Σελίδα 5 από 10 ΠρώτοΠρώτο 12345678910 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 61 έως 75 από 137

Θέμα: ΜΙΛΑΝΕ ΣΟΒΑΡΑΑΑΑΑ?????( Kevin Schwantz)

Παλαιό μέλος Το avatar του/της vassilis88
    Αρχικά δημιουργήθηκε από alximistis
    Το θέμα είναι τι μαθαίνεις από αυτόν και τι μπορεί να εφαρμόσεις από αυτα που θα σου δείξει! Αυτό είναι το θέμα.
    .....

Τι θα μάθεις από αυτόν και τι θα εφαρμόσεις μπορείς να μας πεις;;;;
    μαθημα αγωνιστικης οδηγησης δν κανει? οτι κ να σου πει ο οποιοσδηποτε δασκαλος θα προσπαθησεις να το αφομοιωσεις κ να το εφαρμοσεις, ποσο μαλλον ο σβαντς.. ειπαμε τα μαθηματα ειναι για οσους ασχολουνται πολυ με το θεμα πιστα δν ειναι για δρομο..

πιθανως θεωρεις οτι θα μαθεις λιγοτερα απο το σβαντς απ οτι στο ελληνικο σχολειο σχετικα με τη συμπεριφορα σου σαν οδηγου στο δρομο κ μπορει να χεις κ δικιο αλλα ο σβαντς απ οτι καταλαβα κανει μαθημα για οριακη οδηγηση σε πιστα.. πες οτι εγω γουσταρω να οδηγω αμαξι στο δρομο κ μηχανη στην πιστα δν ειναι πιο καταλληλος για μενα απ οτι το ελληνικο σχολειο? τεσπα οταν θα κανω κ τα δυο κ θα σου πω.

πιστευω το σχολειο του σβαντς θα ειναι καλυτερο για να μαθεις να κινεισαι γρηγοροτερα στην πιστα!

κ για μενα προσωπικα μετραει πολυ μονο να εχω τον σβαντς απεναντι μου!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της alximistis
    Αρχικά δημιουργήθηκε από vassilis88
    μαθημα αγωνιστικης οδηγησης δν κανει? οτι κ να σου πει ο οποιοσδηποτε δασκαλος θα προσπαθησεις να το αφομοιωσεις κ να το εφαρμοσεις, ποσο μαλλον ο σβαντς.. ειπαμε τα μαθηματα ειναι για οσους ασχολουνται πολυ με το θεμα πιστα δν ειναι για δρομο..

πιθανως θεωρεις οτι θα μαθεις λιγοτερα απο το σβαντς απ οτι στο ελληνικο σχολειο σχετικα με τη συμπεριφορα σου σαν οδηγου στο δρομο κ μπορει να χεις κ δικιο αλλα ο σβαντς απ οτι καταλαβα κανει μαθημα για οριακη οδηγηση σε πιστα.. πες οτι εγω γουσταρω να οδηγω αμαξι στο δρομο κ μηχανη στην πιστα δν ειναι πιο καταλληλος για μενα απ οτι το ελληνικο σχολειο? τεσπα οταν θα κανω κ τα δυο κ θα σου πω.

πιστευω το σχολειο του σβαντς θα ειναι καλυτερο για να μαθεις να κινεισαι γρηγοροτερα στην πιστα!

κ για μενα προσωπικα μετραει πολυ μονο να εχω τον σβαντς απεναντι μου!

Πιστεύω... ότι τα θέτεις πολύ-πολύ σωστά τα πράγματα. Αυτή ακριβώς που λες είναι η διαφορά μας. Από την στιγμή που εγώ μπαίνω στην πίστα μόνο για μαθήματα CSS και παρεμφερή κι από την στιγμή που το πολύ-πολύ να μπω κάποια στιγμή σε κανά τρακ ντέι που κι αυτό δύσκολο δεν χρειάζομαι όχι τον Σβαντς αλλά κανέναν Σβαντς. Δεν τον απορρίπτω. Απλώς δεν μου χρειάζεται. αντίθετα χρειάζομαι εκείνον όπως και αν τον λένε ο οποίος θα μου πει πέντε πράγματα για το δρόμο και δη τους ελληνικούς καρόδρομους.
    Αυτό είναι το ένα.
    Το δεύτερο είναι το ότι νομίζω πως πληρώνεις πολλά λόγω ονόματος. Γνώμη μου. Δηλαδή τα 900 ευρώ μόνο και μόνο για να σου κάνει μάθημα ο Σβαντς προσωπικά τα βρίσκω πάρα πολλά.
    έτσι το βλέπω το θέμα.
    Τέρμα οι χαρές τα κεφάλια μέσα!

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper
    ....

το πολλά ή λίγα έχει να κάνει με την τσέπη του καθένα.....
    Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
    το πολλά ή λίγα έχει να κάνει με την τσέπη του καθένα.....

σωστό αυτό...

Ποσαδιστής Το avatar του/της el_hymador

Το δεύτερο είναι το ότι νομίζω πως πληρώνεις πολλά λόγω ονόματος. Γνώμη μου. Δηλαδή τα 900 ευρώ μόνο και μόνο για να σου κάνει μάθημα ο Σβαντς προσωπικά τα βρίσκω πάρα πολλά.
    έτσι το βλέπω το θέμα.

Γιατι η συνταγη για σουφλε ειναι μια, αλλα διαφορετικα θα στο πει η Βεφα και διαφορετικα ο βραβευμενος με τον σκουφο της Μισελεν Σεφ.

Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
    Γιατι η συνταγη για σουφλε ειναι μια, αλλα διαφορετικα θα στο πει η Βεφα και διαφορετικα ο βραβευμενος με τον σκουφο της Μισελεν Σεφ.

Βέβαια στο τέλος... η συνταγή είναι μία αλλά τεσπα. Μην ξαναπιάσουμε την κουβέντα.

ΔΙΩΡΓΑΝΩΝΩ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΟ MUGELLO 29MAIOY-3 IOYNIOY .3 ΜΕΡΕΣ ΣΤΗΝ ΠΙΣΤΑ.ΠΑΡΑΔΙΔΟΥΝ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΟΙ STONER ROSSI LORENZO DOVITSIOZO PEDROSA ΚΛΠ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΕΣ ΑΓΩΝΙΖΩΜΕΝΟΙ 900 ΕΥΡΩ ΟΛΑ ΠΛΗΡΩΜΕΝΑ

Παλαιό μέλος Το avatar του/της gcrook
    Τι κεβιν Σβαντζ και μαλακιες.
    Εδω οι περισσοτεροι δεν ξερουμε τα βασικα και καθομαστε και μιλαμε για αγωνιστικη οδηγηση και πραγματα που και να τα διαβαζαμε απο 100 βιβλια δεν θα μπορουσαμε να τα εφαρμοσουμε.
    -Have you any famous last words?
    -..Not Yet!
    -"Not yet"!? Is that famous?

Τι λες ρε φιλε gcrook!!Εδω μεσα καποιος λει οτι τα εμαθε απο βιβλια.Κατι ξερει και το λεει.Εγω απο αυριο θα αρχησω να διαβαζω καρδιοχειρουργικη.Σε 2 χρονακια θα βγαλω τρελα φραγκα και σκεφτομαι να κανω δωρεα την πολυποθητη πιστα για moto gp και formula 1!!:a13:

IGNORE ALIEN ORDERS Το avatar του/της yannis27
    Αρχικά δημιουργήθηκε από tony otis
    ΔΙΩΡΓΑΝΩΝΩ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΟ MUGELLO 29MAIOY-3 IOYNIOY .3 ΜΕΡΕΣ ΣΤΗΝ ΠΙΣΤΑ.ΠΑΡΑΔΙΔΟΥΝ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΟΙ STONER ROSSI LORENZO DOVITSIOZO PEDROSA ΚΛΠ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΕΣ ΑΓΩΝΙΖΩΜΕΝΟΙ 900 ΕΥΡΩ ΟΛΑ ΠΛΗΡΩΜΕΝΑ

900 ευρω γι αυτους????πλακα μας κανεις ρε φιλε...δεν αξιζει το κοπο...
    ΜΙΛΑΣ ΣΟΒΑΡΑΑΑΑΑ?????
    --ΚΟΝΞ ΟΜ ΠΑΞ--

Los Toumpaneiros Το avatar του/της GIXXERAKIAS
    Αρχικά δημιουργήθηκε από tony otis
    Τι λες ρε φιλε gcrook!!Εδω μεσα καποιος λει οτι τα εμαθε απο βιβλια.Κατι ξερει και το λεει.Εγω απο αυριο θα αρχησω να διαβαζω καρδιοχειρουργικη.Σε 2 χρονακια θα βγαλω τρελα φραγκα και σκεφτομαι να κανω δωρεα την πολυποθητη πιστα για moto gp και formula 1!!:a13:
    Ω μεγιστε πιλοτε εσυ που γεννηθηκες με ενα τιμονι στα χερια σου και δεν εχεις αναγκη απο τους μεγιστους πιλοτους και τα βιβλια τους,ανοιξε το ρημαδι και αν δεις οτι δεν τα παιρνεις,τραβα σκασε τα φραγκα στην σχολη να σε παρουν απο το χερακι να σου τα δειξουν!

Πολυ εριστικος εισαι ρε αδερφακι μου.Αλλα εχεις πλακα γενικα
    Keep spamming!!!:a13:

Μαλλον βρηκα τον καλυτερο τροπο εκμαθησης για να ληξει αυτη η αντιπαραθεση.Βαζεις συνοδηγο πισω και με ενδοσυνενοηση σου διαβαζει το βιβλιο "ΠΩΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ROSSI ΣΕ 20 ΚΕΦΑΛΑΙΑ" Λοιπον Τεταρτη παω να κατωχηρωσω την ιδεα σαν πατεντα γιατι θα μου κλεψουν τα πνευματικα της δικαιωματα.Μην μαθω οτι εγινε κατι τετοιο στα μαθηματα του Kevin Schwantz θα πεσουν μηνυσεις!!!!

Αρχικά δημιουργήθηκε από GIXXERAKIAS
    Πεστα χρυσοστομε!Και μονο αυτο αρκει.

Αν ειχα τα λεφτα θα πηγαινα μα το Θεο.Και οχι γιατι ειναι ο Kevin Schwantz αλλα γιατι ειναι η μοναδικη σχολη ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΟΔΗΓΗΣΗΣ και οχι περι ασφαλης π@π@ριτσες γιωργουλα μου που σου δειχνουν στο CSS.1.2.3.και παει λεγοντας. Τα οπια να σημειωθει οι περισσοτεροι που οδηγανε καιρο μοτοσυκλετα τα ξερουν και μονο απο τα αντανακλαστικα τους.

Τους μονους ανθρωπους που βοηθαει ενα τετοιο σχολειο σαν το CSS ειναι αυτους που δεν ξερουν που παν τα 4 στον δρομο και νομιζαν οτι ηξεραν να οδηγουν πριν κανουν τα μαθηματα αυτα.

Οποτε αλλο η ΕΚΜΑΘΗΣΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΟΔΗΓΗΣΗΣ και αλλο η Ασφαλης οδηγηση που εμαθαν καποιοι απο εδω μεσα.

Και ο θεος ο ιδιος να κατεβαινε, δεν εδινα 900? με τιποτα
    Οτι και να ειναι, το θεωρω τελειως κοροιδια
    Θελεις να γινεις καλυτερος οδηγος στην πιστα?
    Τοτε παρε ενα αγωνιαρικο μηχανακι και κανε την πιστα δευτερο σπιτι σου
    Ετσι εχουν μαθει ολοι οι αγωνιζομενοι σε ολα τα αθληματα του κοσμου
    ΠΡΟ-ΠΟ-ΝΗ-ΣΗ, να χεσω την θεωρια

.....παλιοκουλαδι
    :a5:

Παλαιό μέλος Το avatar του/της hidefnick
    Ο κάθε πικραμένος θα πάει να δει τον ΠΡΩΗΝ (αν είναι τυχερός) να παραδίδει μαθήματα στο άλλο "χωράφι" και θα καταβάλει 900 γιούργια σε μια εταιρεία τηλεοπτικών παραγωγών για τα παραπάνω..... Μην ξεχάσετε να πάρετε και μαγνητόφωνο μαζί, για να ξανα ακούσετε την διάλεξη μετά, μήπως σας φύγει καμία στροφή.

Με 180 ευρουδάκια πάτε Valelounga (2 ωρίτσες απο Ανκόνα) με την σκηνούλα σας και λυσάτε 2-3 μέρες. Κάνετε και κανένα μαθηματάκι με τους ντόπιους δασκάλους (κουλάδια πάντως δεν είναι) φέρνετε και μια τσαντούλα στο έτερον ήμιση από την Ρώμη (25 χιλιόμετρα) και είσαστε και μάγκες. Και επειδή θα είμαι δίπλα το πάσχα, αν δεν καταφέρω να μπω πίστα τουλάχιστον θα φέρω πληροφορίες.

Δηλαδή ρε παίδες γιατί μπορεί να σου μάθει κάτι ο πρώην? Και αν είναι τόσο μεταδοτικοί οι διάφοροι πρωταθλητές, γιατί χρησιμοποιούν οδηγούς δοκιμών οι ομάδες? Για να μην κουράζουν τα πρωτοπαλίκαρα? Πάντως αν φέρουν Μαραντόνα εγώ θα πάω. Μάθημα κόκας με αποτοξίνωση Κούβα είναι αυτό. Δεν είναι να το χάνεις
    "Growing old is inevitable. Growing up is optional"...

Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
    Ρε τι αντιδρασεις ειναι αυτες;

Λες και ειναι υποχρεωτικο το μαθημα και πρεπει να παμε ολοι.

Ασχετως του τι θα δειξει ο Kevin Schwantz σε οσους συμμετασχουν, εσεις ποσο πιστευετε οτι θα πρεπει να χρεωνε ενας πρωην παγκοσμιος πρωταθλητης για να σας κανει μαθηματα;

Δηλαδη τι θετε; να ερθει ο Rossi σε λιγα χρονια και να κανετε μαθηματα συμπληρωνοτας κουπονια απο τον Βασιλοπουλο;

Εδω αλλοι δινουν 500ευρω για να παρουν κινητο, δεν με χεζετε λεω εγω...

+10000

se GIXXERAKIA
    el_hymador
    road spirit
    yannis27

Σελίδα 5 από 10 ΠρώτοΠρώτο 12345678910 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Kevin Schwantz riding tips
    από Da.Vintage στο forum Οδήγηση: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 15/08/2007, 14:20
  2. Kevin Schwantz School στην Ελλάδα?