Σελίδα 5 από 6 ΠρώτοΠρώτο 123456 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 61 έως 75 από 81

Θέμα: Μοτο vs 0300

Aνθυπομελος
    Η ΥΠΟΘΕΣΗ ΔΕΝ ΠΗΡΕ ΚΑΝΕΝΑ ΔΡΟΜΟ....2 χρονια ταλαιπωριας,θα γινονταν πολυ περισσοτερα αν διεκδικουσα το (κατα τη γνωμη μου) δικιο μου...καμμια αποζημιωση δεν θα με καλυπτε τοτε,αφου το πολυτιμοτερο αγαθο για μενα δεν ειναι το χρημα,αλλα ο ΧΡΟΝΟΣ!
    Σαν πολυ τους εδωσα....

Το μηχανακι μια απ' τα ιδια...ΠΟΥΛΑ ΤΟ μου λενε....ντρεπομαι....να φορτωσω προβλημα σε αλλον εν γνωση μου,να τον κοιταω στα ματια και να του λεω ψεμματα....αυτα ειναι για τους
    διπλωματες,πολιτικους,δημοσιογραφους,στελεχη εταιριων...εγω εχω μαθει να τα λεω ισια και να δεχομαι τις οποιες συνεπειες,ακομη και αν χανω...Το μηχανακι το παντρευτηκα,και αστο μεχρι να σπασει....ΔΕΝ ΤΟ ΠΟΥΛΑΩ,ΝΤΡΕΠΟΜΑΙ!!!!! (Εδω πρεπει να παραδεχθω οτι τα προτερηματα του εχουν αφησει καποια ιχνη στην καρδια μου,και κανενα στο υπολοιπο σωμα,με εχει σωσει απο διαφορα!!)

Γενικα,δεν εμπιστευωμαι κανεναν πλεον,στο θεμα μοτοσυκλετα...

Καταληξη,
    μετα την καταγγελια,μου αλλαξαν καμπανα (που ξανα"χτυπησε" σε 3 μερες),τρομπα λαδιου (που μαλλον δεν ηταν αναγκαιο,αργοτερα καταλαβα οτι ο θορυβος προερχεται απο τα γραναζια που βρισκονται μπροστα της....αλλα ηταν εκτημηση εξ/νου που ειχα πιστεψει..),
    το λαμακι (οπως το αποκαλουν και ειναι μαλλον εκκεντρο) ακουγεται σαν βαλβιδα (που εχει σιγουρα και ματαξανατσεκαρισμενα σωστο διακενο)
    και τα σβησηματα απο "τσουφ",κατεστημενο....πραγμα που μειωθηκε ΑΙΣΘΗΤΑ αφου πλεον της εγγυησης, ρυθμισα ο ιδιος τις βαλβιδες....!(εδω να παραδεχτω οτι εσπασα μια ταπα βαλβιδας, χεχε!) μονο που πια βαρεθηκα,αλλαξα και εργαλεια χειρος τελευταια...οι πλανες και τα σκαρπελα μου δινουν περισσοτερη χαρα απο καρυδακια και κατσαβιδια...και το αντικειμενο δεν ειναι πια "του ποθου"...

"ΕΤΥΜΗΓΟΡΙΑ" (...μου,χεχε!)
    ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΖΑΝΙ ΒΡΑΖΟΥΝΕ (-ΜΕ)!!

Ρs: Φιλε Vestroma,
    αλλα μελη και moderators φυσικα,
    συγγνωμη για την καταχρηση του χωρου,και ευχαριστω,αλλα μπηκα "στην πριζα"!
    Ειμαι λιγο παρορμητικος,τοσο που αλλαξα το βραδυ μου για αυτο εδω...!

Υπομονη καλοι μου κουκοι...
    καποια μερα θα γινουμε σμηνος,και θα φερουμε την ανοιξη!
    black sheep

Ποσαδιστής Το avatar του/της el_hymador
    yann, ποιο ακριβως προβλημα αντιμετωπιζεις με το FMX, γιατι εχω μπερδευτει...

για πε εδω...

Aνθυπομελος
    Βαραει καμπανα,
    αλλα δεν το "ακουει" κανεις,παρα μονο εγω και οι φιλοι μου...χεχε!
    Τα υπολοιπα ειναι ηδη γραμμενα...
    thx!
    black sheep

Ποσαδιστής Το avatar του/της el_hymador
    Αρχικά δημιουργήθηκε από yann
    Βαραει καμπανα,
    αλλα δεν το "ακουει" κανεις,παρα μονο εγω και οι φιλοι μου...χεχε!
    Τα υπολοιπα ειναι ηδη γραμμενα...
    thx!
    οταν λες βαραει σε τι βαθμο εννοεις; ...ολα τα Honda εχουν "κελαϊδηστες'' καμπανες...

Aνθυπομελος
    El Hymador!
    Ενοχλητικο,για 12500...
    και αρχισε γυρω στα 300.Το ανησυχιτικο ειναι οτι ειναι η δευτερη,και αλλαχτηκε στα 11800...
    το χειροτερο ειναι η αισθηση στο γκαζι,απο το απολυτο ρελαντι στο γλυκο ανοιγμα,μια μικρη χρονο-καθυστερηση με κορυφωση τον κραδασμο...και τον ηχο.
    Εγραψα ενα thread στο section (η οπως αλλιως λεγεται) Μοντελα για το γκρρΦΜΧ....
    ας μην "ροκανιζω" αλλο χωρο εδω για αυτο!
    Εκει ρωτησε με οτι θελεις!
    black sheep

Aνθυπομελος
    Και μια επεξηγηση!
    Αυτο που το περιοδικο θεωρησε απειλη,
    θελω να πιστευω οτι ηταν η περιπτωση αγωγης εναντιον τους,
    και οχι η δημοσιευση του θεματος σε μπλογκς και φορουμς....και δεν το εκανα γιατι η δημοσιογραφια ειναι δουλεια αλλων!Γιατι το εκανα τωρα που το θεμα ειναι πια "κρυο"?
    Εμαθα απο τις κυβερνησεις-η-εταιριες ανα τον κοσμο....
    Το θεμα της αγωγης κατα εντυπου,υφισταται βεβαια...
    Θυμηθητε την περιπτωση του "Αντι".Καποιος ενοιωσε οτι θιγεται απο τα αρθρα του περιοδικου,ετσι κατεθεσε αγωγη εναντιον του...
    Το Δικαστηριο δικαιωσε τον εναγωντα,επιδικαζοντας αποζημιωση υψους 70000 ευρω!
    Αυτο που ηθελα εγω,ομως,ηταν μονο να γινει το Honda...Honda οπως το ξερω απο παιδι...
    και οχι να ειμαι η αιτια που καποιοι ισως χασουν τη δουλεια τους...και η "απειλη" απευθυνοταν στην αντιπροσωπεια και κυριως στα "Headquarters" της Honda που ειχαν γνωση του θεματος, μεσω συστημενης επιστολης μου,αλλα ουδεμια απαντηση (τα ευκολως εννοουμενα παραλειπονται).
    Αλλα επρεπε "να τα ακουσει" και ο συντακτης του περιοδικου,γιατι "λειτουργουσε" σαν δικηγορος της αντιπροσωπειας...
    Αυτα απο τοτε....
    Ευχομαι να μη σας τυχει!
    black sheep

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Tomahawk
    Μπορεί κάποιος να μου πει πότε βγαίνει (μήνας) το τεστ για όλα τα 1000αρια που κάνει κάθε χρόνο το 0-300 (σε συνεργασία με περιοδικά του εξωτερικού)?

