Σελίδα 5 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345
Προβολή αποτελεσμάτων 61 έως 73 από 73

Θέμα: DirtyWash και σοβαρό πρόβλημα σε δερμάτινο!

♠ ace of spades ♠ Το avatar του/της ALX GS 11½
    Παιδιά, εγώ είπα ότι είπα και δεν είπα τίποτα περισσότερο από αυτό που έχει συμβεί.

Δεν είχα πρόθεση σε καμία περίπτωση να κατηγορήσω το μαγαζί. Αντιθέτως η κοπέλα που το έχει μου έχει φερθεί πολύ επαγγελματικά. Άψογα θα έλεγα και προσπαθεί να βρει λύση γιατί της φαίνεται όπως λέει τρελό αυτό που έγινε! Κι είναι όντως τρελό!

Τέλος πάντων, το θέμα είναι ότι η κοπέλα, μου έδωσε δύο λύσεις και αποδέχτηκα την μία.
    Δεν μου γύρισε την πλάτη σε καμία περίπτωση γι αυτό κι εγώ δεν παραφέρθηκα σε καμία στιγμή παρόλη την αγανάκτισή μου και την ταλαιπωρία μου.

Ότι έγινε έγινε. Δεν θα σκάσουμε για ένα μπουφάν. Όσο κι αν φρίκαρα, όσο κι αν τσατίστηκα.

Εγώ μπορεί να μην ξαναπάω να μου καθαρίσουν τίποτα (που λέει ο λόγος), αλλά οφείλω να ομολογήσω ότι η κοπέλα είναι άριστη επαγγελματίας (στην συμπεριφορά της τουλάχιστον) και δεν προσπάθησε να με αποφύγει. Καταλαβαίνω ότι ίσως της φάνηκε κουφό αυτό που συνέβη αλλά στραβές γίνονται σε όλες τις δουλειές. Μπορεί αυτή η περίπτωση να ήταν η στραβή της. Ξέρω ότι από το συγκεκριμένο μαγαζί έχει εξυπηρετηθεί πολύς κόσμος. Γι αυτό εξάλλου πήγα κι εγώ εκεί. Απλά έτυχε φαίνεται η στραβή σε μένα. Τι άλλο να πω? Πάντως ευελπιστώ ότι θα λήξει η περιπέτεια μέσα στις μέρες με την καλύτερη δυνατή λύση και για το μαγαζί και για μένα. Εγώ συμβιβάστηκα κιόλας και έκανα την υποχώρισή μου .

Το ξαναλέω, όταν έχεις να κάνεις με τέτοιους επαγγελματίες με τόσο καλή συμπεριφορά, μπορείς και να συγχωρήσεις κι ένα λάθος που έγινε χωρίς να το θέλουν. Εγώ τουλάχιστον εκεί κατέληξα. Ούτε σε μια στιγμή δεν μου ήρθε να υψώσω τον τόνο της φωνής μου και να απειλήσω και να κάνω και να δείξω. Η συμπεριφορά της ήταν άψογη. Άσχετα κι αν και το μαγαζί κοιτάει το συμφέρον του. Όλοι αυτό κάνουν, απλά η συγκεκριμένη επαγγελματίας, το κάνει με πολύ ανθρώπινο τρόπο, δείχνοντας ότι αναγνωρίζει το πρόβλημα που δημιουργήθηκε σε κάποιον πελάτη και προσπαθεί να δώσει λύση. Κι αυτό είναι κάτι που το εκτίμησα, ότι κι αν έγινε!!!

Ίσως τελικά θα ήταν καλύτερο να μην είχα κάνει καθόλου αυτό το τόπικ και να περίμενα την έκβαση της υπόθεσης. Τέσπα. Όπως είπα, μέσα στις ημέρες πιστεύω θα τελειώσει θετικά το θέμα και για μένα και για το μαγαζί. Βρήκαμε την χρυσή τομή και αυτό είναι το ευχάριστο.

Θα ενημερώσω όπως και να χει τι θα συμβεί στο τέλος.
    Δεν έχει σημασία τι μοτοσυκλέτα οδηγείς αλλά....ΠΩΣ την οδηγείς!

δεν παλευεστε Το avatar του/της ΜΟΖΑΡΤ
    παντως πιο πριν φιλαρακο εγραφες αυτα

"Πάντως δεν περίμενα καλύτερη αντιμετώπιση από το Dirtywash. Αυτή η ανευθυνότητα που διακρίνει όλους τους Έλληνες επαγγελματίες, είναι φαινόμενο καθαρά Ελληνικό.
    Μα να μου λένε δεν φέρουμε καμία ευθύνη? Και ποιος ευθύνεται δηλαδή? Ο Ερμής που ήταν ανάδρομος? Αυτοί το ανέλαβαν, αυτοί το έπλυναν, σε ποιους θα ζητήσω εγώ ευθύνες?"
    καΛΑ πΛΑκα με κανεις?

Ερχομαι!!!! Το avatar του/της zephyr1
    Μηπως ειναι και σε τιποτα αλλο επαγγελματιας?

Αρχικά δημιουργήθηκε από ΜΟΖΑΡΤ

"Πάντως δεν περίμενα καλύτερη αντιμετώπιση από το Dirtywash. Αυτή η ανευθυνότητα που διακρίνει όλους τους Έλληνες επαγγελματίες, είναι φαινόμενο καθαρά Ελληνικό.
    Μα να μου λένε δεν φέρουμε καμία ευθύνη? Και ποιος ευθύνεται δηλαδή? Ο Ερμής που ήταν ανάδρομος? Αυτοί το ανέλαβαν, αυτοί το έπλυναν, σε ποιους θα ζητήσω εγώ ευθύνες?"
    Και βέβαια το έγραψα, κι ακόμα ισχύει αυτό.Εγώ πήγα ένα μπουφάν στα μέτρα μου κι αυτό που παρέλαβα δεν μου κάνει! Τότε που το έγραψα ήταν η αρχή του προβλήματος και μίλησα με μια υπάλληλο χωρίς να ξέρω ότι δεν μιλάω στην ιδιοκτήτρια. Το ίδιο βέβαια μου λέει και η ιδιοκτήτρια.Ότι δεν φέρουν ευθύνη! Αλλά επειδή έγινε ότι έγινε κι αυτό που έγινε συνέβη στο μαγαζί της,(όσο τρελό κι αν είναι) η κοπέλα προσπάθησε να μου δώσει μια λύση κι αυτό είπα πως το εκτιμώ.Πήγα αρκετές φορές εκεί και μιλήσαμε για πολύ ώρα τετ α τετ. Κι όταν μιλάς με έναν άνθρωπο από κοντά είναι αλλιώς. Στην αρχή και στο πρώτο τηλεφώνημα που παραπονέθηκα για το μπουφάν πήρα μια σχεδόν ξερή απάντηση "δεν φταίμε εμείς " από την υπάλληλο και φυσικά μου ήρθε κάπως. Εσένα πως θα σου ερχόταν δηλαδή? Η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη και είπα πιο πάνω για την μετέπειτα σωστή συμπεριφορά τους.
    Εκτός κι αν θες να πεις κάτι άλλο που δεν το έπιασα.

Και θα σε παρακαλούσα το "φιλαράκο" να μην το ξαναγράψεις με αυτό το ύφος όπως φάνηκε τουλάχιστον από την γραφή σου. Δεν είμαι κανένας πιτσιρικάς και το πιθανότερο είναι να είμαι μεγαλύτερός σου.

Αρχικά δημιουργήθηκε από ΜΟΖΑΡΤ
    Κι εκτός από αυτά που έγραψα, έγραψα κι αυτό σε κάποιο ποστ της πρώτης σελίδας του τόπικ:

Για να δούμε λοιπόν. Αν μου δώσουν λύση θα βγω και θα πω ένα μεγάλο μπράβο στο κατάστημα, όχι για την επαναφορά του μπουφάν που πιστεύω έφταιξαν για ότι έπαθε, αλλά κυρίως για την αντιμετώπισή τους προς τον πελάτη. Αν όχι...ίδωμεν.

Αλλά μάλλον δεν το πρόσεξες...

Σου ερχεται

Αρχικά δημιουργήθηκε από zephyr1
    Σου ερχεται
    Δεν με ειδοποίησαν ακόμα να πάω να το πάρω. Μάλλον από Δευτέρα θα το έχω.

Αρχικά δημιουργήθηκε από ALX GS 11½
    Δεν με ειδοποίησαν ακόμα να πάω να το πάρω. Μάλλον από Δευτέρα θα το έχω.

Tελευταίο update.

Σήμερα πήγα και παρέλαβα το μπουφάν. Η μία από τις δύο λύσεις που μου είχε προτείνει το μαγαζί (κι αυτή που αποδέχτηκα τελικά) ήταν να πάει το μπουφάν στο εργαστήριό τους και να επισκευαστεί (ανοιχτεί) στα προβληματικά σημεία. Μου εγγυήθηκε πως η δουλειά θα ήταν άψογη και δεν θα καταλάβαινα καμία οπτική διαφορά στο μπουφάν.
    Αυτό τελικά ήταν αλήθεια, αν κι εγώ τις είδα τις διαφορές επειδή και μόνο γνωρίζω το μπουφάν μου. Μπορώ να πω πως έγινε καταπληκτική δουλειά και τα σημεία στα οποία προστέθηκε δέρμα (ίδιο με αυτό του μπουφάν) φαίνεται πως απλά έτσι ήταν το σχέδιο, εκτός του ότι είναι σε σημεία που δεν φαίνονται. Είναι δηλαδή κάτω από την μασχάλη, στο σημαντικότερο σημείο που με ενοχλούσε το μπουφάν. Βέβαια αυτά τα σημεία στις μασχάλες, αποδείχτηκαν στρατηγικά σημεία γιατί με το που άνοιξε εκεί το μπουφάν, έδειξε όλη του η εικόνα σωστή. Χάθηκε δηλαδή αυτή η αίσθηση "βαφτιστικού" ρούχου που φαινόταν στην αρχή. Το δοκίμασα και πάνω στην μοτοσυκλέτα και δεν με τραβάει πια.
    Προστέθηκε επίσης ένα μικρό κομμάτι στα μανίκια για να κερδιθούν 2 πόντοι περίπου μήκους. Ούτε αυτό είναι χτυπητό στο μάτι γιατί ακολουθεί τις γραμμές του μπουφάν. Οι ραφές φαίνονται πολύ καλές και δεν μου εμπνέουν ανησυχία (τουλάχιστον στο μάτι)

Με λίγα λόγια έγινε πολύ καλή δουλειά και πιστέψτε με δεν το περίμενα. Περίμενα να παραλάβω ένα μπουφάν που θα ήταν οπτικά άσχημο.

Πραγματικά, η κοπέλα μου συμπεριφέρθηκε άψογα όπως είπα και σε προηγούμενο ποστ. Έγινε κάποιο λάθος...οκ... Έφταιγε ο τρόπος του καθαρισμού του?...έφταιγε το δέρμα?...δεν θα το μάθουμε ποτέ. Αυτό που μάθαμε τουλάχιστον είναι ότι ένας επαγγελματίας του χώρου της μοτοσυκλέτας κατάφερε να δώσει λύση σε ένα πρόβλημα που δημιουργήθηκε στο μαγαζί του, χωρίς να προσπαθήσει να με αποφύγει. Αυτό και μόνο για μένα είναι μεγάλο πράγμα. Πραγματικά αυτή την στιγμή στεναχωριέμαι που ήμουν απότομος στην αρχή, αλλά ελάτε στην θέση μου. Πως ένιωσα όταν φόρεσα το μπουφάν μου και δεν μου έκανε!

Το λάθος έγινε... αλλά διορθώθηκε.

Τέλος καλό λοιπόν...όλα καλά και ένα μεγάλο μπράβο (το είχα πει ότι θα το πω) στο μαγαζί για την αντιμετώπισή του και την λύση που έδωσε στο πρόβλημα που δημιουργήθηκε στο μπουφάν μου.
    Μακάρι όλοι οι επαγγελματίες να συμπεριφέρονται έτσι όταν από λάθος τους δημιουργείται ένα πρόβλημα στον πελάτη, και να μην κάνουν τον "Κινέζο"...γιατί από "Κινέζους" έχει γεμίσει η πιάτσα (κι ειδικά του "Κινέζους" με τα συνεργεία )

BMW+KTM = GS 1450 EXC-F Το avatar του/της Nik0s
    - So, what do you do for a living ?
    - I'm into murders and executions.
    - I'm sorry ?
    - I said, I'm into mergers and acquisitions.

Patrick Bateman
    -------------------------------------
    Bikepics Photo Album
    Ινδία: Δύο εβδομάδες στο Rajasthan

Μπράβο για τη λύση που σου έδωσαν και για την καλή δουλειά που περιέγραψες!
    ΑΞΙΖΕΙ ΦΙΛΕ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙΣ ΓΙΑ ΕΝΑ ΟΝΕΙΡΟ ΚΙ ΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΦΩΤΙΑ ΤΟΥ ΝΑ ΣΕ ΚΑΨΕΙ...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της DimChios
    Αρχικά δημιουργήθηκε από ALX GS 11½
    Tελευταίο update.

Σήμερα πήγα και παρέλαβα το μπουφάν. Η μία από τις δύο λύσεις που μου είχε προτείνει το μαγαζί (κι αυτή που αποδέχτηκα τελικά) ήταν να πάει το μπουφάν στο εργαστήριό τους και να επισκευαστεί (ανοιχτεί) στα προβληματικά σημεία. Μου εγγυήθηκε πως η δουλειά θα ήταν άψογη και δεν θα καταλάβαινα καμία οπτική διαφορά στο μπουφάν.
    Αυτό τελικά ήταν αλήθεια, αν κι εγώ τις είδα τις διαφορές επειδή και μόνο γνωρίζω το μπουφάν μου. Μπορώ να πω πως έγινε καταπληκτική δουλειά και τα σημεία στα οποία προστέθηκε δέρμα (ίδιο με αυτό του μπουφάν) φαίνεται πως απλά έτσι ήταν το σχέδιο, εκτός του ότι είναι σε σημεία που δεν φαίνονται. Είναι δηλαδή κάτω από την μασχάλη, στο σημαντικότερο σημείο που με ενοχλούσε το μπουφάν. Βέβαια αυτά τα σημεία στις μασχάλες, αποδείχτηκαν στρατηγικά σημεία γιατί με το που άνοιξε εκεί το μπουφάν, έδειξε όλη του η εικόνα σωστή. Χάθηκε δηλαδή αυτή η αίσθηση "βαφτιστικού" ρούχου που φαινόταν στην αρχή. Το δοκίμασα και πάνω στην μοτοσυκλέτα και δεν με τραβάει πια.
    Προστέθηκε επίσης ένα μικρό κομμάτι στα μανίκια για να κερδιθούν 2 πόντοι περίπου μήκους. Ούτε αυτό είναι χτυπητό στο μάτι γιατί ακολουθεί τις γραμμές του μπουφάν. Οι ραφές φαίνονται πολύ καλές και δεν μου εμπνέουν ανησυχία (τουλάχιστον στο μάτι)

Με λίγα λόγια έγινε πολύ καλή δουλειά και πιστέψτε με δεν το περίμενα. Περίμενα να παραλάβω ένα μπουφάν που θα ήταν οπτικά άσχημο.

Πραγματικά, η κοπέλα μου συμπεριφέρθηκε άψογα όπως είπα και σε προηγούμενο ποστ. Έγινε κάποιο λάθος...οκ... Έφταιγε ο τρόπος του καθαρισμού του?...έφταιγε το δέρμα?...δεν θα το μάθουμε ποτέ. Αυτό που μάθαμε τουλάχιστον είναι ότι ένας επαγγελματίας του χώρου της μοτοσυκλέτας κατάφερε να δώσει λύση σε ένα πρόβλημα που δημιουργήθηκε στο μαγαζί του, χωρίς να προσπαθήσει να με αποφύγει. Αυτό και μόνο για μένα είναι μεγάλο πράγμα. Πραγματικά αυτή την στιγμή στεναχωριέμαι που ήμουν απότομος στην αρχή, αλλά ελάτε στην θέση μου. Πως ένιωσα όταν φόρεσα το μπουφάν μου και δεν μου έκανε!

Το λάθος έγινε... αλλά διορθώθηκε.

Τέλος καλό λοιπόν...όλα καλά και ένα μεγάλο μπράβο (το είχα πει ότι θα το πω) στο μαγαζί για την αντιμετώπισή του και την λύση που έδωσε στο πρόβλημα που δημιουργήθηκε στο μπουφάν μου.
    Μακάρι όλοι οι επαγγελματίες να συμπεριφέρονται έτσι όταν από λάθος τους δημιουργείται ένα πρόβλημα στον πελάτη, και να μην κάνουν τον "Κινέζο"...γιατί από "Κινέζους" έχει γεμίσει η πιάτσα (κι ειδικά του "Κινέζους" με τα συνεργεία )

μην απολογησαι!
    Προσωπικα δε σε ξερω ομως εχεις δειξει με αρκετους τροπου πως εισαι οκ ατομο, σκεπτομενο και αλλα πολλα που δεν εχουν σημασια εδω!

Μπραβο στο μαγαζι και οσο για σενα το ειπα... ολοι μας θα νιωθαμε το ιδιο και πιθανων εγω να μην ειχα την υπομονη και το σωστο τροπο που το αντιμετωπισες απο τη πλευρα σου!

Σελίδα 5 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345

Παρόμοια θέματα

1. Πρόβλημα σε TownMate 50cc και Ζ50...
    από Yamaha maniac στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο μήνυμα: 14/07/2010, 17:35
  2. Ηλεκτρικό πρόβλημα σε Honda; Και όμως...
    από satel στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 16
    Τελευταίο μήνυμα: 14/06/2010, 10:07
  3. Αλλαγη φλαντας για αγορα σε μηχανακη? Σοβαρο προβλημα?
    από Hondakias23 στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο μήνυμα: 30/11/2009, 08:47
  4. Sos!!ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΕ ΔΕΡΜΑΤΙΝΟ ΜΠΟΥΦΑΝ
    από jek στο forum Εξοπλισμός και αξεσουάρ αναβάτη
    Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο μήνυμα: 03/11/2006, 15:47
  5. Απαντήσεις: 10
    Τελευταίο μήνυμα: 30/10/2006, 15:08

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε