Η ΥΠΟΘΕΣΗ ΔΕΝ ΠΗΡΕ ΚΑΝΕΝΑ ΔΡΟΜΟ....2 χρονια ταλαιπωριας,θα γινονταν πολυ περισσοτερα αν διεκδικουσα το (κατα τη γνωμη μου) δικιο μου...καμμια αποζημιωση δεν θα με καλυπτε τοτε,αφου το πολυτιμοτερο αγαθο για μενα δεν ειναι το χρημα,αλλα ο ΧΡΟΝΟΣ!
Σαν πολυ τους εδωσα....
Το μηχανακι μια απ' τα ιδια...ΠΟΥΛΑ ΤΟ μου λενε....ντρεπομαι....να φορτωσω προβλημα σε αλλον εν γνωση μου,να τον κοιταω στα ματια και να του λεω ψεμματα....αυτα ειναι για τους
διπλωματες,πολιτικους,δημοσιογραφους,στελεχη εταιριων...εγω εχω μαθει να τα λεω ισια και να δεχομαι τις οποιες συνεπειες,ακομη και αν χανω...Το μηχανακι το παντρευτηκα,και αστο μεχρι να σπασει....ΔΕΝ ΤΟ ΠΟΥΛΑΩ,ΝΤΡΕΠΟΜΑΙ!!!!! (Εδω πρεπει να παραδεχθω οτι τα προτερηματα του εχουν αφησει καποια ιχνη στην καρδια μου,και κανενα στο υπολοιπο σωμα,με εχει σωσει απο διαφορα!!)
Γενικα,δεν εμπιστευωμαι κανεναν πλεον,στο θεμα μοτοσυκλετα...
Καταληξη,
μετα την καταγγελια,μου αλλαξαν καμπανα (που ξανα"χτυπησε" σε 3 μερες),τρομπα λαδιου (που μαλλον δεν ηταν αναγκαιο,αργοτερα καταλαβα οτι ο θορυβος προερχεται απο τα γραναζια που βρισκονται μπροστα της....αλλα ηταν εκτημηση εξ/νου που ειχα πιστεψει..),
το λαμακι (οπως το αποκαλουν και ειναι μαλλον εκκεντρο) ακουγεται σαν βαλβιδα (που εχει σιγουρα και ματαξανατσεκαρισμενα σωστο διακενο)
και τα σβησηματα απο "τσουφ",κατεστημενο....πραγμα που μειωθηκε ΑΙΣΘΗΤΑ αφου πλεον της εγγυησης, ρυθμισα ο ιδιος τις βαλβιδες....!(εδω να παραδεχτω οτι εσπασα μια ταπα βαλβιδας, χεχε!) μονο που πια βαρεθηκα,αλλαξα και εργαλεια χειρος τελευταια...οι πλανες και τα σκαρπελα μου δινουν περισσοτερη χαρα απο καρυδακια και κατσαβιδια...και το αντικειμενο δεν ειναι πια "του ποθου"...
"ΕΤΥΜΗΓΟΡΙΑ" (...μου,χεχε!)
ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΖΑΝΙ ΒΡΑΖΟΥΝΕ (-ΜΕ)!!
Ρs: Φιλε Vestroma,
αλλα μελη και moderators φυσικα,
συγγνωμη για την καταχρηση του χωρου,και ευχαριστω,αλλα μπηκα "στην πριζα"!
Ειμαι λιγο παρορμητικος,τοσο που αλλαξα το βραδυ μου για αυτο εδω...!
Υπομονη καλοι μου κουκοι...
καποια μερα θα γινουμε σμηνος,και θα φερουμε την ανοιξη!