Σε προσωπική επαφή που είχα στα γραφεία με τον διευθυντή του περιοδικού μοτό η εντύπωση που αποκόμισα είναι ότι αυτός και το περιοδικό λειτουργoούν σαν μια ψυχρή επιχείριση πράγμα όχι κακό αν πουλάς ψυγεία
    Πιστεύω ότι κάτι χάθηκε από τότε που έφυγε ο Χατζάρας από την διεύθυνση.
    Άρε Παπανδρέου που είσαι με το ¨χήμα στο κύμα" Motospor ? :rotflmao:
    " Θέλεις ξανά ν' αποτελειώσεις μοναχός
    Ενα ταξίδι που ποτέ δεν τελειώνει"

Για ταξιδευτές: www.cars4rent.gr/

Aνθυπομελος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από gregorgeous89

Άρε Παπανδρέου που είσαι με το ¨χήμα στο κύμα" Motospor ? :rotflmao:
    Αυτο ηθελα και εγω να το πω!
    Οταν ξερεις τι ειναι "καλο",πως να συμβιβαστεις με κατι αλλο?
    black sheep

Ούπς...χύμα ήθελα να πω.Χύμα αλλά με πολύ ψυχή!
    " Θέλεις ξανά ν' αποτελειώσεις μοναχός
    Ενα ταξίδι που ποτέ δεν τελειώνει"

Για ταξιδευτές: www.cars4rent.gr/

Για ρίξτε μια ματιά. http//www.ebike.gr Είναι τζάμπα ιντερνετικό περιοδικό μοτοσυκλέτας. Στα ίδια επίπεδα με αυτά που κακώς πληρώνουμε κάθε 15.
    VARADERO MK2 TRICOLOR
    BORN TO BE WILD

Παλαιό μέλος Το avatar του/της madox
    το περιοδικο ειναι πολυ καλο και ειναι ακομα στο δευτερο τευχος
    ηδη εχω κοψει το μοτο μετα το εξωφυλλο με το cbr1000 και το συγκριτικο-γλυψιμο στην honda μεταξυ ΤΑ και ΣΤΡΟΜΑ

Aνθυπομελος
    Yeeeh,intanet kai dtzaba maaaan!!
    black sheep

Λοιπον, πηρα προχθες το μοτοτριτη να διαβασω το το συγκριτικο Τρανσαλποβεστρομ, και χαρηκα για την αντικειμενικοτητα του αρθρου. Ειπε και για τα δυο μοντελα τα πραγματα με το ονομα τους και ειμαι σιγουρος, οτι ο υποψηφιος αγοραστης θα μπορεσει ανετα να παρει μια καλη ιδεα και μετα να κρινει και μονος του τι του ταιριαζει. Απο την μερια μου μπραβο στο μοτοτριτη για το συγκεκριμενο και δεν ξεχναω την πατατα του μοτο, για το αντιστοιχο αρθρο πριν κατι μηνες.

D-11 Earth Mover Το avatar του/της Tpap
    Αρχικά δημιουργήθηκε από vestromas
    Λοιπον, πηρα προχθες το μοτοτριτη να διαβασω το το συγκριτικο Τρανσαλποβεστρομ, και χαρηκα για την αντικειμενικοτητα του αρθρου. Ειπε και για τα δυο μοντελα τα πραγματα με το ονομα τους .
    άρα μάλλον έβγαλε καλλίτερο το στρώμα...

να παρει μια καλη ιδεα και μετα να κρινει και μονος του τι του ταιριαζει. .
    δλδ το στρώμα...

και δεν ξεχναω την πατατα του μοτο, για το αντιστοιχο αρθρο πριν κατι μηνες.
    που είχε βγάλει καλλίτερο το χονδα....

Σελίδα 5 από 6 ΠρώτοΠρώτο 123456 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 7
    Τελευταίο μήνυμα: 07/12/2015, 15:16
  2. street VS enduro
    από anr11 στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 42
    Τελευταίο μήνυμα: 23/09/2014, 12:21
  3. μοτο vs κουτι
    από fournas στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 24