Σελίδα 5 από 15 ΠρώτοΠρώτο 12345678910 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 61 έως 75 από 220

Θέμα: DUKE III vs ALL

Παλαιό μέλος Το avatar του/της devil's animal
    Αρχικά δημιουργήθηκε από p@nos
    ρε παιδια χαλαρωστε ομως λιγο...
    προμηθειες απ'τις εταιριες παιρνετε???

Ο καινουριος δουκας δεν εχει καμμια σχεση με τα motard και δεν εχει καμια σχεση με τον προηγουμενο δουκα που οπως και να το κανουμε,ηταν sm.

Ο καινουριος ειναι ενα streetfighter και το φωναζει απο χιλιομετρα οτι ειναι στριτ...

Και επειδη καποιος το σχολιασε παραπανω(δν θυμαμαι ποιος) συγκρινεται αμεσα με το street triple.

Πειτε λοιπον γιατι να μην ειναι πιο ικανο,το street triple με πολυ δυνατοτερο κινητηρα και καλα περιφεριακα,και πολυ φτηνοτερο,το βασικοτερο...???

ρε φιλε, συγνωμη δηλαδιΣ που ανακατευομαι....
    αλλα αν ο καινουργιος δουκας ειναι streetfighter και συγκρινετε αμεσα με το street triple...
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    εχει χασει το παιχνιδι απο τα αποδυτηρια λεμε!!!

σκεψου δλδ ενα streetfighter μονοκυλινδρο (πολλοι κραδασμοι και μικρη αντοχη σε μια βολτα μεγαλη) και με πολυ λιγοτερα αλογα απο οτιδηποτε αλλο κυκλοφορει (λογικο αφου ολα τα αλλα βγαινουν τετρακυλινδρα,αντε το πολυ τρικυλινδρα ή δικυλινδρα του λιτρου).

επισης σκεψου τον δουκα να ανταγωνιζεται το superduke (αφου αυτο ειναι streetfighter) το οποιο ειναι παρα πολυ καλο και δυνατο μηχανακι.δλδ ΚΤΜ εναντιον ΚΤΜ

εγω παντως δεν το βρισκω λογικο να ειναι streetfighter.

αλλο το οτι μπορει να προσανατολιζεται περισσοτερο στην ss φυση και αλλο ειναι streetfighter.

balls of steel Το avatar του/της p@nos
    @ devil's animal

ρε φιλε, συγνωμη δηλαδιΣ που ανακατευομαι....
    καλα κανεις και ανακατευεσαι και λες και την γνωμη σου,σε forum ειμαστε...

αλλα αν ο καινουργιος δουκας ειναι streetfighter και συγκρινετε αμεσα με το street triple...εχει χασει το παιχνιδι απο τα αποδυτηρια λεμε!!!
    ναι σαν streetfigher το εχει χασει το παιχνιδι,το street triple ειναι καλυτερο
    ομως εδω συμβαινει και το αλλο,το μπροκκολο ειναι υγιεινο αλλα η σοκολατα ειναι πιο νοστιμη,δεν μας ενδιαφερουν απολυτα νουμερα γιατι δεν τρεχουμε σε αγωνες...

σκεψου δλδ ενα streetfighter μονοκυλινδρο (πολλοι κραδασμοι και μικρη αντοχη σε μια βολτα μεγαλη) και με πολυ λιγοτερα αλογα απο οτιδηποτε αλλο κυκλοφορει (λογικο αφου ολα τα αλλα βγαινουν τετρακυλινδρα,αντε το πολυ τρικυλινδρα ή δικυλινδρα του λιτρου).

ετσι ακριβως ειναι τα πραγματα

επισης σκεψου τον δουκα να ανταγωνιζεται το superduke (αφου αυτο ειναι streetfighter) το οποιο ειναι παρα πολυ καλο και δυνατο μηχανακι.δλδ ΚΤΜ εναντιον ΚΤΜ
    αυτο που λες ειναι τελειως ατοπο,γιατι ετσι ειναι και Honda εναντιον Honda,Suzuki εναντιον suzuki
    κτλ καθως εχουν ολες ss600,ss1000 και συμφωνα με τα λεγομενα σου αφου υπαρχει το 1000 δεν θα 'πρεπε να υπαρχει το 600 Λαθος...Σε καθε κατηγορια η καθε εταιρια δεν εχει μονο ενα μοντελο.

εγω παντως δεν το βρισκω λογικο να ειναι streetfighter.

Εγω παλι το βρισκω.Εξηγησε μου εσυ γιατι δεν το βρησκες λογικο.Παντως motard δεν ειναι σε καμια περιπτωση,ειναι ενα μονοκυλινδρο στριτ σε στυλ mt03 της Yamaha,ομως με κλασεις ανωτερα περιφεριακα,πλαισιο και κινητηρα.SS ομως δεν ειναι με ΤΙΠΟΤΑ.

Αν απαντησεις περιμενω μια απαντηση αναλογη της δικης μου...
    :smilea:

Παλαιό μέλος Το avatar του/της bentouza
    το 690 το δινουν 150 κιλα.το 675(γυμνο) το δινουν 165 κιλα.ψιλολογια

ισως να εχουν μοιρασμενα αλλιως τα κιλα σε μηκος, πλατος, υψος.
    ισως να καθεσαι αλλιως στο ενα αλλιως στο αλλο.
    οι κινητηρες σιγουρα αποδιδουν διαφορετικα
    αλλα τα μηχανακια δεν ειναι αλλου ντ'αλλου.

απτην αλλη ενα γυμνο με πολλη δυναμη με ποσα θα παει(για ωρα);θα σου φυγει το κεφαλι(φανταζομαι).μαλλον εκει πονταρουν.οτι και με λιγοτερη δυναμη κ ρυθμιζομενες αναρτησεις μια χαρα περνας.ασε που οι περισσοτεροι δεν θα κατσουν να το ψυρισουν και πολυ.ειναι δουκας μαρεσει το πηρα.

πολυ φλωροςςςςςςςςςςςςςς Το avatar του/της flwros
    Αρχικά δημιουργήθηκε από iNO
    flwros eimai alla den to leme :P
    γεια σου ρε κωλαρ-ino ktm φιλαρακι μου!!!πρεπει να μετρησουμε να δουμε καποια στιγμη
    http://www.youtube.com/watch?v=ws9BQ2k-RL0&feature=related

Αρχικά δημιουργήθηκε από bentouza
    το 690 το δινουν 150 κιλα.το 675(γυμνο) το δινουν 165 κιλα.ψιλολογια

ισως να εχουν μοιρασμενα αλλιως τα κιλα σε μηκος, πλατος, υψος.
    ισως να καθεσαι αλλιως στο ενα αλλιως στο αλλο.
    οι κινητηρες σιγουρα αποδιδουν διαφορετικα
    αλλα τα μηχανακια δεν ειναι αλλου ντ'αλλου.

απτην αλλη ενα γυμνο με πολλη δυναμη με ποσα θα παει(για ωρα);θα σου φυγει το κεφαλι(φανταζομαι).μαλλον εκει πονταρουν.οτι και με λιγοτερη δυναμη κ ρυθμιζομενες αναρτησεις μια χαρα περνας.ασε που οι περισσοτεροι δεν θα κατσουν να το ψυρισουν και πολυ.ειναι δουκας μαρεσει το πηρα.

ρε βεντουζα εισαι ο ανθρωπος μου,ο μονος που συμφωνει μαζι μου...

Χωρις να εχω οδηγησει ΔουκαΙΙ ,δεν μου ειχε φανει και τοσο γρηγορος
    http://kelecarbon.blogspot.gr

Γιατι ενας χρονος δεν ειναι αρκετος και οι 4 χαλανε 2 ασκοπα........

Αρχικά δημιουργήθηκε από KeLeYTiS
    Χωρις να εχω οδηγησει ΔουκαΙΙ ,δεν μου ειχε φανει και τοσο γρηγορος
    εξαρτάται τι άλλο μαχητικό καβαλάς εκείνη την ώρα .... και που το πετυχαίνεις ...

gamatos o kainourgios doykas!!1!!1!!
    www.motoDevils.gr

Τα μόνα μηχανάκια που έχουν κάποια σχέση με SM απ τα παρακάτω είναι τα Duke
    Με Streetfighter το Triple και το ΜΤ είναι μια αποτυχημένη μίξη και των 2 κατηγοριών!
    ΥΓ: μη μπερδεύεστε με την εξάτμιση του Duke III που το κάνει ποιο χαμηλό, κοιτάξτε τη θέση οδήγησης!

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	asdf.jpg 
Προβολές:	241 
Μέγεθος:	95,2 KB 
ID:	121754
    Τουτέστιν πάει να πει οτι η σημερινή νεολαία μας έχει γραμμένους στα παλιά της τα καρμπιρατέρ!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της bentouza
    ναι ρε p@nos παμε γερα!

@vourkoufales: η σελα ειναι 65mm πιο ψηλα στο δουκα και 20mm παραπανω διαδρομη αναρτησεων
    οπως ακριβως το ειπες ειναι.ο δουκας εχει σχεση με sm.
    οσοι κατσουν πανω θα μας μεταφερουν εντυπωσεις.στον παλιο παντως καθεσαι πολυ ορθιος σαν χωματινο.

τελικα τι ειναι μοταρντ;;ελαφρυ, στενο, ψηλο με χωματινη θεση οδηγησης κ μεγαλη διαδρομη αναρτησεων;;

παντως νομιζω θα συμφωνησουμε οτι κοιταει προς γυμνα μερια ε;

Παλαιό μέλος Το avatar του/της devil's animal
    @ p@nos

καλα κανεις και ανακατευεσαι και λες και την γνωμη σου,σε forum ειμαστε...

ναι ρε συ πλακα εκανα.

ναι σαν streetfigher το εχει χασει το παιχνιδι,το street triple ειναι καλυτερο
    ομως εδω συμβαινει και το αλλο,το μπροκκολο ειναι υγιεινο αλλα η σοκολατα ειναι πιο νοστιμη,δεν μας ενδιαφερουν απολυτα νουμερα γιατι δεν τρεχουμε σε αγωνες...

εχεις δικιο οτι δεν μας ενδιαφερουν τα πολυτα νουμερα αλλα μας ενδιαφερει νσ δουμε σε ποια κατηγορια κατατασεται το μηχανακι που πηραμε και αν αξιζε τελικα τα λεφτα του σε σχεση με τον ανταγωνισμο που αποριψαμε για παρτη του.

ετσι ακριβως ειναι τα πραγματα

αυτο που λες ειναι τελειως ατοπο,γιατι ετσι ειναι και Honda εναντιον Honda,Suzuki εναντιον suzuki
    κτλ καθως εχουν ολες ss600,ss1000 και συμφωνα με τα λεγομενα σου αφου υπαρχει το 1000 δεν θα 'πρεπε να υπαρχει το 600 Λαθος...Σε καθε κατηγορια η καθε εταιρια δεν εχει μονο ενα μοντελο.

εχεις δικιο εδω. Δεν το ειχα σκεφτει. μπορει οντως να ηθελαν να κανουν το "μικρο" streetfighter δλδ ενα superduke junior οπως εκανε αντιστοιχα η triumph με speed triple και street triple.

Εγω παλι το βρισκω.Εξηγησε μου εσυ γιατι δεν το βρησκες λογικο.Παντως motard δεν ειναι σε καμια περιπτωση,ειναι ενα μονοκυλινδρο στριτ σε στυλ mt03 της Yamaha,ομως με κλασεις ανωτερα περιφεριακα,πλαισιο και κινητηρα.SS ομως δεν ειναι με ΤΙΠΟΤΑ.

εγω παντως οσο βλεπω τις φωτο που παραθεσε ο vourkoufales τεινω να πω οτι ΕΙΝΑΙ sm. Ο παλιος δουκας δεν ηταν sm?? ε,δεν εχει μεγαλη διαφορα αν το κοιταξεις.Δεν ειπαμε οτι αν του φορεσεις χωματινα θα γινει χωματινο. φαινεται και ΕΙΝΑΙ πιο "στρητοποιημενο". Εχουμε σαν δεδομενο οτι τα motard ειναι ουσιαστικα enduro με αλλαγες σε ζαντολαστιχα,αναρτησεις φρενα κ.λ.π. Ε, τα streetfighter ειναι ss με λιγο αντοιστιχες μετατροπες και customιες.

Αν απαντησεις περιμενω μια απαντηση αναλογη της δικης μου...
    :smilea:

Αρχικά δημιουργήθηκε από catmaster
    εξαρτάται τι άλλο μαχητικό καβαλάς εκείνη την ώρα .... και που το πετυχαίνεις ...

Σε αυτο εχεις δικιο.Κελευτη μην ξεχνας οτι ενας πειραγμενος δουκας με τις κλασικες βελτιωσεις(εξατμισεις εκκεντροφορο και fcr) οτι κανει το κανει μεχρι τα 120 max.

Σε αυτο εχεις δικιο.Κελευτη μην ξεχνας οτι ενας πειραγμενος δουκας με τις κλασικες βελτιωσεις(εξατμισεις εκκεντροφορο και fcr) οτι κανει το κανει μεχρι τα 120 max.

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Συνεχιστε.....το πατε καλα
    Warning!! Motorsports can be Dangerous....

rolling fredo king Το avatar του/της DUKASII

..

τελικα δεν ητανε απο το χεσιμο παρενεργειες..

Τελικά νικολακι εσυ πηρες αυτο με το τυπογραφικο λαθος ρε μαστορα..

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	bergos.jpg 
Προβολές:	222 
Μέγεθος:	19,4 KB 
ID:	121779

Re: ..

Αρχικά δημιουργήθηκε από DUKASII
    τελικα δεν ητανε απο το χεσιμο παρενεργειες..

Τελικά νικολακι εσυ πηρες αυτο με το τυπογραφικο λαθος ρε μαστορα..
    to boulwnw...

bebaia afinw anoixto to endexomeno to noumero pou eipa na to eida sto allo periodiko...alliws kati me ''peirakse'' kai eixa egw parenergeies
    PROzacRIDER

Σελίδα 5 από 15 ΠρώτοΠρώτο 12345678910 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Τιμη duke III 690
    από moulas στο forum Νέα
    Απαντήσεις: 68
    Τελευταίο μήνυμα: 02/03/2008, 21:02
  2. KTM Duke III 690
    από arisklx στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο μήνυμα: 22/07/2006, 08:01
  3. Triumph Rocket III vs Discovery
    από eXJey στο forum Triumph
    Απαντήσεις: 15
    Τελευταίο μήνυμα: 09/07/2006, 02:05
  4. Duke Iii 690...ΡΕ ΛΕΣ????
    από BAD BOY στο forum KTM
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 30/05/2006, 12:37

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα