Σελίδα 5 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345
Προβολή αποτελεσμάτων 61 έως 74 από 74

Θέμα: Μπορεις να ξεκινησεις με 600αρα Ss?

Παλαιό μέλος Το avatar του/της T.R.E
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Cobain
    Το Er6f ειναι το πιο ωραιο απο αυτα.

Δεν ξερω πως γινεται σε καποιον να αρεσει το ΕR6F περισσοτερο απο ενα Speed Triple ή οποιαδηποτε αλλο γυμνο οπως π.χ Fazer GSR 600 Z750 κτλ,ειπαμε η ομορφια ειναι ζητημα υποκειμενικο αλλα οχι να βγαλουμε και το ER6 και 1η επιλογη....:rotflmao: :rotflmao:

Επισης δεν ξερω τι νιωθετε εσεις για τις μοτοσυκλετες,αλλα μιας και ο φιλος δεν την θελει ουσιαστικα για μεσο μεταφορας αλλα απλα για να κανει την βολτα του ΟΠΟΤΕ το θελησει αυτος,δηλαδη μπορει να επιλεξει τις συνθηκες και οχι να την χρησιμοποιει αναγκαστικα,εγω θα του προτεινα να παρει αυτο που του αρεσει περισσοτερο!!!!!!!!
    Ναι,το να εχεις ενα μηχανακι που να σ'αρεσει ειναι πιο σημαντικο για μενα απ'το αν ειναι λιγο πιο σκυφτο απ'τα αλλο ή αν θα ανεβασει 100 βαθμους οταν σταματησω στο φαναρι!!!!!! Βασικα θα σου προτεινα ενα γυμνο ή ενα Supermoto οπως και καποιοι αλλοι πιο πανω,αλλα αφου ρε φιλε δεν σ'αρεσουν τοτε παρε αυτο που γουσταρεις!!!!
    Βρες ενα SS 600,δεν ειναι τοσο δυσκολο οσο θελουν μερικοι να φανταζονται (πολλοι ουτε καν εχουν καβαλησει απλα λενε οτι ακουνε :rotflmao: :rotflmao: ),ειναι απλο στον χειρισμο του οσο και το ER6 απλα θελει λιγο περισσοτερο συνεση και πιο πολυ καιρο να το συνηθισεις... (Τωρα βεβαια ειπες οτι δεν ειχες ουτε παπακι οποτε αυτο ειναι ενα θεμα,αλλα τρωγοντας ερχεται η ορεξη )
    Ακομα και αν στην τελικη δεν σε βολεψει καθολου θα εχεις αυτο που αρχικα γουσταρες και δεν θα το μετανιωσεις,τα 24 ειναι μικρη ηλικια για να συμβιβαστεις απο τωρα...Το ειπες και μονο σου Cobain,εχεις ακομα καιρο για Station Wagon και παιδικα καθισματα....

voodoo practitioner Το avatar του/της mikros boudas
    Αρχικά δημιουργήθηκε από T.R.E
    Δεν ξερω πως γινεται σε καποιον να αρεσει το ΕR6F περισσοτερο απο ενα Speed Triple ή οποιαδηποτε αλλο γυμνο οπως π.χ Fazer GSR 600 Z750 κτλ,ειπαμε η ομορφια ειναι ζητημα υποκειμενικο αλλα οχι να βγαλουμε και το ER6 και 1η επιλογη....:rotflmao: :rotflmao:

