Μην ξεχνάς ότι εγώ κόβω δρόμο....
από παντού:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Μην ξεχνάς ότι εγώ κόβω δρόμο....
από παντού:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
You BETA believe...
@gixxerpap tha anevaseis foto epiteloys na doyme to kamari soy?
Telika to palio TRE tairiazei sto 08 busa i ohi?
μηπως και το χω βγαλει και καμια?
κατσε να το πλυνω σημερα και θα βαλω...
δεν ψαχνεστε να βαλουμε καμια φωτο απο διαθεσιμες εξατμισεις λεω γω, να δουμε τι θα κανουμε?
αντε, πουλακια μου και δεν εχω πολυ χρονο εδω να ψαξω μονος μου
Kάπου είχε πάρει το μάτι μου μερικές....Αρχικά δημιουργήθηκε από john74
@gixxerpap tha anevaseis foto epiteloys na doyme to kamari soy?
You BETA believe...
Ενδιαφερον site
Warning!! Motorsports can be Dangerous....
καλα σας εκανε...του εχω πει να ανοιγει χωρις ελεος...:rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από gixxerpap
ρε σεις τη δυναμομετρηση δεν την κανεις για να βγαλεις την απολυτη ιπποδυναμη στο χαρτο, αλλα για να εχεις ενα μετρο συγκρισης με τα επομενα βηματα...
αν η αμερικανικη μετρηση ειναι αυτη που μετραει σε DIN, σε αυτην έχω 185+...
παντως αντώναρε, ο χρηστάκης μας τη φόρεσε κανονικότατα χθές με το καινούργιο![]()
δεν είναι πολύ πιο γρήγορο, αλλα αρκετά ώστε να περνάει μπροστά..δεν ξερω βεβαια τι διαφορες μπορει να εχουν σε ασφαλτο της προκοπης, μιας και το μπουσα εγραφε μεχρι και τον κοφτη της 4ης μια δυο φορες:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
φαντασου οτι ανοιγα με ενα αλλο φιλαρακι απο δευτερες, και μετα απο 100 μετρα εκοβε και με περιμενε να ξανανοιξω, νομιζοντας οτι εχω σταματησει την κοντρα...
ψαχνόμουν και με τις αλλαγές, δε μπορώ να βρώ ακομα τις ιδανικες στροφες, με μπερδευει αρκετα η ροπη του που σε ξεγελαει...ειχε και η μαλακια καμια 45 πιεση στο λαστιχο απο τη δυναμομετρηση...
ψαξου αντωνη, ψαξου!!! κοφτης για κοφτης δε θα μεινει..![]()
![]()
εσυ πρεπει να καταλαβεις οτι πλεον εχεις αληθινο μηχανακι με ροπες νταλικας κι οχι 1000αρα παπια...πραγμα που σημαινει οτι βουτες μαυρες ασπρες πρεπει να κοπουν...αττικη οδο και μονον...αλλιως στα αποτομα ανοιγματα απο χαμηλα θα σε περνανε ακομα και δικαβαλα innova...![]()
δεν χρειαζεται να ψαχτω...ξερω τα παντα...:rotflmao: :rotflmao:
βαλε εσυ βαθια το χερι στην τσεπη(γυρω στους 20 ποντους χρειαζεται) κι ελα να στο κανω να πηγαινει αξιοπρεπως...![]()
![]()
![]()
frankly my dear, i dont give a damn...
ερχομαιιιιιι.....
και μην ακους τις μαλακιες που σου εγραψα χθες.....ΣΗΚΩΣΕ ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟΟΟΟΟΟ!!!!@!
Mε κατι τις σου δίνω τηλ. σταθερό δουλειάς/σπιτιού/κινητό & διεύθυνση δουλειάς/σπιτιού/γκαράζΑρχικά δημιουργήθηκε από gixxerpap
ερχομαιιιιιι.....
και μην ακους τις μαλακιες που σου εγραψα χθες.....ΣΗΚΩΣΕ ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟΟΟΟΟΟ!!!!@!![]()
και την καφετερϊα που συχνάζει αν επιτρέπεται στο μιλφολίμανο![]()
![]()
![]()
Ban 'em all
geia sas...eimai kainourgios gsxrakias opote mporei kai na xreiastw ta fota sas!!!fantazomai na eiste proyhimoi na voithisete!!
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: πες μου τους φιλους σου να σου πω ποιος εισαι....
frankly my dear, i dont give a damn...
Σε κάνα 20λεπτο θα πάω να δυναμομετρήσω Hayabusa 2008 άσπρο και με βίντεο σε Fuchs δυναμόμετρο.
Θα σας ποστάρω λεπτομέριες....και φυσικά video στο Youtube......
Ευχαριστώ τους Ιάπωνες για τα γαμηστερά εν σειρά τετρακύλινδρα που απλόχερα προσέφεραν στον πτωχό και ταπεινό τούτο πλανήτη.
Η απομυθοποίηση του DesmosediciRR....
198 στρόφαλο
181,7 τροχό..... κι όλα αυτά με 12500ευρώ.... το βίντεο θα το έχω πιο αργά μάλλον, στο youtube με τίτλο Suzuki GSX1300R Hayabusa 2008 Dyno.
Αλλά πάρτε για αρχή μια συγκριτική ZZR1400 vs Hayabusa1300 στο ίδιο δυναμόμετρο αλλά με διαφορά στην θερμοκρασία και στα χλμ...το Busa είχε σχεδόν 1500χλμ....και φυσικά πάντα με 6η στο κιβώτιο.
Το στροφόμετρο έχει μια διαφορά της τάξης των 300rpm. Δείχνει δηλαδή περισσότερες 300σαλ.
![]()
Ευχαριστώ τους Ιάπωνες για τα γαμηστερά εν σειρά τετρακύλινδρα που απλόχερα προσέφεραν στον πτωχό και ταπεινό τούτο πλανήτη.
σε ποιο δυναμομετρο πηγατε? τα fuchs κατα κανονα παντως, δειχνουν περισοοτερα...