Αυτη η καραμελα ,οτι τα ιταλικα σπανε εχει παλιωσει λιγακι.Σε γενικες γραμμες τα ιαπωνικα ειναι ακομα αρκετα πιο αξιοπιστα απο τα ιταλικα αλλα...
Το Er-5 πχ. το προηγουμενο δικυλινδρο σε σειρα ηταν ζημιαρικο.Για το Sv ολοι εχουμε ακουσει ασχημα πραγματα που ας ελπισουμε οτι ηταν μεμονομενα περιστατικα.
Το monster ειναι σιγουρα πολυ επιτυχημενο σα μηχανακι και εχει πουλησει τοσο πολυ που αν ηταν ζημιαρικο -κατα κανονα,κι οχι κατ εξαιρεση- θα ειχε βουηξει ο τοπος. Αρα για τα περι αξιοπιστιας δεν εχω κανενα λογο να μη πιστεψω τον runner ducati.
Αν και δεν εχω οδηγησει κανενα απο τα δυο ειμαι βεβαιος οτι το monster εχει αυστηροτερο στησιμο
γιατι ειναι διαφορετικη η φιλοσοφια των εταιριων.Ωστοσο και το Er-6 θα ειναι Οκ ,αλλα τιποτα παραπανω.
Νομιζω οτι το Er-6 ειναι πιο χαλαρο μηχανακι πιο ανετο στην πολη.Το monster πιο πολεμικο
Για το Ζ (2005) -τετοιο εχω- κι εμενα με ενοχλει το γεγονος οτι εχει αναρτησεις και φρενα ανεπαρκεστατα για τα αλογα του.Και σιγουρα χρειαζεται βελτιωσεις.Απο πλαισιο ειναι μια χαρα και φανηκε οταν αλλαξα τις αναρτησεις.Αυτα![]()