Σελίδα 5 από 10 ΠρώτοΠρώτο 12345678910 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 61 έως 75 από 138

Θέμα: monster vs kawasaki er-n 650

Αυτη η καραμελα ,οτι τα ιταλικα σπανε εχει παλιωσει λιγακι.Σε γενικες γραμμες τα ιαπωνικα ειναι ακομα αρκετα πιο αξιοπιστα απο τα ιταλικα αλλα...

Το Er-5 πχ. το προηγουμενο δικυλινδρο σε σειρα ηταν ζημιαρικο.Για το Sv ολοι εχουμε ακουσει ασχημα πραγματα που ας ελπισουμε οτι ηταν μεμονομενα περιστατικα.

Το monster ειναι σιγουρα πολυ επιτυχημενο σα μηχανακι και εχει πουλησει τοσο πολυ που αν ηταν ζημιαρικο -κατα κανονα,κι οχι κατ εξαιρεση- θα ειχε βουηξει ο τοπος. Αρα για τα περι αξιοπιστιας δεν εχω κανενα λογο να μη πιστεψω τον runner ducati.

Αν και δεν εχω οδηγησει κανενα απο τα δυο ειμαι βεβαιος οτι το monster εχει αυστηροτερο στησιμο
    γιατι ειναι διαφορετικη η φιλοσοφια των εταιριων.Ωστοσο και το Er-6 θα ειναι Οκ ,αλλα τιποτα παραπανω.

Νομιζω οτι το Er-6 ειναι πιο χαλαρο μηχανακι πιο ανετο στην πολη.Το monster πιο πολεμικο

Για το Ζ (2005) -τετοιο εχω- κι εμενα με ενοχλει το γεγονος οτι εχει αναρτησεις και φρενα ανεπαρκεστατα για τα αλογα του.Και σιγουρα χρειαζεται βελτιωσεις.Απο πλαισιο ειναι μια χαρα και φανηκε οταν αλλαξα τις αναρτησεις.Αυτα
    that I was where I would be,
    Then I would be where I am not,
    Here I am where I must be
    Go where I would, I can not

Kανοοοονι!!! Το avatar του/της nickmonstro
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Vourkoufales
    δεν έχω δουλειά να κάνω καθώς είμαι ενας ακαμάτης που ενθουσιάζεται πρήζοντας τα γεννητικά όργανα κάθε κομπλεξικού!
    Καλε μου φιλε συνηθως δεν μπαινω στον κοπο να απαντησω σε τετοια thread οπου καταληγουν σε διαμαχη.Και ουτε ειμαι και δικηγορος του Runner Ducati αλλα πες μου κατι....

Μπηκε μεσα το παιδι ο boom123 και εκανε μια απλη ερωτηση.Οποιος ηθελε του απαντουσε και του ελεγε την γνωμη του.Δεν ζητησε κατι παραπανω ετσι? Εσυ την γνωμη σου δεν την ειπες στον φιλο boom123 αλλα αντιθετα αρχισες να κανεις χαβαλε και να λες οτι τα Ducati χαλανε κτλ.Οταν σου ζητηθηκε να τεκμειριωσεις την αποψη σου μας ειπες οτι το Ducati ενος γνωστου σου επαθε κατι με την μιζα.Ωραια τεκμειριωση,μπραβο φιλε μου!Αληθεια πες μου ποιος ειναι κομπλεξικος τωρα????

Φιλε μου εαν εχεις καβαλησει καποιο απο τα δυο πες απλα την γνωμη σου.Η γνωμες ολων μας ειναι σεβαστες,αλλα αυτο που εκανες δεν βοηθησε καθολου τον φιλο που ζητησε την βοηθεια μας.Και ειναι αδικο να χαρακτιριζεις ατομα...

Φιλικα

Οι ουρανοι μας ανηκουν,για τα συννεφα δεν ξερω ομως......!!!!!

Το παρακατω μηνυμα ειναι μια κοινωνικη προσφορα δικη μου!!!

Φιλε/η θα ηθελα να σε ενημερωσω οτι οι καθρεφτες του οχηματος σου δεν ειναι διακοσμητικο στοιχειο!ΜΑΘΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΣ!!!

Αραχτό Μέλος Το avatar του/της red_monster

Τα DUCATI που δεν έχουν OHLINS και δεν αποδήδουν πάνω απο 140HP στο πίσω τροχό ΔΕΝ ΑΞΙΖΟΥΝ ΟΥΤΕ ?5.000 ΓΙΑ ΜΕΝΑ

Ίσα ρε χερά που θες ohlins kai 140 hp τροχό για να γουστάρεις
    V - 2 p o W e r

γαζώνουν λέμε...

και δεν έχω δουλειά να κάνω καθώς είμαι ενας ακαμάτης που ενθουσιάζεται πρήζοντας τα γεννητικά όργανα κάθε κομπλεξικού!
    σ'αρεσουν τα πρησμενα εεε? ... ενθουσιαζεσαι κιολας...

σιγουρα αλλη ποσοτητα τα πρησμενα...

δεν μας τα ειχες πει αυτα, αλλα βρες αλλον αντρα γιαυτη την δουλεια...

Αρχικά δημιουργήθηκε από nickmonstro
    Καλε μου φιλε συνηθως δεν μπαινω στον κοπο να απαντησω σε τετοια thread οπου καταληγουν σε διαμαχη.Και ουτε ειμαι και δικηγορος του Runner Ducati αλλα πες μου κατι....

Μπηκε μεσα το παιδι ο boom123 και εκανε μια απλη ερωτηση.Οποιος ηθελε του απαντουσε και του ελεγε την γνωμη του.Δεν ζητησε κατι παραπανω ετσι? Εσυ την γνωμη σου δεν την ειπες στον φιλο boom123 αλλα αντιθετα αρχισες να κανεις χαβαλε και να λες οτι τα Ducati χαλανε κτλ.Οταν σου ζητηθηκε να τεκμειριωσεις την αποψη σου μας ειπες οτι το Ducati ενος γνωστου σου επαθε κατι με την μιζα.Ωραια τεκμειριωση,μπραβο φιλε μου!Αληθεια πες μου ποιος ειναι κομπλεξικος τωρα????

Φιλε μου εαν εχεις καβαλησει καποιο απο τα δυο πες απλα την γνωμη σου.Η γνωμες ολων μας ειναι σεβαστες,αλλα αυτο που εκανες δεν βοηθησε καθολου τον φιλο που ζητησε την βοηθεια μας.Και ειναι αδικο να χαρακτιριζεις ατομα...

Φιλικα

μπήκε λοιπόν έκανε την ερώτηση κ εγώ είπα την άποψή μου! δλδ επειδή λέει ντουκάτι πρέπει να κάνω καμιά πίπ@ κ να πω "ποοοοοοοο φίλε πάρε το ντουκάτι γ@μάει! "
    φίλε αν κρίνετε η αγορά του απο εμένα να το χέσω! τα οδηγάς, τα κοιτας κ όποι σ αρέσει παίρνεις!
    το θέμα είναι όπως προείπα να ξέρεις τι παίρνεις! γτ κανένας δε λέει τα κακα μόνο τα καλα!?
    μήπως θες κ το τιμολόγιο της αγοράς των ανταλλακτικών για σου τεκμηριώσω καλύτερα την απάντηση? (βέβαια μίζα δε θα δείς γτ δε το έφτιαξε σε εξουσιοδοτημένο γτ ζήταγαν ν αλλάξουν μίζα! ενω ήθελε καρβουνάκια!)
    τα ΕR δεν έχουν βγάλει κάτι ακόμα όταν βγάλουν θα το μάθεις!
    κομπλεξικός δεν νομίζω να είμαι

για πες μου τώρα και ποιον χαρακτήρισα?

Αρχικά δημιουργήθηκε από red_monster
    Ίσα ρε χερά που θες ohlins kai 140 hp τροχό για να γουστάρεις
    έχεις δίκιο που να πας με 140 ρόδα! το αλλάζω!

Λοιπόν! αν δεν είναι 170hp ρόδα και δε φοράει Marzocchi F4 Road Racing 50mm δε είναι μοτοσικλέτα!

Αρχικά δημιουργήθηκε από Runner Ducati
    σ'αρεσουν τα πρησμενα εεε? ... ενθουσιαζεσαι κιολας...

σιγουρα αλλη ποσοτητα τα πρησμενα...

δεν μας τα ειχες πει αυτα, αλλα βρες αλλον αντρα γιαυτη την δουλεια...

μάλλον το έπιασες αλλιώς κ εσύ!

ή μονο σ αυτο μπορούσες να απαντήσεις!
    Τουτέστιν πάει να πει οτι η σημερινή νεολαία μας έχει γραμμένους στα παλιά της τα καρμπιρατέρ!

Kανοοοονι!!! Το avatar του/της nickmonstro
    αντε ν απαντήσω κ κάπου σοβαρα!

το ΕΡ είναι μια μοτοσικλέτα βάλιου φορ μάνεη και το Μάνστερ είναι μια μοτοσικλέτα βάλιου φορ μούρη!

το Μάνστερ είναι μια εκκεντρική και στιλάτη μοτοσικλέτα της γυμνής κατηγορίας με μερικά ελαττώματα τα οποία ο εκάστοτε αγοραστής τα γνωρίζει κ τα ανέχεται γτ γουστάρει!

το ΕΡ6ν είναι μια μοτοσικλέτα που κατατάσσεται στα γυμνά και είναι φτιαγμένη να λειτουργεί ως εργαλείο μετακίνηση πηγαίνοντας σε κ λίγο ποιο μακρυά!!!

η επιλογή ειναι του αγοραστή αν θέλει να πάρει μια μοτοσικλέτα που να πατάει τη μίζα και να παίρνει μπροστά πάντα και φεύγει και να μη τον νοιάζει να την έχει μπιμπελό και ναι έχει κ μια υποτυπώδη εμφάνιση ή μια μοτοσικλέτα μόνο εμφάνιση! ! !

Δεν πληρώνω εγω κ δε με νοιάζει!

H σωστη απαντηση ειναι αυτη φιλε μου.Μπορουσες να την δωσεις απο την αρχη χωρις να αρχισεις τις ειρωνιες.Εκτος και αν νομιζεις οτι με την ειρωνια περνιεσαι για εξυπνος.Στο ειπα και πριν, η γνωμη σου οτι δεν πας τα Ducati ειναι σεβαστη.Το οτι ειρωνευεσαι ειναι το λαθος.

Τελος απο εμενα.

Να εισαι καλα και παντα ορθιος

Ελπιζω να καταλαβες
    Οι ουρανοι μας ανηκουν,για τα συννεφα δεν ξερω ομως......!!!!!

Το παρακατω μηνυμα ειναι μια κοινωνικη προσφορα δικη μου!!!

Φιλε/η θα ηθελα να σε ενημερωσω οτι οι καθρεφτες του οχηματος σου δεν ειναι διακοσμητικο στοιχειο!ΜΑΘΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΣ!!!

μάλλον το έπιασες αλλιώς κ εσύ!

ή μονο σ αυτο μπορούσες να απαντήσεις!
    οχι... απλα απο τα λεγομενα σου απο την αρχη και τον τροπο που το ξεκινησες και που το πας και το καταληγεις, μεχρι που το δηλωνεις κιολας... αυτο συμπεραινω...

οτι δηλωσει ειναι ο καθενας...

εγω δηλωνω μετα απο εμπειρια 125.000 χλμ οτι τα ντουκατι Μονστερ ειναι γαματα μηχανακια, μια χαρα απο αξιοπιστια, στριβουν εκπληκτικα, και διαφορα αλλα... χωρις να βγω να ξεκινησω να πω κατι για το ΕΡ που ρωτησε ο φιλος... αρα συμπερασμα οτι ειμαι κομπλεξικος...

και συ δηλωνεις οτι εντελει ολα αυτα σου αρεσει να τα κανεις ολα αυτα γιατι ενθουσιάζεται πρήζοντας τα γεννητικά όργανα αντρων... ετσι εβγαλα και γω το συμπερασμα μου...

Αρχικά δημιουργήθηκε από nickmonstro
    Στο ειπα και πριν, η γνωμη σου οτι δεν πας τα Ducati ειναι σεβαστη.Το οτι ειρωνευεσαι ειναι το λαθος.

Τελος απο εμενα.

Να εισαι καλα και παντα ορθιος

Ελπιζω να καταλαβες
    μερικά ντουκάτι είναι η ασχημία μεταμορφωμένη και κάποια άλλα είναι μπιμπελό!
    Δεν είναι οτι δε τα πάω αλλά μερικά είναι υπερεκτιμημένα και πιστεύω οτι δεν αξίζουν τα λεφτά τους! ! ! Αυτο τπτ παραπάνω!

κατάλαβα & αντεύχομαι
    Τουτέστιν πάει να πει οτι η σημερινή νεολαία μας έχει γραμμένους στα παλιά της τα καρμπιρατέρ!

οχι... απλα απο τα λεγομενα σου απο την αρχη και τον τροπο που το ξεκινησες και που το πας και το καταληγεις, μεχρι που το δηλωνεις κιολας... αυτο συμπεραινω...

οτι δηλωσει ειναι ο καθενας...

εγω δηλωνω μετα απο εμπειρια 125.000 χλμ οτι τα ντουκατι Μονστερ ειναι γαματα μηχανακια, μια χαρα απο αξιοπιστια, στριβουν εκπληκτικα, και διαφορα αλλα... χωρις να βγω να ξεκινησω να πω κατι για το ΕΡ που ρωτησε ο φιλος... αρα συμπερασμα οτι ειμαι κομπλεξικος...

και συ δηλωνεις οτι εντελει ολα αυτα σου αρεσει να τα κανεις ολα αυτα γιατι ενθουσιάζεται πρήζοντας τα γεννητικά όργανα αντρων... ετσι εβγαλα και γω το συμπερασμα μου...

ωραία! εγώ δηλώνω Rocco Siffredi με κλώνο απο Mamola! :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

και να πάς να σε κοιτάξει κ ενας οφθαλμίατρος γτ ένα λάθος βλέμμα στην οθόνη δε τρέχει μία! ενώ στο δρόμο μπορεί να στοιχίσει!

δεν έγραψα πουθενά για άντρες!

δεν έγραψα πουθενά για άντρες!

εεε ξερεις εμεις οι μεγαλοι της παλιας σχολης θεωρουμε αυτονοητο το πρηξιμο των παπαριων, και οχι του αιδοιου γιατι δεν επαιζε παλια σε μας αυτο το εργο...

τελος παντων απο οτι καταλαβα και με το τελευταιο με βαζεις σε σκεψεις, δεν ξερω σε τι ηλικια βρισκεσαι, αλλα εαν εχεις περασει τα 20 χρονια να το κοιταξεις... μην σ'αφησει και κανα χουσουρι...

και τελος παντων για να μην το κουραζουμε, παρε εσυ ενα ΕR στοκαρια 100% με 80.000 χλμ και γω ενα Monster στοκαρια 100% με 80.000 χλμ (εχω 2 Μονστερς, ενα με 45.000 χλμ και ενα με 80.000 χλμ, διαλεξε με ποιο θες να ερθω) και παμε μια στριφτερη διαδρομη, Β.Εβοια ας πουμε, και μια Μεγαρα, να δουμε τι κανει το ΕR και τι κανει το Monster, πιο στριβει, πoιο φρεναρει, και πoιο θα παρει μπροστα και πιο οχι...

τα υπολοιπα ειναι για φλουφληδες και αχρηστα λογια του αερα...

the end.

εεε ξερεις εμεις οι μεγαλοι της παλιας σχολης θεωρουμε αυτονοητο το πρηξιμο των παπαριων, και οχι του αιδοιου γιατι δεν επαιζε παλια σε μας αυτο το εργο...

τελος παντων απο οτι καταλαβα και με το τελευταιο με βαζεις σε σκεψεις, δεν ξερω σε τι ηλικια βρισκεσαι, αλλα εαν εχεις περασει τα 20 χρονια να το κοιταξεις... μην σ'αφησει και κανα χουσουρι...

και τελος παντων για να μην το κουραζουμε, παρε κανα ΕR στοκαρια 100% με 80.000 χλμ και γω ενα Monster στοκαρια 100% με 80.000 χλμ και παμε μια στριφτερη διαδρομη, Β.Εβοια ας πουμε, και μια Μεγαρα, να δουμε τι κανει το ΕR και τι κανει το Monster, πιο στριβει, πoιο φρεναρει, και πoιο θα παρει μπροστα και πιο οχι...

τα υπολοιπα ειναι για φλουφληδες και αχρηστα λογια του αερα...

the end.
    δε πειράζει όσο ζεις μαθαίνεις! τα κουσούρια μου τα ξέρω και κατα καιρούς ανακαλύπτω κι άλλα και προσπαθώ να τα διορθώσω! ! !

εγώ θα έλεγα να γίνει το κοντεστ που λες και με 2 όμοιους οδηγούς! γτ εγώ δεν είμαι της πίστας!

Εγω πιτσιρικάς είμαι κ δεν έχω φτάσει ακόμα κάν τα 24! ένα Ζ750 έχω κ δεν έχω σκοπό να πάρω ΕR! με το Ζ τώρα που ανοίγει ο καιρός πάμε όπου θες ! (βασική προϋπόθεση να έχει καμιά καλή ταβέρνα!)

Εγω πιτσιρικάς είμαι κ δεν έχω φτάσει ακόμα κάν τα 24!
    ετσι εξηγουνται ολα...

συγχωρησε λοιπον κυριως λογο ηλικιας και επειδη εκανες αναφορα σε ταβερνα ...

αλλα και επειδη εχεις Ζ ... το παθαινουν πολλοι αυτο με Ζ, κυριως πιτσιρικαδες...

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

:a029:

καλες βολτες αλλα να προσεχεις για κανα κοκκινο Μονστερ με 30-40 αλογα λιγοτερα, σε τιποτα στροφιλικια... πρεπει να ειναι πολυ ταπεινωτικο να στριβει γρηγοροτερα αεροψυκτο 30ετιας μοτερ με 30+ αλογα λιγοτερα και σχεδιασμενο το 1992...
    εγω δεν θα ταντεχα...

ετσι εξηγουνται ολα...
    συγχωρησε λοιπον κυριως λογο ηλικιας και επειδη εκανες αναφορα σε ταβερνα ...
    αλλα και επειδη εχεις Ζ ... το παθαινουν πολλοι αυτο με Ζ, κυριως πιτσιρικαδες...
    :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    :a029:
    καλες βολτες αλλα να προσεχεις για κανα κοκκινο Μονστερ με 30-40 αλογα λιγοτερα, σε τιποτα στροφιλικια... πρεπει να ειναι πολυ ταπεινωτικο να στριβει γρηγοροτερα αεροψυκτο 30ετιας μοτερ με 30+ αλογα λιγοτερα και σχεδιασμενο το 1992...
    εγω δεν θα ταντεχα...
    οΚ μπάρμπα!

αν σε δω στους καθρέπτες μου θα κάνω δεξιά μη πάθεις και τπτ!

Αρχικά δημιουργήθηκε από EVI
    [B]

υσ ο βουρκουφαλες κανει την πλακα του δεν ειναι κανενας ασχετος και δε λεει βλακειες

B]
    ti den einai o vourkoufales ???? xaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxxax axaxaxaxaxaxaxaxaxaxxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxa xaxaxaxaxaxaxaxaxxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxa xaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxa xaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxxaxaxaxaxaxaxaxaxaxa xaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxax xaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxxax axaxaxaxaxaxaxaxaxaxxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxa xaxaxaxaxaxaxaxaxxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxa xaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxax
    PROzacRIDER

Αρχικά δημιουργήθηκε από nikos force
    ti den einai o vourkoufales ???? xaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxxax axaxaxaxaxaxaxaxaxaxxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxa xaxaxaxaxaxaxaxaxxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxa xaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxa xaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxxaxaxaxaxaxaxaxaxaxa xaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxax xaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxxax axaxaxaxaxaxaxaxaxaxxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxa xaxaxaxaxaxaxaxaxxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxa xaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxax
    Καλώς τα @@ μας

Σελίδα 5 από 10 ΠρώτοΠρώτο 12345678910 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Yamaha XJ6 vs Kawasaki ER-6F
    από theodore_tsi στο forum Kawasaki
    Απαντήσεις: 27
    Τελευταίο μήνυμα: 24/10/2008, 21:29
  2. Ducati 620ie Monster Dark vs Kawasaki Z750
    από DionK στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 20
    Τελευταίο μήνυμα: 02/11/2006, 15:31
  3. kawasaki er-6f vs honda cbf600s
    από WILDCAT_mmm στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 24
    Τελευταίο μήνυμα: 15/09/2006, 08:48
  4. Kawasaki er-500
    από milaber στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο μήνυμα: 02/01/2004, 11:06

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •