεν ειναι απαραιτητα κακοι...Δεν ειναι για εμενα λοιπον θεμα εξυπναδας....

Ειναι καθαρα θεμα βολεματος και συμφεροντων....Δεν νομιζω οτι υπαρχουν 3,000,000 χαζοι σε αυτη την χωρα....Και μαλιστα ολοι εχουν ραντεβου καθε Τριτη στις 9 να δουνε Λακη....

Ακρως προσβλητικο,ατεκμηριωτο,ρατσιστικο και ατοπο το σχολιο σου.-

Λοιπον τοτε πρεπει να κανουμε μια αναλυση του κοινου που βλεπει Λακη...Ειναι ιδιος ο <<μεσος τηλεθεατης>> που βλεπει Λακη με αυτον που βλεπει Τατιανα και λοιπες μεσημεριανες εκπομπες?? Διαβασε μια ερευνα τι ηλικιες βλεπουν Αλ Τσαντιρι και διαφορες γνωμες οι οποιες βεβαια οπως και εδω πολλες φορες συγκρουονται..

Παρολα αυτα επειδη η AGB και η καθε εταιρια δεν εχει και μετρηση IQ στο μηχανημα μονο ηλικιες και τετοια θα βρεις...

http://www.madata.gr/index.php?news=14444

Εγω πιστευω οτι τον Λακη τον βλεπουν και <<αντι-τηλεορασακηδες>> και γενικα ανθρωποι που γελανε με αυτα που λεει και συμφωνουν με τα πολιτικα του σχολια....Τιποτα παραπανω τιποτα παρακατω....Αυτοι που δεν γελανε ή δεν συμφωνουν με τα πολιτικα σχολια απλα δεν τον βλεπουν....

Στο κλεμμενο διαφωνω καθετα....Απλα δειχνει σκηνικα....Και ριχνει τις ατακες...Τωρα αν θεωρεις τις ατακες του κλεμμενες τι να πω....Οταν δειχνει Ελληνοφρενεια το λεει....Οταν λεει ατακες που κυκλοφορουν με e-mail το λεει...Γενικα οταν προκειται για κατι που το εχουν πει αλλοι και το επαναλαμβανει το λεει αρκει να ξερει ποιος..Τωρα αμα ειναι για ανεκδοτα......

Για πες μας τι πιστευεις οτι εχει <<κλεψει>>....Οχι γενικα οι τηλεοπτικες εκπομπες....Ο Λακης....Να μαθω και εγω....

Και επαναλαμβανω το ρητο

<<Ολα αλλαζουν....Εχουμε παρει στα σοβαρα τους κωμικους και στα αστεια τους πολιτικους>>

Πολυ αντικειμενικη η σημερινη του σατηρα για τον Τσιπρα και τον Αδδωνι Γεωργιαδη. Πανω που ηθελα να την κανω γαργαρα με αυτο το θεμα με εφιαξε ο παλιο φουστας. Εγω που παω δηλαδη τον Αδωνι ειμαι ακροδεξιος; Η Ερωτηση ειναι ρητορικη. Δεν θελω να ξεφυγει το θεμα αλλο και να ταισω τον φιλο μου τον λυκο. Νιπτω τας χειρας μου και σταματαω εδω.

Πανω σε αυτα που λες εγραψα 2-3 σελιδες πριν...

Τουλαχιστον για τα <<φρονηματα>> του Λακη και για τον Τσιπρα...Και καταλαβαινω απολυτα το να διαφωνει καποιος ιδεολογικα με τον Λακη...Ειναι απολυτα δεκτο...Αλλα αντικειμενικη σατιρα δεν υπαρχει φιλε..Και την εκπομπη δεν την κανει για το ΛΑΟΣ..Αλλα δεν το γουσταρει κιολας...Φυσικο και επομενο να ριξει μπηχτες,δικη του εκπομπη ειναι...Αν περιοριστεις σε αυτο το θεμα καλυτερα να μην τον βλεπεις...

Τα παρακατω ειναι καθαρη πολιτικη κουβεντα και θα μας φαει ο λυκος οντως....

ΥΓ1 Αμα κανει σατιρικη εκπομπη ο Βοριδης τα λεμε :rotflmao:

ΥΓ2 Παντως δεν μου αρεσε η σημερινη εκπομπη ιδιαιτερα....

Σελίδα 5 από 6 ΠρώτοΠρώτο 123456 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Λαζόπουλος - βίντεο μπανάνα
    από binzis στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 8
    Τελευταίο μήνυμα: 01/10/2009, 14:29

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •