Παιδιά, εγώ είπα ότι είπα και δεν είπα τίποτα περισσότερο από αυτό που έχει συμβεί.
Δεν είχα πρόθεση σε καμία περίπτωση να κατηγορήσω το μαγαζί. Αντιθέτως η κοπέλα που το έχει μου έχει φερθεί πολύ επαγγελματικά. Άψογα θα έλεγα και προσπαθεί να βρει λύση γιατί της φαίνεται όπως λέει τρελό αυτό που έγινε! Κι είναι όντως τρελό!
Τέλος πάντων, το θέμα είναι ότι η κοπέλα, μου έδωσε δύο λύσεις και αποδέχτηκα την μία.
Δεν μου γύρισε την πλάτη σε καμία περίπτωση γι αυτό κι εγώ δεν παραφέρθηκα σε καμία στιγμή παρόλη την αγανάκτισή μου και την ταλαιπωρία μου.
Ότι έγινε έγινε. Δεν θα σκάσουμε για ένα μπουφάν. Όσο κι αν φρίκαρα, όσο κι αν τσατίστηκα.
Εγώ μπορεί να μην ξαναπάω να μου καθαρίσουν τίποτα (που λέει ο λόγος), αλλά οφείλω να ομολογήσω ότι η κοπέλα είναι άριστη επαγγελματίας (στην συμπεριφορά της τουλάχιστον) και δεν προσπάθησε να με αποφύγει. Καταλαβαίνω ότι ίσως της φάνηκε κουφό αυτό που συνέβη αλλά στραβές γίνονται σε όλες τις δουλειές. Μπορεί αυτή η περίπτωση να ήταν η στραβή της. Ξέρω ότι από το συγκεκριμένο μαγαζί έχει εξυπηρετηθεί πολύς κόσμος. Γι αυτό εξάλλου πήγα κι εγώ εκεί. Απλά έτυχε φαίνεται η στραβή σε μένα. Τι άλλο να πω? Πάντως ευελπιστώ ότι θα λήξει η περιπέτεια μέσα στις μέρες με την καλύτερη δυνατή λύση και για το μαγαζί και για μένα. Εγώ συμβιβάστηκα κιόλας και έκανα την υποχώρισή μου .
Το ξαναλέω, όταν έχεις να κάνεις με τέτοιους επαγγελματίες με τόσο καλή συμπεριφορά, μπορείς και να συγχωρήσεις κι ένα λάθος που έγινε χωρίς να το θέλουν. Εγώ τουλάχιστον εκεί κατέληξα. Ούτε σε μια στιγμή δεν μου ήρθε να υψώσω τον τόνο της φωνής μου και να απειλήσω και να κάνω και να δείξω. Η συμπεριφορά της ήταν άψογη. Άσχετα κι αν και το μαγαζί κοιτάει το συμφέρον του. Όλοι αυτό κάνουν, απλά η συγκεκριμένη επαγγελματίας, το κάνει με πολύ ανθρώπινο τρόπο, δείχνοντας ότι αναγνωρίζει το πρόβλημα που δημιουργήθηκε σε κάποιον πελάτη και προσπαθεί να δώσει λύση. Κι αυτό είναι κάτι που το εκτίμησα, ότι κι αν έγινε!!!
Ίσως τελικά θα ήταν καλύτερο να μην είχα κάνει καθόλου αυτό το τόπικ και να περίμενα την έκβαση της υπόθεσης. Τέσπα. Όπως είπα, μέσα στις ημέρες πιστεύω θα τελειώσει θετικά το θέμα και για μένα και για το μαγαζί. Βρήκαμε την χρυσή τομή και αυτό είναι το ευχάριστο.
Θα ενημερώσω όπως και να χει τι θα συμβεί στο τέλος.