Επισης δεν ξερω τι νιωθετε εσεις για τις μοτοσυκλετες,αλλα μιας και ο φιλος δεν την θελει ουσιαστικα για μεσο μεταφορας αλλα απλα για να κανει την βολτα του ΟΠΟΤΕ το θελησει αυτος,δηλαδη μπορει να επιλεξει τις συνθηκες και οχι να την χρησιμοποιει αναγκαστικα,εγω θα του προτεινα να παρει αυτο που του αρεσει περισσοτερο!!!!!!!!
    Ναι,το να εχεις ενα μηχανακι που να σ'αρεσει ειναι πιο σημαντικο για μενα απ'το αν ειναι λιγο πιο σκυφτο απ'τα αλλο ή αν θα ανεβασει 100 βαθμους οταν σταματησω στο φαναρι!!!!!! Βασικα θα σου προτεινα ενα γυμνο ή ενα Supermoto οπως και καποιοι αλλοι πιο πανω,αλλα αφου ρε φιλε δεν σ'αρεσουν τοτε παρε αυτο που γουσταρεις!!!!
    Βρες ενα SS 600,δεν ειναι τοσο δυσκολο οσο θελουν μερικοι να φανταζονται (πολλοι ουτε καν εχουν καβαλησει απλα λενε οτι ακουνε :rotflmao: :rotflmao: ),ειναι απλο στον χειρισμο του οσο και το ER6 απλα θελει λιγο περισσοτερο συνεση και πιο πολυ καιρο να το συνηθισεις... (Τωρα βεβαια ειπες οτι δεν ειχες ουτε παπακι οποτε αυτο ειναι ενα θεμα,αλλα τρωγοντας ερχεται η ορεξη )
    Ακομα και αν στην τελικη δεν σε βολεψει καθολου θα εχεις αυτο που αρχικα γουσταρες και δεν θα το μετανιωσεις,τα 24 ειναι μικρη ηλικια για να συμβιβαστεις απο τωρα...Το ειπες και μονο σου Cobain,εχεις ακομα καιρο για Station Wagon και παιδικα καθισματα....
    ++ 1000
    αν αποφασισεις τελικα να παρεις τον δρομο της καρδιας(δες cobain εχω κι εγω ενα παρομοιο θεμα σχετικα με την λυση αναγκης η αυτο που μου αρεσει)
    The sickness

A good rider has balance, judgment, and good timing. So does a good lover.

Με το που διαβασα το θεμα, και λαμβανοντας σοβαρα ολα αυτα που ειπες, το πρωτο μηχανακι που σκεφτηκα για σενα και το θεωρω μονοδρομο, ειναι το sv 650. Συμφωνω με τα παιδια που στο προτιναν εκατο τις εκατο. Ολα αυτα που ειπες, αυτο δειχνουν. Θεωρω οτι ειναι το καλυτερο σχολειο γι αυτο που θελεις,. Τα αλλα που αναφερθηκαν ειναι η πολυ λιγα, η υπερβολικα πολλα. Μολις δαμασεις το sv, και πιστεψε με θ αργησεις πολυ, τα ss θα τα προσεγγισεις καλυτερα και ασφαλεστερα.

I ride my dreambike Το avatar του/της Locksmith
    ...αλλα ενα 250αρι με ~30 αλογα νομιζω θα ειναι μια χαρα... Κριμαςπου δε μπορω να βρω το ninja σε μεταχειρησμενο αλλιως δε θα σας ζαλιζα και τοσο...
    Kι όμως δεν θα ναι μια χαρα και θα το καταλαβεις πολυ συντομα αλλα θα ναι αργα. Βεβαια απ την αλλη μπορεις να τα βρεις σχετικα φθηνα αυτα τα γυμνα τα 250αρια (μπλιαχ) μιας και κανουν αμαν να τα ξεφορτωθουν, τουλαχιστον εδω πανω, και ισως ετσι μπορεις να εκμεταλλευτείς μια καλη ευκαιρια. Εαν εχεις εμπειρια στους 2 τροχους εστω και με παπι 100αρι, το SV650/S δεν θα εχεις προβλημα να το οδηγησεις, εγγυημένα πραγματα. Και ειναι απο τα μεγαλυτερα σχολεια μαζι με το ER6 και το Bandit και το Ζ750.
    My SV1OOOS...

SVοεκλογές 2009 - If you SVote for me, I will make your wildest dreams come true! Vote for Pedro

>> Πωλείται άριστο YAMAHA Tenere XTZ 660 '91

Στρογγυλοφάναρος Το avatar του/της sapila racing
    Moderator
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Locksmith
    Kι όμως δεν θα ναι μια χαρα και θα το καταλαβεις πολυ συντομα αλλα θα ναι αργα. Βεβαια απ την αλλη μπορεις να τα βρεις σχετικα φθηνα αυτα τα γυμνα τα 250αρια (μπλιαχ) μιας και κανουν αμαν να τα ξεφορτωθουν, τουλαχιστον εδω πανω, και ισως ετσι μπορεις να εκμεταλλευτείς μια καλη ευκαιρια. Εαν εχεις εμπειρια στους 2 τροχους εστω και με παπι 100αρι, το SV650/S δεν θα εχεις προβλημα να το οδηγησεις, εγγυημένα πραγματα. Και ειναι απο τα μεγαλυτερα σχολεια μαζι με το ER6 και το Bandit και το Ζ750.
    Δεν καταλαβαίνω γιατί θεωρείς κι εσύ και πολλοί άλλοι οτι ενας νέος οδηγός θα βαρεθεί αμέσως ενα 250 με 30 ίππους..
    Οταν τουλάχιστον εγω πήρα 250 το 1985 μετα από 2 χρόνια και 60.000 χλμ με 50ρι μου φάνηκε φανταστικό.
    Εκανα 120.000 χλμ με το 250 και μετα πήρα 500 και δεν βαρέθηκα καθόλου ούτε το 50ρι ούτε το 250 ούτε το 500 ούτε κανένα αλλο.

Μάλιστα παραξενέυομαι οταν κάποιος προτείνει ενα μηχανάκι ανω των 500 κυβικων σε αρχάριο γιατί θεωρώ οτι θα εχει μεγαλύτερες πιθανότητες να την πατήσει.
    sapila racing team

bimota SB6 1995

Hornet 900 2005
    Yamaha SR500 1981
    BMW R75/6 1975
    BMW R26 1957

Το... μακρύτερο μέλος Το avatar του/της Baron_MinhauZen
    Ξέρω 'γω;

Μπορείς???

Εσύ να μας πεις!!!

Truth is a Bitch...

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper

Re: Μπορεις να ξεκινησεις με 600αρα Ss?

Θα μάθαινες οδήγηση αυτοκινήτου με ένα Golf GTI;

Πολύ περισσότερο με τα δίτροχα όπου τα χλμ έρχονται πολύ γρήγορα κι ακόμα και οι ΠΟΛΥ συνετοί οδηγοί παρασύρονται απο την γλύκα της ταχύτητας.....
    Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

big boned μέλος Το avatar του/της cartman
    ρε παιδια, καναδυο μου προτεινατε 1000αρι....λογω ροπης χαμηλα, αλλα νομιζω υπερβαλετε πολυ.... Καταλαβαινω αυτο που λετε για τα 600αρια, ωστοσο σε αυτον τον κοσμο ολα ειναι συγκριτικα....δηλαδη ναι μεν το 600αρι SS θα ειναι λιγο ψοφιο χαμηλα αλλα μονο σε σχεση με 600αρι δυκιλινδρο ή 1000αρι, αποκει και περα θα ειναι η μερα με τη νυχτα σε δυναμη σε σχεση με 250αρια κλπ που κοιταζω και που πιστευω οτι μου αρκουν για αρχη τουλαχιστον...εχω λαθος σ'αυτο? Εντωμεταξυ φανταζεσαι νεο οδηγο με 1000αρι SS? να κλεισω απο τωρα θεση στο ΚΑΤ ή στην κολαση κατευθειαν?
    Φίλε πολύ σωστά σκέφτεσαι! Ακόμα και σε σχέση με το 600άρι δικύλινδρο, το τετρακύλινδρο δεν είναι τοοοοσο ψόφιο όσο το κάνουν πολλοί να φαίνεται! Γιατί δεν κάνεις test drive να το δείς και μόνος σου! Το 1000άρι ss το θεωρώ την χειρότερη επιλογή απο πολλές απόψεις! Καταρχήν η δύναμη! Άνοιξες περισσότερο γκάζι απο όσο πρέπει σε στροφή, ή βρεγμένο και άντε γειά! Ακόμα και σε κανονική άσφαλτο μπορεί να σου διπλώσει ή να χάσεις τον πίσω τροχό πολύ εύκολα! Προσωπικά με το φέιζερ που είναι ακόμα πιο ψόφιο χαμηλά λόγω της περιβόητης τρύπας, έχασα το πίσω 2-3 φορές απο απότομο άνοιγμα γκαζιού σε αρκετά κλειστή στροφή (και με πολύ καλά λάστιχα!!!) όταν ακόμα το μάθαινα! Όταν μιλάμε για αρχάριο (ΣΥΝΕΤΟ οδηγό με το μυαλό στο κεφάλι του) και πρώτη μηχανή γνώμη μου: 50-60 άλογα το πολύ, ανεξαρτήτως τύπου μηχανής ή διάταξης κινητήρα!

Αποκει και περα γενικα επειδη εχω μπερδευτει αρκετα αποφασισα να ριξω τα κυβικα και την τιμη καθαρα λογω ανασφαλειας. Δηλαδη φοβαμαι μην παρω τη μηχανη και το μετανιωσω ή θελω να κινηθω σε αλλου ειδους, ή οτιδηποτε και πρεπει να ψαξω για πωληση και να χασω λεφτα κλπ. Ενω αμα παρω κατι σε χαμηλα κυβικα ολα αυτα τα ρισκα μειωνονται. Αν ειναι να δωσω κατω απο 3000 ευρω τοτε ουτε τα λεφτα μου θα κλαψω σε περιπτωση μεταπωλησης(αφου δε θα μπω μεσα πανω απο ενα 500αρικο λογικα), και στην χειροτερη περιπτωση ακομα και να μου ξεμεινει η μηχανη θα εχω κατι με μικρη καταναλωση που θα ειναι βολικο στην πολη. Επισης θα ειμαι σιγουρος οτι θα ειναι και αρκετα ασφαλες για νεο οδηγο. Βεβαια ενα 125αρι με 15 αλογα το κοβω οτι θα σερνεται λιγακι, η αναλογια κιλων ανα ιππο ειναι χειροτερη απο 1400αρι αυτοκινητο....αλλα ενα 250αρι με ~30 αλογα νομιζω θα ειναι μια χαρα... Κριμαςπου δε μπορω να βρω το ninja σε μεταχειρησμενο αλλιως δε θα σας ζαλιζα και τοσο...

by the way, ειδα και το suzuki gx500f που ειναι στο πνευμα του sv650 που μου προτεινατε πιστευω,και δεν ειναι naked και ειναι και πιο "προσιτο" με τα 500cc του. Παρολαυτα δε μου πολυαρεσε να πω την αληθεια. Το Er6f ειναι το πιο ωραιο απο αυτα.
    +1 σε sapila racing και sniper
    Πάρε ένα μικρό που θα πουλιέται εύκολα π.χ. cbr 125 μεταχ στα 2000, μάθε καλά, πιές του το αίμα, ρίξτο (που δεν παίζει να μην σου πέσει λόγω απειρίας) και δώστο σε λίγους μήνες 500 ευρώ κάτω απ`ότι το πήρες και πάρε ότι 600άρι ss γουστάρεις και ΤΕΛΟΣ
    Chris

Παλαιό μέλος Το avatar του/της devil's animal
    αν παρεις ενα 250αρι μονοκυλινδρο θα σου φανει ΠΙΣΤΟΛΙ!!!
    και δεν θα το βαρεθεις καθολου ευκολα. με τελικη περιπου στα 120 εισαι μια χαρα.
    μην θεωρεις οτι ειναι λιγα τα χλμ. ειδικα για εναν απειρο. ακομα και με 80 να πηγαινεις σε μια Συγγρου π.χ. ειναι πολυ καλα!!

ασε τα ss και τα γυμνα. ειναι αλλη φαση. δεν θα τα ευχαριστηθεις. εκτος και αν καθε βδομαδα εισαι εκτος Αθηνων...

αυτη ειναι η γνωμη μου. τωρα απο εκει και περα..περι ορεξεως...

non serviam Το avatar του/της kachius

Να πω και εγώ τη...

...γνώμη μου

Πραγματικά πιστεύω πως να ξεκινήσεις τη μοτο-καριέρα σου με 90-100 άλογα
    στον τροχό είναι ΠΟΛΥ μεγάλο ρίσκο!

Το θεωρώ πολύ απίθανο να μην ανοίξεις το γκάζι σε λάθος χωρο-χρονο στιγμές!

Ακόμα και αν το αποκλείεις αυτό (που φαίνεται να καταλαβαίνεις ότι δεν θα το αποφύγεις)
    ένα μηχανάκι σαν το cbr600f (που είχα για κανά 10μηνο) με την κάλυψη από τον αέρα
    που σου παρέχει + τη σταθερότητα που σε κάνει να νιώθεις, θα βρίσκεσαι συχνά πυκνά
    με χλμ πολύ περισσότερα από όσα θα ήθελες/έπρεπε χωρίς να το παίρνεις πρέφα.
    (παρόλο που βλέπεις το νούμερο και πάλι δε σου κάνει αίσθηση...)

Ένα άλλο θέμα είναι η ροπή κάτω από τις 7000rpm.
    Θα έβλεπες (αν το έπαιρνες) ότι θα "αναγκαζόσουν" να πηγαίνεις στο όριο του "ξεσπάσματος"
    του κινητήρα (τριγύρω στις 7,5-8Κrpm), πράγμα το οποίο σε βάζει πολύ στην πρίζα και
    ξεχνάς τα περί χαλαρής βόλτας κτλ
    (γιατί η αλήθεια είναι ότι αυτή τη "λίγη" δύναμη που σου δείχνει χαμηλά, θα τη συνηθίσεις
    γρήγορα και θα πας παραπάνω πολύ νωρίτερα από ότι η εμπειρία που θα έχεις θα σου επιτρέπει
    γιατί το επόμενο βήμα στο cbr είναι )

Να το δούμε και οικονομικά;
    Αγοράζοντας ένα ss του 2003 ας πούμε θα σου πάει γύρω στα 5-6 χιλιάρικα (πολύ χοντρικά).
    Αν τελικά δεις ότι δε σε βολεύει (λόγω clip on, λόγω θέσης, λόγω του κανίβαλου που θα
    ξυπνήσει μέσα σου αλλά δεν θα τον θες...) και πεις να το δώσεις, τα χρήματα που θα χάσεις
    θα είναι -αν όχι περισσότερα- τουλάχιστον τα ίδια με την περίπτωση να πάρεις ένα 250
    (το ninja για την ώρα, αλλά έρχονται και άλλα ) και να το "βαρεθείς" σε κανά χρόνο.
    Να ξέρεις κιόλας ότι ένα ολόφρεσκο 250αρι ενός-δύο ετών θα πουληθεί πολύ πιο εύκολα
    από ένα 600αρι 5-6 ετών και βάλε.

Τέλος (επιτέλους )
    νομίζω πως από κάθε άποψη είναι καλύτερα να ξεκινήσεις με κάτι άλλο
    (κάτι για sv650 και λοιπά 2κύλινδρα 600άρια που ακούστηκαν)
    για να δεις κιόλας τι θα σου ταιριαξει καλύτερα.

Ξέρω από βέσπα!

Νέο μέλος
    Ξεθαυω το θεμα 3 μηνες μετα για να κανω 1-2 ερωτησεις. Λοιπον μετα απο 3 μηνες που δεν ασχοληθηκα ιδιαιτερα με το θεμα, πλεον εφτασε καλοκαιρακι, αλλα και οι "ορεξεις" μου αλλαξαν λιγο.

Λοιπον, στην αρχη αρκετοι μου λεγανε να παρω ενα endurακι για να μαθω, γιατι ειναι πολυ βολικο, και εχει και μηδαμηνο κοστος σε περιπτωση πτωσης. Τοτε το ειχα απορριψει αυτο, γιατι δε τα εβλεπα και με πολυ καλο ματι. Πλεον ομως αρχιζω να τα συμπαθω και σε συνδιασμο με το γεγονος οτι αποτελουν καλη λυση για αρχαριο θα ηθελα να μου λυσετε 1-2 αποριες και να μου προτεινετε μερικα μοντελα σε μεταχειρησμενα.

Καταρχην, θα ηθελα να μου πειτε διαφορες μεταξυ Enduro , on-off, motocross. Στα ματια μου φαινονται ολες ομοιες, αλλα βλεπω οτι οι εταιρειες τις βαζουν σε διαφορετικες κατηγοριες, οποτε σε τι διαφερουν τελικα και που απευθυνεται η καθεμια?

Δευτερον θα ηθελα να μου πειτε αν ειναι ολες οι μηχανες της κατηγοριας αυτης διχρονες, γιατι αποτι εριξα μια ματια ειδα αρκετες τετοιες, και εγω θα ηθελα την αξιοπιστια και οικονομια που προσφερει ενα τετραχρονο, ειδικα σε μεταχειρησμενο.

Τριτον, γιατι ειανι τοσο ακριβες για τον κυβισμο τους? Δηλαδη εριξα μια ματια στο site της yamana και το WR250F ειχε καπου 6 χιλιαρικα....τοσο πολυ για 250αρι? και σε καναδιο μοντελα ακομα που ειδα παιζανε πανω απο τα 5 χιλιαρικα με μικρο κυβισμο...

Αυτη τη στιγμη το σχεδιο στο μυαλο μου λεει, εφοσον ειναι εφικτο, να παρω ενα μεταχειρησμενο enduro με κατω απο 3 χιλιαρικα, να το κρατησω κανα χρονο-δυο να μαθω να οδηγω μηχανη, και μετα βλεπουμε, πιθανον να μου αρεσει το χωματακι και να το αλλαξω με καποιο αλλο πιο καινουριο και μεγαλυτερου κυβισμου, πιθανον να μεταπηδησω και σε SS για το οποιοα αρχικα ξεκινησα, πιθανον να το κρατησω γιατι με βολευει μεσα στην πολη και να μην παω σε αλλο, και πιθανον και να το πουλησω στο εξαμηνο και να μη ξανασχοληθω με μηχανες, αλλα με χασουρα κανενα 500ρικο οποτε δε κρινεται απαγορευτικο, θα αξιζει την εμπειρια...

Κατι που με τραβηξε προς το endurακι ειναι οτι μπορεις να διασκεδασεις σε χαμηλοτερες ταχυτητες αρα με μικροτερο ρισκο και να μη φοβασαι και τοσο την περιπτωση πτωσης, ουτε για την υγεια σου αλλα ουτε και για τη μηχανη σου...

Artificial Spammer Το avatar του/της Elle
    Χωρίς πολλά λόγια CBR600F. Πήγαινε δες το και θα καταλάβεις τα υπολοιπα στην πορεία. Μοντέλο 2003 βρίσκεις σε άριστη κατάσταση με 5.000 ευρωδιάολα! Πάρ'το αρκεί να είναι μαύρο!!
    :a36: Θεσσαλικό κλιμάκιο :a36:
    :a07:Τη λένε Μαίρη
    Ζητείται νεαρός για delivery σε πιτσαρία με GSXR hayabusa K8

-Πάω με το λεωφορείο- Το avatar του/της Road67

Re: Μπορεις να ξεκινησεις με 600αρα Ss?

επειδη η μηχανη ναι μεν θα με βολεψει λιγο στη πολη σε σχεσημε το αυτοκινητο για παρκαρισμα και ευκολια
    Aν πιστευεις οτι η κατηγορια SS θα σε βολεψει μεσα στην κινηση η πως το παρκαρισμα θα ειναι παιχνιδακι εισαι γελασμενος. Κατ' αρχην ακομη και το 600αρι μπουκωνει ευκολα μεσα στην κινηση κι οσο για το παρκαρισμα εσυ ο ιδιος θα τα λυπασαι τα πλαστικα σου και θα φοβασαι μη στη ριξει κανενας.

θα ηθελα να παρω μια CBR600 του 2003 πχ εξαρχης και να προσπαθησω να μαθω πανω της. Ειναι αυτο εφικτο?
    Μπορεις να μαθεις να οδηγεις οποιαδηποτε μηχανη, αλλα δεν προκειται να μην τη γκαζωσεις. Και η μηχανη δεν ειναι σαν το type R για παραδειγμα. Εχει μικροτερο ογκο και τα ονομαστικα αλογα της βρισκονται σε αλλο επιπεδο απ' οτι ενα αυτοκινητο. Να σου πω ενα αλλο παραδειγμα. Αν οδηγεις καθημερινα το Type R και πας να οδηγησεις το Viper και δωσεις την ιδια ποσοτητα γκαζιου θα κανεις σβουρες. Με τη μηχανη θα φυγεις με ρεπριζ σουζας και δε θα μπορεσεις να την κατεβασεις ευκολα.
    Υπαρχουν βεβαια μερικοι μηχανικοι οι οποιοι μπορουν να σου περασουν δικλειδες [κοφτες]. Αλλα γιατι να μπεις σ' αυτη τη διαδικασια;

Η ηλικια σου δεν παιζει κανενα ρολο, οπου και παλι πιτσιρικας εισαι.

Αποψη μου ειναι οτι στο επομενο τετραγωνο η μηχανη θα σ' εχει πεταξει. Δεν εχει τα ιδια ρεπριζ το αυτοκινητο, οχι το συμβατικο αυτοκινητο. Τι να σου πω οτι φιλος με Ninja εστειλε αδιαβαστη Porsche; Και καλα μπορεις να πεις οτι ειναι θεμα οδηγου. Αλλα πιστεψε με αυτος που κραταει στο δρομο ενα αμαξι με 300-400 αλογα, δεν ειναι τυρι, αλλα εχει τις δυνατοτητες που του παρεχει το αυτοκινητο του.

Δε θες τη μηχανη για ταξιδια και τη θες για κανα καφε. Η μηχανη δεν ειναι μεσο εντυπωσιασμου. Και αν τη δεις ετσι ποτε δε θα την καταλαβεις και παντοτε η θεση σου θα ειναι επισφαλης. Επιπλεον κατι που δεν καταλαβαινει κανενας απειρος και με στενοχωρει γιατι ΠΡΟΚΑΛΕΙΤΕ ατυχηματα. ΠΡΩΤΑ μαθαινεις τη μηχανη και πολυ μετα την πας δικαβαλο. Η συμπεριφορα καθε μοτοσυκλετας αλλαζει με συνεπιβατη επανω. Δε γινεται απροβλεπτη αλλα θελει τη διαδικασια της. Οταν βλεπεις για παραδειγμα σε φρακαρισματα στην Ποσειδωνος να περναμε αναμεσα απο τ' αυτοκινητα CBR με 2 ατομα, δε σημαινει οτι ειναι ευκολος αυτος ο ελιγμος. Ναι γινεται κτημα σου σιγα σιγα, αλλα δεν ανεβαινεις μια ωραια πρωια σε μια μηχανη με ΤΑ αλογα, γκαζωνεις, προσπερνας, χωνεσαι σαν επαγγελματιας.
    Ξεκινα απο κατι μικροτερο. Δεν εννοω απο σκουτερ η απο παπι. Εγω ειμαι αντιθετος στο να ξεκιναει καποιος απο αυτοματα και ημιαυτοματα. Παρε ομως κατι στα μετρα σου, χωρις πολλα αλογα. Οποια μηχανη και να παρεις μπορεις να την τροποποιησεις αισθητικα.

Οταν πρωτοανεβηκα σε μηχανη, ειχα ηδη αυτοκινητο στο οποιο ειχα ριξει πολλα λεφτα, που δε μου περισσευανε κιολας και ανεβαινω σ' ενα οχημα απειραχτο και παμφτηνο συγκριτικα το οποιο ομως δεν ειχα διανοηθει οτι υπαρχει τετοιο ρεπριζ με τοσο λιγα χρηματα και φαντασου οτι δεν οδηγουσα καν εγω. Αρχισα να μαθαινω, δεν ξεκινησα με μια μηχανη επιδοσεων, αλλα και παλι ηταν πολυ γρηγορη σε αντιδρασεις συγκριτικα με οσα αυτοκινητα ειχα οδηγησει ως εκεινη τη στιγμη.

Ενα αλλο μειονεκτημα επισης του 250r ειναι οτι δεν μπορω να το παρω μεταχειρησμενο αφου τωρα πρωτοερχεται στη χωρα μας και γενικα ειμαι υπερ του μεταχειρησμενου
    Μπορεις καλλιστα να παρεις τον προκατοχο του ZZR 250. Βεβαια ειναι πολυστροφο κατι που εμενα δε μου αρεσει, αλλα μπορει να σε βολεψει. Και γενικα ο δυομισαρης της καβασακι ειναι καλο σχολειο
    Η μηχανη ειναι τροπος ζωης. Το αποδεικνυει ο αερας που αναπνεω, η ανεξαρτησια μου, η αισθηση πως μ' ''ακουει''...

Honda Tact 50 1988, Honda C72 6V 1988, Honda MTX50R 1989, Suzuki GZ Marauder 125 2000, Kymco Hipster 125 2001, Yamaha XV250S Virago 1998, Honda CB400SF NC36, Yamaha FZ6 FI Fazer 2006, Yamaha Xmax250/YPR 2006, Honda VFR 800 Vtec, και τώρα...............................
    ----------------------> τίποτα!!
    σαν το λαλάκα πάω με το λεωφορείο

-Πάω με το λεωφορείο- Το avatar του/της Road67
    Και με βαση την τελευταια σου απαντηση. Προτεινω,

ΧΤ, FMX, CBF600
    Η μηχανη ειναι τροπος ζωης. Το αποδεικνυει ο αερας που αναπνεω, η ανεξαρτησια μου, η αισθηση πως μ' ''ακουει''...

Honda Tact 50 1988, Honda C72 6V 1988, Honda MTX50R 1989, Suzuki GZ Marauder 125 2000, Kymco Hipster 125 2001, Yamaha XV250S Virago 1998, Honda CB400SF NC36, Yamaha FZ6 FI Fazer 2006, Yamaha Xmax250/YPR 2006, Honda VFR 800 Vtec, και τώρα...............................
    ----------------------> τίποτα!!
    σαν το λαλάκα πάω με το λεωφορείο

Σελίδα 5 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345

Παρόμοια θέματα

1. μπορείς να με σπρώξεις ;
    από Lioulios στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 11/10/2011, 18:28
  2. Τι μπορείς να κάνεις με ....
    από icet στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 6
    Τελευταίο μήνυμα: 12/03/2010, 09:40
  3. Τι μπορείς να κάνεις με ένα μπαλάκι...
    από manhunter στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 14
    Τελευταίο μήνυμα: 10/02/2010, 13:42
  4. Απαντήσεις: 13
    Τελευταίο μήνυμα: 23/11/2005, 13:02
  5. Απαντήσεις: 16
    Τελευταίο μήνυμα: 04/04/2005, 18:37

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας